icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

barbarelka
21. sep 2017

@monka37 Tak tak, v tomto veku su uz medzi detmi mega rozdiely 🙂. Nasa ma zuby dva,vysli pred dvoma tyzdnami..po dalsich ani chyru 🙂. A ano,aj mne mala najviac zje, ked ju drzim na rukach a jednou ju krmim. Akonahle je v stolicke, skace tam, otaca sa, na vsetko ukazuje, vykrikuje..a jedine ako mi otvori pusu, ze jej nieco podam a ona to plesne o zem-ham jedna lyzicka..v tych cca 180ml je tych lyziciek,ale ze mrteeeee 😀

pehavcek
22. sep 2017

Nase "oktobrovcatko" , ktore sa vypytalo na svet o dva tyzdne skor ma dnes 1 rok. ❤❤ ❤

majush
22. sep 2017

Baby nekupovali ste niektora krpcom termooblecenie? Zakladnu vrstvu? Videla som od velkosti 90, ale nam momentalne staci aj 74-80

majush
22. sep 2017

@monka37 my uz vezu mame doma, ale dostane ju o 2 tyzdne k narodeninam, tak som zvedava, ci nam to ulahci fungovanie a bude sa jej tam pacit

monka37
22. sep 2017

@majush body z merina napr sa da zohnať a je to paráda, len este nejake puncochy merino budem zhanat.
Tak napis potom ako sa jej tam páči

evkano
23. sep 2017

tak naše milované dieťa už má rok, neskutočne to preletelo :*

zuzka71291
23. sep 2017

@janifer nehodila by si sem potom link, ake topanky si objednala z bububu.sk na zimu? Netusim co a kde kupit malemu nieco na zimu z topanok... ma dost velky priehlavoka s topankami je to problem...
@majush a kde ste objednavali uciacu vezu? Nie je to na nich este priskoro? Akurat roznyslame, co malemu na prve narodeniny...

majush
24. sep 2017

@zuzka71291 cez bazos, pan je tusim z novych zamkov a vyraba veze za rozumnu cenu. Ja som ju chcela najme preto, lebo mala pride do kuchyne a oprie sa mi o nohy a nic nedokazem spravit, takto bude vidiet, co sa deje...toz moja predstava, uvidime, co bude v realite. Ale ked som citala nazory na vezu, vacsinou velmi chvalili maminy a v pohode pouzivali v tomto veku

jana137
24. sep 2017

@evkano náš mal tiež včera rôčik ;)

tanikbb
24. sep 2017

Baby co je to ta uciaca veza?

tanikbb
24. sep 2017

Uz som vygooglila. Fuu no neviem ci by to u nas fungovalo. Stalo by to za to biekde vyskusat.

stevvvka
25. sep 2017

@tanikbb ja si to hovorim pri viacerych veciach, ako nie je mi luto dat peniaze za nieco, co vyuzie, ale kupovat dalsiu rarohu, aby stala v kute, leboo sa mu tam nbude pacit, no dakujem pekne. taze ozaj ist k niekomu, kt to ma, pozicat, vyskusat a potom sarozhodnut.

jersey87
25. sep 2017

Ja teda uciacu vezu urcite nie. Este aby som sledovala, ci neberie noz, alebo nezhodi tanier... To nie. Mne sa zas velmi pacia trojkolky s ruckou pre dospeleho, ze ju moze i potlacit. Ale takisto sa ju bojim kupit, lebo ani kociar nie je velky kamarat. A boli to riadne nervy, kym sa v nom naucila sediet aspon na 45 minut bez kriku a nervov.

florence33
25. sep 2017

@jersey87 a ako si ju to naucila? Lebo mne uz dochadza trpezlivost 😢 nic nezabera.

majush
25. sep 2017

@jersey87 vidis, kazda mame iny nazor a pristup k vychove 😉 my mame doma po starsej hracky od vymyslu sveta, odrazadla, sportove potreby, nic take uz som nechcela. Este dostane personalizovanu quite book. Jej to je aj tak suma fuk, ake budu darceky

jersey87
26. sep 2017

@florence33 ani neviem. Ked kricala a zurila, ze chce ist na ruky, tak som jej dokola vysvetlovala, ze ju nemozem zobrat, ze mam len dve ruky a musim tlacit kociar. A zas ked sme boli dvaja, tak ked sa zacala zas pytat na ruky, tak sme ju vzali. A po case jej asi doslo, ze ked som sama,ze ju na tie ruky nezoberiem. A uz sa povacsine ani nepokusa pytat, lebo vie, ze je to marne. Ale to vydrzi asi tak hodinu max a ja na dlhsiu trasu nemam odvahu ist sama.

