Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Baby na trhu uz maju marhule a melony...davate uz taketo ovocie nevarene? Ja doteraz len jabko,hruska,slivka,banan...jedine banan som nevarila...radsej by som ale uz davala cerstve...ja planujem nakupit v sezone marhule a slivky a namrazit vacsie mnozstvo na zimu...vyplatilo sa mi to teraz ked este nebola sezona a mala som domace slivky vzdy poruke...
@rebekav jablcka abi hrusky navarim bud najemno na tom sklenenom struhadle narajbem alebo dam obhryzat
My kvoli atopickemu velmi bobulove a exoticke ovocie nemozeme, preto ficime len na zopar ovoci...;(
baby dik za rady, kaša nasej Beke pomohla sa rozpapat. Teraz mi chyta lyzicku a sama si dava jedlo do ust. Zlatunka je pritom, usta otvara ako vtacatko 🙂
len to kako.... uz to veru neni to co byvalo :D
Ahojte baby. Ktore oktobrovcatko uz stvornozkuje? Nasa sa hupe na styroch, ale stale sa este presuva po bruchu. Skor sa taha do vysky, prelieza makke prekazky. Zda sa mi ze ruky ma silnejsie ako nohy...
@jersey87 nasa robi to iste.
@jersey87 -aj moja sa presuva rukami a ked je na 4-roch , tak sa iba hupe 🙂
@jersey87
@bublinkapo
@nikolajka2
U nas to iste 😄 v lahu sa pohybuje rukami, na styroch sa hojda a potom odrazi nozickami dopredu 😉
No baby nasa uz od 16.5 stvornizkuje. Aj by som pridala video ale nejde mi. Prejde cez celu obyvacku a pri sedacke sa vytiahne na nohy. Nechapem preco a kam sa tak nahli.
@tanikbb Aj nasa uz stvornozkuje ,tak vyse tyzdna,ok,ale vcera sa prvykrat postavila v ohradke a uplne do vzpriamena a dnes znova a dokola,nie je to skoro a zataz na klby? Alebo kazde dieta ma na vsetko svoj cas,kedy ,co a ako? Napr.moja svagrina uz v 8 mesiacoch chodila.Moja neterka v 1 roku.Naozaj netreba porovnavat si myslim,je to individualne.
@iviciatko moja 7.10.
Budu mozno chrbaty boliet, ale aspon sama pojde tam kde bude chciet. Lebo ona nevydrzi byt 2minuty napr.na lavicke. Stale dokola pozerame na nieco, prechadzame sa. Asponze sa uz tak oteplilo ze som vytiahla deku a mozem si kus oddychnut, kym studuje cheobaky.
@jersey87 no to my sme ine cislo nam sa po styroch vobec nechce ledva dvihne dupku troska vydrzi na kolienkach a to je vsetko stvorrnozkuje len s mojou pomocou ale zato sa zacala tahat ruckami a zatial s pomocou uz stoji na nozkach a poskakuje a srasne sa z toho smeje 🙂 to je radosti myslim ze stvornozkovat my nebudeme 😕
Baby a sedia uz vase deticky same? Moj vobec nechce sediet, on sa hned stavia na nozky a vtedy je uplne najspokojnejsi, aj krociky uz tak zacina robit, ale to sedenie vobec.. a ani nestvornozkuje este, len sa tak plazit vie pomaly..
ja to nechavam na maleho. skusa lozit, sediet a stat. nic nevie poriadne 🙂
inak krasny MDD nasim drobcekom
Baby sedenie samostatne je az to posledne co dieta dokaze. Skor stoji pri nabytku ako sa samostatne posadi. Maju cas na vsetko, dajte im ho.

@jersey87 na gyndu....po pol 4 kľudne na pohotovost🙂