Halooo, sem sa 😵
Baby ahojte, neviete mi náhodou povedať, či na Šípku býva nejaký aerobic, alebo iné cvičenie? Chcela by som chodiť a neviem zistiť, či tu také niečo býva alebo nie. Tiež som len prisťahovaná a moc to tu nepoznám 🙂.
ahojte neviete mi poradit ohladom plavania s dobcami?kde a ako aka je cena?diky 🙂
@nikolka4 ahoj. V PE sa dá plávať s detičkami v MŠ na Šípku http://www.kacatko.sk/index.php?page=poriadok
Chodia som s malou a bolo super 😉 cena 60e
@akinorev30 Ahoj 2roky dozadu bolo cvičenie každy utorok a štvrtok v malej telocvični ale či teraz ešte býva to ti už nepoviem. Špehuj telocvičňu okolo 18 hod. a uvidíš 😀 😀 veľa šťastia...
@jaja321 No už sa chystáme, že tam pôjdeme na blink, tak snád uspesne 🙂
Ahojte partizancanky 🙂 same nove tvare 😎
Baby nema niekto zaujem o dievcenske veci vel. od narodenia do cca 2 rokov? predavam veci po mladsej dcerke 🙂. Vela veci je len par krat oblecenych.... Alebo ak niekoho poznate....
Baby ak mate moznost, urcite chodte plavat. aj ked nemate s kym. ved tam si kamosky najdete. ja som s obidvoma chodila plavat od 4 mesiacov a plavame do teraz 🙂. Ja len odporucam
@zuziklc29 suhlasim s tebou, ja som doma uz skoro 4 roky a prvy rok bol najhorsí, ale ked niekoho volás na kávu alebo na návstevu a nepríde , vyhovára sa, tak nebudem sa niekomu doprosovat. teraz som pozvala dalsiu kvázi kamarátku, od decembra čo byvame v dome je to tiez uz po 3x a je štvrtok a nič, tak o také priatelstva ozaj nestojím.
baby, prosím vás, aké máte skusenosti s gyn. Zvaričom?
@katarinagm velmi dobre chodim k nemu
maminky z partizanskeho, od dr. peniaskovej - odmietli ste niektora ockovanie? ako sa k tomu postavila. dakujem 😉
@zuzanka.j ja som mala to isté, prvykrat očkovany bol az v 7mes, jediná komplikácia bolo to očkovanie ešte z pôrodnice, ale tak komplikáciou by som to asi nemala nazyvat, takych deti bolo viac. ale po ostatnych očkovaniach bol ok, myslím ze raz mal zvysenu teplotu, aj to len pol dna, no rozhodnutie je na tebe.
Dobré ráno prajem.....náhodou som vás objavila 🙂 ...idem si iba po radu...hladám pre dcérku dobrého kožného lekára,tak ak by niektorá z vás vedela o nejakom ....budem rada a nechá mi tu odkaz,poprípade aj tel.číslo na toho lekára... 😉 ...inak prajem pekný slnečný deň....a @miruliacik....mám doma dcérku,bude mať dva roky,ak by sa našlo stých vecičiek na leto niečo.....dakujem,pa
@pastelka74 rozhodne odporucam dr. Grunwaldovu z TO- prechodili sme ich vela od Prievidze po Trencin, tato konecne pomohla mne aj synovi , je velmi ludska a nerazi trend zarobit za kazdu cenu na pacientovi, ktory plne doveruje a nenuka rozne "ucine" liecby, za ktore si musis zaplatiti priamo v ambulanicii ci kupu maste, kremu 😉
@merikac ...dakujem veľmi pekne...určite navštívime amb.lebo už je to zúfalstvo......Dr.Perutka si zapýta nenormálne prachy a výsledok nulový alebo žiadny. 😝 😝 😠 ....dám ti potom vedieť....dakujem... 🙂
ahojte mamulky, tu to nejako v poslednej dobe nezije, ale hadam sa najde niektora, ktora vie poradit, resp. podelit sa o nazor ktoru skolku by ste vybrali, na ulici Obuvnickej, alebo na Šipku?
@merikac ...určite na Obuvníckej 🙂 🙂 🙂 ...veľmi príjemné pani učiteľky,staršia dcéra tam chodila a už sa teším kedy náša beruška bude tiež....jednoznačne Obuvnícka 😵
@pastelka74 tak vy to budete mat na skok, by som sa cudovala inemu vyberu 😀
@merikac ....ani nie,bývame na šípku...ale radšej budem vodiť malú dole na obuvnícku ako tu na šípok...nepáči sa mi to tam,ale určite iné maminy sú tam spokojné,môžeš skúsiť aj v malých uherciach..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@pepita52 som na facebooku, si ta pridam neskor ked bude cas, tieto prve tyzdne nic nestiham,maly bol chory,teraz zas ockovany tak som v kuse s nim lebo je mrzuty z toho