icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

gabccia
8. jan 2018

@monka37 nechcel nic ani vodu.. nakoniec sme isli v noci na pohotovost, lebo to uz sa nedalo, nic nezaberalo poriadne, maly strasne uplakany, uz som si nevedela dat rady.. a su to aj zuby ale aj ma dost zapalene mandle, dali mu injekciu a ta mu zrazila teploty uplne a od noci nema uz, snad ani nebude mat a taktiez berie antibiotika.. a uz aj konecne nieco popil a popapal.

monka37
8. jan 2018

@gabccia tak vidis instinkt nesklamal, dobre ze ste isli

alicazazrakova
8. jan 2018

@babucika ahoj. tiez kojim a menzes este nemam ( a ani mi nechyba 😀). pri synovi som menzes nemala vyse 2 roky a kojila som ho 27 mes. 😀

jankaga
10. jan 2018

Baby napiste mi prosim tie co mate deti na um, kolkokrat za den vam deticky papaju, mate aj klasicky ranajky? Chcem si to porovnat s nami. Dakujeem☺️

jersey87
11. jan 2018

@jankaga rano vypije okolo 200 ml mlieka, cca pol hodinku na to zje bud chlebik s maslom, alebo ovsenu kasu pripadne polentu. Na desiatu doje z kase alebo si dame chlebik s maslom. Mame alergiu na bkm, takze vela moznosti na ranajky a desiatu nie je. Na obed 1 a pol naberacky polievky. Potom znova mlieko cca 150 ml. Ked sa zobudi, tak zje obed, ale to uz su tri hodiny. A vecer dame cosi na veceru a po hodine pred spanim mlieko. Niekedy zje viac, niekedy menej.

monka37
11. jan 2018

@jankaga cca 5x. Ranajky musia byt to ma vacsinou hlboky tanier kasu(pohankova/ovsena)jeden biely jogurt banan pripadne aj maliny/cucoriedky. Potom desiata obed mlieko olovrant kasa mlieko 🙂 vela ovocia u nas ide aj zelenina a chlebik je najlepsi

vevuskaa
12. jan 2018

@jankaga cca 4x papá. Raňajky, obed, olovrant, večera. Ale medzi tým popapa hocičo. Jeme rovnako. Ráno chlebík, vajíčko, parky alebo vianočka s džemom, to čo aj ja. Na obed polievka, druhé to čo my, ale väčšinou staci polievka. Na olovrant ovocie a večer puding alebo krupica.
Vlastne papá všetko čo my.
A keď je hladná, tak si sama vypýta.

jankaga
13. jan 2018

@jersey87
@vevuskaa baby dakujem. A mlieko davate? Navecer v noci? Moj ked si da nadranom, tak mi ledva ranajkuje

vevuskaa
13. jan 2018

@jankaga mne už mlieko nechce. Málokedy do nej dostanem aspoň 3,5% mlieko s medom. A v noci vôbec už od pol roka nepapa.

jersey87
13. jan 2018

@jankaga v noci vobec. Len rano, naobed pred spanim a vecer pred spanim. Ja som presne z toho dovodu ako ty, prestala davat mlieko v noci. Ked som ju o tretej v noci nakojila, vobec nechcela uz rano jest.

jankaga
13. jan 2018

@jersey87
No musim to skusit vymenit aspon za vodu v noci 1x, lebo tie ranajky som na nervy z neho vzdy. 👍

pehavcek
13. jan 2018

@jankaga moja mamina pracovala kedysi v jasliach a vravela mi, ze mali vela deticiek ktore nejedli ranajky. Rodicia im povedali, ze rano pili mlieko a to bolo vsetko. Netreba to silit. Postupne to pride.

tanikbb
13. jan 2018

Moja nepije ine ako moje mlieko. V noci aj 2-3x aj ked teda skor iba cucne a otoci sa. Uvidime, chcem trosku obmedzit tu noc ale neviem ci mi na vodu skoci.

monka37
14. jan 2018

@jankaga tak sa pridam aj ja, moj ma mlieko pred spanim a v noci len cista voda. Tej vypije dost vela ale kym bol kojeny pohar mi odstrkoval v noci

majush
15. jan 2018

Moja vypije 240 ml umeleho mlieka v posteli pred nocnym spankom, potom ma nachystany caj v termoskovej flasi na noc, ale klop klop, pije ho az rano po zobudeni a potom normalne ranajkuje (jogurt, pecivo so zeleninou, lekvarom, natierku nejaku, vajicko, musli). Viac mlieka jej nedavam

emy222
15. jan 2018

Baby ako často vám spis deturence neviem či sa to tu už preberalo 😁mne mala spáva dva krát aj to som ju už chcela dávať len raz ale ona vždy po 4hod unavená upistana a odkvecne ale zas máme problém v noci keďže ju kojim a zuby idú

florence33
15. jan 2018

@emy222 nasa spi vacsinou iba raz - poobede, prespi zhruba 3 hodiny.

