Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
My po zuboch ani chyru ani slychu. Zato mame spat sopliky. Nervy mam. Uz nech je pekne pocasie lebo tieto vykyvy su cele zle.
Baby Janík začal lozit 🙂Síce tarbavo ale ide to👍.Dokonca sa mi včera prvý krát prevrátil z bruska na chrbát.
Baby super clanok o vyvoji nasich detuch.
http://www.familyzone.sk/najcastejsie-chyby-rod...
@tanikbb ďakujeme 🙂 fakt je to super článok, ktorý by si mali prečítať nielen rodičia, ale i starí rodičia, tety,...
Baby my sme mali tie teplotky a zuby nikde ale čo som si všimla tak máme trošku vysip na chrbte mohla to byť aj 6 choroba ? Keď tak.o nej čítam tak.sa to aj podobá 3 dní teplota a potom pupaciky ale to medzi len jemne tak neviem 🤔
@emy222 @seki11 aj nas mal presne take iste, este som myslela, ze su to potnicky, ale teda tie teploty mal cca 3 dni 38.5, aj som bola s nim na pohotovosti na 2.den teplot, mal CRP 8 a teda ze v norme. Kazal davat Paralen ak by bol velmi mrzuty alebo by stupala teplota, uzavrel to ako zapal nosohltanu. Potom sme boli u nasej obvodacky asi o 2 dni, lebo mal straasny kasel, bala som sa ze uz ma zapal pluc...a ta ze 6.choroba a kasel ma z alergie na repku a kvitnu gastany. Tak uz davam bez milosti 3-4x denne 5 kvapiek Fenistilu a od kaslu Sinupret.
Baby čo dávate detickam večer papat?Maly mi odmieta kase....už som ich vyskúšala asi 6!😞Napína ho z nich.Dakujem za rady🙂
@seki11 ja davam kase urobene s vodou a do kase vmiesam ovocie, cele to ma napokon redsiu konzistenciu, malej chuti. no viem aj o detoch, ktore vobec kase nejedavali. ak by som to musela riesit, asi by som zatial davala aj na veceru obedove menu 🙂 a potom, ked uz budu krpci moct jogurt, tak ten. alebo nieco ine nove.
@seki11 no, co sa tyka kasiciek tak ja mam pocit, ze su konzistenciou ako lepidlo. Instantne mu preto robim ked nestiham. Inak mu varim gulatozrnnu ryzu vo vode a mixijem s umelym mlieckom alebo kukuricnu krupicu vo vode a tiez mixujem s umelym mliekom. Tie zboznuje. Zje aj instantnu ale tiez ho obcas napne.
@seki11 nam chutia ovsene vlocky vo vode a do toho nastruhane jablko/banan. Niekedy supnem aj susenu slivku, nech sa spokojne vykaka😉
Nasa mala kase riedene s vodou ani vlocky napriklad nechcela tak som to riesila sunarom rozrobim a kupujem kase z DM su fakt dobre k sunaru prisipem rozrobim konzistencia aka nam chuti najprv chcela riedsiu a teraz uz chce hustejsiu a spokojne sa napapa ostane prazdna miska treba len skusat urcite nieco najdes a mala lepsie spinka od kedy kasujeme po veceroch ☺
@seki11 skus vlocky rozne druhy https://www.modrykonik.sk/blog/kofoluska/article/ako-prikrmujeme-1-vlocky-f8tk63/
Dakujem Vam😘
@seki11 ja vecer zvyknem kojit, ale napr vcera mal batat so zemiakom, alebo batat s brokolicou mnamka. Baby este taka haluz, v FB skupine Co jedia zdrave deti sa hlasa, ze to celozrnne pomenej, resp od roka, alebo fermentovat zrna, namocit cez noc vo vode a az z takeho varit... robinto niekto tak? My sme pri starsom na 90% ficali na instantnych kasiach z DM a Nominy, ale vecere dojedame z obeda, mozno kazdy 3.vecer kasa, chleba tiez nemavame na veceru mozno parkrat do mesiaca
@janifer ja som o tom celozrnom tiez citala, ze je tazsie stravitelne, a odporuca sa az od roka. Ja mam instatnu ovsenu, ryzovu, krupicovu, nejaku viaczrnnu kasu a varim este z psena a kukuricnej krupice. Tieto striedam na veceru s ovocnym pyre, pripadne raz za cas papa to co na obed. V najblizsich dnoch planujem uvarit kasu z cervenej sosovice
Ahojte, baby dnes mi konci materska,idem si podat ziadost na socialku. Musim ist aj na urad prace? Ci mi rodicak poslu automaticky? Prispevok pri narodeni dietata som uz na urade prace vybavovala. Dakujem

@emy222 u nas teploty maximalne dva dni. Aj to do 37,5. A zubok sa za kazdym prerezal. Potom styri dni klud a zase to iste. Horne idu podla rovnakeho scenara len sa zda ze bolesti ma trosku vacsie. Jeden je von, druhy sa prerezava a dalsie dva budu asi nasledovat