jersey87
26. sep 2017

@majush presne. Kazda robime podla seba, ako nam to vyhovuje. Ked som mala asi 15, tak som citala nejaky casopis (asi bravo 😂) a tam bola napisana veta: Aky by to bol svet, keby bola kazda Claudia Shifer. A vzdy si na to spomeniem, lebo nikto na svete nie je rovnaky. A preto je ten svet taky krasny.

florence33
26. sep 2017

@jersey87 chapem, ja vacsinou len kruzim po namesti, ale i odtial som ju uz par krat vliekla v jednej ruke a druhou tlacila kocik. teraz uz mozem povedat, ze moj syn bol pokojne dieta, doteraz som ten pocit nemala 😂

babucika
26. sep 2017

Baby my kupujeme tatrovku pre maleho.hraciek ma dost po staršej,a tatrovka nam pride ako fajn napad.lubi kolesa aj auta,tlaci všetko mozne pred sebou(stolicku,vertikutator 😀) a hadam s tatrovkou sa vyblaznia spolu.budu aj pady určite,ale patrí to k tomu 😉

jersey87
26. sep 2017

@florence33 som zvedava co to bude, ked zacne chodit. Myslim si, ze bude namiesto chodenia vsade utekat.🏃

janifer
26. sep 2017

@babucika tatrovka je super, nas sa uz v lete vozil ledva sedel, ale to bolo skor take na fotku. A ako darceky u nas budu max nove knizky, aj tak sa najviac tesi ked moze bombardovat starsiemu lego alebo hocico.

janifer
26. sep 2017

@zuzka71291
Tieto aj s vlozkami, zatial mi neprisli: https://www.bububu.sk/booties-toddler-black/

A este sa spolieham na gumaky Demar Mammut, to som kupila uz velkost 24, aby neskor boli. Na barefootky.sk

A z HM topanky do kocara: http://www2.hm.com/sk_sk/productpage.0557199004...

veronikadomanova
26. sep 2017

@jersey87 a nosic si neskúšala? Mne mala tiež kočík dosť bojkotuje...keď v ňom plače a chce ísť ku mne.sup do nosiča a je po placi😁

janifer
26. sep 2017

@majush merino je dobry napad, ak najdes znacku/ link hod prosim sem. Muz ma tricka od Lasting.cz a su to jeho najlepsie tricka. Deckam davam tricka a capice z Outlast, aj softshell nohavice ma, vala sa v nich vonku.

evkano
27. sep 2017

dievčatá naša dostala na narodeniny trojkolku, zdalo sa mi to zbytočné nakolko jesen na Orave nebýva veľmi teplá, ale posledné 3 dni je krásne a my ju naplno využívame a veľmi sa jej v nej páči... a to mala problém dlhšie v kočíku obsedieť... uplne si užíva iný pohlad :D

monka37
27. sep 2017

@evkano toto aj nasi rozmýšľajú ze ci Ano ci nie, len moj ma narodky az o mesiac .. ale teda akú trojkolku ? Snad nepedaluje ? 🙂 celkovo su všelijaké teraz tie 2v1 a 3v1 a neviem co.. keby ste sa v tom niekto vyznali to by bolo super

monka37
27. sep 2017

@evkano len ja asi skor myslim odrazadla .. a vy mate asi tu s rúčkou co ju tlačis však

pehavcek
27. sep 2017

Zienky my sme kupili hojdacieho konika 🙂

evkano
27. sep 2017

@monka37 áno taká s ručkou čo tlačíš a zároven ma aj pedále ked bude dieťa väčšie tak sa len rúčka odmontuje..

jana137
27. sep 2017

@evkano tiež máme také, malý sa v tom ľúbi voziť..akurát ho už nemôžem ani na sekundu pustiť keď je v tom, lebo sa mi už dva krát prekotil..(postavil sa na stupaky a nahol sa cez okraj)