icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

deina
8. dec 2009

To je hrozne s tymito detmi. Mne horko tazko zaspal o druhej a potom bol kazdu hodinu hore.

zuzanka.h
8. dec 2009

Takže zaspal o 3 tej ☹ o 5hore na hodinu a teraz sa zase mrví ☹

janka1874
8. dec 2009

dobré ránko
tak my máme za sebou super noc hotové vianoce slečna zaspala o 22-hej a my rýchlo s ňou tak sme sa aj celkom vyspali takže náš včerajší cirkus trval len 2 hodiny

slovakia13
8. dec 2009

ahoj
deina podobne ako moja ,kazdu noc zaspi o 2 s tym ,ze uz o 4.30 je hore ,ale aspon neplace a staci ked ju druim za rucicku a okolo 6 vzdy zaspi a spinka do 10-11 😝
cez den je to take zlate babo 🙂 ale ako mine 19.00 vsetko sa meni mala je strasne nepokojna a vcera naozaj vrestala od tej 19.00-2.00 a 22.00 som to uz psychicky nevydrzala a musela som odist do kuchyne sa trosku zrelaxovat 😔 a potom som plakala s malou ,ze aka som zla mama 😢

slovakia13
8. dec 2009

este stastie ,ze k zivotu nepotrebujem vela spat-trening z nocnych.....len ten plac ma strasne nici 😔 😝

janka1874
8. dec 2009

čo viac si môžem priať ako chvíľku na kávičku Viky spinká a Sendy sa pekne hrá upratuje si hračky utiera stolík no zlatá je 😀 😀 😀

nellye
8. dec 2009

Ahojte, babulky...Citam ako sa borite s radostami-starostami...
Chcem sa spytat...zatial mame mliecka dost, ale ak by bol malinky nahodou hladny, chcem kupit umele mliecko domov, aby sme mali pre pripad potreby...Ake je najlepsie? hmm?

janka1874
8. dec 2009

nellye to sa nedá povedať ktoré je najlepšie každému drobčekovi môže vyhovovať iné ale také najpoužívanejšie sú nutrilon, beba alebo sunar len neviem či je dobré kupovať do predu veď nevzdávaj kojenie a kúpiť sa dá hocikedy to majú všade v každom obchoďáku alebo lekárni aby si to potom vôbec použila 🙂

nellye
8. dec 2009

to je jasnee...nam kojenie ide, a mliecka mame habadej, janka...len ma tak napdlo, ze ked naahodou sa nestihne mliecko dotvorit a malinky bude plackat, ci ho nebude treba nakrmit...

janka1874
8. dec 2009

a k chudnutiu aj ja sa pridávam aj keď ja už som na pôvodnej váhe z pred tehotenstva s Viky ale mne ostalo ešte po Sendy 10kg navrch takže môžem pokračovať ďalej čo by som aj celkom rada do leta nech nejako vyzeráme nie? 😀 😀 😀
tak ako na to ideme?

nellye
8. dec 2009

jani...a ty cisto len kojis, alebo prikrmujes malu aj inym mlieckom?

janka1874
8. dec 2009

len kojím ja nejako nie som zastánca kojenia a prikrmovania lebo sa obávam že by sa jej viac páčilo pohodlne piť z fľaše veľa detí sa tak samo odstavilo od kojenia (a to len čo viem v mojom okolí) aj laktačná poradkyňa mi tak radia a aj minule v dámskom magazíne nejaká bola a tiež tak hovorila že treba kojiť a kojiť sú laktačné krízy okolo 3-6-a 12týždňa a potom až niekedy okolo 6 mesiacov čo je môj minimálny cieľ 6 mesiacov tak som mala aj pri Sendy a kojila som ju rok uvidíme ako nám to pôjde teraz počas tých kríz som si pomáhala homeopatikami nie sú síce neviem ako silné ale sú lacné a postačia na prekonanie krízy a potom čaje na kojenie a veeeeľa veeeľa piť aj 3 litre kojeneckej vody denne

nellye
8. dec 2009

takze Jani, vela pit..a aj polievky? ci este nieco specialne zvysuje tvorbu mliecka? Ja som napriklad predvcerom odstriekala 2x 150 ml mliecka....prsia som mala ako kamen...Ale malinky zo dna na den vytiahne viac, tak dnes som ani neodsavala....ale neviem, ci netreba aj tak...

sakura77
8. dec 2009

ahojte!
tak my sme zas mali zurku do polnoci-cely den je v pohode,ok,kludnucka a vecer o deviatej to zacne-uplne sa krci a ruci jak pavian a teraz neviem ci ju boli brusko,alebo sa jej chce poprdkat alebo co,ale uz sme to mali treti den po sebe,vzdy v tu istu dobu... 😒 ale potom zaspala tesne pred polnocou a spinkala do pol 6,napapala a spala jak dudok dalej..

tilly,ja som si objednavala zimne pneu tu,na druhy den mi ich doviezli a dokonca zadarmo dovoz aj bol
http://www.pneumat.sk/

no a pozeram ze aj vy ste mali nocne koncerty dneska.. 🙂
amozrejme teraz dospava veselo,takze zas ju budem musiet poobede budit aby sa jej vecer chcelo ist spinkat

janka1874
8. dec 2009

aj polievky sa považujú ako tekutina tak to je dobre a o inom ničom neviem teda ešte tá vinea mne zaberala a meltu odporúčajú ale to som ja neskúšala
a odsávanie vraj zvyšuje tvorbu mlieka tiež no to neviem posúdiť lebo neodsávam

deina
8. dec 2009

Jaj, baby, malickeho brusko boli, preto celu noc nespal. Uz tri dni nekakal. Boli sme aj u doktorky, mame mu skusit dat cajik, infacol a rektalnu rurku, tu som v zivote nepouzila a vobec neviem, ako sa pouziva. Bola som dost mimo, ani som sa neopytala, co s nou. ☹

sakura77
8. dec 2009

deini,normalne mu ju tam "strc" ako teplomer a "pomrv" chvilu,nemusi to ist hned...my sme parkrat tiez museli pouzit,teraz kaka praveze uplne v pohode,tak neviem co to brusko... 😒 infacol je co? nejake kvapky alebo co?

