icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

miselita
27. sep 2011

@sunday1 dakujem 🙂 zajtra za nim behnem a skusim sa s nim dohodnut...strasne sa bojim o babetko ked som stale nachcipana a herpesi ( a zevraj su strasne nebezpecne) ....tak dufam ze bude normalny a vypise ma :((

sunday1
27. sep 2011

@miselita Herpes som mala aj ja a to by nemal byť problém, lebo vírus máme v sebe, akurát sa len vyhadzuje v nesprávny čas. Ak máš rizikové zamestnanie, tak by Ťa mali vypísať automaticky 😉

katkarv
autor
27. sep 2011

@janka273 ja musim zacat odznova,ostali mi len jedne dupacky po synovy ☹ Moja byvala svokra rozdala vsetky veci ciganom a to som im posila skoro vsetko,je mi luto tych veci no musim zas zacat sit,len je zrejme este skoro.

miselita
27. sep 2011

@sunday1 zatial som s nim nadmieru spokojna..tak dufam ze si to u mna zajtra nepokazi a nebudem ho musiet nakopnut 🙂)

takitak
27. sep 2011

@katkarv šiť???

Baby ja sa z Vás zbláznim aké ste všetky šikovné ...

katkarv
autor
27. sep 2011

@takitak ja som vyucena damska krajcirka z maturitou.Ale este asi pred 12rokmi som si kupila super Burdu pre deticky a tam je strih na vsetko.Mali posite krasne vetrovky z takej flakatej ciernobielej latky vyzerali jak maly Dalmantini 🙂

takitak
27. sep 2011

no pre tie menej šikovné (JA) som dnes našla na zľavových kupónoch 10% zľavu do prémaman predajne, ktorá sa otvára už aj na zlatých pieskoch od 1.10. na 1300m2. Hádam si tam vyberiem nejaké tehu vecičky. Kúpón platí až do 31.12.

adik109
27. sep 2011

baby ja sa idem pochváliť 🙂 dnes som bola na poradni, všetko vyzerá byť OK, maličké sa poukazovalo z každej strany 🙂 Trošku mi odľahlo po tých stresoch z boreliózy, zatiaľ to vyzerá že to drobca neohrozilo 🙂 Sme 12+4 tt a nafasovali sme knižku 🙂

maxara
27. sep 2011

Dobre ranko
@takitak akoze trosku malo som kreativna, ale toto je rit, toto je odkreslovanie, ziadne umenie.. inak prave som ho dokoncila, tak odfotim a ukazem, lebo aj baby v inej teme chcu vidiet. Akoze par sa mi podarilo, par vyzera strasne. Ja som si aj obrazy domov pomalovala 😅 ale asi nejaky maliar by pukol od smiechu 😅 a svagrinej do bytu som malovala jeden. Teraz mam rozmalovany a neviem co s nim 😔 ma ide z neho porazit, lebo u zmam napad na dalsie co chcem do wecka, take malinke a nemozem, lebo tento ma blokuje..
Nine som vysivala zastenu za postel, ktoru som aj sama zosila z 5 podsedakov 😅 a je pekna, paci sa mi.. Aj cicu som jej usila, taku malu hracku, aj hrocha, ale ten este nie je hotovy, lebo ma nasral..

@kukucg hej toto presne som potrebovala pocut 🙂 ja keby som isla na kramare, tak by som si asi zazmluvnila, ale len preto, ze sa bojim tam znova ist, aby sa mi nestalo to iste co minule. 😔 Takze u mna je momentalne Antolska na prvom mieste. Inak aj baby co rodili v ruzinove, tak si nestazovali.. teda prevazne.. a ja som sa tiez nestazovala na personal ako taky.. okrem toho samotneho okamihu pri porode, ked som vychytila tu kravu. Takze ja som zatial priklonena k antolskej. A vzdialenostne mi to je jedno, kedze som z PK.

