icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

pehavcek
29. apr 2017

@emy222 u nas teploty maximalne dva dni. Aj to do 37,5. A zubok sa za kazdym prerezal. Potom styri dni klud a zase to iste. Horne idu podla rovnakeho scenara len sa zda ze bolesti ma trosku vacsie. Jeden je von, druhy sa prerezava a dalsie dva budu asi nasledovat

emy222
29. apr 2017

@pehavcek tak máte už čo-to za sebou 🙂 my sme ešte len pri prvom a celé dni upistana ešte viac ako býva 😂 a tie teploty tých 38,2 ach dúfam že ráno bude vonku 😋

tanikbb
29. apr 2017

My po zuboch ani chyru ani slychu. Zato mame spat sopliky. Nervy mam. Uz nech je pekne pocasie lebo tieto vykyvy su cele zle.

seki11
30. apr 2017

Baby Janík začal lozit 🙂Síce tarbavo ale ide to👍.Dokonca sa mi včera prvý krát prevrátil z bruska na chrbát.

tanikbb
30. apr 2017

Baby super clanok o vyvoji nasich detuch.
http://www.familyzone.sk/najcastejsie-chyby-rod...

lovely_choice
30. apr 2017

@tanikbb ďakujeme 🙂 fakt je to super článok, ktorý by si mali prečítať nielen rodičia, ale i starí rodičia, tety,...

seki11
30. apr 2017

@tanikbb Super clanok👍

emy222
1. máj 2017

Baby my sme mali tie teplotky a zuby nikde ale čo som si všimla tak máme trošku vysip na chrbte mohla to byť aj 6 choroba ? Keď tak.o nej čítam tak.sa to aj podobá 3 dní teplota a potom pupaciky ale to medzi len jemne tak neviem 🤔

seki11
1. máj 2017

@emy222 Janík prekonal 6 chorobu,po tých 39 sa po 3 dňoch vysypal.

seki11
1. máj 2017

Takto to vyzeralo.

emy222
1. máj 2017

@seki11 nooo take máme aj my to teraz už prechádza? Už nič netreba?

seki11
1. máj 2017

@emy222 Nie nic.Dr mi povedala že to je najlepšie čo sa nám mohlo stať.Uz je imúnny proti tejto chorobe,a ani infekčný už nieje hneď ako sa vyhadzal.Ani som mu to ničím nenatrela a za 2 dni to zmizlo🙂

emy222
1. máj 2017

@seki11 no oki ďakujem keby nemá ten vysyp tak ani neviem len zúbky nikde to by nám hádam už vykukol volaky

janifer
1. máj 2017

@emy222 @seki11 aj nas mal presne take iste, este som myslela, ze su to potnicky, ale teda tie teploty mal cca 3 dni 38.5, aj som bola s nim na pohotovosti na 2.den teplot, mal CRP 8 a teda ze v norme. Kazal davat Paralen ak by bol velmi mrzuty alebo by stupala teplota, uzavrel to ako zapal nosohltanu. Potom sme boli u nasej obvodacky asi o 2 dni, lebo mal straasny kasel, bala som sa ze uz ma zapal pluc...a ta ze 6.choroba a kasel ma z alergie na repku a kvitnu gastany. Tak uz davam bez milosti 3-4x denne 5 kvapiek Fenistilu a od kaslu Sinupret.

seki11
2. máj 2017

@janifer Aj ja som bola už na3 deň teplôt u dr,crp 8 ....vírusové ochorenie vraj....ale inak mu nebolo vôbec nic.A potom vysyp a teploty nikde🙂

seki11
2. máj 2017

Baby čo dávate detickam večer papat?Maly mi odmieta kase....už som ich vyskúšala asi 6!😞Napína ho z nich.Dakujem za rady🙂

florence33
2. máj 2017

@seki11 ja davam kase urobene s vodou a do kase vmiesam ovocie, cele to ma napokon redsiu konzistenciu, malej chuti. no viem aj o detoch, ktore vobec kase nejedavali. ak by som to musela riesit, asi by som zatial davala aj na veceru obedove menu 🙂 a potom, ked uz budu krpci moct jogurt, tak ten. alebo nieco ine nove.

