icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

cipuska_
10. dec 2009

Ahojte tak mi máme teiž zasebou dobru noc, sice najprv nechcela moc zaspať ale potom sa v noci zobudila iba dvakrát a aj to už za 20 minut spala.....
no my s bruškom mávama pproblém len malinko, pravidelne ma okaká a je dobre 😀

deina
10. dec 2009

Ach jaj, maleho zase brusko trapi, dnes som mu opat pomahala rurkou, aby sa vykakal. Asi tiez vyskusam tie probiotika Lactobacilky, dufam, ze mu pomozu. Teraz lezi odkvacnuty na komode, uplne sa vystavil z tolkeho placu. ☹ Neviem, ako inak by som mu mohla pomoct, posledne dni je len na MM, takze to nebude tym, zeby mu bolo UM tazke. Jem nieco, co mu to moze sposobovat? Ryza napr...

tatuska1
10. dec 2009

ahojte cicikam na kolenach lebo slecna sa nevie ulozit noc ako vzdy zobudi sa pekne napapa a potom rev a plac kym nestichne potom mrvenie potom nam pada dudka no tak dookola kym nas to neomrzi ☹ aj ja chcem babo co sa napapa a spinka peknucko ach jaj 😖 ninuska je maly zlobrik no co uz.kakat kakame sice troska tvrdsie ale potom aj riedke farba ok a vypijeme uz aj cajicek.

slovakia13
10. dec 2009

ahoj
tak my sme mali taku strednu noc aj plac aj spanok 😝 a teraz hadze bezube usmevy zo spanku zabka 😵

deina
ja uz jem iba zemiaky a aj tak boli brusko a to ked som bola v nemocke a prvy tyzden som jedla komplet vsetko a brusko nebolelo ,tak vooobec nechapem 😕

tilly
autor
10. dec 2009

zusska, to my máme taký blbý režim...

chruminka
10. dec 2009

ahojte tak ja idem zasa skusit (uz posledny krat) to lepidlove mlieko Beba AR,lebo uz druhy den mame z tej Beby HA problemy z travenim grckaju mi obe uz nielen po jedle ale po troskach cely cas az do dalsieho papania a tesne pred dalsim papanim sa zvyknu dost pogrckat ale to uz je take neztravene tvarohove.
A to som si myslela ze ako dobre tu Bebu HA znasaju ,bruska ich nebolia pekne papaju,spinkaju....no nic uvidime ci mi vypiju tuto hustu gebuzinu 😝 a co to s nimi urobi.

nellye
10. dec 2009

caute, babulky...a nepomoze vasim babatkam, ked zjete kminovu polievocku, aby sa vyprdkali? Alebo feniklovy cajik??? Ja sa az bojim napisat, aby som neprovokovala, ze Ivusko spal po kupkani od 19-tej do 02.15 hod... To je moj spachosko🙂)) aspon nieco ma po mne, ked je cely po ocinkovi...

tatuska1
10. dec 2009

chruminka a ty nekojis?ja som si myslela ze kojis.ja sa dnes chystam vyskusat Bebu pre malu lebo mam pocit ze ju sunar tak nezasyti ja uz neviem no vyskusame ale chruminka ty tu teraz pises ze ti grckaju z nej no snad nasa nebude no musim vyskusat.

deina
10. dec 2009

Ja sice davam len 1x denne UM a aj to nie kazdy den, ale Beba maleho zapiekla. 😒 Ale ani Nutrilon mu velmi nesedi, teraz budeme skusat Nutrilon Comfort, ked budem musiet dat UM, uvidime. Nuz ale momentalne sa mu tazko kaka aj z mm...

bambolina
10. dec 2009

ahojte, ja neako vobec nestiham pisat, maly ma to rastove obdobie, tak sa trapime s kojenim a bruskom cele dni i noci, ale uz som to nezvladla dala mu raz denne um,on je stale hladny, nevie spat a kolotoc dokola, ja som uz na nervy ked stale placa ze je hladny aj napriek tomu ze vkuse papa...nebudeme sa navzajom trapit...
ja rektalne trubicky pouziuvam takmer denne, lekar povedal ze to je v pohode...

chruminka
10. dec 2009

tatuska nekojim nemala som dost mliecka a nevedeli sa na zaciatku prisat....bolo toho viac
najprv sme mali Nutrilon ale z toho mali krce,tak sme presli na bebu,doterz bol klud az teraz zacali tak viac z toho grckat...tak neviem preco.
V pondelok ideme do poradne tak sa na to spytam.
kazde babetko znasa kazde mliecko inac takze vam mozno beba sadne

adka_praha
10. dec 2009

ahojte...

