Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@zuzka71291 gratujujemeeee ;) máte aj 3D fotecku? Naše babo bolo zase dole hlavou zastrcene v panve 🙂 ako pštrosík 😄 Takze sme videli len profil aj to nie cely 🙂 🙂
@mojmisinko test by sa mal absolvovat medzi 24tt a 28tt
baby nezazili ste nieco ako tupu bolest v oblasti vajecnika? Konkretne ma to pobolieva pri zvysenej namahe alebo ked sa ponahlam len to nevie dako potom prejst. ☹ Som v 23 tyzdni.
@mojmisinko ahoj, a v ktorom si tyzdni? mne bude robit test az 27tt, myslim ze test sa robiava od 24tt do 28tt, mne kazala prist sestricka nalacno a bola som si roztok objednat v lekarni, den predtym si ho ma ist vyzdvihnut, tak skus zavolat dr. ze sa chces len informovat co a ako.
@mizuzka nechcem zľahčovať situáciu, ale ja som mala podobné stavy, raz až tak, že som sadala do auta a šla na pohotovosť. Odpoveď......naťahujú sa kúty maternice....menej sa namáhať, pri podobnom pocite si dať pauzu, vyložiť nohy.....čiže možno je to aj toto....
@elle2012 no ja som to zatiaľ neriešila s dr lebo ma to drží 2,5 dna a poradnu mam az 22.6. tak reku ci mam volat alebo ist k dr alebo na pohotovost alebo ci je to bezne aby som zas neplasila hned. Ja mam druhe tehu no pri prvom som take necitila. Vtedy ma boleli velmi krize, skracoval sa krcok. Teraz mam vsak vpredu placentu tak je to ine, aj pohyby citim iba jemnucko.
@martinella1 dakujem, dufam ze je to len toto iste. Naposledy mi povedal dr ze mam aj menej plodovej vody ale nie je to nejak zle len ma malinky menej miesta. Tak reku ci to nesuvisi s tym ze sa meni tiez objem vody a ze sa tam natahuje maly.
@lukamka mame aj fotku, ale aj to sme si priplatili 10e. ja by som bez fotky neodisla uz :D hoci sa nam maly nechcel ukazat a ma rucku takmer cez celu tvaricku :D
@mizuzka ja mavam tiez rozne bolesti, casto ma bolieva aj oblasti vajecnikov... niekedy az taka velmi ostra bolesti pri kazdom pohybe.. vtedy davam vsetko bokom a oddychujem, nema vyznam premahat sa... zavriem oci a tvarim sa, ze ten neporiadok dookola tam neni 😀 dokonca som sa naucila nechat manzela obskakovat ma 😀 (zase nie casto, aby ste si nemysleli, ze sa hram na kralovnu) 😀
dievcata, ja pocitujem tupu bolest (teraz hlavne na dotyk) napravo od pupka, akoby som mala vnutornu modrinu, no nikde som sa nebuchla. Mozno je to len kvoli zvacsujucej sa maternici, no uz som myslela, ci to nie je pecen alebo zlcnik, (ten je nastastie vyssie) alebo slepak (mal by byt nizsie). Na poradnu idem az 30.6., dovtedy si zhanam o tom info. Zo zaciatku mi na tom mieste tvrdlo brucho, tak pre istotu beriem magnezko. Snad to nesuvisi s predchadzajucou sekciou a jazva je v poriadku. Chcela by som rodit prirodzene.
@lovely_choice presne aj ja to pocitujem taku bolest ako pri modrine, tiez som nechapala ale asi je to tou maternicou ktora sa zvacsuje 😉
Baby prosím o názor, mám ísť ležať do nemocnice s tvrdnutím bruška. Len neviem či je lepší Zvolen alebo BB
dievčatá už ste sa objednávali na vyšetrenie cukru v tehotenstve ?
@evkano mne pred dvoma tyzdnami na poradni, kazal ist doktor na interne, kde mi dali 3 terminy. Jeden z nich bol aj na glukozovy test. Idem o dva tyzdne - to budem v 26 tt. Oni objednavaju mesiac dopredu
mamicky z Presova, ktore ste teraz absolvovali alebo sa chystate na glukozovy test?
@evkano hmm... mne to lekár ešte nespomínal - myslím tie tiesty na vyšetrenie cukru... na poradňu idem v 24týždni, tak predpokladám, že vtedy mi povie nech sa objednám 🙂
no a tie bolesti 😀 mám pocit, že každý deň zažívam nejakú novú 😀 inak ja sa svojho stále niečo vypytujem 😀 ale je veľmi milý a na všetko odpovedá...
@mizuzka ja som to tiez mavala hlavne pri chodzi raz ma z mesta musel odviest manzel a chcela som ist na pohotovost no lahla som si na bok a presli to.ked som to spomenula dkt tak mi povedala ze si mam dat magnezium radsej inak he vsetko oki.ale nam to tym ze mam malu nizko ulozenu hned na tych kostiach a tam ma tlaci uf.
Ako kopkaju vasi drobci?ja mam pocit ze uz ma aj kilo dnes uz som stihla aj nozicku vidiet mi to tam vydula no je aktivna veru hh🙂

@zuzhe
@mojmisinko
@zuzhe Ďakujem dievčatá ;)