icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

emy222
16. jan 2018

@pehavcek aj my tak sme niekedy hore ale to len pri týchto stoličkách ale tiež od polnoci do pol 5 ale má energie tá moja krpata ona by behala hrala sa a tak noo čo už vydržíme 😃

pehavcek
16. jan 2018

@emy222 Tak to je presne ako nas.To len vydrzat ;)

njanan
28. jan 2018

Zdravím. Viete mi poradiť nejaký športový kočík spratny do kufra auta a hlavne ľahký na ovládanie, aby som ho mohla kľudne tlačiť, keď sa moja bublina rozhodne behať. Momentálne máme bexa line a to je už pre nás nepraktické. Ďakujem

jersey87
31. jan 2018

@njanan ja tiez hladam. Ale neviem sa rozhodnut. Doteraz som mala trojkombinaciu a zdala sa mi konstrukcia tazka, i ked bola odlahcena. Ale na manipulaciu jednou rukou i tak tazka... Predala som ho a teraz hladam nejaky sportovy. Nepacia sa mi zdvojene kolieska, ani dve rucky namiesto jednej rukovate. Chcela by som, aby vyzeral ako sportovy od 3kombinacie ale lahky, s vacsimi kolesami, ze prezije aj zimu. Mam prilis vela podmienok a vazne sa obavam, ze taky este nevyrobili.

jersey87
31. jan 2018

@jersey87 my sme mali inak veeelmi podobny typ, az na par detailov. A fakt to uz nie je kociar prakticky...

majush
31. jan 2018

@njanan ahoj, aj ja to budem na leto riesit, u prvorodenej som mala golfky od peg perego, kamosky maju mc laren, obe podla mojho nazoru dobre. Ja budem hladat golfky, ktore sa daju polohovat aj do uplneho lahu a maju nejake “slusne” kolesa, take co zvladnu aj iny teren ako podlaha v nakupnom centre. Pre mna je aj dolezita vaha a lahke ovladanie. Prve budem pozerat modely od horeuvedenych znaciek, na vyzor sa mi pacia tie od cossato, ale netusim, ako su na tom funkcne. Este si baby v mojom okoli kupili sportovy bugaboo, ale to sa mi zda financne prehnane na to, na co chcem kocik pouzivat

emy222
31. jan 2018

Ahojte my mame greentom zamna je fain.bala som.sa ze po snehu neprejdem ale vsetko zvladol je ľahký a super sa sklada aj ked v uplnom snehu by nesiel asi ale to sa ide tazko skoro s kazdym ja som spokojna 😊 a baby mali sme ockovanie mmr vsetko zatial ok sledujem ju jak koza stale dufam ze budeme oki tohto som sa bala dnes sme 3 den od ockovania este je tu volaka mamicka co mali mmr ?

majush
31. jan 2018

@emy222 my sme mali 10. Januara a o tyzden 4 dni teploty do 39 😕

njanan
31. jan 2018

@jersey87 tak hľadáme asi rovnaký kočík, ale tiež mi ešte nič až tak veľmi nepadlo do oka. Ja som pozerala 4baby rapid, je celkom ľahký ale má menšie kolieska a zasa Camarelo mi príde zasa veľká opacha ako máme. No neviem...

emy222
31. jan 2018

@majush fuu ha boze ani.nestras a dali sa pohode zrazat jaj no neviem co nas caka 😩 dufam.ze budeme ok

majush
31. jan 2018

@emy222 ano zrazat sa dali, striedali sme sirup a cipky, nic prijemne. Je to za nami, hlavne ze pediatricka povie, ze je to dobre znasana vakcina 😳 ale kazde dietatko je ine, takze neboj a mysli pozitivne, ze vas pripad to nebude! Drzim palce

jana137
31. jan 2018

@majush fuu az 4 dni...my sme zacali teplotovat dnes..(9ty den po ockovani) a dufala som ze max zajtra..ale ma "len" 38,3 tak mu nic nedavam..

emy222
31. jan 2018

@majush no sak namna doktorka aj so sestrickou kukali jak na neviem co ked som povedala ze reakcia je na 9az 10 den tak ze z kade mam taku somarinu !!!! Preco to zatajuju teda nechapem no uvidim ako budeme my verim.ze ok mala je uplne pohode preco to az tak neskoro vypukne neviem

jersey87
31. jan 2018

@njanan uz som si kocik nasla. Valcobaby...Teraz sa uz len zmierit s cenou. Dokonca uz hladam i po bazaroch ci ho nemaju. A maju, ale s obycajnymi kolesami a nie nafukovacimi, takze to bude tazke. Tie hrkacie kolesa nechxem.

barbarelka
1. feb 2018

@jersey87 my mame valcobaby snap 4 a maximalna spkojnost!!!je skladny,lahky,zaroven pevny(vozim 10kg slecnu,nakupy a dnes som tam nalozila 10kg piesok pre macku 🙂),da sa soferovat jednou rukou,uplne lahucko..mala som ho vyhliadnuty este ako tehoska,odskusala som ho u kamosiek,ktore boli tiez vsetky maximalne spokojne. Pre mna naj kocik,pouzivame ho od 6mes.,kedze sa da dat do uplneho lahu.

jersey87
1. feb 2018

@barbarelka a mate nafukovacie kolesa ci tie plne?

barbarelka
1. feb 2018

@jersey87 Riskla som to s obycajnymi,nakolko som kocik videla u 4roch kamosiek a ziadna si na to nestazovala,tiez som sa prave na tie kolesa pytala..pri prvom synovi som mala kocik-aj vanu aj sportiak s nafukovacimi. Kedze uz dalsie babo neplanujeme,nebudem rozmaznana a davat o 100euro za kolesa 😜. Staci,ze som sportiak menila 😂.A bud som si zvykla alebo mi to ozaj nevadi 🙂)). Byvame na sidlisku s mega rozbitymi chodnikmi a sem tam sa stane,ze vbehnem kolesom a bum,nejde plynulo dalej ako s nafukovacimi,ale ziadna tragedia. Aj tak si myslim,ze je to naj kocik🙂.