pehavcek
2. máj 2017

@seki11 no, co sa tyka kasiciek tak ja mam pocit, ze su konzistenciou ako lepidlo. Instantne mu preto robim ked nestiham. Inak mu varim gulatozrnnu ryzu vo vode a mixijem s umelym mlieckom alebo kukuricnu krupicu vo vode a tiez mixujem s umelym mliekom. Tie zboznuje. Zje aj instantnu ale tiez ho obcas napne.

seki11
2. máj 2017

@pehavcek To by som urobila aj ja,ale ešte stále kojim....a toľko mliecka neodsajem na kasu asi.No musím niečo vymyslieť....

pehavcek
2. máj 2017

@seki11 no ja som kvoli kasickam tiez kupila umele.

evelina1607
2. máj 2017

@seki11 nam chutia ovsene vlocky vo vode a do toho nastruhane jablko/banan. Niekedy supnem aj susenu slivku, nech sa spokojne vykaka😉

sisa6200
2. máj 2017

Nasa mala kase riedene s vodou ani vlocky napriklad nechcela tak som to riesila sunarom rozrobim a kupujem kase z DM su fakt dobre k sunaru prisipem rozrobim konzistencia aka nam chuti najprv chcela riedsiu a teraz uz chce hustejsiu a spokojne sa napapa ostane prazdna miska treba len skusat urcite nieco najdes a mala lepsie spinka od kedy kasujeme po veceroch ☺

seki11
2. máj 2017

Dakujem Vam😘

janifer
2. máj 2017

@seki11 ja vecer zvyknem kojit, ale napr vcera mal batat so zemiakom, alebo batat s brokolicou mnamka. Baby este taka haluz, v FB skupine Co jedia zdrave deti sa hlasa, ze to celozrnne pomenej, resp od roka, alebo fermentovat zrna, namocit cez noc vo vode a az z takeho varit... robinto niekto tak? My sme pri starsom na 90% ficali na instantnych kasiach z DM a Nominy, ale vecere dojedame z obeda, mozno kazdy 3.vecer kasa, chleba tiez nemavame na veceru mozno parkrat do mesiaca

majush
3. máj 2017

@janifer ja som o tom celozrnom tiez citala, ze je tazsie stravitelne, a odporuca sa az od roka. Ja mam instatnu ovsenu, ryzovu, krupicovu, nejaku viaczrnnu kasu a varim este z psena a kukuricnej krupice. Tieto striedam na veceru s ovocnym pyre, pripadne raz za cas papa to co na obed. V najblizsich dnoch planujem uvarit kasu z cervenej sosovice

babucika
3. máj 2017

Ahojte, baby dnes mi konci materska,idem si podat ziadost na socialku. Musim ist aj na urad prace? Ci mi rodicak poslu automaticky? Prispevok pri narodeni dietata som uz na urade prace vybavovala. Dakujem

lovely_choice
3. máj 2017

@majush @janifer baby, mne povedala dr., že celozrnné potraviny tak nezaťažujú tráviaci systém bábätiek, ako sa o tom píše. Že kľudne môžem dať malej aj celozrnný chlebík (pečiem v domácej pekárnicke z celozrnnej múky), len aby nemal veľké zrniečka kvôli vdýchnutiu.

lovely_choice
3. máj 2017

@majush @janifer
Aspoň sa im dostanú vitamíny aj minerálne látky. A navyše ich to aj prečistí. 🙂

iviciatko
3. máj 2017

@babucika Vcera som to akurat vybavovala,najskor som bola na socialke,kde mi dali potvrdenie o ukonceni materskej a s tym potvrdenim som isla na urad prace.