Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@eva2809 jeeeej gratulka..super ze je vsetko v poriadku 🙂
@eva2809 vobec sa s tym nestresuj 🙂 mne tiez tam ukazalo o 2 dni menej ako by som mala byt, a povedal ze to sa este bude menit, ze tam moze byt par dni rozdiel 😉 neboj nic, 22.uvidis uz aj srdiecko a budes v klude 🙂 hlavne pozitivne mysliet 😉
@hviezdicka236 no ved budem sa snazit...dufam,ze to je v pohode.ty mas kedy dalsi termin??mam take zmiesane pocity,neviem,ci mam byt stastna alebo smutna...som taka nijaka...:(fuu...a este ten duphaston..nemate s tym niekto skusenost???
@cammeronka dakujem.ty ides teda v piatok??
@eva2809 ja mam dalsi termin kontroly 9.3. Vobec sa nestresuj 🙂 vazne, no dufaston ja osobne skuskenost nemam,ale co som pocula tak sa uziva na udrzanie,ale tiez sa uziva niekedy aj pred tehu na upravu cyklu , kamoska ho mala pred a potom jej ho nechal asi 2 mesiace uzivat aj potom. Vraj tak preventivne. Myslim si ze sa nenusis bat. Nebud smutna, tvoje malicke potrebuje pozitivnu energiu aby pekne rastlo 😉 viem ze sa to tazko niekedy. Ale skus 🙂
@hviezdicka236 no mne ho dal koli tomu,ze pred dvomo mesiacmi som tam prisla s tym ze som mala pozitivny test a zacala som krvacat...no nieco ako biochemicke tehotenstvo...nemuseli ma cistit ani nic...proste sa to neuchytilo.a este dnes doktor mi vravi no nejako rychlo ste sa posnazili...ale ja v tom nevidim problem.nikto mi nepovedal,ze by som si mala dat pauzu..prave naopak som citala,ze potom je maternica silna.no beriem to ako dobru prevenciu..
@eva2809 ano planujem v piatok, ak ma vezme..nie som objednana, len mam cestu domov.a kedy si mala poslednu ms ked ti tak posunul termin? No som zvedava aky termin da mne 🙂
@cammeronka ja som mala posl.ms 31.12...termin nehovoril...len podla ms mi vychadzalo 5+4alebo 5+6..uz ani neviem...a podla sona 5+0...cize je tam rozdiel niekolko dni...vravel ze o tyzden by uz mohlo byt vidno srdiecko..ale objednal ma na 22...aby to bolo uz 100percent.ach.zase cakat:(
@eva2809 ja s tym problem nemam mam zmluvu na neurčito.. A ak tie bolesti budu aj zajtra tak preventívne pôjdem aby som vedela že je všetko v poriadku.. To chapem ešte si to nehaj pre seba... A keď to budeš oznamovať tak jednoznačne písomnou formou.. Fuha som zvedavá ako to bude mne počítať lebo podla poslednej ms by som mala byt 6+1..
@eva2809 aj krv ti bral? Ci len sono? Som tajne dufala ze 5tt+6 uz moze byt srdiecko..tak si pockam
@eva2809 presne, ber to ako prevenciu, viem ze sa to nie vzdy da, ale tersz mysli tak,ze toto uz je ono, ze vsetko bude dobre 🙂 uvidis, a 22.uz uvidis krasne srdiecko 😉 a to ze ste sa posnszilk, js som tiez pocula,ze prave by sa nemalo cakat dlho, a este kor ked nebolo treba cistit. Ze je maternica ako pred tym.
@cammeronka nie nebral mi krv...no keby som bola naozaj 5+6tak by bolo vidno..ale podla sona som len 5+0...neviem preco taka odchylka:(
@kocurikv jasne treba ist radsej zbytocne,akoby si mala nieco zanedbat.vies ja som v tejto firme uz dlho..bola som uz raz na zmluvu...teraz som bola na dohodu a od februara opat na zmluvu tiez na neurcito...ale predsa su tie tri mesiace skusobne...a ktovie ako oni "zmyslaju" jasne v pisomnej...potom su tam aj nejake vyhody...
