icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

zuzka71291
27. jún 2018

@rebekav
@jana137
@monka37 my mame v sept svadbu a planovala som pokusit sa otehotniet po svadbe, ale cim viac sa to blizi, tym viac ma to desi . 😀chcela som trojrocny rozdiel

jana137
27. jún 2018

@zuzka71291 to chapem, desi to aj mna, hlavne preto ze maly este nerozprava, tak sa mu aj tahsie nieco vysvetluje, ked sam nevie povedat co chce..a je to taky moj cecok, hrozne je na mna naviazany, tak som zvedava ako to s tatom doma zvladnu ked budem v nemocnici..

janifer
29. jún 2018

@zuzka71291 ahoj my mame rozdiel 2r4mes a je to v poho teraz uz, pohraju sa. Ale teda doteraz sa starsi necha rad obsluhovat obliekat krmit a vychutnava si tak moji pozornost. Najlepsie aby bolo to starsie dieta co najviac samostatne, obliekanie, jedenie, zaspavanie cez obed. Ten rozdiel ci to bude 2 alebo 3 roky asi je jedno, ziarlit budu aj tak na seba

rebekav
29. jún 2018

Ahojte baby, bavia uz vase deticky aktivity take kreativne?🙂 moja zatial najviac s legom sa vyhra, posedi aj pri vodovych farbach, farbicky zial chce aby som kreslila ja, a ona sa pozera, namaluje dve machule, vymaluje kolesa na aute a tym to konci. Max 10 minut a finito. Dnes som skusala vystrihovat s nou, lepit s lepidlom, ale nic..asi je este mala na to, ona mi aj rovno povie, ze toto sa mi nepaci 😂 ako su na tom vase deticky? Mate nejake inspiracie na doma? Sice je leto, ale ja som bola par dni chora, nevladala som s nou chodit von, a bolo narocne ju niecim zabavit. My sme totiz vacsinu casu vonku, doma sme sa sli unudit. Dookola knihy lego knihy lego.

lukamka
1. júl 2018

@zuzka71291 tak my sme teraz nazbierali odvahu.... uvidíme ako dlho to potrvá tentokrát 🤗

barbarelka
2. júl 2018

@lukamka My mame rozdiel 2r 8mes.,tiez som chcela rozdiel 3roky a otehotnela som na prvu supu i ked pri prvom to trvalo dlhsie. Prvy rok ked pride babo je celkom masaker pre prve dieta,ale zvykne si a luuubi velmi novrho clena..i kes jasne,ze napodobnoval v 3rokoch babatovske place a robi to doteraz,lebo ved ked tym uputa pozornot mladsia,preco nie on 🙂. Teraz ked uz su starsi mame 2mozne scenare vo fungovani-1.jaci sa stastim,lebo decka sa hraju spolu a kricia,nahanaju sa,dupu a ja sa bojim,aby sa tym stastim nepozabijali. 2scenar-Niko ma nervy na Nataliu,lebo mu zobrala jeho hracku a krici na nu,bucha sa o zem a place(vsetko cisto na uputanie mojej pozornosti)a Natalka nasledne place tiez,lebo Niko jaci. Tak si vyber,co je lepsie,hahah..ked su ale vonku,tak parada najvacsia,pekne za ruky,robia si spolocnost,starsi sa zastane segry pred inymi detmi a pod. Po tomto mojom zhodnoteni vlastne mame ozaj idealny rozdiel 😂😁!!! Zeny,ale nervy z oceleeeee😂😂😂😂

barbarelka
Autor odpoveď zmazal
barbarelka
2. júl 2018

@barbarelka hahah,zlu foto som dala,tato je lepsia 🙂

barbarelka
2. júl 2018

@rebekav Tak tieto veci co pises,ja robim so starsim,co ma 4.5roka 🙂. Mladsia maximalne farbicka a cmara kade tade..hned odbehne a najradsej sa zabavi aj tak sama..koliky vysypw z vedierka,ulozi spat. Zo skrinky v kupelke vyberie vsetky flasticky,poodnasa do svojej izby,ulozi do nakupneho vozika. Poviem jej,nech to ponosi naspat a ona sa tesi najviac na svete. A samozrejme klasika zatlkacka guliciek,nastokavanie drev.geometrickych tvarov na tycku,farbicky triedi do poharikov vo farbach farbiciek a pod..skupina montessori na FB 😉.