kukam ze s tou bebou je to asi ozaj divne...uz som pocula od viacerych mamiciek, ze ju dobre drticky neznasaju...my sme boli doteraz v poho, ale tiez trocha pozvrackavame...zatial to pripisujem tej nadche...uvidime co bude dalej...

my sme s malinkou potiahli do 11-tej... 😀 som si ju dala ku sebe do postele, pritulili sme sa a buvali... 😅

a konecne uz nas vianocny stromcek ma aketake zaklady...ale dosli mi haciky tak musim pockat, kym manzel zozenie, nech ho mozem dorobit... 😅 ale svetielka maju u terezky uspech... 😀 😀 😀

adka_praha
10. dec 2009

ze drticky... 😀 😀 😀 deticky som chcela napisat... 😅

tilly
autor
10. dec 2009

drtičky 😀 nooo, občas nás drtia 😀

my doháňame noc, spí už vyše dve hodiny...

ukulelembo
10. dec 2009

Ahojte mamulky Ze drticky😀 sem tam to aj sedi ze sme z tych drobcov zdrvene😀 Adka: my sme vystrojili zlobrov do skoly a tiez od 8 do 11:40 sme spali spolu jak zarezani Potom sa zobudil, pokadil fajne tak som ho okupala a teraz uz hodku chrapka😀

adka_praha
10. dec 2009

no tak my sme sa boli prejst na postu...som nas prihlasila do detskeho knizneho klubu a uz prisla prva knizka... 😀 zatial len pre moju radost, neskor aj pre terezkinu... 😅 ono to bude chodit raz za mesiac tak aspon budeme mat v com listovat ked uz to bude vnimat... 🙂 teraz spinka ale som ju musela riadne pozakryvat...zas mala ruky jak zaba... 😒 nechcem ju moc babusit aby nebola nejak precitlivela potom na chlad ale tie jej vecne studene ruky ked ju necham odokrytu ma vytacaju... 😒

zuzu1980
10. dec 2009

Deina, moj tiez vcera nekakal (a to doteraz zvykol do kazdej plienky) a tiez sme na MM. Ja viem ze kojene deti nemusia kakat casto, ale ked pre nas je to zmena a aj brusko ho vcera bolelo ☹ uvidime co bude dnes....

tatuska1
10. dec 2009

ahojte tak aj my dospavame noc asi boli sme vonku ja som bola aj na obocko tak ninuska chrapkala vonku v kociariku v sobotu mame krstiny tak nech vyzeram ako clovek.mala este spi som ju povyzliekala ale urcite sa kazdu chvilu zobudi hlados moj.chruminka dnes vecer zacneme s bebou tak som zvedava co to bude.

catalin
10. dec 2009

caute baby,

no my tiez nespime, vcera zalomila o 10 a spala do 2 s prestavkami, tak trhano a potom do rana stokrat hore. trapi nas kvasinkova infekcia v puse, neviem ci soor je to iste. dali nam taky gel, tak musime cakat dva dni kym zaberie..ju z toho trapia crievka, keby ste poculi ako nahlas prdka, no hroza, normalne sa vkuse kruti, tak cvicime a masirujeme a ona si necha, a ja placem pri nej lebo jej neviem pomoct. vcera cez den neprespala vkuse ani hodinku, vzdy po par minutach na rukach zaspala a o par minut bola hore..dnes uz je tak zmorena ze teraz zalomila, boli sme vonku tak spinka.uz skoro hodinu!!

ema1987
10. dec 2009

Ajojky babenky newem ako pridat foto do neovemrove babetka 2009 tak newem skusi to niektora z vas za mna alebo mi podate navod??? 🙂 🙂 🙂 🙂

slovakia13
10. dec 2009

catalin
mala je velmi zlata 😵 kukla som album 😉
moja Mia ma tiez problemy so spanim,niekedy to je fakt tazke 😔 hlavne ked som max.unavena a mala place a place....

zuzu1980
10. dec 2009

slovakia, oni ako keby vedeli kedy sme unavene a vtedy vystrajaju, ako naschval 😝

sakura77
10. dec 2009

ahojte!
tak ja dneska ficim od rana,kooonecne som si na chvilu sadla a idem sa "psychicky" pripravit na zajtra-ideme s kristiankom na kontrolu po polroku,co bol na tej obriezke..tak som ho troska na to dneska pripravila,ale myslim ze aj tak bude bengal pred ordinaciou...jajaj,nocnu moru ma z toho chudiatko...

