icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

luciferkax
17. máj 2016

@lovely_choice ja som si v lidli nakupila športové podprsenky a su super, netlačia, a dokonca aj prsia ma bolia podstatne menej, ako ked som nosila vystužené podrprdy :D :D raz za čas, ked obliekam košeľu, tak sa "napchám" do vystuženej :D :D

luciferkax
17. máj 2016

@zuzhe ja mám prsia plnšie, aj boky širšie, obvykle aj ked sa vypasiem :D :D tak pás mám úzky a teraz nie :D :D takže vyzerám "vačšie" :D :D
a na nohách , hlavne na pravej sa mi objavili krčové žily :( :( :(
strie zatial nie, resp. na bokoch mám tie pôodné s predošlého tehotenstva, ale nevidieť mi ich skoro vôbec, celkom pekne sa upravili, rátam, že teraz sa "rozmnožia":D :D

zuzhe
17. máj 2016

@luciferkax presne tak, v zime sa lahsie maskuje 😀 a toto leto nam bude prepacene, lebo vsetky pohlady budu aj tak padat na nase bruska 🙂

suz20
17. máj 2016

@tintin79 moje druhe dieta malo obe nohy zakrivene dovnutra,zla poloha v bruchu,chodili sme po narodeni na rehabilitacie,take masirovanie koncatin a dnes ma rok a pol a chodi uplne normalne, vela sa upravi aj ked zacne nosit topanky

lukamka
17. máj 2016

@tintin79 moja myslim na vas! hlavne nech je vsetko v poradecku :* rozpravaj sa s babenkom a vysvetli mu, ze je u teba v bezpeci aj zajtra, aj stale a predstavuj si ho ako vyzera, zdrave ako rybka. A na rehabkovske rady som vam k dispozicii ;)

lovely_choice
17. máj 2016

@lenkaoravcova aj ja blahozelam, vraveli ti chlapceka aj v 12tt? Inak kedy mas termin podla PM?

lenkaoravcova
17. máj 2016

@lovely_choice podla ms mam termin 4.10 cize to sedi a ano v 16 tom na poradni mi povedal ze vyzera ze je to chlapec dnes mi to len potvrdili

lovely_choice
17. máj 2016

@lenkaoravcova ja som 19+5 a termin mam 6.10. U nas to zatial vyzera na dievca,tesime sa na potvrdenie vo stvrtok - morfol. UTZ 🙂

lukamka
17. máj 2016

@lenkaoravcova juuuuuj to je parada, budes mat troch musketierov 😉

lenkaoravcova
17. máj 2016

@lukamka anoooo moji chalani su super tak sa tesim ze pribudne este jeden 🙂

weru3ka
17. máj 2016

@lenkaoravcova jej gratulujem k chlapcekovi chlapci su uzasny;)

lenkaoravcova
17. máj 2016

@weru3ka ano presne tak uz teraz mam dvoch skvelych syncekov 🙂

weru3ka
17. máj 2016

@lenkaoravcova ja mam jedneho ale je to poklad stale by sa mojkal a obijme nas hocikedy no lubia tu maminku poriadne ty chlapcekovia🙂

babucika
17. máj 2016

@lenkaoravcova gratulujeeem 😊

lenkaoravcova
17. máj 2016

dakujem dievcataaaa 🙂

deniss111
18. máj 2016

@lenkaoravcova gratulujem 🙂

tintin79
18. máj 2016

@lenkaoravcova gratulujem.... 🙂

tintin79
18. máj 2016

Ahojte kočky, tak amiocenteza za nami....skutočne to nebolo nič strašné, primár povedal, že zákrok prebehol hladko všetko je ok, plodova voda cira.... predbežné výsledky budú v piatok poobede....ešte raz Vám dievčatá ďakujem za podporu....krásne tehulkovanie všetkým.... 🙂

8adriana8
18. máj 2016

@tintin79 teraz len aby ti oznámili dobru správu 🙂... je super ze vedia dat predbezne vysledky do dvoch dni...cakat tri týzdne by bolo velmi zle na psychiku.... drz sa 🙂

lenkaoravcova
18. máj 2016

@tintin79 super tak uz len cakame s tebou na dobre spravy

lukamka
18. máj 2016

dievcata brala ste niektora vaginalne cipky v prvych tt? moja zmana v 7tt ich teraz dostala pre zapal a vylakal ju pribalovy letak, kde je to zahrnute v kontraindikaciach. Mne sa nieco mari, ze sme tu riesil

lenkaoravcova
18. máj 2016

@lukamka ja som brala a skoncila som na pohotovsti kvoli spineniu a jasne mi tam povedali ze mi to podrazdili tie cipky cize pokial ju nic nesvrbi nebrala by som ich

seki11
18. máj 2016

@zuzhe presne tak 🙂

weru3ka
18. máj 2016

@lukamka ja som brala nystatin tusim a ten za vstrebava hned a moze sa aj v prvych tyzdnoch vsetko bolo oki

stevvvka
18. máj 2016

Po dnesnej stale neviem pohlavie...ale krpca volam tava, lebo mi aj hrby narastli 😀 a neviem, cim uhasit smad...samozrejme voda, caje, mlieko, ale stale som smadna skusala som aj nealko pivo, sumienky, vselico, hlavne vodu, ale nic nepomaha...

lenkaoravcova
18. máj 2016

@stevvvka to mam aj ja v noci sa budim normalne na suchoty

stevvvka
18. máj 2016

@lenkaoravcova ja sa aj kremujem stale, a staaaale mi je horuco, najradsej by som spavala naha

zuzhe
18. máj 2016

@stevvvka to ja som sa tesila, ze mi bude konecne teplo, kedze o tom vsade pisali, a nic, stale som zamrznuta 😀

babucika
19. máj 2016

@stevvvka
@zuzhe baby aj mne je stale zima, a som smadna. ja pijem vodu,mineralku, caj,mlieko, sumienky, bystrinku, vineu a kofolu obcas, kupila som si aj vincentku, dzusy, alebo co mi teraz velmi chuti, cerstva mata, jahody, limetky a med, alebo trstinovy cukor. matu rozdrvim trosku, jahody na male kusky a zalejem vodou 🙂 . vyskusajte, je to mnamka ;)

mizuzka
19. máj 2016

@babucika @stevvvka @zuzhe baby mne je tiez stale zima, drahy uz iba v spodnom pradle zvykne byt a ja pod dvomi dekami ako zamrzok. Zo zaciatku mi bolo teplo no teraz hruza. A pit mi nechuti nic uz ale snazim sa aj tak co najviac tekutin do seba dostat. Minule som mala obdobie citronady s matou a hlavne bez cukru 🙂 😀 skuste je to osviezujuce a chutne