icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

evkano
8. jún 2016

@zuzhe
@mojmisinko
@zuzhe Ďakujem dievčatá ;)

lukamka
8. jún 2016

@zuzka71291 gratujujemeeee ;) máte aj 3D fotecku? Naše babo bolo zase dole hlavou zastrcene v panve 🙂 ako pštrosík 😄 Takze sme videli len profil aj to nie cely 🙂 🙂

mizuzka
8. jún 2016

@lukamka ahoj, to sme na tom podobne, iné nerobím len triedim a upratujem a vyhadzujem aby bolo miesto a samozrejme kym vladzem nech si spravim podla seba 🙂

mizuzka
8. jún 2016

@lienka182 ahoj, ten magnerot je asi lepsí, popripade sa to da kombinovat, rano a vecer jedno a cez obed druhe. Odporucil mi to moj dr a fakt to malo ucinok. Ale teraz uz beriem len magnerot

lovely_choice
9. jún 2016

@mojmisinko test by sa mal absolvovat medzi 24tt a 28tt

mizuzka
9. jún 2016

baby nezazili ste nieco ako tupu bolest v oblasti vajecnika? Konkretne ma to pobolieva pri zvysenej namahe alebo ked sa ponahlam len to nevie dako potom prejst. ☹ Som v 23 tyzdni.

elle2012
9. jún 2016

@mojmisinko ahoj, a v ktorom si tyzdni? mne bude robit test az 27tt, myslim ze test sa robiava od 24tt do 28tt, mne kazala prist sestricka nalacno a bola som si roztok objednat v lekarni, den predtym si ho ma ist vyzdvihnut, tak skus zavolat dr. ze sa chces len informovat co a ako.

elle2012
9. jún 2016

@mizuzka ahoj, nie, ja som ani pri jednom tehu nemala bolesti, a pytala si sa na to svojho dr.?

mizuzka
9. jún 2016

@elle2012 este nie, vcera ma to k veceru este pobolievalo, dnes uz nic, no ako som prezliekala periny tak znovu ☹

elle2012
9. jún 2016

@mizuzka podla mna by si to mala povedat svojmu dr. , pre istotu, budes kludnejsia 🙂 treba sa s doktorom rozpravat o vsetko, ja sa vzdy na poradni povypytujem a to uz cakam tretie 🙂 niekedy si pripadam ako blba, ale kazde tehu mam ine a ja mam rada ked viem na com som 🙂

martinella1
9. jún 2016

@mizuzka nechcem zľahčovať situáciu, ale ja som mala podobné stavy, raz až tak, že som sadala do auta a šla na pohotovosť. Odpoveď......naťahujú sa kúty maternice....menej sa namáhať, pri podobnom pocite si dať pauzu, vyložiť nohy.....čiže možno je to aj toto....

mizuzka
9. jún 2016

@elle2012 no ja som to zatiaľ neriešila s dr lebo ma to drží 2,5 dna a poradnu mam az 22.6. tak reku ci mam volat alebo ist k dr alebo na pohotovost alebo ci je to bezne aby som zas neplasila hned. Ja mam druhe tehu no pri prvom som take necitila. Vtedy ma boleli velmi krize, skracoval sa krcok. Teraz mam vsak vpredu placentu tak je to ine, aj pohyby citim iba jemnucko.

mizuzka
9. jún 2016

@martinella1 dakujem, dufam ze je to len toto iste. Naposledy mi povedal dr ze mam aj menej plodovej vody ale nie je to nejak zle len ma malinky menej miesta. Tak reku ci to nesuvisi s tym ze sa meni tiez objem vody a ze sa tam natahuje maly.