maxara
27. sep 2011

tu je ten inkrimovany trickos 😅

strihalka
27. sep 2011

@maxara ale tak jeste je casu aa auvidime ajk to dopadne, tak antolska vypada taky dobre.....dulezita je staroistlivost o drive narozene, nebo pookud by nasatly komplikace....

strihalka
27. sep 2011

@miselita aj ja uvazujem o pnce, bo jako kadernice denne cuchat chemii z barev a z trvalych nic moc:-/tak snad mi to da, bo me to samo ze v praci neba:d
a uvidim jak mi da vychazky, kamaradka kadernice dostala omezene a pka uz i neomezene🙂

nelicefo
27. sep 2011

Ahojte susedky moje. Tak ja bežím k dokynovi....bojím. 😅

A ďakuuujem Vám. 🙂

@maxara jeje...aké milené tričeno. 🙂

maxara
27. sep 2011

@strihalka no co sa tyka toho, tak kramare su tiez super, s tou starostlivostou o babo.. akoze ked sa narodila Ninka, tak mm prisiel kazdy den o 16tej po praci za nami a sedel s nami do 20tej na chodbe, co sa nevedel odtrhnut.. a to mi bude asi na antolskej chybat, ze babo len za sklom za dverami .. ale nevadi, ved tam nebudeme dlho 😉

certica22
27. sep 2011

AHoojjte tak máme tehu knižku aj zmenenu gynekologickU 🙂...vo stvrtok idem už za nou aj na krv ....a v stredu o tyžden ideme na 3Dtal dufam že všetko bude v poriadku a dostanem aj foto 🙂....už sa neviem dočkať štvrtka či je malike v poriadku či vyrastlo a tak 🙂

urma
27. sep 2011

Ahojky, no ukam, ze mam co citat, dnes sa vam to dako rozpisalo 🙂
Ja som bola dnes pre tehotensku knizku 😉 Som PN, nebolo treba ani moc orodovat u doktora, sa ma spytal na rovinu,ked som mu povedala, ze som hrozne unavena 😅
Takze teraz sa mozem nudit doma a nie v robote, akurat ze za polovicnu plácu. Hlavne ze nemusim za tym nudenim do prace dochadzat 33 km tam a spat.
No a este k tej dileme najest/nenajest pre odberom krvi /tym prvym zakladnym/ tak treba byt uuplne na lacno, ani suchy rozok, koli hodnotam cukru. Jasne, ze som neposluchla tie, co ste mi radli tu "horsiu" variantu, teda len o vode 😀 tak idem este zajtra. Nevadi, aspon mi prejde cas....
A dobra sprava: malinke ma uz 4,3 cm a to je tusim zodpovedajuce 11+2. Udajne to robi Utrogestan, je kvalitne zivene 😀 Uz mam len 1,5 krabicky a konciiim s nim. Tesim sa, ale aj trosku bojim. Vraj ziadne postupne vysadzovanie 😕

kukucg
27. sep 2011

@maxara tak ano to je asi jedna nevyhoda na antolskej, ale zase tie 4 dni sa to da vydrzat a z urciteho pohladu hlavne zdravia babatiek si aj myslim ze je to tak mozno aj lepsie... vsak zvladneme 🙂

urma
27. sep 2011

@strihalka mne dal vychadzky od 10:00-12:00 a 14:00-16:00 To je myslim slusne, nemam vobec skusenosti s PNkovanim, ale som myslela, ze len raz za den sa to dava 🙂 Takze fajn...

takitak
27. sep 2011

@maxara áno teraz si ma už ukľudnila 😝 tričko je krásne, keby si mi ho takto poslala, tak ani neviem že je to ručná práca 🙂 kráásne - no proste šikulka ...

