icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

takitak
27. sep 2011

@kukucka26 ... 😔

kukucka26
27. sep 2011

nechapem preboha ciatm clanky lekar vravel mrtvy plod a on zil boze precitajte si vo fore

peka13
27. sep 2011

@kukucka26 to ma moc mrzí :( držím palce aby to čo najskôr vyšlo znovu a bez komplikácií .

zuzub
27. sep 2011

@kukucka26 žiaľ aj také sa stáva, minule aj v TV v lampárni bol taký prípad jednej mamičky, a žiaľ neskončil sa dobre ☹

peka13
27. sep 2011

@takitak ďakujem , čítala som o tom celkom dosť a asi sa k tým mojim stresom nebudem stresovať ešte viac. O týždeň idem na veľký ultrazvuk tak to už dáko vydržím. 🙂

danka.chomka
27. sep 2011

@kukucka26 velmi ma to mrzi. Ono tie omyly sa bohuzial stavaju. Zalezi na tebe. Pre svoj pokoj mozes skusit ist k inemu zdatnejsiemu lekarovi, vzdy je sanca ze ten tvoj len zle precital sono. Pokial nemas bolesti ani spinenie ani nic a neda ti to tak ako samoplatcovi by ti to spravili. Mozno aj pred zakrokom este spravia kontrolne aby si bola na istom. :( kazdopadne velmi mi je luto co prezivas :( posielam ti silne objatie a vela vnutornej sily. Drzkaj sa. 😒

peka13
27. sep 2011

@kukucka26 A nepovedal ti doktor aj od kedy je asi mŕtvy? Neviem prečo sa takéto veci dejú, 😔 prajem ti aby si sa rýchlo zahojila a pustili ste sa do ďalšieho.

urma
27. sep 2011

@kukucka26 aj mne je to uprimne luto a myslim na Teba.

atreyu
27. sep 2011

@kukucka26 veľmi ma to mrzí ☹ a drž sa...

atreyu
27. sep 2011

Baby dnes som bola na NT meraní a všetko je v poriadku a naše bábätko je hotový akrobat...manžel si je istý synom - futbalistom

a stále rastie je o 6 dní väčšie

a ja som šťastná ako blcha 😵

urma
27. sep 2011

@atreyu heh supeeer 🙂
Mne dnes doktor povedal, ze nase male si dava rannu rozcvicku...ruky, nohy secko trepkal 😀 Mne to potom ukazal len kusok zo zaznamu a vytlacil fotecku, ale je to skor taka machulka 😅 on nema asi extra nove sono. Nevadi, hlavne ze je vsetko OK, no nie?

peka13
27. sep 2011

@atreyu gratulujem, bude to valibuk 🙂

marissenka
27. sep 2011

@peka13 ahoj. tak ja sa tiez bojim rovnako ako ty. som po MA. -je to o to horsie. pri malom som sa tiez bala, ale nebolo to az taketo. snazim sa na to nemysliet, a zbytocne nestresovat. lahko sa to hovori...ale tak musime verit, ze vsetko bude ok. drzim palecky! 😉

sunday1
27. sep 2011

@kukucka26 Je mi to strašne ľúto, viem, čo prežívaš 😢 Držím palce, aby si čoskoro mala doma zdravé bábätko 😔

sunday1
27. sep 2011

@kukucka26 V nemocnici Ti to ešte raz pošlú, musia sa tam k tomu vyjadriť ďalší 2 lekári, bez toho zákrok spraviť nemôžu. Takto je omyl vylúčený. Veľa síl.

tetapetra
27. sep 2011

Ahojte, co si myslite o Mudr. Vorosovej. Som v 7/8 tt, nie som prehnane precitlivena ani nic podobne, len mam z nej zmiesane pocity. Mam neprijemny pocit sa jej nieco opytat. Neviete ci robi aj fotky babatka v brusku? Aj to sa jej bojim opytat 🙂

peka13
27. sep 2011

@marissenka Som rada , že nie som sama. Moja mamina mi povedala, že to nikdy neskončí 🙂 po pôrode sa zase začnem báť o malé aby si neublížilo a tak...no ona to ešte rozvila do škôlky, školy, puberty......asi to tak musí byť....už sa tešim na pondelok, keď ho uvidím. Držim palce 🙂

