icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

babucika
18. máj 2017

Baby,my spime 3x za den, bud rano.od 9tej, 1,5-2 hodky, potom.o 13.30 hodku a pol.a potom.o 17.30 asi hodku. Vecer chodi.spat medzi 9-10.
Posledne dni sme hore od 6.00-6.30, snazim.sa.ho.uspat v kociari uz o 8.30, potom.je 9.20-10.00 hore,tak.ide spat o 12 tej a naslejdne cca o 16 tej. Zaspi.az po 20.00. Tento režim mi vyhovuje viac, aj tak musim starsiu do skolky vychystat/zobrat, a. Tak večer zaspi medzi 8-9.a.zostane mi cas na seba 🙂

vik_i
19. máj 2017

Ahoj maminky, čo obliekate svojim drobcom v takom teplom počasí? Snažím sa riadiť tým, že bábätko by malo mať o vrstvu viac ako dospelák...ale nie som si istá či mojej malej nebude veľmi teplo...potaďte. Ďakujem😊

seki11
19. máj 2017

@vik_i včera som malému dala presne tak ako píšeš ty ,o jednu vrstvu viac.Zobudil sa a chrbát úplne mokrý....tak dnes dám buď body s krátkym a niečo na vrch ,alebo len body s dlhým rukávom a na vrch krátke tricko.Vcera som tak jednej mamičke videla babo🙂A to asi znesú deticky.

jana137
19. máj 2017

@seki11
@vik_i ja dávam len body s dlhým rukávom, tepláčiky alebo pančušky , ponožky a čiapočku.. tu vrstvu navyše berem tak, že ked ja znesiem krátky rukáv malému bude v dlhom dobre..

iviciatko
19. máj 2017

@bublinkapo ahoj,skusala si uspat aj nejako inac ako na prsniku? Moja zaspi len na prsniku,ci je den alebo noc.Zatial to beriem v pohode,len sa bojim,ze jedneho dna mliecko skonci a co potom.

lukamka
19. máj 2017

@vik_i len jedno body s dlhým rukávom, legíny a ponožky. Vonku pridávam len čiapku, alebo klobúk.
Doma je skoro po každom prebaleni asi 20 minút len v bodynku na holasa 🙂

shmorica
19. máj 2017

@vik_i krátke body tenucky svetrik rozopnuty a elastaky von len čelenku do kocara alebo klobucik zajtra má byť ešte teplejšie rak možno už bez svetrika 🙂 doma má len krarke bodycko A elastaky

jersey87
19. máj 2017

@vik_i dnes som bola s malou von a mala len pancuchy a na vrch body s kratkym rukavom a na tom tricko. A bolo vidno ze jej je teplo. A bola aj mokra. Stacilo by mozno body s dlhym rukavom.

bublinkapo
19. máj 2017

@iviciatko ja sa tiez bojim ako to bude. Akurat vcera som to rozoberala s mojou mamkou. 🙂. Inak zaspi len v kociari, satke, nosici, alebo v aute. Doma v postielke iba na prsniku. Ja by som chcela kojit tak rok, takze od toho augusta, septembra to planujem riesit. Ale neviem zatial ako

vik_i
19. máj 2017

@seki11
@jana137
@iviciatko
@lukamka
@shmorica
@jersey87
Maminky, ďakujem Vám za rady s oblečkom....aj tak je to doma na hoľaka najlepšie😉

babucika
20. máj 2017

@iviciatko
@bublinkapo ked som prestala kojit,mala "presla" na laket, zmolila tu makku kozu.ostalo jej to dlho,aj dnes.ako 5 rocna nam.chyta laket ked sa potrebuje ukludnit

iviciatko
20. máj 2017

@bublinkapo Vcera cuckala 4x za hodku,co sa budila,vzdy len kratko a zasa spala.Tiez bez prsnika zaspi len v aute a v kociku.Cumel nechce,ma ho len na hranie.Kojit by som chcela tiez aspon ten rok,dufam,ze dovtedy budem mat mlieko a potom uz bude vacsia a snad ju uspim nejakym inym sposobom.

pehavcek
21. máj 2017

zienky, ze aky strajk my mame. Nas maly uz krasne jedol popuceny prikrm a zrazu usta zatate a ani omylom. Neoklamem ho ani zmixovanym vo flaske. Ani kasu (co zboznoval). Iba mlieko z flase. A najlepsie vypije v noci. Stretli ste sa s tym ?

