•
6. feb 2009No já jsem se to snažila pŕed nedávnem zatrhnout a dopadlo to tak, že malý strašně plakal- málem se až zašel. Od té doby se mi budil každou půl hodinu se strašným revem a musel za ním jít manžel- protože se mnou odmítal jít spát. akže my jsme to vzdali- jelikož to bylo ještě horší než když mu to mléko dám ( a to jsme se snažili odnaučovat 14 dní) ted si konečně upravil spaní tak jako ho měl pŕed odnaučováním. Do teď s ním večer musí jít spát manžel, protože mě pláče. Já už ho to odnaučovat nebudu- snad ho to někdy přejde. Tak asi tak.
0
ahojte,macika,tak fajn ze pomohlo,su tam ozaj dobre veci 🙂
ten film,si pockam na dvd-podla ukazok ma to az tak neuputalo,zeby som na to isla do kina-ale ktovie,mozno budem prekvapena
ja som vcera bola chvilku na hoteli,prisli kamosky z talianska,tak sme isli chvilku pokecat,som bola sokovana aka tlacenka tam bola.uf uf,ledva som sa dostala von-si neviem predstavit keby tam zacalo horiet alebo tak nieco-jak keby im to nevadilo,ze to tam maju troska "nadlimit"-zarobky su prednejsie asi
ten film,si pockam na dvd-podla ukazok ma to az tak neuputalo,zeby som na to isla do kina-ale ktovie,mozno budem prekvapena
ja som vcera bola chvilku na hoteli,prisli kamosky z talianska,tak sme isli chvilku pokecat,som bola sokovana aka tlacenka tam bola.uf uf,ledva som sa dostala von-si neviem predstavit keby tam zacalo horiet alebo tak nieco-jak keby im to nevadilo,ze to tam maju troska "nadlimit"-zarobky su prednejsie asi
ahojte, no to je teda pocasie, co? Ked sme rano vstali, skoro ma porazilo, a to bolo vcera celkom fajn, boli sme aj vonku a bolo celkom teplo, a dnes???? 😞 😞 😞 😞 😞
Ja by som bola najradsej, keby je uz teplo.
No co, masky mame? Ja som to zratala, kolko nas bude aj s detickami, a dosla som k tomu, ze nas bude 60 :-N
Ale bude aspon veselo, uz sa tesim. 😉
Ja by som bola najradsej, keby je uz teplo.
No co, masky mame? Ja som to zratala, kolko nas bude aj s detickami, a dosla som k tomu, ze nas bude 60 :-N
Ale bude aspon veselo, uz sa tesim. 😉
ahoj mata2
skade si?ze som vas nevidela chodit po meste s kocikom....ja mam tiez doma dvojky.
skade si?ze som vas nevidela chodit po meste s kocikom....ja mam tiez doma dvojky.
Ahojte.
Davno som tu nebola, nejak nestiham. Vidim, ze planujete stretko, bohuzial, zajtra odchadzame na dovolenku, takze bohuzial. Ale ma to mrzi.... Co uz mozno na buduce.
Uz sa tesim, zase trocha vypdsneme z tohoto stereotypu....
Po dovolenke ideme 17. na zapis, som zvedava ako sa Hanke bude pacit v skolke.....
kati, ty tu co porabas?
Davno som tu nebola, nejak nestiham. Vidim, ze planujete stretko, bohuzial, zajtra odchadzame na dovolenku, takze bohuzial. Ale ma to mrzi.... Co uz mozno na buduce.
Uz sa tesim, zase trocha vypdsneme z tohoto stereotypu....
Po dovolenke ideme 17. na zapis, som zvedava ako sa Hanke bude pacit v skolke.....
kati, ty tu co porabas?
ahojte
Gabika vsetko naj k meninam,Filipko posiela pusinku 😉
Mati my sme vsetci traja u Gasica. Teraz ide aj Filip na svoju prvu kontrolu. Ide s s nim este len zoznamit,posadi ho do kresla a povozi ho na nom a potom mu len na chvilu pozrie aj zubky. My sme s nim vsetci velmi spokojny. Dominik sa ho tiez neboji,pretoze on to s detmi vie. Teraz tam ma este jedneho zubara a ten je tiez super.
Gabika vsetko naj k meninam,Filipko posiela pusinku 😉
Mati my sme vsetci traja u Gasica. Teraz ide aj Filip na svoju prvu kontrolu. Ide s s nim este len zoznamit,posadi ho do kresla a povozi ho na nom a potom mu len na chvilu pozrie aj zubky. My sme s nim vsetci velmi spokojny. Dominik sa ho tiez neboji,pretoze on to s detmi vie. Teraz tam ma este jedneho zubara a ten je tiez super.
Začni písať odpoveď...

Odošli