Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@zuzhe ja mám prsia plnšie, aj boky širšie, obvykle aj ked sa vypasiem :D :D tak pás mám úzky a teraz nie :D :D takže vyzerám "vačšie" :D :D
a na nohách , hlavne na pravej sa mi objavili krčové žily :( :( :(
strie zatial nie, resp. na bokoch mám tie pôodné s predošlého tehotenstva, ale nevidieť mi ich skoro vôbec, celkom pekne sa upravili, rátam, že teraz sa "rozmnožia":D :D
@luciferkax presne tak, v zime sa lahsie maskuje 😀 a toto leto nam bude prepacene, lebo vsetky pohlady budu aj tak padat na nase bruska 🙂
@lenkaoravcova aj ja blahozelam, vraveli ti chlapceka aj v 12tt? Inak kedy mas termin podla PM?
@lovely_choice podla ms mam termin 4.10 cize to sedi a ano v 16 tom na poradni mi povedal ze vyzera ze je to chlapec dnes mi to len potvrdili
@lenkaoravcova ja som 19+5 a termin mam 6.10. U nas to zatial vyzera na dievca,tesime sa na potvrdenie vo stvrtok - morfol. UTZ 🙂
@lenkaoravcova juuuuuj to je parada, budes mat troch musketierov 😉
@lukamka anoooo moji chalani su super tak sa tesim ze pribudne este jeden 🙂
@lenkaoravcova jej gratulujem k chlapcekovi chlapci su uzasny;)
@weru3ka ano presne tak uz teraz mam dvoch skvelych syncekov 🙂
@lenkaoravcova ja mam jedneho ale je to poklad stale by sa mojkal a obijme nas hocikedy no lubia tu maminku poriadne ty chlapcekovia🙂
@lenkaoravcova gratulujeeem 😊
dakujem dievcataaaa 🙂
@lenkaoravcova gratulujem 🙂
@lenkaoravcova gratulujem.... 🙂
Ahojte kočky, tak amiocenteza za nami....skutočne to nebolo nič strašné, primár povedal, že zákrok prebehol hladko všetko je ok, plodova voda cira.... predbežné výsledky budú v piatok poobede....ešte raz Vám dievčatá ďakujem za podporu....krásne tehulkovanie všetkým.... 🙂
@tintin79 super tak uz len cakame s tebou na dobre spravy
dievcata brala ste niektora vaginalne cipky v prvych tt? moja zmana v 7tt ich teraz dostala pre zapal a vylakal ju pribalovy letak, kde je to zahrnute v kontraindikaciach. Mne sa nieco mari, ze sme tu riesil
@lukamka ja som brala a skoncila som na pohotovsti kvoli spineniu a jasne mi tam povedali ze mi to podrazdili tie cipky cize pokial ju nic nesvrbi nebrala by som ich
Po dnesnej stale neviem pohlavie...ale krpca volam tava, lebo mi aj hrby narastli 😀 a neviem, cim uhasit smad...samozrejme voda, caje, mlieko, ale stale som smadna skusala som aj nealko pivo, sumienky, vselico, hlavne vodu, ale nic nepomaha...
@stevvvka to mam aj ja v noci sa budim normalne na suchoty
@lenkaoravcova ja sa aj kremujem stale, a staaaale mi je horuco, najradsej by som spavala naha
@stevvvka
@zuzhe baby aj mne je stale zima, a som smadna. ja pijem vodu,mineralku, caj,mlieko, sumienky, bystrinku, vineu a kofolu obcas, kupila som si aj vincentku, dzusy, alebo co mi teraz velmi chuti, cerstva mata, jahody, limetky a med, alebo trstinovy cukor. matu rozdrvim trosku, jahody na male kusky a zalejem vodou 🙂 . vyskusajte, je to mnamka ;)
@babucika @stevvvka @zuzhe baby mne je tiez stale zima, drahy uz iba v spodnom pradle zvykne byt a ja pod dvomi dekami ako zamrzok. Zo zaciatku mi bolo teplo no teraz hruza. A pit mi nechuti nic uz ale snazim sa aj tak co najviac tekutin do seba dostat. Minule som mala obdobie citronady s matou a hlavne bez cukru 🙂 😀 skuste je to osviezujuce a chutne

@lovely_choice ja som si v lidli nakupila športové podprsenky a su super, netlačia, a dokonca aj prsia ma bolia podstatne menej, ako ked som nosila vystužené podrprdy :D :D raz za čas, ked obliekam košeľu, tak sa "napchám" do vystuženej :D :D