Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Babenky- chystate sa niektora na dofcu do Talianska? My sme chceli ist, ale terazzacinam rozmyslat kvoli osypkam, kt. su tam riadne rozsirene.
my ideme do chorvatska o 3 tyzdne a mam pocit, ze je to jedno lebo posledne sme tam stretli tolko Talianov, ze az.
My ideme 20.augusta do Chorvátska.Dr sa vyjadrila že môžme,keď som sa pýtala konkrétne na osýpky .
a do ktorych oblasti idete? my ideme ostrov Pag, aj ked na mna posobi trochu pusto, ale uvidim, nebola som. Mne sa pacilo v meste Rovinj🙂 Romantika...
My ideme na ostrov Brac🙂Je tam nadherne a krasna plaz👍
My ideme buduci tyzden na 2 tyzdne do uzasneho Zatonu-camping s dvoma detmi bude tazke susto ale aj žúžo, lebo obaja miluju vodu😀 a ak si aj ja zaplavam, tak ma to zase bude drzat rok v post-dovolenkovej euforii😎
My sme boli s malou a s maminou na Mallorke vramci fitpobytu co robime kazdy rok. Takze trosku polopracovne. Mala zvladla super, fakt uzasne. Cestu tam prekurizovala s ujom na sedadle 5d a cestu spat prespala. Tam nam robili obedy a zasobovali ma vodou, pecivom a ovocim for baby. Takze som sa najedla aj ja hihi. Mali sme polpenziu a lrasnd vyslo pocasie.
Dievcata, piju vam drobci vodu alebo cajik? Mne maly odmieta. Z flasky vobec nic a z hrnceka su tri glgy uspech. Uz viacero zien mi povedalo ze mu budem musiet prisladit. Nejaky lepsi tip? polievocky pekne papa
@pehavcek Ani nasa nechce, skusila som aj lahko osladeny caj, nechce ani ten. Okrem podania striekackou som uz skusila asi vsetko.
Ahojte dievcata.prosim vas, maly ma strasne zachripnuty hlasok a biely povlak na jazyku. Teplotu nema...myslite si, ze by to mohlo byt so zubkov? A co by som mohla na ten hlasok a biely povlak podla vas?
@zuzka71291 biely povlak asi zo zubkov nebude. Ja davam calciovy sirup 2,5 ml 2 x za den, maximalne 3 dni. Dost dobre zabera. Ale na tvojom mieste by som isla v pondelok lekarke
Voda nie je potrebna ak manmlieko. Ci uz tvoje alebo umele. Skusaj davat a on si zvykne. Sladene ani caje by som nedavala. Pokial je dieta kojene nemusi mat ine. Nasej davam cucnut cicik hocikedy aj ked len polminuty a ma to na smad. Mam aj flasu s vodou ale s tou sa len hra a skor aa pooblieva. Cim neskor pridu deti na chut inemu ako vode tym lepsie.
@pehavcek - moja tiez nechce vodu a ani caj. Dokonca skusala som aj sladeny a nic. Vypije vodu z flasky iba ked je vonku moc teplo,ale aj to som musela vyskusat viacero verzii flasiek,kedze doteraz bola iba na ciciku ( na flasu uz od prveho mesiaca zabudla). Tak ale skusam dalej jej ponukat vselico,lebo moja ,malo cika a to neni dobre.
tak asi je to pre ich vek este ok.
Ahojte. Davate uz papat piskoty? Odkedy sa vlastne mozu?
@jersey87 ja som bola totalny zastanca cukru co mozno najneskor, no co sa tyka piskot, urobila som vynimku-dal mu brasko ochutnat a velmi ho to bavilo🙂 dam max dve denne, nie kazdy den a chutia mu tie velke makke okruhle znacky Tastino z Lidla. Namaca si ich do bieleho jogurtu (zvolensky, banovecky alebo sabi) a dam k tomu aj zmixnute ovocie - marhule su super;) no ale rozhodnuta som tie piskoty zdomacnit a upgradnut-vajce,spald.muka,jablko aj so stavou do formiciek a uvidime, co z toho vznikne;) drzte prsty😉
Zienky, viem, ze je to indivindi, ale sedia uz vasi drobci? Bo vsade sa na mna valia same fotky sefiacich 7mesacnych babatiek 😉
@alicazazrakova no nasa uz skusa sikmy sed 😉
@evelina1607 jee super napad, znama robila drobcom domace piskoty, tak si opytam recept 😊
A este otazka. Mozu uz vajcia, teda zltko? Este som nedala. Ale piskoty obsahuju cele vajce,tak si nie som ista. A jogurty sa odkedy mozu?

nasa isla pekne poporiadku, najprv sa plazila, predtyzdnom zacala stvornozkovat, uz je ako strela, o den na to sa dala do polosedu (este sa podopiera jednou ruckou), pri nabytku je zatial na kolienkach, ale uz sa stavia na nohy. Takze uz mame za sebou aj par buchnatov. rychlo rastu tie deturence fakt. Ja jej uz par mesiacov citavam knizky a teraz uz vyslovene sa tesi na niektore riekanky, fiha tralala pesnicky tiez pozna usmev od ucha po ucho. Najnovsie sa naucila robit "paa paaa" a sstrasne sa z toho vytesuje. Kazdy den nieco nove.