maxara
27. sep 2011

@kukucg no veru, vydrzime.. a mozno aj lepsie, aspon si viac oddychneme, trosku pocitame casaky, pokecame.. 🙂 akurat s ninkou som bola pokopy 12dni tam a veru uz mi bolo strasne..ale tak zas druhe je ine ako prve. Jasne ze budem nadsena z babatka, ale tak uz ho nepridu ocumovat vsetci a hned ako Ninu

maxara
27. sep 2011

@takitak 😀 vdaka.. ale zato mam doma bordel, nestiham upratovat, lebo sa zapodievam debilinami 😔

urma
27. sep 2011

Baby, citam zameskane stranky a vy uz rieste porodnice. Booozinku ja este neviem ani republiku, v ktorej budem rodit 😅
Dnes mi daval lekar prednasku o pupocnikovej krvi a dal mi kopu materialov, ze nech si pocitam, ked uz teda budem doma 🙂 Tiez ma ta suma dost zaskocila, tak postudujem o tom a mozno zmenim nazor, ze je to "potrebne".

urma
27. sep 2011

@nelicefo urcite nezabudni zvestovat aj nam, ako si dopadla 😉 Drzim palceky.

takitak
27. sep 2011

@maxara ideme pokecať o bordeli v domácnosti ??? 😀 😀 😀 ja by som dnes kľudne mohla byť aj mimo kanclu, urobila som tak max robotu na hodinu a to tu už trčím od 7h. ale za to som minula už 100 eur !!! Manžela asi vystrie ale zase kopec "debilín" príde poštou 😀 a budem happy

@urma po vysadení utroša to je ako raj na zemi 😀

urma
27. sep 2011

@takitak 😀 😀
a ty este mas Duphaston?

janka273
27. sep 2011

@kukucg mňa tá hlava bolí aj dnes / aj celú noc - paralen som si nakoniec nedala/, pred chvíľou som si merala tlak - 102/62 - tak to mám z toho, porušila som - a uvarila som si kávu - a pomohlo, len dúfam, že bábätku sa nič nestane 😉

takitak
27. sep 2011

@urma nie aj ten som vysadila tento týždeň... takže klasika nervujem či je všetko ok, ale žiadne rozdiely som si teda nevšimla tak hádam je drobček ok ... ale vysadila som ho postupne akože 2x2, 2x1, 1x1 ... ale utroša toho hneď a ešte 3 dni som ho cítila dole...

darinkazv
27. sep 2011

@urma tak to máš fayn. ja mám len 14-16:00. otras. ani s malou von, ani nič. ☹

@maxara hezké tričko 😉

@takitak čo si všetko pokúpila? ja som dnes môj vysnívaný kočík objavila v bazári a taaaaaaaaakéééé nutkanie mám ešte stále na to, že ho kúpim. bo ročný kočík predáva za 180euri a za nový by som dala 350. 😝 ale mám rešpekt ešte k tomu, že som v nízkom štádiu. ale hlavne kvôli skladovaniu. nemohla by som ho dať ku svokrovcom, bo tí by z kože vyskočili, že tak skoro kočík. a doma ho mať... moja drobka by mu asi nedala pokoj a bábiky doň pchala 😀

sunday1
27. sep 2011

@urma Tak Ty máš samé dobré správičky. To vysadzovanie utroša Ti v dobrom trošku závidím, ja budem brať duphaston až do 20tt, ale vydržím 😀 Vytiahla som si múdru tabuľku a 43 mm zodpovedá 11+0 😉 Vlastne som ju tak moc ani vyťahovať nemusela, lebo si každý deň pozerám, aké veľké mimi už je, len mám teraz problém, lebo je len do 13+6, a to je u mňa už v piatok, takže budem mať o zábavku menej 😀

urma
27. sep 2011

@takitak akurat som mrkla ockom tu na konikovi nieco o vysadzovani utrogestanu, lebo sa mi odniekial marilo, ze postupne, no a veruze to baby vacsinou znizovali ☹ Tak ja neviem, asi si to sama naordinujem, alebo zavolam do iscaru, sak oni mi ho tam predpisali. Tomu mojemu zas tolko neverim, ze vie, co robi. Povedal len sucho, ze od 12 tt prebera funkciu placenta, no ved ok, ale zas ani placenta nebude zo dna na den, ako keb seknes. Aspon moj sedliacky rozum mi tak vravi, ze aj placenta prebera funkciu postupne, co vy na to?