icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

jersey87
18. júl 2016

@krekacsmarika my sme kupili typ camarelo a sama som zvedava, ako budem spokojna. Trojkombinacia a da sa ovladat jednou rukou. Hadam ma ten kociar nesklame.

krekacsmarika
18. júl 2016

@jersey87 podla mna nie.teraz uz az ja pozeram take,bud bebetto.aj tie chvalia.v dobrom stave uz viem kupit do 200 eur.mne to postaci.moji zmany mi hovoria,ze im babo nechcel sediet v. Kociku,po tom ked uz vedel sediet,chodit.max rok,na to nechcem kupovat drahy kocik,a potom neviem predat

zuzka71291
18. júl 2016

Zienky,ja by som sa chcela opytat...uvazovali sme nad kupou trojkombinacie.ale nakoniec mi teta posunula vajicko. To ze pasuje len na urcity typ kocika. Ja sa nechcem riadit vajickom a uvazujem nad kocikom Adamex jogger. Mate niektora skusenosti s tymto typom kocika. A zaklad... vieme existovat s kocikom,na ktory nepasuje vajicko?zlozime kocik v pohode do auta? Aj s vanickou?som prvorodicka. Neviem ako to funguje. Ked pojdeme na vylet a babo este nebude sediet napr...mame opel astru...

janifer
19. júl 2016

@krekacsmarika tak moj starsi ma dva roky a to je dobra blbost ze po roku kocar nebudes portrebovat. Ano su mamicky, co maju auto alebo chodia do nakupnych centier, nemaju tie 2 prechadzky za den ako my, alebo kupia trojkolku, ale v kociku ma to dieta pohodlie, vie si aj pospat. Vela deti v roku aj este spava v kociku. Suseda kocarovala do skoro 2 rokov na obedny spanok vonku.
Trojkolku ma vela mamiciek v okoli ale uprednostnuju aj tak kocik. Ten ma lepsiu manevrovatelnost a ak nebodaj dieta zaspi na prechadzke v trojkolke je to zalostny pohlad.
Vela deti sa v roku ledva nauci chodit, hadam nebude take male hodinu a pol behat za tebou ked pojdes na nakupy. To by trvalo az by som zosedivela, X zastavok pri kaluzi, kamienku, kanali...
Aj ked ma syn 2 roky, ak niekam idem na nakup, berem 100% kocik. Ked sa ucil chodit ano bojkotoval kocik, nechcel v nom sediet, ale preslo to ked sa naucil chodit. Teraz v 2 rokoch dokonca si vypyta ci chce ist von kocikom alebo na trojkolke, pre mna je to fajn lebo nalozim tam rarohy na pieskovisko, loptu, nahradne oblecenie, ak by sa pocikal/ zablatil, jedlompitie, bundy... A nemusim niest. To ale neznamena, ze je 2 hodiny uvazneny v kociku, chvilu si pobeha, potom oddychne, napr na spiatocnej ceste z ihriska sa rad odvezie, lebo je unaveny.
Aktualne mam sportak Bumbleride Indie trojkolku, dokupila som si aj vanicku hlboku, je mensia, ale na prvych par mesiacov postaci, potom budem dokupovat vanicku na TFK Joggster Twist.

janifer
19. júl 2016

@zuzka71291 Adamex mala sesterka, myslim ze spokojnost, za tu cenu co cakat, polsky kocik, tazsi, treba pripocitat k vahe kocika 10kg na dieta napr. a nejaku vahu tasky.
Reklamovali na sportovej casti polohovanie chrbatika, je tam nejaka struna co sa zasekavala. No a Poliaci neradi riesia reklamacie, mozno sa im to aj dlhsie vlieklo...kupovali kvoli tomu golfac, lebo byt 30 dni bez kocika... Ten kocik ma dobru cenu aj s vajcom tak by som asi kupila vsetko nove a mas istotu, ze autosedacka je 100%. Alebo pozhanat adaptery.
Aki velki ste v rodine? My sme vysoki a vajicko sme realne pouzivali prvych 5 mesiacov, potom sme museli kupit uz velku sedacku do auta, tam uz su ceny 300€ a viac, najlepsie protismernu do 4 rokov.
My sme velmi nechodili autom prveho polroka, vacsinou k doktorovi, na navstevu. Na nakupy sme s dietatom malym nechodili, vzdy jeden kocaroval/ bol doma a druhy nakupoval. Napr. Lidl uz ma aj kosiky pre autosedacky. Neznasam mamicky, co kocikuju s nakliknutym vajickom po nakupnych centrach, to je hrozne egoisticke, chudence deti. Vajicko ma sluzit len na najnutnejsi prenos.

