Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@nikolajka2 nie praveze vtedy je to lepsie lebo babo je uz vacsdie a on tam kontorle srdiecko a tie detaily tkroe pri beznom mofro v 20tt nevidno, tak mi to vysvetlil doktor, ale na klasickom morfo bolo vsetko v poriadku cize povedal ze s najvascou pravdepodobnostou to bude v poriadku aj tam. Platila som aj teraz 35 eur
@lenkaoravcova uff, to mas dobre... u Cunderlika to stoji viac ako dvojnásobok....
@lenkaoravcova - tak potom Cunderlik je riadne drahy, 80 Euro. Zarabaju na tom priserne.
@nikolajka2 to je nejake prehnane co som ocula max 50 a este aj cd s drobcom natocenym dostanes u Holana
@lenkaoravcova - a este sa ta spytatm ci si mala doporucenie od lekara, alebo si isla bez. Dakujem
@nikolajka2 v gynexe posielaju na morfo kazdeho bola som aj pri chalanoch moj doktor posle na vsetko je na tebe ci pojdes
@nikolajka2 lebo mam chorobu, co moze ovplyvnovat vyvoj babatka (prejavila sa bohuzial az otehotnenim) tak radsej chcem, aby sa dvaja lekari pozreli na mimco, lebo mam velky strach...
dievčatá, privítam akékoľvek rady na pálenie záhy, poslednú dni už je to cez deň častejšie a častejšie...
@evkano ja som si vždy spravila kakao lebo čisté mlieko nepijem a jedlá mandle
@patris11
@lenkaoravcova o mlieku som nepočula ešte, mám pocit, že po každom jedle to už mám.. vyskúšam teda... ešte mi niekto spomínal nejaké cukríky z lekárne, len neviem čo je to zač..
žienky moje, tak dnes mi zubar vytrhol osmicku....fuuuu, zatial to mam strpnute, ale co ma caka potom, neviem.... ako ste na tom so zubami vy? mne pri prvom drobcovi musel robit asi 3 korenove veplne a asi 4 kazy a teraz ma zas kazdy zub omina.... nechapem....pritom som fakt puntickarka na ustnu hygienu, ale kazde tehotenstvo sa mi zuby kazia ako na beziacom pase....
@mojmisinko ja mam jednu blombu robenu minuly tyzden na 8ke ale to som mala uz predtym a nebolelo ma nic
@mojmisinko tak z toho ja mam vacsi strach ako z porodu 😀
@zuzhe no ja som im tam po vytrhnuti soro odpadla 😀 ale fakt isiel tazko.... bleeee, az ma striasa, ked si na to spomeniem
@mojmisinko ja som chodievala k zubarovi pravidelne, kazdy rok, az kym sa mi nezacali tlacit osmicky a zubar cely zhrozeny z toho, ako rastu mi povedal: pridte na kontrolu tak o pol roka, ked trochu povyrastu, vytiahneme ich. Uz to budu asi dva roky, co sme sa videli naposledy 😀 A teraz tehotenstvo a nepocuvam nic, len ako sa mi zuby pokazia. Amen tma pre mna 😀
@mojmisinko Ahoj, no mne trhali osmičku už v 13 týždni, takže viem o com vravíš... A krvacaju mi veľmi ďasná... A to by si neverila, ako si po každom jedle umývam zuby
@mojmisinko - ahoj a to sa moze trhat,ked si tehotna? ti dali aj inekciu na umrtvenie?
@weru3ka len cez brusko
ahojte baby, tak mam za sebou uz aj morfologicky ultrazvuk. Vsetko s babom ok, budeme mat doma chlapceka. Syn uz vybral aj meno, bude to Tomáško 🙂 akurat ze mam skrateny krcok, uz len 38 mm tak musim oddychovat.
@mizuzka ahoj ten krcok ti kontroloval na tom morfologickom vysetreni lebo mne tam nic nepovedal ale o tyzden moja doktorka tiez mi nakazala viac oddychovat ale mam doma 2.5rocneho. Certa takze moc sa mi neda polihovat len sa bojim aby sa to nezhorsovalo aby som nahodou nemusela ist lezat do nemocky pekny den
Ahojte baby, potrebujem poradiť, som v 18tt+4 a posledné dni mi behom dňa ako keby tvrdlo v podbrušku. Je to normálne?
@nikolajka2 v 2. Trimestri je to uz ok. Ano, aj umrtvil, ze uz sa to moze
@janka_mu - ahoj, kolko prosim ta beries mg toho magnezka. ja ho aj beriem 1x250 mg ,ale aj tak mam strasne krce do noh. Ja len ze kolko sa moze dat maximalne. Dakujem

@lenkaoravcova - ale to si uz platis sama,ze? a preco az o 4 tyzdne, to uz neni neskoro?