monka37
15. jan 2018

@emy222 uz dost dlho len raz , poobede tak hodina a pol az dve. Ale noc spi celu od siedmej/osmej do rana

iviciatko
15. jan 2018

@emy222 Cez den spi raz max .2 hodky,v noci sa casto budi,tiez ju kojim...
Baby a o kolkej ukladate na nocny spanok,respekt.o kolkej vam drobci zaspia?

pehavcek
15. jan 2018

Cez den spi raz, dve hodiny cez obed. V noci sa budi casto na mlieko. Hlavne ked idu zuby. Uz nam chyba len sest a budu von vsetky. Ale dva su uz na ceste von.

emy222
15. jan 2018

@florence33
@iviciatko
@pehavcek
@monka37 noo baby a pohode vydržia len raz ja keď ju nedám upistana šucha si oči a nos tak ju dám ale potom ide spať až okolo 9-tej a niekedy sa to suchne aj neskôr ale to je vidno že by spala len vymýšľa a nechce

alicazazrakova
15. jan 2018

@emy222 moja tiez potrebuje 2 spanky, presne 40 min odspi. rano ju budim 6.30 bo s malym.musime do skolky. zaspi tak okolo 9.00 na 40 min a potom okolo 14.30 spinka tiez 40 min a vecer 20.45 cca zaspinka. v noci sa budi na kojeie, ja to uz ani neratam kolko

emy222
15. jan 2018

@alicazazrakova no presne aj my tak 40 min spi a dosť možno preto dva spánky 😊

iviciatko
15. jan 2018

@emy222 Vydrzi len s jednym spankom,uz sa par krat stalo,ze nespala cez den vobec a pritom zivala,suchala si oci,no nie a nie zaspat.
A vecer zaspava az okolo 21-23.

monka37
15. jan 2018

@emy222 vydrzi, ked aj vidim ze doobedu je trochu unaveny tak spomalime, citame a pod. Ale snazim sa aby siel spat najskor o tej 12 nech nevstane skoro.. potom ked sa pytam ci ide spat tak aj sam niekedy ide uz do spalne a lahne a spi :D .. ale ja by som to neporovnavala, kym bol kojeny bolo to ine. Teraz ked spi celu noc tak je zrejme ze je viac vyspaty ako dietatko ktore sa v noci budi..

emy222
15. jan 2018

@iviciatko
@monka37
Dik dievčatá noo ja len tak pre zamyslenie či robím dobre že ju dávam dva krát keď niekedy sa budí v noci a je aj dve hodiny hore reku či nie je vyspatá ale už viem dôvod už 3-tia stolička vonku dnes som si všimla budem ja predsa robiť tak ako to cítim 😁 to bude asi najlepšie ale je dobré takto si poradiť 😊 Ďakujem

iviciatko
16. jan 2018

@emy222 robis dobre...🙂 aj nam idu stolicky,4 naraz.

pehavcek
16. jan 2018

@emy222 Ja som sa dnes zamyslala, ze netreba deti takto porovnavat. Kazde je ine. Niektore spi celu noc. Ine nie. Niektore jedia dobre a ine zase nie. Treba ich brat ake ake su a vnimat ich potreby. Nezmenime ich len preto, ze ine deticky uz pekne spia alebo papaju. Niektore deticky o zubkoch ani nevedia a ine (tak ako nas) zase vedia o kazdom jednom. Nam sa tuto noc tiez rezal zub a dali sme rekord. Hore sme boli od pol noci do pol piatej. A ani do tej pol noci to bohvie co nebolo. Takze za mna: Ano daj na seba a davaj ju spat tolko kolko vyzaduje. 😉

iviciatko
16. jan 2018

@pehavcek Presne tak,dobre si to napisala.

monka37
16. jan 2018

@pehavcek presne tak, mna vzdy zarazi ked pocujem napr od lekarky a pod ze “uz by mal” nieco.. spat celu noc, chodit, sediet hocico... ja si ale rada pozriem ako su na tom rovesnici ci sa nieco neda zmenit ale zaklad je ze kazda mama vie uplne presne co a ako, niekedy nepocut nic je fakt lepsie.