icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

rebekav
24. júl 2017

@nikolajka2 az teraz mi docvaklo:D ze ked nejem ja mlieko, asi vapnik nebude ani v materskom. Tak som si precitala ktore potraviny ho maju dostatok, mame ich zavedene v jedalnicku tak snad nebude problem. Ja beriem este sumivy vapnik lebo ma boleli kolena.

janifer
26. júl 2017

@rebekav kravske mlieko / jogurty nie su vseliek na vapnik, niektori pisu, ze odvapnuje. Skuste kapustu doplnit, makovy olej, cicer, vapnik v tabletkach. Kamoskina sestra ma intoleranciu laktozy alebo alergiu na mlieko neviem, proste ziadne mliecne nic ani maslo a koji 4.dieta v rade. A vapnikove tablety je, aj jej kontrolovali hustotu kosti a v poho.

rebekav
26. júl 2017

@janifer dakujem pekne🙂 Myslis, ze mak by uz mohla aj mala?

janifer
26. júl 2017

Fuu to by som este neskusala, totiz mne ani 3 rocny mak nezje. Prave som sa docitala, ze aj melasa je vyborna aj na zelezo, vapnik, vit B, ze moze sa od 6+ mesiacov, ak je bio, tak toto idem skusit kupit. Syn uz ma take fialove kruhy pod ocami a aj taku bledu pokozku, hoc je blondak, ale kojene deti mavaju po 6.mesiaci malo zeleza, ak velmi nejedia prikrmy.

kukucka100
27. júl 2017

@annieh1236 dobrý deň, chcem sa spýtať na ten váš problém s tým hlienom? Bola to zátka? Či nie? Ja som v 27tt a dnes niečo také vyšlo zo mňa.

zuzka71291
27. júl 2017

@jersey87 dakujem za tipy s hrackami ;)
chcem sa vas, baby, este opytat... ake potraviny, resp. co obmienate na ranajky, veceru? alebo aj desiatu, olovrant, ked davate, ale predovsetkym ranajky, vecera. Ja mam pocit, ze jeme dookola stale to iste a oberam ho o vitaminy, ale neviem, co vsetko by mal jest ako takmer 10 mesacny.

zuzka71291
27. júl 2017

inak, aj vase deticky uz zacinaju chodit? Nas misko si uz vykracuje vo velkom za rucky, a to mu je najmensia velkost topanok este velka :D

monka37
27. júl 2017

@zuzka71291 ja sa dost často inšpirujem v knihe od bukovskeho tam su konkrétne recepty .. a moj uz chodí asi mesiac popri nábytku ale este ma len 9 mesiacov za ruky velmi nechcem ucit

zuzka71291
27. júl 2017

@monka37 @monka37 tak sa mrknem na tu knizku teda.lebo obedy mi tazku hlavu nerobia, ale hlavne ranajky, vecere. Za rucky nie je dobre? Lebo ja mam hrozu v ociach, ked ho vidim stat pri nabytku (mame ostre hrany), akurat s gaucom som v pohode :D ...a ked k nemu nepridem a nepomozem mu, on sa pusti a hodi o zem :D lebo chce sam, akosi sa neboji :D

seki11
28. júl 2017

Aj Janík už chodí popri nábytku,najviac sa mi páči ako si chce potom klaknut a trasu sa mu kolienka😀Za ruky sa mu až tak nepáči,chce sám všetko robit😀

zuzuzuzka
28. júl 2017

@zuzka71291 aj ja mam pocit s tym jedlom, ze stale dokola...na ranajky dostava ovsenu kasu s jablkom alebo hruskou, obed ( to mi nerobi problem, ved tam mam kopec toho, co striedat), ale olovrant zase neviem co (dostava ovocie nejake) a vecera najnovsie ryzova kasa s cuketou. Ja mam problem hlavne tie ranajky, olovrant a veceru. Ci moze to byt kazdy den to iste?

rebekav
28. júl 2017

Odporuca sa neruckovat s detmi, ja to nerobim a musim povedat, ze mala ma neuveritelnu stabilitu ja som normalne prekvapena. Uz prekracuje od gauca k stolu, prechytava sa, drzi sa jednou rukou. Ked pada, vie padat. Tiez sa hadzala najprv, ja des v ociach, trvalo to max tyzden, potom zistila, ze to hadzanie boli, pripadne ze nie je tak stabilna a prekotila sa a buchla si hlavu, tak uz sa nehadze (na podlahe). Na posteli, na gauci to je stale zabava. Krasne sedi, uz dokonca aj cupi. Takze ja ju nechavam samu poznavat aj svoje nozky, aj zadok:D a uz mame aj modrinu pod ockom, co spadla o radiator, ale tak neda sa tomu uplne vyhnut.

