Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Baby mala sa mi pretaca z chrbta na brucho a naspat stale iba do jednej strany, uz 2 mesiace. Dr hovori ze to je normalne ze to nevadi. Len mne uz je to divne😕
Ako vase deturence?
@nikolajka2 Aj u nas je to presne tak uz cca mesiac,len s tym hodinovym budenim aj velmi place a utisi ju jedine cicik,nic ine.Uz som unavena ,aj mala cez den vyzyvuje a je nervozna,ale spinkat nie alebo len kratko.
Dakujem za ukludnenie🙂
@rebekav my ideme s Lenkou a mojou maminou k moru uz teraz 23.5 na tyzden. Idem vlastne z roboty lebo robime taky fitpobyt pri mori s Luckou Medekovou (ak nepoznate tak je to fit trenerka). Cestovat s mini babom je easy lebo deti zvyknu prespat cestu. a co sa usiek tyka tak ja som to pri synovi riesila kojenim pri odlete aj prilete. pomedzi to pospal alebo pokukal.tak verim, ze to mini zvladne. vam dam pripadne potom vediet ako sme to dali.
@jana137 - no aj u nas toteva uz asi mesiac. Skusala som ju aj ku mne do postele dat, ale aj tam sa budi kazdu hodinu. No hadam to nebude trvat vecne.
@nikolajka2 tiež v to dúfam ;)
Baby dávate deturencom ryby?Nemohla by som urobiť malému kúsok lososa?
@nikolajka2 my sme mali presne toto iste posledne tri dni a naozaj to bol zubok...tiez bol cez den uplne kludny...v noci hore kazdu hodinu a ani cumel nepomohol.stale na cicok. A priatela nechcel. Len mna...
@nikolajka2 aj unas to iste, zaspi mi o 8 a do 12 krasne spi a po polnoci akokeby utalo.. su lepsie noci, ked sa pricucne, hoc aj kazdu hodinu ale spi dalej, no vacsinou to je tak, ze nespi vobec a ideme sa hrat a pozerat rozpravky a to vydrzi tak polhodinu a potom uz nerva a suchanie oci z unavy a pritom ne a ne spat.. uz to trva asi 3 tyzdne a ja uz mam dost.. nechapem preco nespi, ked cez den nema problem.. aj to cez den mi spi pekne posodne 3 dni len doobeda a poobede uz len polhodinu... ja uz aj prestavam dufam, ze to coskoro prejde, ci ti nebude trvat az do roka alebo dlhsie :-/
@alicazazrakova my na koznom
@nikolajka2 my sme riesili to iste 2 mesiace dozadu a trvalo to asi 2 tyzdne...zubkami to asi nebolo kedze doteraz nikde nic ☺preslo to samo ☺
Maminkyyyyy...máme na pišuľke ako keby pľuzgieriky.😣 máte niektorá skúsenosti? Zajtra ráno ideme na pohotovosť. Nechcem to zanedbať.
Zienky,najde sa tu medzi vami niekto,kto konzumuje pohanku aj 3x do tyzdna a staci dojci?mam otazku.
@evelina1607 v Zatone je super, sice drahsie potraviny v kempe, ale v dedinke super sa da kupit aj syry sunka. Mate vlastny karavan alebo poziciavate? Tiez by som to niekedy chcela zazit
@janifer ;) super poznas to. Mame obytne auto, s jednym synom to bola pohodicka teraz s dvomi to bude sranda, ale neviem si predstavit leto bez kempovania😉
@evelina1607 aha nas karavan. Dnes staval Misko

@nikolajka2 nam sa stavalo, ze sa v noci zobudila, dokonca sa na brucho pretocila. Ale len som ju otocila na chrbat a spali sme dalej. Nastastie neplakala, len sa sama potme hrala.