icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

nikolajka2
24. máj 2016

@lenkaoravcova - ale to si uz platis sama,ze? a preco az o 4 tyzdne, to uz neni neskoro?

lenkaoravcova
24. máj 2016

@nikolajka2 nie praveze vtedy je to lepsie lebo babo je uz vacsdie a on tam kontorle srdiecko a tie detaily tkroe pri beznom mofro v 20tt nevidno, tak mi to vysvetlil doktor, ale na klasickom morfo bolo vsetko v poriadku cize povedal ze s najvascou pravdepodobnostou to bude v poriadku aj tam. Platila som aj teraz 35 eur

lukamka
24. máj 2016

@lenkaoravcova uff, to mas dobre... u Cunderlika to stoji viac ako dvojnásobok....

nikolajka2
24. máj 2016

@lenkaoravcova - tak potom Cunderlik je riadne drahy, 80 Euro. Zarabaju na tom priserne.

lenkaoravcova
24. máj 2016

@nikolajka2 to je nejake prehnane co som ocula max 50 a este aj cd s drobcom natocenym dostanes u Holana

nikolajka2
24. máj 2016

@lenkaoravcova - a este sa ta spytatm ci si mala doporucenie od lekara, alebo si isla bez. Dakujem

lenkaoravcova
24. máj 2016

@nikolajka2 v gynexe posielaju na morfo kazdeho bola som aj pri chalanoch moj doktor posle na vsetko je na tebe ci pojdes

janka_mu
24. máj 2016

@nikolajka2 lebo mam chorobu, co moze ovplyvnovat vyvoj babatka (prejavila sa bohuzial az otehotnenim) tak radsej chcem, aby sa dvaja lekari pozreli na mimco, lebo mam velky strach...

janka_mu
24. máj 2016

@lukamka jasne napisem. Dufam, ze ani on nic cudne nenajde... ze to ta moja baba mala v bruchu zvlada so mnou 🙂

evkano
24. máj 2016

dievčatá, privítam akékoľvek rady na pálenie záhy, poslednú dni už je to cez deň častejšie a častejšie...

patris11
25. máj 2016

@evkano pomaha pit mlieko

lenkaoravcova
25. máj 2016

@evkano ja som si vždy spravila kakao lebo čisté mlieko nepijem a jedlá mandle

evkano
25. máj 2016

@patris11
@lenkaoravcova o mlieku som nepočula ešte, mám pocit, že po každom jedle to už mám.. vyskúšam teda... ešte mi niekto spomínal nejaké cukríky z lekárne, len neviem čo je to zač..

tina1512
25. máj 2016

@evkano ahoj ja som kupila v lekarni na cumlanie gaviscon tusim na palenie zahy mozu aj tehulky pry prvom som ma zaaha palila az na konci a teraz zrazu bum takze uz si-len-musim davat pozor a hlavne vecer nepapat take veci co to rozbiehaju pekny dnik prajem tehulky

mojmisinko
25. máj 2016

žienky moje, tak dnes mi zubar vytrhol osmicku....fuuuu, zatial to mam strpnute, ale co ma caka potom, neviem.... ako ste na tom so zubami vy? mne pri prvom drobcovi musel robit asi 3 korenove veplne a asi 4 kazy a teraz ma zas kazdy zub omina.... nechapem....pritom som fakt puntickarka na ustnu hygienu, ale kazde tehotenstvo sa mi zuby kazia ako na beziacom pase....

lenkaoravcova
25. máj 2016

@mojmisinko ja mam jednu blombu robenu minuly tyzden na 8ke ale to som mala uz predtym a nebolelo ma nic

zuzhe
25. máj 2016

@mojmisinko tak z toho ja mam vacsi strach ako z porodu 😀

mojmisinko
25. máj 2016

@zuzhe no ja som im tam po vytrhnuti soro odpadla 😀 ale fakt isiel tazko.... bleeee, az ma striasa, ked si na to spomeniem

zuzhe
25. máj 2016

@mojmisinko ja som chodievala k zubarovi pravidelne, kazdy rok, az kym sa mi nezacali tlacit osmicky a zubar cely zhrozeny z toho, ako rastu mi povedal: pridte na kontrolu tak o pol roka, ked trochu povyrastu, vytiahneme ich. Uz to budu asi dva roky, co sme sa videli naposledy 😀 A teraz tehotenstvo a nepocuvam nic, len ako sa mi zuby pokazia. Amen tma pre mna 😀

seki11
25. máj 2016

@mojmisinko Ahoj, no mne trhali osmičku už v 13 týždni, takže viem o com vravíš... A krvacaju mi veľmi ďasná... A to by si neverila, ako si po každom jedle umývam zuby

nikolajka2
25. máj 2016

@mojmisinko - ahoj a to sa moze trhat,ked si tehotna? ti dali aj inekciu na umrtvenie?

weru3ka
25. máj 2016

@janka_mu ahoj prosim ta ten morfologicky sa robi aj zospodu cez posvu?ci len cez brusko?dakujeem ak napises;)

cammeronka
25. máj 2016

@weru3ka len cez brusko

mizuzka
26. máj 2016

ahojte baby, tak mam za sebou uz aj morfologicky ultrazvuk. Vsetko s babom ok, budeme mat doma chlapceka. Syn uz vybral aj meno, bude to Tomáško 🙂 akurat ze mam skrateny krcok, uz len 38 mm tak musim oddychovat.

tina1512
26. máj 2016

@mizuzka ahoj ten krcok ti kontroloval na tom morfologickom vysetreni lebo mne tam nic nepovedal ale o tyzden moja doktorka tiez mi nakazala viac oddychovat ale mam doma 2.5rocneho. Certa takze moc sa mi neda polihovat len sa bojim aby sa to nezhorsovalo aby som nahodou nemusela ist lezat do nemocky pekny den

vik_i
26. máj 2016

Ahojte baby, potrebujem poradiť, som v 18tt+4 a posledné dni mi behom dňa ako keby tvrdlo v podbrušku. Je to normálne?

mojmisinko
26. máj 2016

@nikolajka2 v 2. Trimestri je to uz ok. Ano, aj umrtvil, ze uz sa to moze

janka_mu
26. máj 2016

@vik_i aj mne od 20tt obcas stvrdne brusko, niekedy len polka, ale stava sa to tak max 2-3x za den. Gynekolog skontroloval krcok, vsetko je v poriadku a mam magnezko 3x denne. Zda sa mi, ze som citala, ze do 10x za den je ok, hlavne je ale kuk krcok...

nikolajka2
26. máj 2016

@janka_mu - ahoj, kolko prosim ta beries mg toho magnezka. ja ho aj beriem 1x250 mg ,ale aj tak mam strasne krce do noh. Ja len ze kolko sa moze dat maximalne. Dakujem

vik_i
26. máj 2016

@janka_mu ďakujem za odpoveď, poradňu mám až 7.júna tak pôjdem asi skôr,moc času teraz nemám lebo o týždeň mám štátnice tak asi hneď po nich pôjdem