Pezinčanky a okolie
Mile mamicky, dufam, ze sa mi podari trosku zgrupnut vsetky mamicky z pezinka a okolia. Viem, ze tu uz existuje jedna tema, ale s viacerymi dievcatami sme sa zhodli, ze uz je zabehnuta a neda sa k nim pripojit, tak by som sa rada spoznala s ostatnymi maminami z PK. viem, ze nas je tu vela. Rada by som sa tu s vami porozpravala a vymenila rady. Predsalen lepsie sa bude debatovat,ked budeme vediet, ze sme tu z okolia a navzajom si dame dobre tipy a napady ako travit cas s detickami. Dufam, ze sem niekto nazrie a ze tu neostanem sama. 😖 tesim sa na vas. 🙂
@lucia20 ze kolko to stalo poistovnu. taketo veci by mali byt samozrejmost a ZADARMO! zvlast ak ide o dietatko. juuuj ale som sa vytocila... aj za to aki su ludia. je to hnus. Spravne si urobila. Kazda normalna lubiaca mamicka by urobila vsetko pre svoje dietatko. Ludia su statocni ak sa ich to netyka. Panbozko dal Tatianke sancu a tebe Vam krasny poklad.
@simmi80 vies co... v nasom okoli nebolo jedineho cloveka, ktory by to schvaloval. akurat moj otec bol neutralny, mama ju nechcela, kamarati vraveli, ze ju mame dat prec, ze budeme mat ine a moizno chlapca, ze sme mladi, no desne reci.... a ked ju vidis... juuuj, moja laska, to je hotovy anjel. kludna, usmiata, vesela. a luuuuuuuuuubi maminku. 😉
@ronja31 no a ??? co ti v tom brani. sadnite do auta a dojdite. aspon si pomojkam babatko. 😉
@simmi80 no to nase stvrte, to je asi beh na dlhe trate, ale dakujem.
ja uz tych ludi neriesim, lebo ked sa na nu pozriem, tak som vzdy rada, ze tu je a som stastna ze sme jej dali sancu. lebo nam priniesla velmi vela do zivota.
ja síce maminkou ešte niesom ale čoskoro už hádam budem a som z Pezinka tak ak nevadí budem sem chodievať a čítať vás a čerpať rady z tadeto, ktoré určite v buducnosti určite využijem.
@lucia20 môžem sa spýtať - nemali ste vy náhodou "dvojitý" krst? teda jeden v nemocnici a potom ešte dalšie obrady v kostole ? bolo to už dávnejšie, ale niečo sa mi marí, že možno ste to boli vy s Vašou tatiankou, nie som si istá.
@bocianka123 nie nie, my sme mali teraz 21.1. inaksi sme nemali. vies co ani ma to nenapadlo, ked lezala na are. ja som neni pobozny clovek, takze mna toto vobec netlacilo a aj teraz som nesuhlasila, ale co uz....
mamičky chcela by som sa spýtať či je niektorá z Modry,nakoľko keď tu bývame tak by som tu chcela aj detskú dr. pre malého ale nepoznám to tu.tak nejaké info že čo a ako?bo zachvílku mám termín a teda aj najvišší čas o zabezpečiť dr.pre maleho či nás zoberie a tak dík 🙂 😉 ☹
tak aj ja sa pridavam - konkretne sidlisko Sever 🙂
@lucia20 aháá tak to bol niekto iný... 😉
idem ja už naozaj do perín 😉 dobrú noc 😉
ahojte aj ja sa pridavam Limbach
@jankaa15 no nasa tatianka to bol trosku iny pripad. on chcel chlapca od 16.tt strasne chceli, aby prezila. bolo nam jedno co to bude. len sme chceli aby zila. takze nam to uz bolo fuk.
myslim, ze ich zvladam. samozrejme mam obcas svoje chvilka ale to preto, lebo som neni ani minutu sama. stale ktosi. sama nikam nevypadne. a ani nemam pomaly za kym. nikoho tu furt nepoznam. takez ked 15 hodin denne hovoris len z detmi tak obcas ti hrabne, ale inak s poctom nemam problem. to zvladam. cele dni sme same, takze to zvladame. ok.

@pondelnicka áno, samozrejme, kým je otvorené centrum, môžeš tam byť koľko chceš 😉