njanan
1. feb 2018

@jersey87 ten som aj ja pozerala, tiež sa mi páči, len neviem či sa mi oplatí toľko investovať, keď mojej slečne sa veľmi v kočíku nepáči. Ale bez nemôžeme ostať.

barbarelka
1. feb 2018

@njanan mozes potom predat..alebo kup uz jazdeny a potom zase predas 🙂. Moj maly bol mimo kocika od cca 1,5roku..vsade iba na motorke. Ale ked sme sli niekde na vylet,kupalisko, proste na cely den mimo, vzdy sme kocik bravali prave na spanie 😉.

alicazazrakova
1. feb 2018

baby, ta moja mala mrska v kociku uz byt vobec nechce... vsade chodime peso, alebo ju nesiem na hippseat...akoze nas okruh na prechadzky sa zuzil tak na 1000 m, co zas ohromne stve starsieho 😀 ale ak by som mala vybrat, kupim Valco...ak predam nas wanderer, chcem kupit autosedacku a asi nejaku hrkalku na prilezitostny prevoz ak pojdeme do zoo napr.

jersey87
1. feb 2018

@njanan ja ten kociar chcem hlavne kvoli tomu, ze bude neskor predajny. Nie je problem kupit kociar, problem je ho potom posunut dalej. A toto je fakt predajny kusok, lebo na celom slovensku je len zopar inzeratov. Aj to na plne kolesa a extra farby. Ja to beriem ako investiciu do buducnosti. Ked nezarobim, aspon vela neprerobim...😂

babucika
6. feb 2018

@alicazazrakova ahoj.ďakujem za odpoveď,prosim ta a mala si nejake problémy,bolesti ked si nemala menzes? Ja mam od augusta každý mesiac a pol bolesti v podbrusku par dni, k tomu hnedy vytol ale iba ak sa utrem.v oktobri som bola ba gynde,vraj všetko v poriadku,zapal nevidel,ster bol ok. Ale opakuje sa mi to,a vtedy som aj unavena a mam tupe, bolesti,krce, občas pichanie v miesta vajecnikov.po druhom porode som absolvovala kyret,zle ma vycistili po porode,aj mimo metrnicove tehu som mala po prvom porode(pravy vajickovod mi operovali) tak rozmyslam.ci mozem mať bolesti zo zrastov.ďakujem

alicazazrakova
6. feb 2018

@babucika aj teraz mavam raz za mesia take bokesti ako pri pms zhruba v case ked by mala byt menstruacia...ale nic vyrazne, ani spinenie som nemavala... nuz ja by som asi ore istotu este skocila na kontrolu...

zuzka71291
6. feb 2018

@babucika ja mam endometriozu a vlastne som mala zrasty, ked som mala podobne bolesti ako opisujes. Cize to moze byt zo zrastov aj, ale samozrejme dr bude mudrejsia... mne tie zrasty odstranovali laparoskopicky.

emy222
6. feb 2018

@babucika ahoj bolesti.mavam aj.ja a niekedy musim.len lezat niekedy mi.je aj zle ale js to.mavam 1,alebo.2 dni a to.ze mam.ovulaciu ja som.si myslela ze to.som.nachladnuta alebo mam zapal ale teraz viem ze to je ovu taka bolestiva dr mi.povedala ze vo vajecnikoch je po prasknuti folikulu volaka tekutina a to moze vyvolavat boles malé neviem ako to opisat ale fakt ma to bolieva dost

babucika
6. feb 2018

@alicazazrakova ďakujem,bola som v oktobri v čase ked som mala také.bolesti,ale konštatoval ze.je vsetko ok.
@zuzka71291 ďakujem za odpoveď,pisala som ti aj ip
@emy222 po prvom tehu sa mi upravil cyklus,aj ovulku som.vždy vedela kedy mám,ale od druhého pôrodu,teda tohto pôrodu sa mi.menzes ešte nespustil. Kojim stále,akurát od augusta min.roku mi začali tieto bolesti, v sobotu som mala raz slaby vytok,a odvtedy ešte bolesti pretrvavaju.tipujem tak dva dni.a.bude pokoj.

nikolajka2
15. feb 2018

babenky, neviete poradit nejaku opatrovatelku (osvedcenu)pre dieta na 2 -3 hodky za tyzden, al. nejaku au-pairku v Ba. Nutne by som potrebovala ist po lekaroch a malu nemam kde dat. Chlap chodi na tyzdnovky.Dakujeeem

emy222
27. feb 2018

Ahojte baby vy podávate daňové priznanie ? Ja som myslela že sa nemusí teraz keď sme na materskej ale v robote niečo vedúca spomínala ze ja si mám podať hmm tak teraz neviem

jersey87
27. feb 2018

@emy222 hmmm. Ja nic nepodavam. Ved danove sa podava ak mas prijem zo zavislej cinnosti. Materska ani rodicovsky prispevok nie su zavisla cinnost. Iba ak by si pracovala popri tom na dohodu, tak by trebalo, ale tiez az od urcitej vysky danoveho zakladu. Ale presnu hodnotu ti nepoviem.

monka37
27. feb 2018

@emy222 nemusi, ale napr mne minuleho roku vratili nieco zo zdravotneho poistenia a cast z toho bola dan takze ak si podam, tak mi tu dan vratia. Ale vo vseobecnosti, ak si nemala prijem tak nemusis.