icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

seki11
29. máj 2017

@jersey87 na gyndu....po pol 4 kľudne na pohotovost🙂

rebekav
29. máj 2017

Baby na trhu uz maju marhule a melony...davate uz taketo ovocie nevarene? Ja doteraz len jabko,hruska,slivka,banan...jedine banan som nevarila...radsej by som ale uz davala cerstve...ja planujem nakupit v sezone marhule a slivky a namrazit vacsie mnozstvo na zimu...vyplatilo sa mi to teraz ked este nebola sezona a mala som domace slivky vzdy poruke...

alicazazrakova
29. máj 2017

@rebekav jablcka abi hrusky navarim bud najemno na tom sklenenom struhadle narajbem alebo dam obhryzat

gabccia
29. máj 2017

@rebekav ja uz davam cerstve, malokedy varim, len ked mam toho vela tak narobim vyzivy.. a papal surove uz jablko, hrusku, banan, broskynu, nektarinku, ananas, jahodu, cucoriedky, avokado a v pohode 🙂

lienka182
29. máj 2017

@seki11 a ty ako? Uz si ok?

elle2012
29. máj 2017

@rebekav ja nevarim vobec ovocie, dobre umyjem a hotovo, malej som uz davala maliny cucoriedky jahody marhule, nektarinky no a klasika jablko banan hruska, melon sme este neskusali 🙂

rebekav
29. máj 2017

My kvoli atopickemu velmi bobulove a exoticke ovocie nemozeme, preto ficime len na zopar ovoci...;(

seki11
29. máj 2017

@lienka182 Nie....stále mám atb a vo štvrtok ma čaká sono....mám v prsníku nahromadenú nejakú tekutinu(serom)vplyvom toho zápalu ....tak uvidime čo bude dalej😞

lienka182
29. máj 2017

😢
@seki11 jaj. Nech to uz rychlo prejde...

lukamka
29. máj 2017

baby dik za rady, kaša nasej Beke pomohla sa rozpapat. Teraz mi chyta lyzicku a sama si dava jedlo do ust. Zlatunka je pritom, usta otvara ako vtacatko 🙂
len to kako.... uz to veru neni to co byvalo :D

jersey87
31. máj 2017

Ahojte baby. Ktore oktobrovcatko uz stvornozkuje? Nasa sa hupe na styroch, ale stale sa este presuva po bruchu. Skor sa taha do vysky, prelieza makke prekazky. Zda sa mi ze ruky ma silnejsie ako nohy...

bublinkapo
31. máj 2017

@jersey87 nasa robi to iste.

nikolajka2
31. máj 2017

@jersey87 -aj moja sa presuva rukami a ked je na 4-roch , tak sa iba hupe 🙂

lienka182
31. máj 2017

@jersey87
@bublinkapo
@nikolajka2
U nas to iste 😄 v lahu sa pohybuje rukami, na styroch sa hojda a potom odrazi nozickami dopredu 😉

tanikbb
31. máj 2017

No baby nasa uz od 16.5 stvornizkuje. Aj by som pridala video ale nejde mi. Prejde cez celu obyvacku a pri sedacke sa vytiahne na nohy. Nechapem preco a kam sa tak nahli.

iviciatko
31. máj 2017

@tanikbb Aj nasa uz stvornozkuje ,tak vyse tyzdna,ok,ale vcera sa prvykrat postavila v ohradke a uplne do vzpriamena a dnes znova a dokola,nie je to skoro a zataz na klby? Alebo kazde dieta ma na vsetko svoj cas,kedy ,co a ako? Napr.moja svagrina uz v 8 mesiacoch chodila.Moja neterka v 1 roku.Naozaj netreba porovnavat si myslim,je to individualne.

jersey87
31. máj 2017

@iviciatko deticky robia presne tak, ako to potrebuju. Az neskor zacnu riesit hlavou co by mali a nemali. Teraz si idu svoje presne tak, ako chcu. Takze sa tes...

jersey87
31. máj 2017

@iviciatko este som sa chcela opytat, kedy sa narodila?
Ja by som uz tak chcela aby moja zacala chodit, že ju po dvore nemusim nosit.👶

iviciatko
31. máj 2017

@jersey87 15.10.a tvoja? Pockaj,ked nam budu behat po dvore a my za nimi a chrbaty nas budu boliet 😁

jersey87
31. máj 2017

@iviciatko moja 7.10.
Budu mozno chrbaty boliet, ale aspon sama pojde tam kde bude chciet. Lebo ona nevydrzi byt 2minuty napr.na lavicke. Stale dokola pozerame na nieco, prechadzame sa. Asponze sa uz tak oteplilo ze som vytiahla deku a mozem si kus oddychnut, kym studuje cheobaky.

iviciatko
31. máj 2017

@jersey87 Veru,aj u nas ,deky na trave a ide 🙂 Tiez ju nosim,lebo vsade vydrzi chvilinku a zacne mrncat.

sisa6200
31. máj 2017

@jersey87 no to my sme ine cislo nam sa po styroch vobec nechce ledva dvihne dupku troska vydrzi na kolienkach a to je vsetko stvorrnozkuje len s mojou pomocou ale zato sa zacala tahat ruckami a zatial s pomocou uz stoji na nozkach a poskakuje a srasne sa z toho smeje 🙂 to je radosti myslim ze stvornozkovat my nebudeme 😕

majush
31. máj 2017

@jersey87 aj nasa uzstvornozkuje, aj sa posledne dni zacina stavat. Pride do kuchyne q pri linke sa stavia, alebo pri stoliku...samozrejme nema este taku rovnovahu, tak mam hrozu, ked to vidim. Tiez by sa nemusela tak ponahlat 😏 Uz ma vselijake pady za sebou 🤧

gabccia
1. jún 2017

Baby a sedia uz vase deticky same? Moj vobec nechce sediet, on sa hned stavia na nozky a vtedy je uplne najspokojnejsi, aj krociky uz tak zacina robit, ale to sedenie vobec.. a ani nestvornozkuje este, len sa tak plazit vie pomaly..

lienka182
1. jún 2017

@gabccia nasa nesedi vobec. Nechavam to na nu. Zacina stvornozkovat a ked bude chciet tak sa aj posadi 😉

pehavcek
1. jún 2017

ja to nechavam na maleho. skusa lozit, sediet a stat. nic nevie poriadne 🙂

pehavcek
1. jún 2017

inak krasny MDD nasim drobcekom

majush
1. jún 2017

@gabccia nesedi sama, ja ju do tejto polohy nedavam, musi na to prist sama 😉

All:Inak mne mala spavala 2x, ale asi sa tym stvornozkovanim unavi a spi 3x za den, aj vy to tak mate kocky?

tanikbb
1. jún 2017

Baby sedenie samostatne je az to posledne co dieta dokaze. Skor stoji pri nabytku ako sa samostatne posadi. Maju cas na vsetko, dajte im ho.

lienka182
1. jún 2017

@majush no mam pocit ze ju to plazenie a lozenie tak tesi ze ked sa uklada spinkat tak je strasne rozrusena a uspavanie nam trva dlhsie a nic len sa vrti stale 😄 dnes to tak vyslo ze tiez budu 3 spanky 😉