Ale ak mas silneho muza, tak ponosi aj samotne vajicko bez podvozku v ruke. Zavisi aj ake je vajicko tazke, daktore maju 3kg, daktore 6, tazsie su vraj bezpecnejsie. Budka (hlboka vanicka) a podvozok sa vojde len do velkych kufrov, neviem ake mate auto. Alebo hodit budku na predne sedadlo spolujazdca.

jersey87
19. júl 2016

@zuzka71291 to ci zmestis kociar do auta je najlepsie vyskusat priamo na mieste. My sme sa trafili lwn tak tak, fabie maju maly kufor. Zlozeny podvozok vosiel v pohode.

jersey87
19. júl 2016

@krekacsmarika ja som sa tiez pred kupou zameriavala hlavne na velku vanicku, lebo bude v nej prakticky celu zimu. Ale fakt je, ze sportovu cast treba tiez riesit, lebo ta sa pouziva dlhsie.
Ja teraz riesim fusak do vajicka a sportovej casti. Ci kupovat do vajicka ci len do sportovej casti... ci sa oplati ten kombinovany. Zatial nemam v plane malu velmi prevazat vo vajci, ale pri ceste autom sa tomu nevyhnem. Mate skusenosti s tymi fusakmi?

katka253111
19. júl 2016

@krekacsmarika športovú vyuzijes tiez,ked bude babo vacsie,nielen na vylet 🙂 len.väčšinou vtedy uz mamicky kupia.normal.sportiak, lebo na vylety a prenasanie je praktickejsi nez velky kocar z 3kombi 🙂 moj ma 21mes a vozi sa stale a rad

babucika
19. júl 2016

@krekacsmarika dceru som ako 7mesacnu uz vozila v sportaku, ked mala 16m kupila som golfac a pouzivali sme uz len to.Ale bola marcova, vo vanicke sme fusak nepouzivali.teraz to bude trosku ine kedze budeme mat oktobrovcatko

elle2012
19. júl 2016

Ahojte, zmenili sa vám chute? Ja mám veľkú chuť na pivo 🙂 inak pivo nemám rada, ani pri jednom tehotenstve som to tak nemala, až teraz. Ešte že vyrábajú nealkoholické pivo 🙂

pehavcek
19. júl 2016

@elle2012 tak ja som pivo pila len par glgov ku jedlam ako gulas alebo vepro, knedlo, zelo.skor som si dala pohar vinka a teraz mi ide strasne na chut pivo.sem tam si kupim nealko ale nechcem to prehanat radsej si dam ovocie alebo mlieko a necham si zajst chut 😀 😀 😀

majush
19. júl 2016

@elle2012 hehe, ja tak isto. Kazdy den bud nealko pivo alebo nealko radlera, vzdy musi byt nieco take v chladnicke. Teraz ma birell dokonca poloťave nealko. Pri prvej, som zase zjedla tony zmrzliny a ryb

majush
19. júl 2016

Oprava: polotmave 😂😂😂

lukamka
19. júl 2016

@elle2012 ja som na zaciatku mala velku chut na tresku, ale uz som sa jej prejedla 🙂
inak myslim, ze tak ako pred tym, tie nulkove radlery som tiez teraz v horucavach skusala, ale mne sa zda, ze ma z nich naduva 🙄

janifer
19. júl 2016

@elle2012 Birell musi byt, aj maliny, visne, melon, grecky salat s olivami. A prvy trimester treska, horcica a slanina

jersey87
19. júl 2016

Boze a ja ziadne extra chute. Na zaciatku mi bolo skoro zo vsetkeho zle, palila ma zaha, takze sa vraciam k niektorym jedlam. Ale ze by som mala chut na nieco extra, to nie.

