Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@nelicefo tak to ma veľmi mrzí...veľmi som ti to želala
zrejme máš ešte pozostatky hcg z predošlého tehu, pozitívne je, že klesá...ale čo vieš, možno prídeš do centra už tehu, alebo tam ani nebudeš potrebovať ísť. Mooooooooooooc ti budem držať palčeky!!!
Inak my máme dcéry úplne rovnako "staré", moja je júl 98 😉
@peka13 ďakujem moc.
@zlatulienka Ďakujem krásne. si zlatučká. čože to fakt? Ty máš doma tiež takú hérečku? 😅
@nelicefo mám, veru...nielen herečka, riadna pubertiačka, je to s ňou niekedy doooooosť veselé 😉
a syn sa mi narodil presne 10 rokov (bez 10 dní) po nej...
ale ten čas rýchlo beží 😕
@peka13 myslis tu panvu? To som vraj sedem rokov pred navstevou u neho (podla pohyblivosti mi odhadol ze tak 6-7 rokov vyzera byt ten blok stary) som musela poriadne padnut na prdel a pravu stranu krizov.. som vravela, ze si nic nespominam a tak ma nabadal, ze ci na schodoch, na lyziach.. a potom mi trklo, ze na lyziach som sa raz riadne vysypala a aj to cca sedelo, Mala som vtedy aj modrinu na pravom boku.. A vies, to si povies, ze ta to pobolieva z toho, potom to nejako ustupi a potom si zvyknes.. a ja viem, ze som to mala take cudne, potom aj drzanie tela.. takze tomu verim.. a teda dokazom podla mna je, ze mi to opravil a zcista jasna podarilo sa otehotniet. A potom toto druhe tehu prislo tak necakane, ze az.. Mne vravel story s jednou pani, co nemohla 3 roky otehu a potom sa podarilo a po piatom dietati prisla za nim, ze nech ju naspat zablokuje 😀
@nelicefo ☹ to mi je luto ☹ tak ale nevadi, sup sup popracovat na dalsom a coskoro tu budes s nami tehulkovat, 🙂 davam smajla, lebo tomu verim
@zlatulienka No o puberte mi niečo hovor,niekedy som zrelá na hospitalizáciu do Pezinku 😝 Veru letí to neskutočne
@katkarv no nespominam, uz som si nejako zvykla asi.. 😒 ale nie, je mi trosku lepsie, cez den sa mi uz da fungovat, obcas mi sice je grcno, ale predycham.. ale inak vraciam kazdulinke rano, hned po zobudeni.. teda hned nie, mam cas kym pridem k zachodu 😉 pri Nine som vracala do 32tt takze ja si nefandim 😒
@katkarv cicka dlho som ťa tu nevidela - nepočula? 🙂 Už sa máš lepšie - tak ti závidím 😉 , aj ja mám chuť dačo porábať, ale nemôžem, uvidím, ako dopadnem v pondelok na kontrole 😉 , zle mi býva - stále, kyselinu mám tiež - ale napr.keď zjem banán doobeda - nič mi nie je, akonáhle si ho dám poobede - strašná kyselina, a takto mám rozdelené niek.jedlá, ktoré môžem doobeda a poobede - síce tam mi nezostáva skoro nič ☹ , ale hádam, sa mi to už skončí 😉 , susedi zatepľujú dom - okná mám ako natreté kriedovým prachom, do toho režú steny karbobrúskou - ajajaj - kýcham ostošesť - už to robia 2 týždne a hádam do 1.11 . už oddýdu , lebo im to ide neskutočne pomaličky.
