icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

seki11
15. júl 2016

@janifer
@luciferkax Vôbec ani len kvapku... ze nemôžem ak by mi robili SC,a funguje to tak vraj stále.

seki11
15. júl 2016

@tanikbb presne tento istý dôvod povedali aj mne 🙂

alicazazrakova
16. júl 2016

Zienky ahojte, tak kvoli tenkej jazve po predoslej sekcii ma poslali na rizikovu poradnu, kedze hrozi ruptura maternice a tam mi lekar zistil, ze placentu mam velmi blizko krcka (7-8mm od krcka)... Viem, ze to dame, aj ked kludovy rezim u mna nehrozi... Ale je tu niektora s podobnou diagnozou? Ako to zvladate? Dakujem

luciferkax
16. júl 2016

@tanikbb to akože žena, ked rodí cca 12 hodín tak je celý čas bez vody? ja si o neviem predstaviť, ja stále vela pijem :D :D

pehavcek
16. júl 2016

ja neviem ale u nas je v papieroch ze si do porodnice k porodu mas zobrat dve flase vody.Budem sa musiet na to popytat

luciferkax
16. júl 2016

@pehavcek flaša vody sa ti určite zíd e: :D :D

lukamka
16. júl 2016

@lenkaoravcova
@pehavcek veď aj mne sa zdalo, kolegyne ma nastrasili, kedže vo Viedni je niekedy uz pol roka dopredu neskoro :/ ja stále rozmýšľam, ci Hainburg, alebo BA. Poistená som v Rakúsku, ale mám aj Sk kartičku. Ide skôr o tie papierovacky po tom, kedže mám trvalý pobyt v Pezinku. Vraj materskú dostanem až po roku :/

pehavcek
16. júl 2016

@lukamka fiha, tak to mas komplikovane.nezavidim.no my sa zase pre zmenu necakane v tychto dnoch stahujeme a ja nesmiem nic kedze som na pn.tak sa snazim zistovat a obvolavat urady a vybavovat telefonicky a mailom aspon to co sa da.len mi je luto manzela lebo je sest dni v tyzdni v robote a po veceroch maka ako fredka.uz vidim na nom ze je vycerpany

iviciatko
17. júl 2016

Ahojte,chystate sa niektora rodit na Antolskej? Ja pravdepodobne pojdem tam,v ramci vysetrenia ,co nas caka o dva tyzdne sa tam pojdem pozriet na porodnicu.Ked som sa telefonicky objednavala na sono,tak sestricka bola neprijemna,ale tak dufam,ze natrafim na mily personal.Pripadne ,nemate niekto skusenosti s Antolskou?

lukamka
17. júl 2016

tiez potrebujem alternativu v BA, neviete kde ma bez reptania nechaju rodit v nejakej vertikalnej polohe?

lenkaoravcova
17. júl 2016

@iviciatko ja som.tam.bola na pohotovosti keď som bola tehu minulý rok ani nejdem radšej písať moju skúsenosť pre mňa určite nie ja som tam narazila iba na jedného príjemného doktora

lenkaoravcova
17. júl 2016

@lukamka zaplatiť si pôrodníka ja som tak bola v ružinovskej a pôjdem.opat celý deň sála pre mňa super sestričky a doktor stále k dispozicii

lukamka
17. júl 2016

@lenkaoravcova a koho mas ty? resp.mas viac tipov na porodnikov? mozem si v tom pripade vybrat polohu v ktorej chcem rodit? aka je tam informovanost? vies o vsetkom , co ti pichnu, konzultuju s tebou kazdy krok? ja sa najviac bojim toho, ze mi nikto nic nepovie a budu to chciet rychlo odpinkat....

lenkaoravcova
17. júl 2016

@lukamka ja mam Divekyho ja k nemu chodim teraz pri tretom od zaciatku tehu a nedam nanho dopustit je velmi ludsky a vsetko konzultuje rodila som unho oboch chalanov cize aj do tretice idem k nemu

lukamka
17. júl 2016

@lenkaoravcova supis, skusim ho vygooglit, dakujem za tip, uvidim kam nakoniec pojdem, mozno sa este vidime 🙂

vik_i
17. júl 2016

@lienka182 24.októbra

shmorica
18. júl 2016

@iviciatko Ahoj o Antolskej rozmyslam ja, ja som na nu pocula dobre ohlasy. 🙂

krekacsmarika
18. júl 2016

Baby ktore ste uz rodili.velka dylema u mna kocik.mam predstavy ze chcem kupit s velkou hlbokou castou,nafukovacie kolesa velke,lahka konstrukcia,aby sa zmestila aj do maleho auta.a 3 kombinaciu by som kupila.ja nechcem nic take drahe stokke atd.rozmyslam aj nad tym ze kupim tu v bazare,niake zachovale.viete poradit ze aky typ mam hladat?