luciferkax
19. júl 2016

@zuzka71291 ja som mala iba vajíčko ale dosť mi tonaklikavanie chýbalo. Ono nosiť v ruke polročné dieťa je dosť ťažké. Ja som si teraz kúpila trojkombinaciu a verím že využijem
Aj po roku sa.chystám kupovať kočík
Nejaky skladnejsi sportiak
My sme.kočík vyuzili dlho
Malo chodíme autom a veľa peši tak že ani nepremýšľam že budeme tak skoro bez.kocika

luciferkax
19. júl 2016

@janifer teraz máš odklikavacie kolesá a trojkombimaciu v pohode vtrepeme aj do malého kufra 🙂 🙂

janifer
19. júl 2016

@luciferkax to hej, ale riesit to zakazdym by sa mi moc nechcelo. Mozno ak by som sla na dovolenku a inak by sme sa nezmestili.

tina1512
19. júl 2016

Napodobne strasne mi ide na chut radlerik a celkovo pivko😃ale skor vtedy ked su upeky a mam chut sa poriadne napit a tiez-melonik a mllieko a hlavne sladkosti zmrzlinky,kolaciky a sprostosti. A ked sa chcem-ovladat niekedy to nejde urcite priberiem viac ako pri syncekovy 😒

pehavcek
19. júl 2016

melon a zmrzlina boduju aj u mna. Za melon by som neviem co dala uz v marci ked som mala nevolnosti a teraz sa pridali aj nanuky :D

lovely_choice
19. júl 2016

melon boduje aj u mna. Na posedenie som zjedla polovicu obrovskeho melona a potom som mala pocit, ze namiesto babatka mam brusku jeden velky melon 😀
A este aj ceresne. Tych sa neviem dojest, som schopna do seba spraskat naraz plny kosik ceresni. Mnam! 🙂

seki11
19. júl 2016

Ja zase ovocie, hocijaké... Celý deň 🙂

jana137
19. júl 2016

@pehavcek presne! 🙂

tina1512
19. júl 2016

@jersey87 tak super o starost menej mas ☺ ja este musim tyzden vydrzat kym pojdem na poradnu teraz mi to dala po 5tyzdnoch 😔tak som cela nedockava

lukamka
19. júl 2016

@tina1512 ja som bola dnes skonzultovat glukozovy test a dalsi termin mam o 4 tyzdne, akurat som sa vas chcela pytat, ci to aj vy mate zase s takym odstupom. Dnes ma totiz nepozrel, ani babenko

patris11
20. júl 2016

@lukamka ja chodim na rizikovu a tiez iba kazde 4tyzdne,vcera poradna trvala max5 minut,tak som sklamana,usg v 12tt a 21tt,vcera glukoza a odbery boli v 12tt a nic viac,to som myslela ze po 24tt bud chodit castejsie a nic a to som rizikova v prvom tehu som mala preeklampsiu v 27tt.

lukamka
20. júl 2016

@patris11 mne vcera povedal, ze uvidime sa este dvakrat. Ten nasledujuci mam v 32tt a potom asi uz len jeden a dalsie uz v nemocnici. Ved nemusime babo stale stresovat ultrazvukom, ale ked ja by som ho najradsej videla kazdy tyzden 🙂

patris11
20. júl 2016

@lukamka tiez nie som za caste ultrazvukovanie,ale ide hlavne o odbery,ale tam to ide ako na pase,cakas 3-4hod a dnu si 5min aj to je vela,to chodim na rizikovu do nemocnice,v kt.aj pracujem.

vik_i
20. júl 2016

Ahojte, ja som bola deska na glukozovy, zistený mám sipný zápal čiže mám čapíky či čo to je a roztok na výplach, malú som nevidela a tak som sa na ňu tešila...😡 mali ste niektorá zápal okolo 26. a 27.tt??