rebekav
2. júl 2018

Haha asi od nej chcem vela, ked mna to vzdy tak pletie, ona odrecituje basnicky, rozpravky, cele pesnicky, tak potom ma clovek pocit, ze uz si velka a ono houby 😂 spunt je to maly, vratime sa ku kamienkom vo vedierku 😉

monka37
2. júl 2018

@rebekav vyslovene kreativne max krieda na tabulu doma.. ale chystam sa na prstove malovanie videla som nejake jedle umyvatelne farby a domaca plastelina.. inak u nas momentalne prelievanie .. z dzbanu do pohara, z nadobky do druhej nadobky atd to vydrzi dlho.. a hlavne prakticke veci hlavne varenie a polievanie kvetov ..

monka37
2. júl 2018

@rebekav prosim? Odrecituje? Ja idem skontrolovat ci som v dobrej skupine asi :-O

barbarelka
2. júl 2018

@monka37 ja asi tiez...moja mala povie mama,auto,pa,kde je a zvuky zvieratiek 😁

monka37
2. júl 2018

@barbarelka mne nasi stale vraveli ze tiez takto pred 2rokom som recitovala basnicky spievala atd ale teraz ked pocujem mojho maleho asi 5 vymyslenych slov plus mama a baba tak nechapem :D no, darmo, kazdy ma nieco ine v com vynika 🙂

rebekav
2. júl 2018

@monka37 presne tak baby, ono zasa neprehanajme, skor by deti v tomto veku mali hovorit mama, tata a nie ako moja, sa ma teraz pyta, "co teraz papa tati v robote?"😂😂

monka37
2. aug 2018

Ahojte, co davate do velkeho bazena? Koleso? Alebo nejaku vychytavku? Tusim som videla take plavky s plavacikmi priamo na nich..

babucika
2. aug 2018

Ja koleso,rukavniky nechce, a pre mňa plavky s plavacikmi su blbosť 😁

jankaga
2. aug 2018

@monka37 my rukavniky cherek

majush
2. aug 2018

@monka37 my plavaci pasik a rukavy

emy222
2. aug 2018

My plavecký opasok ale sa bojim že keď sa blazni že sa aj tak vždy naglga a dlho v ňom nevydrží ale iné nechce mať na sebe nato je zvyknutá

pehavcek
6. aug 2018

nas nechce vobec nic

lukamka
7. aug 2018

U nás tiež chereky fungujú 🙂

jersey87
7. aug 2018

Nasej sa paci vo vode chodit. V kolese vydrzala len chvilku, na rukach neznesie nic. takze topanky do vody a kracame. 😁

ssstanka
7. aug 2018

Aký mate názor na tie neoprénové vesty s plavakmi vo vnutri?

lukamka
7. aug 2018

@ssstanka moja keď ma viac ako nohavičkove plavky na sebe, tak je jej skoro zima...

ssstanka
7. aug 2018

@lukamka skôr som myslela, ako nahrada za koleso, lebo v kolese mi malá nechce byť

rebekav
9. aug 2018

Ahojte baby, uz ste niektora nastupila aj do prace a dala drobca do jasli?

bubinocka
9. aug 2018

Kde zozeniem kupit cherek rukavky😀

jankaga
9. aug 2018

@bubinocka ja som kúpila cez plutvy. Sk

jankaga
9. aug 2018

@rebekav my sme dnes stvrty den v jasliach