Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Ahojte dievčatá. aj vás tak bolia prsia? ťahá sa mi to od ,,spodpazúch,, 😀 , najviac to bolí ráno a potom pobolieva aj celý deň. Pri prvých dvoch tehu si takúto bolesť nepamätám. 😲
@takitak no tak to sa ti riadne pribrali vnady. Ja v pohode nosim uplne vsetky podprdy, co aj pred tehotenstvom. Nieco malo na objeme je vidiet, ale to tak pribrali este hadam v 5 tt. potom uz nie, ale aspon ma nebolia.
Skorej ma teraz boli brusko, asi uz treti den. Mozno to bude tymi tekvicovymi semienkami, co vkuse luskam. Ale neboli ma zaludok...
caute, no tak ja som dnes dostala konecne knizku, v 11 tt a za 2 tyž mam ist na odbery a sono NT, pribrala som zatial 2kg a brusko mi nevidno vobec zatial
@urma ináč s bruškom som tak aj ja . dnes som preto prišla domov ... ale ani som si neľahla a už mi volali svokrovci čo im mám navariť, takže idem nakúpiť a variť a variť a variť ... ale ja som si včera dala špenát, potom cestoviny a na večeru zemiakovú kašu s hranolkami ... tak možno z toho
ale teda vieč že tekvicové semiačka max 15 kusov denne kvôli obsahu tuku !!!! to akože nie kvôli tehu ale tak celkom ... u nás to babky pestujú a viem že z toho dobre dokáže byť blbě ...
@katkarv doktor Jurtaj Pall 🙂
@strihalka ja viem, tiez ma to prekvapilo, ale aj tu som to tak na rychlo nasla, aby si verila 😉 http://tehotenstvo.rodinka.sk/kym-rastie-brusko...
Ja som si zvykla kupovat detsky caj uvolnujuci, aj mi chuti a robi dobre a ked som zistila, ze som tehotna, tak som nevedela este co sa moze a co nie a tak som pila prave tento, ze ten je urcite OK a potom som citala tie nekonecne zoznamy potravin a byliniek...takze som presla na Tekanee pre tehotne a mam pokoj aspon s cajom. Ovocny si tiez davam obcas, ked mi uz nechuti ten tehotensky
Baby, muz sel s vama hned do ordinace na to sono,nebo ho potom zavolala dr?
@takitak ja som vedela, ze nieco s tymi semiackami das 😀 Ale chod, koli tuku...no to by som najskorej nesmela hltat ine veci ako kolace a zakusky...Inak akurat dnes som studovala v jednej knihe o potravinach, ze para orechy maju strasne vysoky obsah tuku a ze nie su vhodne pre ludi s vysokym cholesterolom, co som ja 😒 Naproti tomu zas keshu priaznivo ovplyvnuju cholesterol, vraj znizuju. A tiez co ma potesilo, tak kesu su pre vysoky obsah horciku vhodne proti krcom aj v maternici. To akoze pri MS bolo myslene tie krce. Piniove mali tiez niecoho extra vela, tusim vapnika.Ale vraj sa rychlo kazia a treba ich mat v uzavretej nadobe
@strihalka mas asi pravdu 🙂 tam, kde som to citala prvykrat to nebolo pisane o mnozstve nic, ale zato rozdelene na vhodne, nevhodne a zakazane a fenikel bol myslim az v zakazanych. Zapamatala som si tiez anyz, majoranku, oregano, petrzlenovu vnat, no a vlastne skoro vsetko, co normalne pouzivane vsade....
..jajaj mandle maju tak vela vapnika, som si spomenula 🙂 Su vhodne pre tehotne a dojciace matky, ze aj tvorbu mlieka podporuju...
@strihalka ja som isla do ordinacky najprv sama na vsetky debaty atd a ked sa isiel robit usg len som sla po muza na chodbu ze moze prist.
Babule, mám doma dve konštrukcie na baldachýn/nebesá. Budete niektorá chcieť?
@strihalka môj šiel hneď ...
@urma takže kešu a mandle? mandle zajedám aj teraz ale kešu som nvedela ... dobrá rada .. a ja som čítala že paštrnák a petržlen ale nie vňať ... to si ma sklamala, lebo to ja pestujem v záhrade a milujem (pestujem kučeravý aj ako ozdobu, lebo to je celoročne krásne zelené .... iné byliny mi furt zožerú chrobáci...)
@janka273 zohnala som cez babybazar. používanú tú súpravu. len pani to chcela predať komplet, tak mám teraz navyše konštrukciu na baldachýn a perinku a vankúšik. je to celé ako nové. vôbec na tom nevidno používanie, tak som rada. len, neviem, ako predám tú konštrukciu a vankúšik s perinkou. 😝

@zuzub ja idem vo štvrtok