@hviezdicka236 juj uz sa velmi tesim na twn okamih,ked budem vidiett srdiecko.ty si to aj pocula ??no nic musime mat hlavy hore!!!vsetko dobre dopadne!!!!
Ahojte baby .. zajtra idem ku gynek. Tak dufam ze sa mi to potvrdi myslite na mna 🙂 nechcem zazivat to co pred pol rokom :(
Kocky mne sa tak zhorsil ekzem ☹
Cautr kocky ja uz mam aj potvrdene od dr termin ale este nemam ani knizku kedze babinko bolo malilicke este len 0.5mm 😊😘
@8adriana8 ja som na tom tovnako od vcera hnede spinenie sem-tam, ziadne priznaky na sone zatial nic... ☹
@eva2809 a kedy si mala ovu? Ten 14-15ty den? No ja si myslim ze mne to tiez doktorka posunie inak ako net 🙂
@eva2809 nie nepocula som srdiecko, len som ho videla 🙂 krasne bilo 🙂
@eva2809 ja som na tom rovnako... tiež viem, kedy som mala ovulku, podla ovulky som mala byť už 5+6, a podla ultrazvuku iba 5+00 a žiadne srdiečko...
@cammeronka ovu bola 15.1.tak na 99%..den pred tym som mala pozitivny ovu test..ale clovek nikdy vlastne presne nevie kedy doslo k oplodneniu...cize odchylka par dni tam moze byt.no som zvedava,co tebe povie...
@luciferkax a ako sa to rata podla ovu??nejako inak ako podla ms??tak to sme na tom rovnako??kedy si bola u dr??cize je to ok podla teba??ta odchylka??
@eva2809 myslela som podla menštruácie mi vychádza, že by som mala byť 5+6, ovulku som mala 13 den, takže by nemalo chýbať tých šesť dní.. :( preto ma to znepokojuje.. že na ultrazvuku bolo menšie. u doktorky som bola v utorok... a nevidela srdiečko, vral 5+0 :/ čiže mne sa to OK nezdá....
@luciferkax na jednej strane si ma potesila,ze nie som sama v tom..a aj si sa pytala doktorky na to,ci je to ok??lebo mne dr povedal,ze k oplodneniu mohlo dojst neskor...no neviem...to vcera v utorok si bola??a kedy mas ist znovu??
@eva2809 povedala mi to isté, že aj dva dni po ovulke môže dôjsť k oplodneniu.. my sme sexovali každý den, takže neviem zaručiť.. ale zas aj tehotenský test som mala skoro pozitívny, už 4 dni pred mrchou .. joj, nervozna som z toho, aj ked musím povedať, že si ma potešila, že nie som sama, že to teda bude OK a že majú doktroi menej kvalitné ultrazvuky :D :D :D na kontrolu až 29/2/
Baby , ja sa podla toho neriadim, mne to vychadza, ze som otehotnela tesne po mrche 1-2 dni a je to tam...Gyndos vravel, ze ma kopec znamych co otehotneli aj pocas mrchy. Ja som mala mrchu skoro kazde 3 tyzdne, u mna sa teda neda riadit , niecim takym. Povedal, ze nebude brat do uvahy moju poslednu mrchu, ale bude pozerat na SONO, uz len. Inak SONO vam vie presne urcit v ktorom tt ste ? A ako je to baby s cvicenim, sexom a domacim maznacikom (myslim psa) vsetko je dovolene , ci ?
A este mna dal moj Dr. hned na marodku...ze prve 3 mesiace urcite mam byt doma...Ach jaj... 😖 😖

@kocurikv
@hviezdicka236
@cammeronka baby pisala som vam a zabudla som vas oznacit;(