monka37
28. júl 2017

@zuzka71291 tak presne ako píše @rebekav .. to iste aj u nas

zuzka71291
28. júl 2017

@zuzuzuzka to si vystihla 😁podobne sme na tom s nasim papanim. 😊
@rebekav
@seki11
@monka37 dakujem, dievcence, zase som o nieco mudrejsia 😉

aduska_ba
28. júl 2017

Prišla som sa podeliť 🙂

rebekav
28. júl 2017

@zuzuzuzka ja zvyknem aj polievky zeleninove na veceru;) nemixovane...pucena alebo struhana zleninka...

rebekav
28. júl 2017

@aduska_ba
Krasne;) my by sme tiez chceli, no ja stale nemam menstruaciu. Musela by som odstavit od mlieka.

pehavcek
28. júl 2017

@aduska_ba gratulujem. Par dni dozadu som myslela na to, ktora prva prida tehu test 😉

bubinocka
28. júl 2017

Tak po 10mesiacoch si ma znova nasla mrcha jedna😐

lukamka
28. júl 2017

@aduska_ba jeee gratulujem 🙂 ja si to zatial neviem predstavit, ale mozno do konca roka sa odhodlame :D
prajem prijemne tehulkovanie

zuzuzuzka
29. júl 2017

@seki11 no ako?? Davas to UM na noc? Pomohlo to?

My dnes kazdu hodinu hore od 23tej a teda mam dost. Nervozna som ako pes :/ a jediny kto si to odnesie je samozrejme to dieta.
Krasny den

seki11
29. júl 2017

@zuzuzuzka Ahoj🙂Maly je od pondelka na UM,o 20:00 spapa 200 ml mliecka,cca o 01:00 120 ml mlieka a buva do 6:30-dnes 7:00🙂Úplne všetko super,ani som to nečakala.Spokojnost a ja konečne spím,maly tiez😘.Viem čo zazivas,u nás to bolo to iste🙂

zuzuzuzka
29. júl 2017

@seki11 takze predsa to ma zmysel 🙂, tak ja teda idem na to. Tiez to vyskusam. A ako si to poriesila so svojim mliekom?? Predsa musis mat rano prsia plne...ci?

seki11
29. júl 2017

@zuzuzuzka No prsia 🙁To je zážitok....bolia,jem homeopatika z lekárne a na noc silno vyviazem plienkami.Prve dva dni som si ručne pod sprchou dva krát za deň trochu odsala.Na tretí deň sa to už dalo vydržať.Prsia mám ešte stále naliate,ale to prejde.No pre nás to určite zmysel ma🙂Ja neľutujem a tu bolesť pár dni vydržím.Menej pi tekutín a mätový čaj ráno a večer,vraj pomaha😉

pehavcek
29. júl 2017

@seki11 jeeeej. To som rada, ze konecne spite. Tie casi jedenia su aj u nas podobne.Len nech vam to vydrzi. Mliecko ti bude ubudat postupne. Ja som odstavila pred tromi mesiacmi a stale vytlacim par kvapiek.

seki11
31. júl 2017

@pehavcek Ja už neodsavam tyzden a prsia ešte ako skala🙁

pehavcek
31. júl 2017

@seki11 Obcas odsaj. Aby si nechytila zapal. Ja som znizovala intenzitu odsavania postupne

donuska_3
31. júl 2017

Ahojte baby, viete mi prosím poradiť, malý mi od včera večera absolútne odmieta mlieko z prsníka, kasicky spapa aj obedy nemá problém, ale z prsníka nechce piť, skúšala som odsať a dať mu aj zo striekačky, trošku cucol ráno a viac nechcel, ani z fľaše, ešte som skúsila či náhodou umelé nepotiahne ale nič. Bojim sa že bude dehydrovaný, vodičku si cucne len pár glgov z pohára. Môžu to byť zuby horne? Keď sa mu dolné prerezal tak mi bol práveže stále na prsniku Prsia musim stále odsavat... Neviem čo s tym

lienka182
31. júl 2017

@donuska_3 ponukaj mu prsnik v polospanku... Skusaj castejsie. Moja malicka tiez vela vody nevypije, tak nukam prsnik. Skus ho nejak zaujat, ja malej niekedy spievam, tapkam po ritke, parkrat stlacim prsnik, dam jej nieco do rucky a tak papa 😉

lienka182
31. júl 2017

@seki11 to je super, ze malicky to tak dobre zobral 😊 drz sa