Pezinčanky a okolie
Mile mamicky, dufam, ze sa mi podari trosku zgrupnut vsetky mamicky z pezinka a okolia. Viem, ze tu uz existuje jedna tema, ale s viacerymi dievcatami sme sa zhodli, ze uz je zabehnuta a neda sa k nim pripojit, tak by som sa rada spoznala s ostatnymi maminami z PK. viem, ze nas je tu vela. Rada by som sa tu s vami porozpravala a vymenila rady. Predsalen lepsie sa bude debatovat,ked budeme vediet, ze sme tu z okolia a navzajom si dame dobre tipy a napady ako travit cas s detickami. Dufam, ze sem niekto nazrie a ze tu neostanem sama. 😖 tesim sa na vas. 🙂
@kvaca Jee ahoj, ano to som ja 🙂 Takze ako vidis, mame stastne odrodene a uz aj kocikujeme, takze by sme sa konecne mohli stretnut. Ja som pred porodom mala problemy s tlakom, takze som radsej sedela doma a tesne po porode vies ake su tie prve tyzdne, clovek je raz ze zije a stihne sa najest 🙂 Miso mi dal aj vasu adresu, ja som to naskrabala na papier so zoznamom, co mi treba do porodnice a teraz to samozrejme neviem najst. Tak mi posli adresu do IP a ked sa trosku otepli, tak by som vas dosla pozriet, alebo mozeme ist spolu chlapcov vyvencit. Ok?
ahojte kocky,
aj my by sme sa radi pridali na kocikovanie v pk 😉
super ze niekto ozivil pezinsku temu 🙂
@veve23 Výborne, díky za info. Zatiaľ so svojou pediatričkou spokojná, preto vlastne som ochotná cestovať na každú kontrolu do poradne do Ružinova. Aj to vždy spojím s návštevou u mami, tak je to také to "príjemné s užitočným". No nebude sa mi stále chcieť pendlovať hore dolu s malým. Teraz ho dám do autosedačky a cestuje. Má to rád. Ale za chvíľu bude stále živší a živší a potom budem musieť pouvažovať o zmene lekárky.... Akurát začal výskať, tak neviem.... cesta autom s malým "delfínom" tam aj späť... 😀
ahojte, super napad ozivit to tu, co sledujem ostatne temy tykajuce sa PK, tak je tam dost mrtvo 😖 Byvame tu rok aj s cestou, skoro nikoho tu nepoznam ale rada spoznam dalsie maminy. Zastupujem sever a vitam sa tu 😀
ahojte, je prosim Vas v Pezinku klasicky textil alebo galanterka? 🙂
@miri.b galanterka je tak ako pise @effkaa ale co sa tyka metraze tak ta je hned oproti alebo potom este na stefanikovej, to je ta ulica od billy smerom k sudu a ta metraz je cca ako je orange ci vub ale presne oproti cez ulicu....snad som to napisala zrozumitelne (a taka mala poznamka ak chces tyl tak nemaju 😀 😀 )
@jankaslamka ty si "rodina" s juranovou z vinosad a toho slamku, co ma zeleninu pri policajnej skole?
@lucia20 nie vobec 🙂 ja mam rodinu v modre a v bratislave okrem nas a mojej maminy co byvame tu v pezinku na muskate 🙂
@jankaslamka ale kde, oni ho tu vobec nemali, musela som cez net objednat🙂 ale zas taka maniaca nie som, len tri som spravila a z toho dve darovala 😀
Ahojte,
Tuto temu som si tu este nevsimla 🙂 a tesim sa z nej. Aj my sme z PK a tiez by som sa rada pridala na kocikovanie, aj ked este mame cas, rodime az v juny. a tiez by som sa rada pridala do sukromnej temy 🙂 dakujem
@anaxamon no mas moj obdiv, ja ani len netusim ako sa to robi a s mojou zrucnostou by som take cosi ani nikdy nevyrobila 🙂
Caute baby, mozem sa k vam aj pridat ? tiez som z blizkeho okolia PK 🙂
@jankaslamka ty si tu temu este nenavstivila? su tam navody je to primitivne 😉
@pocahontas35 ahoj a vitaj🙂
@anaxamon navstivila, ale na navod som veru nenarazila
@anaxamon aaaa mam to..a ty odkial beres tyl alebo teda objednavas?
@jankaslamka ja zo stranky svadobnepierko bodka sk ale baby objednavali aj cez ebay
@anaxamon tak ja na to kupovat z ebay nemam znalosti 😀 😀 😀 super dakujem za tip
Ahojte kocky, rada by som sa ku vam pridala, ak je to mozne, byvam pri PK, vo Vinosadoch nieco vyse roka. Tak som rada, ze som nasla tuto temu a niekoho v PK spoznam.
Mam 5 tyzdnoveho Samka a ked sa trosku zlepsi pocasie a nebude tak mrznut, tesime sa, ze pojdeme konecne zase von, mozno aj na stretko s vami.
Nestihla som este vsetko docitat, len som postrehla, ze otvarate sukromnu temu... ak sa da, rada by som sa pridala tam. Dakujem @lucia20

pozeram ze tu pribudlo dost mamiciek.....