co sa tyka mlieka,kamoska si kupovala nejake homeopatika,take gulicky a ze jej to velmi pomohlo tiez..

tilly
autor
8. dec 2009

dobré ránko, my sme pred chvilkou vstali... samozreje do pol druhej sme tancovali, potom boli každú hodinu hore...

sakura dík, kuknem

tilly
autor
8. dec 2009

len my máme taký debilný rozmer tých gúm 😠

sakura77
8. dec 2009

debilny rozmer? 😀 co,velke moc?

dida81
8. dec 2009

ahojte babulky-maminky. Prosim vas možeme jest hrozno? Mne sa strasne chuti nejake ovocie (okrem jeblka) ...

Co sa týka kojenia, i my len kojime, neodsavame... mohlo by to takto vydržat. A tá vinea mne pomaha... teda mala som ju v porodke- a také som mala plne ... že som radsej na cas prestala...

deina
8. dec 2009

Tak teraz sa taaak tesim akoby mi maly prave zmaturoval - konecne sa vykakal a konecne tu je ticho. 😅 Paraaada. 😵 Druheho maleho som poslala k babke, lebo zase vyvadzal, ze nechce spat a nemala som chut sa s nim natahovat a neustupovat, tak siel... potrebujem si oddychnut po tychto dvoch nociach.

Hm a ze maly vela pribral, to som cakala, ze doktorka povie. On pribera rychlostou 500g za 2 tyzdne. 😨 Vlastne teraz mu navazila aj viac, ale kebyze ho vazi teraz, co sa vykakal, urcite ma o 200g menej, tak vela toho bolo. Co mam s nim robit aby tak nepriberal? Cumlik ma taky, z ktoreho mu to netecie lahko, nekrmim ho hned ako zaplace... ja neviem.

kkiki
8. dec 2009

aj my sme sa zobudili tak pred pol hodkou ... olino bol hore tiez klasika od 9 do 1, ale on neplace, on len kukaaa a obcas si zaviska ... tak sme sa s muzom hlari na playstation mega kviz a oliver medzi nami v hupacke ako hribik ... potom sa napapal a spal do pol siestej ... potom do desiate a este sme si potiahli do dvanaste 🙂

janka1874
8. dec 2009

sakura presne to sú tie homeopatika také malé guličky a stoja niečo okolo 2eur 😀

dida hrozno je individuálna vec niektoré bábo nafukuje kôli tej šupke, ale niektorému je to úplne jedno len vyskúšať a ovocie môžeš kompótované 😀 z leta 🙂

tilly
autor
8. dec 2009

hej, sú trošku veľké, lebo sú na veľké auto, ja keď som si kupovala svoje 15stky, tak som našla hneď vyhovujúce za dobrú cenu... len toto sú 16, ale ešte aj ten rozmer je taký, že to nerobí každá firma...

už som našla matadorky, len ešte aj disky potrebujem... 😖 o nervy a ten môj starý si to nevie vybaviť sám... otras... tak som mu to po nociach hľadala, už som asi všetky eshopy prelúskala, za chvilku budem odborník na pneu 😀

deina
8. dec 2009

Dida, musis odskusat, ale podla mna skusaj radsej trosku neskor, este je malicky. 😉 Mojmu hrozno nerobi nic, bez problemov.

kkiki
8. dec 2009

tilly a predstav si ze mas este aj dojazdovky ... zimne 16 na disk ... zohnat zozenies, aj za dobru cenu, ale potom nastava problem, ze vlastne v tristvrte servisov nemenia dojazdovky(ramflat) 😎 skus www.obujsa.sk

slovakia13
8. dec 2009

ahoj mala akurat zaspala a to od 10.00 bola na mojich rukach 😝 skutocne neviem co jej moze byt 2x sa vykakala -oranzove hovienko co je super....ale aj tak je strasne nekludna!!!!! mozno moj stres sa prenasa na nu....netusim ,ale ako citam ,tak nie som sama komu malinke vystraja

carmen86
8. dec 2009

ahojte babenky,
dnesna noc fajn, mala zaspala o jednej a spali sme do 8.00 🙂 , ale mna od rana trapia teploty, prsniky ma nastastie zatial nebolia tak neviem co to je, mala mi zaspala pred polhodinkou tak idem aj ja zalahnut a potit sa..Prajem vsetkym pekny zvysok dna 😉

sakura77
8. dec 2009

deina,verim ti ,ja som sa tiez vytesovala ked sa vtedy konecne vykakala,taka radost pre jedno ho..o 😀

tilly a co kupujes aj nove disky? ja som si dala vymenit priamo na tie elektrony co tam aj mam,akurat to drahsie vychadza potom to prezuvanie....ale co uz no,sak manzel zaplati 😀 😀
mala spala od pol 10 do jednej,tak my sme s kikom pohrali,potom on isiel spat,ona zas hore...no a teraz ked zas zaspala,tak sa zobudil kristianko,takze uz mi rozklada puzzle a za chvilu mam po vegete 😅
slovakia,no radsej nech vystraja teraz ako v noci 🙂 🙂

dida mne v porodnici hrozno hned zatrhli,svokor mi doniesol,mala som ho polozene na stole,a hned ma doktorka upozrnila ze nieeeee-ale treba postupom casu skusat,sak nemozes jest cely cas len jablka a banany...