@maxara chúďatenko moje, ale aspoň cez deň ti je lepšie....že do 32tt? mne ak bude bývať ešte takto zle, tak teraz mám farbu bielej steny, tak neviem čo bude v 32tt - asi sa zo mňa stane priesvitný duch 😉 , od včera mám srákorku - ale len keď dačo zjem, utekám, tak to dáko neriešim, ....musela som si zase uvariť kafčo - začala mi migréna - asi fakt, budem musieť tú jednu kávičku za deň vypiť/ hádam to nebude mať vplyv na ten hematóm / ale keď mám nízky tlak, tak neviem, čo druhé , by mi zabralo. Idem s Tami von - do záhrady, a ja budem kysnúť na lavičke 😉
och dnes je tu nejak smutno ☹ človeku sa ani nechce pri tých smutných správach ...
ja som prišla z práce a práverozmýšľam že tie okná by sa naozaj mali umyť, ale predpokladám že by manžel asi porážku schytal keby to zbadal - takže idem radšej urobiť domácu knedľu, lebo tie z obchodu mi až zle prišlo keď som ich dnes videla a segedín ... a ináč som bola v obchode a dnes v C&A majú 20% zľavu na všetko a mali krásne tehu veci, tak som si kúpila tepláky, krtečkovské tehu rifle a ešte jedny ... a pižamko, lebo mi začalo byť úzke to čo mám ... ináč vonku je tak krásne
ahojte moje zlate mam to uz za sebou , som opät sama so smutkom v dusi boli sme tam 3 s rovnakym osudom ake strasne tolko deti zomiera ☹ drzte sa moje
@takitak fuu s tym kupanim vo vani si ma veru nepotesila, ja sa sprchujem len ked je teplo leto, potom to nemam rada, lebo mi je zima 😀 Inak som nad tym rozmyslala uz, ci sa mozu tehotne v nasom stadiu kupat, ci nie...lebo uz som daco citala alebo pocula, ze by sa mali len sprchovat, len som dufala, ze sa to tyka takeho pokrocilejsieho stadia ako 8.mesiac napr. 🙂
Ja si teraz davam do vane par kvapiek 2-3 z oleja 31 bylin, to by som akoze radsej nemala? Je to dost silny koncentrat, taky akoby mentolovy.Viem, ze sa v tom doporucuju sedave kupele, ked su dake problemy zapalove a tak. Ako dezinfecia zeby?
Jo a k tym psom...najstarsi je kralovsky pudel v aprily bude mat 13 r. Potom stredna pudlica 4 r. a posledny prirastok, to uz je spolocny s manzelickom je afgansky chrt 1 r. Ked som chodila do prace, tak boli vsetci spolu u nasich a afgana som po prichode premiestnila k nam domov. Ked som doma, tak mavam pri sebe vzdy afganca a striedam si pudlov. Aby aj mame ostalo nieco na vencenie 🙂 Ale oni su najradsej vsetci po kope, smecka jedna 😉 Len potom toho bordelu v dome...
@zlatulienka aj ja mám 98 dcéru ale májovú....
Dievcata, vcera rano som sla na poradnuplna radosti a ocakavani a dnes som sa vratila domov po kyrete.... Nasmu babatku prestalo byt srdiecko asi pred dvoma tyzdnami.... Velmi to boli, ale snazim sa pozviechat a ist dalej... Prajem vam vsetkych krasne tehulkovanie a viac stastia nez sme mali my....
@urma no mňa kúpanie najprv zakázal lekár a teraz mi pri každej návšteve toto zopakujú sestričky. takže sa len sprchujem, studenšou vodou .... ale zvyknem si sadnúť na sedadtko vo vani, keď tam je manžel a močím si nožky - každý deň sme sa zvykli kúpať spolu tak nám to chýba ... ale pre drobečka obetujeme čokoľvek - len nech je zdravučký
pekná smečka psov ... to sa o Teba musia pobiť 🙂 ináč naši nechodia do vnútra, iba v práci môže malý občas vybehnúť a posedieť na koženej sedačke alebo u mňa na stoličke - ináč nie ... ja som lenivá upratovať po nich
Pane boze co sa to tu deje! ☹ to je hrozne. Az sa bojim ist v pondelok na poradnu.☹

@danka.chomka vďaka,ale som s tým zmierená,po novom roku to ideme riešiť cez centrum asistovanej reprodukcie