Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@hviezdicka236. Waaaw gratulujem k srdiecku, si prvá 😉 kedy ti vychádza termin?
@luciferkax dakujeem, ja som z toho este taka vyjavena :D no termin mi nepovedal este, ale podla kalkulacky 5.10. ,on je taky opatrny v tych prvych tyzdnoch co som pocula 🙂 uvidime co povie o mesiac 🙂
@hviezdicka236 joj moja super.mam zimomriavky z toho.ja idem zajtra baby a uz konecne!!!!drzte palce
@eva2809 budem drzat 🙂 hned pis ked pojdes odtial 🙂 mne najskor nechcel dat foto,vraj este je skoro,ale ja som si vyprosila 🙂
@eva2809 tak zajtra pis ze co a ako..aby som vedela, ci sa mi v piatok oplati ist, ci nebude este skoro 🙂
@hviezdicka236
@cammeronka
@kocurikv dakujem vam baby.fakt uprimne ste ma potesili...!!!dam vediet hned🙂zajtra ordinuje az od 12tej..tak trosku si zajtra este pockam.dostala som srdiecko od niektorej z vas???dakujem;)
@hviezdicka236 a ja truba som si zabudla pýtať :D :D
@luciferkax no ja som tiez skoro zabudla, a on sa aj najskor branil a nechcel dat foto 😀 ale ja som sa nenechala a uz ked som skoro odchadzala tak ze dobre vytlaci :D
@eva2809 zajtra hned pis 😉
Baby ja neobleciem ani jednu podprdu :( samozrejme priatelovi sa to paci 😀 ale ja sa idem zblaznit ☹ a rifle ? Ze ledva ledva. Pride mi to este skoro aby som nezapla rifle, ale ani nie tak kvoli brusku ale skorej mi akosi zadok narastol 😀 och a to je len zaciatok ....
Tak dievcata.. ja som chcela ist az o dva tyzdne k Dr. ale vcera rano som zacala spinit a vymyzli mi tehu príznaky, tak som utekala hned... Dr. ma pozrel ze uplne slabe spinenie ale kedze som po potrate tak hned do nemocnice na kvalitnejsi ultrazvuk ze ci uz nahodou nebude srdiečko, ale nebolo vraj je ešte skoro :( dostala som duphaston v pondelok znova na sono....neviem ako to do pondelka zvladnem :(
@8adriana8 neboj všetko dobre dopadne - hore 🙂 aj ja som pri prvej krvácala a teraz je tu pri mne už sedem ročná - treba myslieť pozitívne a šetriť sa 🙂
@luciadobrov len ja uz nemam ziadne tehu príznaky :( to som si vsimla v pondelok poobede a v utorok hned spinenie...presne takto mi skoncilo aj posledne tehu...velmi sa bojim :(
@hviezdicka236 aj sa plati nieco za tu fotku zo sona??aj ja chceeeem,dufam,ze mi da.a preco vlastne nechcel dat??no ja rifle obleciem,ale ma tlacia na bruchu..ked sedim,musim rozopinat...najlepsie je v autobuse..ked zabudnem,ze som rozopnuta a vystupujem🙂)
Kocky tak ja bola u lekarky vcera. Kedze som 2x potratila a mam problemy so stitnou isla som vcera. Takze tehu som resp.sme 5tt+4, na srdiecko bolo skoro ale povedala ze mame nejakych 7mm moze to tak byt ? Ale co je hlavne sme tam kde mame byt nie mimo
@sivamyska1 ja budem v piatok 5tt+6 tak asi tiez nebude srdiecko..a zvysila si si davku euthyroxu? Ja beriem 25ku a neviem ci uz teraz mam zacat brat 50ku
@cammeronka ja mám 125 ☹ a asi mi bude ešte zvyšovať. Idem k nej dnes snáď ma zobere ešte tento týždeň aspoň krv vraj to musia brať hneď tehotné
@sivamyska1 no mna endokrin. objednala az o tri tyzdne tak neviem ci si to mam zvysit..ale asi hej
@cammeronka pokiaľ Ti predajú vyššiu dávku tak isto, neublížiš si to je môj názor. a včera ma lekárka upozornila správne fungujúca štítna resp. dostatok hormónu je dôležitý pre vývoj plodu .
Ja prvý krát potratila kôli tomu neskoro mi zistli
@cammeronka
@sivamyska1 Ja by som si sama.nezvysovala. radšej skôr k lekarke, ja SOM si vydupala vysetrenie na piatok, teda odber krvi, a na týždeň vysledky
@sivamyska1
@luciferkax no skusim tam zavolat ci mi aspon telefonicky nevie povedat..stitna je v tehu dolezita
@eva2809 no ja som platila 3 eura, ale to ma asi kazdy lekar inak, aspon si myslim 🙂 no nechcel dat,vraj je este skoro, a vraj budu este krajsie fotky 😀 no nedala som sa 😀
baby pridavam sa k vam... lekarka ma objednala az na 22.2., podla kalkulacky na nete mi vychadza termin na 5.10. 🙂
@susaanka tak vitaj medzi nami 😉 aj ja mam termin 5.10. 🙂
@cammeronka tak ja idem na krv zajtra koli stitnej a 17.2 kontrola
@hviezdicka236 🙂 dakujem... mame to teda narovnako.
Inak mate aj nejake priznaky? Nevolnosti a tak? Mna len boli podbrusko a bradavky...ale inak nic.
@susaanka donedávna má iba boleli bradavky, som bola vystresovana, že nemám 🙂 príznaky. Teraz ma dobehli aj "ranne"nevoľnosti. Už tri dní som o tycinkach
Ahojte baby.tak akurat som prisla od dr.tehotenstvo potvrdene,videl gestacny vak a povedal ze vidi aj machulu embria...ale podla ms by som mala byt 5+6 a podla sona som 5+0..vraj k oplodneniu asi doslo neskor.no neviem,ja presne viem,kedy som mala ovulaciu.no mam dalsi termin 22.2.ze tam u bude vidno aj akciu srdiecka a bude mi vediet viac povedat...takze tak.a dostala som aj duphaston na udrzanie plodu!!

@eva2809
@luciferkax
@niiik baby tak aj ja uz som bola u dr. Prave idem odtial 🙂 a jaaa budem maminkaaaa 🙂 aj som si dala spravit foto, aj ked take este nijake ;) uz aj srdiecko bolo vidno 🙂