my papame bebu HA,akurat ma napadlo ze vlastne neviem dokedy mam davat tuto.alebo mam uz prejst na klasicku nie hypoalergennu...neviete nahodou?pokial nema nabehy na alrgiu na kravsku bielkovinu(my nemame nikto v rodine) tak by som snad mohla zacat davat aj normalnu,nie?fakt neviem uz ako to bolo pri kikovi...

my sme vcera zalahli az o polnoci zas,to pospala potom do 5.45 no a potom mala zas "biely"den do 7-mej-a ked sme potom konecne zaspali,tak sa zobudil zas mlady pan... 😠 😠 takze som ooohromne vyspata zas...

a co sa tyka "vyplakania",mala nastastie nie je placko,tak ale samozrejme ked jej je uz dlho tak si pomrnci,chvilu ju nechama bud prestane za par minut,alebo ju potom zoberiam-ale neutekam hned ako zacne...no povacsinou sa mi ani neda ze ano...inak place len ked je hladna-ale to uz musi byt jak tiger,inak nie alebo ked nas trpai brusko-tak to byva zasadne vecer o 21 -ale nie kazdy den,neviem co to je,lebo kaka aj prdka dobre...

zuzu1980
10. dec 2009

joooj, tak ja som si vcera uzila koncert cely den az do pol noci, a dnes mam vysmiate a spokojne babatko. Rano sa pekne vykakal (dufam ze mu to ostane, ze len 1x denne) potom sa sam hrajkal az kym sam zaspinkal, potom som ho fotila, tak sa smial priamo do fotaka (nie na mna, ja som stala vedla), potom sa zase sam jasil v postielke a teraz zaspinkal. No uzasne. Som si to zasluzila po vcerajsku, to uz som bola s nervami v koncoch. Teda nezavidim tym co maju take nepokojne babatka...

Zelam vsetkym pokojny dnicek a este pokojnejsiu noc 😉

slovakia13
10. dec 2009

ach zuzu bodaj by bola pokojna 😢 teraz sa naozaj citim pod psa asi to prenasam na malu....
tak az mame vsetky super noc 🙂

slovakia13
10. dec 2009

zuzu
tvoj maly je uz poriadny chlapisko 😉

zuzu1980
10. dec 2009

slovakia, vsak uz ma skoro 2 mesiace 🙂
neboj, to prejde, teraz ma to najhorsie obdobie... mne sa tiez zda ze ked som nervozna tak sa to prenesie na maleho, potom trucuje, z coho som len viac nervozna a on este viac vystraja...zacarovany kruh.

dnes si klopem na drevo, pekne sa hra sam a spinka na striedacku... len ho obcas nakrmim a prebalim, aby sa nepovedalo 😀

tilly
autor
10. dec 2009

ja by som sa teraz potrebovala vyspať, zajtra idem do práce, mám stretnutie, tak aby som nebola ako mátoha 😅

kessy11
10. dec 2009

Ahojte babulky,
tak nakuknem aj ja na chvílku, máme sa dobre, dneska sme sa vykočíkovali aj doobeda aj poobede, takže sme to počasie využili na plno, a ako vidím už zasa prší.
Samko poslúcha, sme tam máme aj my dni kedy sa mrší, ale nie je ich veľa, papkáme Nutrilon Comfort, a vyhovuje nám max.negrckáme a nezapeká, kakáme síce každý druhý a sem-tam aj každý tretí den, ale vykaká sa sám a bez bolesti, bez rúrky takže pohoda, snažím sa mu dať piť viacej čajíku vtedy kakáme každý druhý den,
Cez den spíme iba sem tam, najlepšie v kočíku a ked sa nedá tak len také 10minutovky v noci je to omnoho lepšie papáme každé 3 hodky, akurát ked sa nám nedá odgrgnúť tak sa niečo napochodujem ale to nie vždy.
Zaspávame spolu vo velkej posteli potrebuje cítiť niekoho blízkosť, alebo aj na rukách ale nechodíme iba sedím a držím ho a včera sme skusil kôš na kolečkách a je to fajne vec, a potom šup do postielky a hotovo a nikdy to netrvá viac ako 10-15minút 🙂 a pridala som nejaké foto.. 😀 😀 😀

zuzu1980
10. dec 2009

kessy, krasnucky je 🙂

aj ja som dnes fotila, tak idem supnut do albumiku take mikulasske-vianocne 😉