Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
nechapem preboha ciatm clanky lekar vravel mrtvy plod a on zil boze precitajte si vo fore
@kukucka26 velmi ma to mrzi. Ono tie omyly sa bohuzial stavaju. Zalezi na tebe. Pre svoj pokoj mozes skusit ist k inemu zdatnejsiemu lekarovi, vzdy je sanca ze ten tvoj len zle precital sono. Pokial nemas bolesti ani spinenie ani nic a neda ti to tak ako samoplatcovi by ti to spravili. Mozno aj pred zakrokom este spravia kontrolne aby si bola na istom. :( kazdopadne velmi mi je luto co prezivas :( posielam ti silne objatie a vela vnutornej sily. Drzkaj sa. 😒
@peka13 ahoj. tak ja sa tiez bojim rovnako ako ty. som po MA. -je to o to horsie. pri malom som sa tiez bala, ale nebolo to az taketo. snazim sa na to nemysliet, a zbytocne nestresovat. lahko sa to hovori...ale tak musime verit, ze vsetko bude ok. drzim palecky! 😉
Ahojte, co si myslite o Mudr. Vorosovej. Som v 7/8 tt, nie som prehnane precitlivena ani nic podobne, len mam z nej zmiesane pocity. Mam neprijemny pocit sa jej nieco opytat. Neviete ci robi aj fotky babatka v brusku? Aj to sa jej bojim opytat 🙂
@marissenka Som rada , že nie som sama. Moja mamina mi povedala, že to nikdy neskončí 🙂 po pôrode sa zase začnem báť o malé aby si neublížilo a tak...no ona to ešte rozvila do škôlky, školy, puberty......asi to tak musí byť....už sa tešim na pondelok, keď ho uvidím. Držim palce 🙂
@tetapetra nepoznám tú pani doktorku, ale keď ide o bábo nesmieš sa báť spýtať na čokoľvek... Ide o to aby si bola pokojná a spokojná s tým, čo ti povie. Preto nesmieš odchádzať s pocitom, že si sa síce chcela spýtať ale radšej nie lebo doktorky ma prísny pohľad. Keď ti nieje po chuti, radšej ju vymeň, ešte ju budeš potrebovať a aj na horšie veci sa opýtať ako na obrázok 🙂 držím palce. Za bábo sa musíš držať ako levica 🙂
@maxara mala si pravdu s tou pupocnikovou krvou, dokonca aj v tych prospektoch od lekara som sa docitala, ze v Belgicku a Taliansku sa to nerobi, vraj tam nie je legislativne doriesena sukromna krvna banka alebo take cosi...no ale ked teda budem rodit tam, tak mam o jednu dilemu menej 🙂
@danka.chomka dakujem za dokazy, je to zaujimave...som vela nevedela 🙂 a plne suhlasim s tebou, ze lekari by mali o tom informovat. Moc nechapem, preco teda stale svorkuju pupocnik, ked sa uz vie o dolezitosti tejto placentarnej trasfuzie. Trochu trapne, ze zo zvyku, nie?
@urma no hej aj zo zvyku aj z ich pohodlnosti, niektorym detickam dotepava pupocnik aj 15 minut, je pohodlnejsie ked to maju ho do 15 sekund oddelia aby mohli do kolonky napisat vahu a dlzku 😠 a nemusia cakat kym sa mamicka s babatkom zoznamia pomojkaju pozohrievaju a aj poupocnik spravi to co ma. smutne v tom nasom state, ale ked mamicka si stoji za svojim vela si vie zariadit z toho po com tuzi. Verim ze my uz budeme mat lahsiu vyjednavaciu poziciu mamicky su cim dalej informovanejsie a nastojcivo tieto veci ziadaju tak verme ze sa pomaly aj lekarska komunita prisposobi a nebude pri tak prirodzenych veciach robit obstrukcie.
@janka273 ja mam obavy hlavne odkedy som zacala krvacat a potom spinit, stale sa sledujem, sledujem aj WC misu ci tam znovu nieco neobjavim... vcera ma zo strachu aj prehnalo, dnes som bola na kontrolnom sone.
merali mi NT, vsetko bolo nastastie v poriadku a mame uz 6 cm, dľa usg 12tt+4. velmi sa s manzelom tesime 🙂
@barbora84 cicka moja, aj ja sa tiež veľmi bojím, kontrolujem si i každú chvíľu nohavičky 😒 , lebo mám hematóm, a bojím sa, že mi praskne, a wc misu, tiež sledujem, mám strach - presne ako ty, ....ja som dnes 11tt+5, v pondelok idem na kontrolu , užívam duphastom, ale aj tak sa bojím. Tvoje bábätko je už aké veľké 🙂 , ja som zvedavé, ako náš chrústik narástol 🙂

@kukucka26 ... 😔