zuzka71291
9. jún 2016

@lukamka mame aj fotku, ale aj to sme si priplatili 10e. ja by som bez fotky neodisla uz :D hoci sa nam maly nechcel ukazat a ma rucku takmer cez celu tvaricku :D

zuzhe
10. jún 2016

@mizuzka ja mavam tiez rozne bolesti, casto ma bolieva aj oblasti vajecnikov... niekedy az taka velmi ostra bolesti pri kazdom pohybe.. vtedy davam vsetko bokom a oddychujem, nema vyznam premahat sa... zavriem oci a tvarim sa, ze ten neporiadok dookola tam neni 😀 dokonca som sa naucila nechat manzela obskakovat ma 😀 (zase nie casto, aby ste si nemysleli, ze sa hram na kralovnu) 😀

lovely_choice
10. jún 2016

dievcata, ja pocitujem tupu bolest (teraz hlavne na dotyk) napravo od pupka, akoby som mala vnutornu modrinu, no nikde som sa nebuchla. Mozno je to len kvoli zvacsujucej sa maternici, no uz som myslela, ci to nie je pecen alebo zlcnik, (ten je nastastie vyssie) alebo slepak (mal by byt nizsie). Na poradnu idem az 30.6., dovtedy si zhanam o tom info. Zo zaciatku mi na tom mieste tvrdlo brucho, tak pre istotu beriem magnezko. Snad to nesuvisi s predchadzajucou sekciou a jazva je v poriadku. Chcela by som rodit prirodzene.

adrianna23
10. jún 2016

@lovely_choice presne aj ja to pocitujem taku bolest ako pri modrine, tiez som nechapala ale asi je to tou maternicou ktora sa zvacsuje 😉

momo90123
10. jún 2016

Baby prosím o názor, mám ísť ležať do nemocnice s tvrdnutím bruška. Len neviem či je lepší Zvolen alebo BB

ewitta123
10. jún 2016

@momo90123 podla mna to je asi jedno, ja som bola minuly rok v bb ale to som mala mimomat.teh. personal bol mily, sestry vsetky super, v zv som lezala po operacii krcka ale len dva dni nepamatam si to uz presne ako tam bolo

evkano
10. jún 2016

dievčatá už ste sa objednávali na vyšetrenie cukru v tehotenstve ?

lukamka
10. jún 2016

@momo90123 ahoj ako tvrdne bruško? Ja už niekedy neviem definovat čo mi je, ale často mi akoby stuhol cely močový mechúr

lovely_choice
10. jún 2016

@evkano mne pred dvoma tyzdnami na poradni, kazal ist doktor na interne, kde mi dali 3 terminy. Jeden z nich bol aj na glukozovy test. Idem o dva tyzdne - to budem v 26 tt. Oni objednavaju mesiac dopredu

lovely_choice
10. jún 2016

mamicky z Presova, ktore ste teraz absolvovali alebo sa chystate na glukozovy test?

lienka182
10. jún 2016

@evkano hmm... mne to lekár ešte nespomínal - myslím tie tiesty na vyšetrenie cukru... na poradňu idem v 24týždni, tak predpokladám, že vtedy mi povie nech sa objednám 🙂

no a tie bolesti 😀 mám pocit, že každý deň zažívam nejakú novú 😀 inak ja sa svojho stále niečo vypytujem 😀 ale je veľmi milý a na všetko odpovedá...

tina1512
10. jún 2016

@momo90123 ahoj ako casto ti tvrdne ked uz ta zenu do n mocnice. Cudujem sa lebo kazdy lekar to-berie asi inac tak len som-zvedava 😌

mizuzka
10. jún 2016

@zuzhe ved ano, mne sa to stava hlavne pri chodzi ze ma zacne tak pichat. Snazim sa aj oddychovat, no neda sa len lezat a nic nerobit a nikam nejst. Takze raz je lepsie a raz horsie

weru3ka
10. jún 2016

@mizuzka ja som to tiez mavala hlavne pri chodzi raz ma z mesta musel odviest manzel a chcela som ist na pohotovost no lahla som si na bok a presli to.ked som to spomenula dkt tak mi povedala ze si mam dat magnezium radsej inak he vsetko oki.ale nam to tym ze mam malu nizko ulozenu hned na tych kostiach a tam ma tlaci uf.

weru3ka
10. jún 2016

Ako kopkaju vasi drobci?ja mam pocit ze uz ma aj kilo dnes uz som stihla aj nozicku vidiet mi to tam vydula no je aktivna veru hh🙂

seki11
11. jún 2016

@momo90123 ja by som volila prvú možnosť 🙂

momo90123
11. jún 2016

@lukamka mne stvrdne cela mazernica. Citim to hlavne ked lezim.