majush
18. júl 2016

@krekacsmarika ahoj, ja budem mat mutsy evo, ma mafukovacie kolesa a konstrukcia kocika je hlinikova, teda by mala byt lahsia. Neviem, ake mas auto, to by bolo najlepsie vyskusat napr. Niekde v predajni dat zlozeny kocik do auta, skladanie konstrukcie je jednoduche. Ale vanicka nie je z najvacsich, ja mam skusenost, ze aj tak od 6 mesiacov som davala malu do sportovej casti

krekacsmarika
18. júl 2016

@majush no vanicku preto som myslela vacsiu,lebo sa narodi na zimu,jesen.dam tam babo,fusak atd

chrumka
18. júl 2016

@krekacsmarika asi je najlepsie si stanovit do akej max. sumy za kociar chces ist a podla toho hladat a vyberat. Ja mam vyhliadnuty Bebetto Murano, ale v tej strednej kategorii kocikov su rozne znacky za podobne ceny, takze asi si staci vybrat len podla vzhladu, ktory sa ti najviac paci 🙂 Ked som si porovnavala kociare, tak su skoro na vlas rovnake. Pri prvom dietati som mala kociar od Camarelo a bola som spokojna. A co sa tyka toho, aby sa zmestilo do maleho auta, tak zalezi ake to je auto a aky mate kufor 🙂 Tie konstrukcie su cca rovnake pri vsetkych kociaroch. Takze len premerat kufor alebo nazivo vyskusat.

katka253111
18. júl 2016

@krekacsmarika ahoj,ja.nie som oktobrovka.2016sice,ale mala som byt 2014 (drobec si.nakoniec vybral september) 🙂 mali sme.obycajny poľský Dorjan a bop v pohode, kupila som.ho za 150 na bazariku, velka vanicka,do.maleho auta len konstrukcia vosla a naklikavali sme vajicko.do obchodu,neskor som nala v aute maly sportak,v ktorom.mohol lezkat aj ako 3-4mes, ked bol nalezato 🙂 vajce a vanicka super,,dribec s.fusakom este ako polrocny a miesta kopec,športová cast velika, tak.siel potom.uz prec,v pohode.za 110som ho predala 🙂 osobne bybsom do.noveho nesla,zbytocnost a len vela.prerobis,ked budes chciet novy predat 🙂

katka253111
18. júl 2016

@tanikbb nie,nechcu skoro nikde vodu davat :( aj ja som nola od poobedia do rana bez vody, hroza,tiez mi len na vlhkej gaze davali a uz ked som sla na pôrod, tak vravim,ze ja to uz nevydrzim od smadu 🙂 tak mi dali par glgov takycg mini

majush
18. júl 2016

@krekacsmarika ja ho inak mam z druhej ruky, od mamicky co mala babatko v septembri, zimu aj s fusakom v nom pohode zvladli. Ja po skusenostiach s prvou sim do kocika tiez nechcela privela investovat, ona nebola babatko co by si kocikovanie vo vanicke uzivalo, take nieco ako trojhodinove prechadzky som nepoznala 🙂 potom som az vyuzila sportovu cast, tu pouzivas podstatne dlhsie. Mala som brio go, to bol velmi dobry kocik na manipulaciu

eva2809
18. júl 2016

@krekacsmarika ahoj.ja som kupovala tiez tu na MK z bazaru.dala som si lokalitu,sby mi hlavne našlo kočíky z okolia.a hneď som našla krásny kocarik Roan Teo,uz ho mám aj doma.je naozaj krásny,a jeho vanička je jedna z najväčších na trhu,je ľahký,dobre sa s nim manipuluje.bolo tu viac inzerátov na tento kocar skus pozriet

janifer
18. júl 2016

@krekacsmarika kamarati maju Camarelo, polsky kocik a su s nim spokojni, novy trojkombinacia do 400€. Krasne hojda. Vojde aj do Kia ceed. Lenze: sportova cast je nestabilna a prekacuje sa. Tak toto by mne fest vadilo, aby mi dieta z kocika vypadlo nebodaj. Mozno skus pozriet len hlboky kocik na zimu, hojdavy s velkymi kolesami a potom do leta nejaky pekny sportak. A autosoedacku zvlast, my mame Cybex Aton, nova stala dost vela, aj Besafe alebo Maxicosi su dobre. No a kocik ak chces trojkombinaciu, tak kupuj podla toho ako sa ti paci sportova cast. V nej bude dieta najdlhsi cas...napriklad ci sa tam vojde aj s fusakom ked bude mat 1 rok??? Hm? A ci sa tam aj vyspi? My sme kvoli tomuto museli kupit novy velky sportak do zimy, TFK Joggster Twist.

krekacsmarika
18. júl 2016

No o camarelo a bebeto som pocula len dobre,pozriem asi tie.tie som aj videla.ja skor budem vyuzivat hlboku cast a vajicko.sportovu cast podla mna len vtedy ked ideme niekam na vylet.tolko nie.

jersey87
18. júl 2016

@tina1512 ahoj, dnes som bola v poradni a moja mala je uz otocena dolu hlavou a nad pupkom ma nozicky. Podla mna sa uz velmi neotaca, lebo necitim extra pohyby ako niekedy, ked robila kotrmelce. Som v 29tt.

luciferkax
18. júl 2016

@krekacsmarika ahoj, ja som kupila kočík KUnert, predáva ich tu aj niekto nové, ja som kupila z druhej ruky, nie je drahý, má veeeeeeeeeeeelku vaničku :D :D ešte aj polohovatelnú :D :D hojdá sa, má nafukovacie kolesá a vojde nám do peugeota 207