icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

eva2809
6. feb 2016

@hviezdicka236 dobre si vysvetlila...ja som mala posl. Ms 31.12. Takze skoro ako ty..🙂pozriem si to🙂

niiik
6. feb 2016

Ahojte takze sa k vam pridavam ... u dr som bola minuly tyzden piatok a to som bola v 5 tt.. robila aj.sono ale este nic nevidela..a k tomu som mala.este aj plny mocovy mechur ,a pritom som bola asi pred 15 min.na wc 😀 kazala prist o 2,3 tyzdne tak uvidim kedy pojdem..inak kyselinu listovu mi predpisala hned.. a drzim vam vsetkym palceky aby vsetko dobre dopadlo 🙂

zoginka
6. feb 2016

@niiik vitaj a gratulujem, ako prebieha prvé vysetrenie , hned zistili, ze si tehotna ? Brali krv, moc ? Ultrazvuk? Hned su vysledky ?

hviezdicka236
6. feb 2016

@eva2809 tak to si asi den "za mnou" ;)

@niiik vitaj 🙂 aj ja beriem kyselinu listovu, ja som ju brala este asi dva mesiace nez som zostala tehotna, ale to tak trochu nepravidelne no teraz pravidelne 🙂

niiik
6. feb 2016

@zoginka ahoj 🙂 dakujem pekne, prve vysetrenie ..klasicke vysetrenie a potom mi robila.sono ..hej hned vedela len ked ma hmatom vysetrila no a potom jej sono ukazalo ze som v 5 tt.. nic nebrala asi bude brat potom ked pojdem druhy krat..

niiik
6. feb 2016

@hviezdicka236 ahoj 🙂 ja ju beriem od kedy som bola u dr. Kazdy den jednu

kocurikv
7. feb 2016

@eva2809 uz od 6 týždňa.. 😉

eva2809
7. feb 2016

@kocurikv som zvedava na tu stredu..nejako nie a nie prist🙂

kocurikv
7. feb 2016

@eva2809 poznam ten pocit lebo ja teraz čakám do 22.2. Neskutočne daleko to je... 😕😉

hapoymom
7. feb 2016

Ahojte baby 👋, tak ešte to neviem na 100% ale pravdepodobne bude zo mňa tiež oktobrovka 2016 😄.
Ms má prísť za dva dni tak nech ani nedôjde 😀.
Mam taky naozaj silný pocit ze som tehotná, dúfam že má telo neklame 😉.
Jedného nezbedníka už doma mám a len nedávno sme sa rozhodli že začneme pracovať na súrodencovi tak sa mi ani veriť nechce že by vyšlo hneď v prvý mesiac.

weru3ka
7. feb 2016

Ahojte tak aj my čakáme termín máme 11.10:) keď som volala doktorke tak ma dali až 23.2.:(ale sa bojím dovtedy či je tam kde ma byt neni to neskoro?

chrumka
8. feb 2016

Ahojte, tak ja mam uz potvrdene tehu, som v 6. tyzdni. Termin porodu pravdepodobne 4.10. 🙂 Na utz uz bolo vidno ten zarodovy vak, dalsia poradna o 3 tyzdne, to by uz malo byt vidno aj zarodok a tusim aj srdce 🙂 Inak som bola prekvapena, ze mi uz vystavila aj tehotensky preukaz, ale tak hadam sa neunahlila a vsetko dobre dopadne. 🙂

sivamyska1
8. feb 2016

@chrumka tak gratulujeeeeem 👏😉 ja az 16.2 ale asi zavolam ci ma nezoberu zajtra robi len kazdy utorok lebo uz som 2x potratila a ozaj som taka netrpezliva ci je vsetko tak ako ma byt

luciadobrov
8. feb 2016

Ahojte babenky, tak dnes teda bol ten test málinko pozitívny 🙂 ms som mala mať v sobotu a odvtedy bol test stále nega ale dnes okolo obeda bol málinko pozi 🙂 nieje zvlášne, že ráno test negat. (dr. Max) a na obed pozit. (rapid)? je to čudné....máme radosť podarilo sa to na prvý krát 🙂 Zajtra musím ísť dr. bo mám taký hrudkovitý výtok a bojim sa aby to nemalo nato vplyv, tak zajtra držte palce 🙂

hapoymom
8. feb 2016

@luciadobrov stáva sa to... Pri testoch záleží od citlivosti, niektoré zaznamenajú že si tehu už pri nižších hodnotách hcg hormónu, no niektoré až pri vyšších.
Taktiež to môže byť aj tým, že hcg hormón neustále stúpa, teda ráno mohol byť nižší a test ho nezachytil a na obed mohol stúpnuť a citlivejší test ho už zachytil.
Držím palce 😉
Ja mam dostať ms zajtra tak uvidíme, tiež som mala zatiaľ test negat 😔... Ale všetko napovedá tomu ze som tehu, tak už len vydržať

luciferkax
8. feb 2016

@chrumka jeeeeeej, mna čaká vyšetrenie zajtra.
aj moja lekárka dáva tehotenskú knižku hned :D :D ale mna to teší :D :D už od zajtra budem dúúúúúúúúúúfam jej vlastníkom

chrumka
8. feb 2016

@luciferkax pozeram, ze si z KK 🙂 ku komu chodis?

luciferkax
8. feb 2016

@chrumka Ku Petrekovej, a ty?

chrumka
8. feb 2016

@luciferkax aj ja 😀 byvas priamo v KK?

luciferkax
8. feb 2016

@chrumka Nie, ja bývam v dedinke vedľa :D :D

Haha, tak to preto dáva aj moja aj tvoja lekárka knižku tak skoro 😀 😀 😀 😀
a to už dnes si bola rovno v tehotenstkej poradni? ja sa na prvé vyšetrenie vždy objednám cez týžden :D :D

chrumka
8. feb 2016

@luciferkax ja som bola minuly piatok a hned mi dala aj knizku 🙂 ale tak mozno to dava iba zenam, ktore uz maju jedno dieta, lebo chodi k nej aj moja kamoska a ona cakala prve a nedala jej hned, az po 9. tyzdni jej chcela dat ale medzitym potretila. A z ktorej dedinky si?

luciferkax
Odpoveď bola odstránená
chrumka
8. feb 2016

@luciferkax idem ti napisat do IP 🙂

luciadobrov
8. feb 2016

@luciferkax jééééj aj my čakáme 3 dieťa - som sa bála, že tu budem taká sama 🙂

luciferkax
8. feb 2016

@luciadobrov :D aj ja sa teším, kd tu baby čakajú prvé, tak som sa cítila ako z marsu :D :D

luciadobrov
8. feb 2016

@luciferkax presne ako hovoríš 🙂 a čo máte? my dve baby 7 a 3

guizui
8. feb 2016

Ahojte damy, aj ja sa pridavam - vcera len duchovia na testoch, dnes digitalny nam doprial vytuzenu spravu 🙂 nejako tomu stale nemozem uverit, bolo nam dopriate na prvy sup, ale strasne sa tesiiiim 🙂

luciferkax
8. feb 2016

@luciadobrov my dvoch chlapcov, 7 a 5 rokov majú 🙂 🙂 :🙂. Kedy sa im chystáte povedať radostnu novinu?

zaba9
9. feb 2016

@luciadobrov ,
@luciferkax dievcata pripajam sa,aj ja tretie 🙂 doma dve dievcata 🙂

luciferkax
9. feb 2016

@zaba9. 🙂) Vitaj v klube. .aké velke?