nikolajka2
21. máj 2017

babenky - poradte, nema uz mlieko , iba trocha vecer a to pretoze mala cuckala najviac vecer. Prikrmami, mi asi odislo mlieko. Horsie je ,ze mala mi nechce umele mlieko pit ani za svet iba trocha vody si potiahne asi 10 ml s flase s makkym naustkom. Inak flasu ziadnu nemusi. Viac vody vypije z lyzicky. Ako davate detom viac tekutin? nemate nieco podobne? Piju Vam deti caj al. vodicku? a z coho to piju?

lukamka
21. máj 2017

@nikolajka2 moja dnes pila vodicku normalne zo skleneneho pohara. Strasne sa za tym tahala, tak som zo srandy skusila a ona šibalka normalne pila, ledva som ju po piatom dušku odtiahla od neho 🙂

monka37
21. máj 2017

@nikolajka2 moj tiež pije mliecko uz podstatne menej, ale zato voda mu chuti, doma pije z pohára s náustkom , je taky farebný tak ho rad drží za ušká..vonku v aute a pod dávam klasickú fľašu nemá s tym problem..občas dam namiesto vody feniklový čaj...nemá problem s fľašou možno aj preto že niekedy z nej pil odsate mliecko..tak možno treba skúsiť niečo chutnejšie a ked si na fľašu alebo pohár zvykne, tak bude chcueť vodu..napr hipp ma take čaje porciovane alebo take niečo..len hádam.

seki11
22. máj 2017

Baby potrebujem radu.Uz tretí deň mám pravý prsnik tvrdý ,bolestivý,napnutý....menšie hrcky v ňom....čo robit?a čo to môže byt?Laktacna mi nedvíha zatial😞

naniatko172217
22. máj 2017

@seki11 joj mozes mat kludne nabehnute na zapal. Tepla sprcha, odstriekat mlieko rucne do uvolnenia, castejsie ponukat dietatku nech vysaje vsetky hrcky, aj pri tom mozes jemne masirovat. Plus obklad z kapustneho listu alebo tvaroh na prsia. Vela odpocivat a pri zvysenej teplote aj ibalgin alebo paralen. Hlavne to mliecko musi von 🙂 mne toto dost pomohlo 🙂

majush
22. máj 2017

@naniatko172217 nemas doma bio alebo infa lampu? Ja som si zatvrdnute miesto na prsniku nahrievala viackrat za den a rozmasirovala, to bolo zatial najucinejsie doteraz zo vsetkych rad co som vyskusala

seki11
22. máj 2017

@naniatko172217 veď ja ho pomaly dávam len na ten prsnik a nic....boli ma to tak cudne od pazuchy smerom dolu a potom k bradavke🙁Nemám odsávať radšej odsavackou?

seki11
22. máj 2017

@majush nemam😞

majush
22. máj 2017

@seki11 tak skus tu sprchu horucu, verim, ze zi rychlo prejde! a babatko by malo pit rak, aby dolna pera smerovala k tej zatvrdline, skus si ho polozit napr. Na stol a nastavit sa tak, mozno to roztaha...

seki11
22. máj 2017

@majush dakujem🙂

naniatko172217
22. máj 2017

@seki11 odsavackou nie, cim viac odsajes, tym viac sa mlieka tvori a bude ta to boliet viac. Ak by si mala aj teplotu, smer Dr. a da ti ATB

iviciatko
22. máj 2017

@seki11 Daj si teply obklad,mne to pomohlo a odsavala som .

seki11
22. máj 2017

@naniatko172217 tak ručne?to mi ale nejde velmi

seki11
22. máj 2017

@iviciatko ty si odsavackou odsavala?

iviciatko
22. máj 2017

@seki11 ano,odsavackou .Ono je pravda,ze cim viac odsajes,tym sa tvori viac mlieka,ale zasa mi to pomohlo,hrcka,aj bolest boli prec.

barbarelka
22. máj 2017

@seki11 Niekto to tu uz spominal..mne super pomohol kapustny list do podrpsenky na noc 😉

seki11
22. máj 2017

Baby tak som skončila zo zápalom prsníka a na atb😢Spravil sa mi velky červený fľak cez prsnik....tak odsavam a dávam obklady....to tak boli....No nemôžem byt bez problému asi keď do teraz mi nebolo nic🙂