peka13
27. sep 2011

@tetapetra nepoznám tú pani doktorku, ale keď ide o bábo nesmieš sa báť spýtať na čokoľvek... Ide o to aby si bola pokojná a spokojná s tým, čo ti povie. Preto nesmieš odchádzať s pocitom, že si sa síce chcela spýtať ale radšej nie lebo doktorky ma prísny pohľad. Keď ti nieje po chuti, radšej ju vymeň, ešte ju budeš potrebovať a aj na horšie veci sa opýtať ako na obrázok 🙂 držím palce. Za bábo sa musíš držať ako levica 🙂

urma
27. sep 2011

@maxara mala si pravdu s tou pupocnikovou krvou, dokonca aj v tych prospektoch od lekara som sa docitala, ze v Belgicku a Taliansku sa to nerobi, vraj tam nie je legislativne doriesena sukromna krvna banka alebo take cosi...no ale ked teda budem rodit tam, tak mam o jednu dilemu menej 🙂

janka273
27. sep 2011

@kukucka26 chúďatko moje ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ , držkaj sa cicuška moja ☹ , je mi to nesmierne ľúto ☹

janka273
27. sep 2011

@kukucka26 cicuška, prepáč, že sa takto pýtam, ale nedá mi to ☹ ....aj ti teraz v poslednom čase bolo ešte zle, alebo ťa niečo bolelo?

urma
27. sep 2011

@danka.chomka dakujem za dokazy, je to zaujimave...som vela nevedela 🙂 a plne suhlasim s tebou, ze lekari by mali o tom informovat. Moc nechapem, preco teda stale svorkuju pupocnik, ked sa uz vie o dolezitosti tejto placentarnej trasfuzie. Trochu trapne, ze zo zvyku, nie?

danka.chomka
27. sep 2011

@urma no hej aj zo zvyku aj z ich pohodlnosti, niektorym detickam dotepava pupocnik aj 15 minut, je pohodlnejsie ked to maju ho do 15 sekund oddelia aby mohli do kolonky napisat vahu a dlzku 😠 a nemusia cakat kym sa mamicka s babatkom zoznamia pomojkaju pozohrievaju a aj poupocnik spravi to co ma. smutne v tom nasom state, ale ked mamicka si stoji za svojim vela si vie zariadit z toho po com tuzi. Verim ze my uz budeme mat lahsiu vyjednavaciu poziciu mamicky su cim dalej informovanejsie a nastojcivo tieto veci ziadaju tak verme ze sa pomaly aj lekarska komunita prisposobi a nebude pri tak prirodzenych veciach robit obstrukcie.

barbora84
27. sep 2011

@urma ja som tiez brala Duphaston od 9.-12.tyzdna, davky som mala od dvoch lekarov nakazane postupne znizovat a az potom vysadit, nesmie sa to vysadit naraz z nicoho nic

urma
27. sep 2011

@barbora84 diky..Ja beriem utrogestan 2 rano a 2 vecer.

barbora84
27. sep 2011

@kukucka26 je mi to velmi luto, drz sa, vela psychickej sily Ti prajem! ja mam vzdy velky strach, ked idem na sono, ze co mi tam povedia, ci je vsetko o.k.

janka273
27. sep 2011

@barbora84 presne tak , aj ja mám vždy obavy pred kontrolou, či všetko bude o.k.

barbora84
27. sep 2011

@janka273 ja mam obavy hlavne odkedy som zacala krvacat a potom spinit, stale sa sledujem, sledujem aj WC misu ci tam znovu nieco neobjavim... vcera ma zo strachu aj prehnalo, dnes som bola na kontrolnom sone.
merali mi NT, vsetko bolo nastastie v poriadku a mame uz 6 cm, dľa usg 12tt+4. velmi sa s manzelom tesime 🙂

janka273
27. sep 2011

@barbora84 cicka moja, aj ja sa tiež veľmi bojím, kontrolujem si i každú chvíľu nohavičky 😒 , lebo mám hematóm, a bojím sa, že mi praskne, a wc misu, tiež sledujem, mám strach - presne ako ty, ....ja som dnes 11tt+5, v pondelok idem na kontrolu , užívam duphastom, ale aj tak sa bojím. Tvoje bábätko je už aké veľké 🙂 , ja som zvedavé, ako náš chrústik narástol 🙂

barbora84
27. sep 2011

@janka273 nohavicky aj ja furt kontrolujem, manzel je uz zo mna zufaly 🙂 vzdy sa ukludnim, ked je na sone vsetko o.k, je to krasny pocit, tesime sa z kazdeho noveho cm! neboj, verim ze aj u teba bude v pond. vsetko o.k., drz sa