icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

janka273
6. okt 2011

@darinkazv cicka, mne dr.robila 2x Nt, prvý krát 10 tt+4 bábätko 41, 7mm / zodpovedalo 11tt+1, Nt 1mm, ..... druhý krát 12tt+4 NT 1,3mm bábätko 62, 45mm.....čím väčšie je bábätko, tak NT sa zväčšuje, istotne môžeš byť so svojim NT spokojná 🙂

janka273
6. okt 2011

@katkarv
@darinkazv my máme termín pôr. 14.4. , a výročie svadby 16.4. 🙂

darinkazv
6. okt 2011

@janka273 jeeeeej, sme sa tu teda streli my tri. 😀 v ktorom roku ste sa brali?

janka273
6. okt 2011

@darinkazv My v 2005, a vy cicuška?

darinkazv
6. okt 2011

@janka273 aj my 😀

janka273
6. okt 2011

@darinkazv tak to je super 🙂, ešte bambuliatka sa nám narovnako narodia, to by bolo 🙂 🙂 🙂

darinkazv
6. okt 2011

@janka273 tak si poďme držať palce. ale ja by bola radšej, nech sa drobec narodí čo i len o deň skôr alebo neskôr, čo sa týka výročia. nech nemáme dva rovnaké dátumy 🙂

amanda683
6. okt 2011

@atreyu bolesti su normalne,ked su take mierne,ze len sem tam pichne.Aj mam bolesti,aj pri prvom tehu som mala 😒 Aj ked to nie je nic prijemne a zvecsujucim bruskom sa to moze stupnovat.A vytok je tiez normal,to ma snad kazda 😖

takitak
6. okt 2011

ahojte

my máme 5. výročie 14.4. 🙂 tak neviem či bude bábo súhlasiť s prenášaním takú dobu 🙂 ale budem spokojná ak zostane aprílovča a marec mi nechá dokončiť daňové priznanie 🙂

janka273
6. okt 2011

@darinkazv 🙂 🙂 🙂 a náš chrústik nech sa narodí radšej skôr o pár dní 🙂 ako neskôr, ja nechcem prenášať ako pri Tami ☹ , ale uvidíme, kedy si oni zmyslia uzrieť svetlo 😉 , ....tak ako sa hovorí: človek mieni, Pán Boh mení 🙂

amanda683
6. okt 2011

@janka273 preco nie prenasat???

darinkazv
6. okt 2011

@takitak tak ja som mala termín 12teho a potom 18teho a malá sa narodila 25teho. takže 13 dní po prvom termíne. ale nakoniec zistili, že prvý TP nebol dobrý. takže som prenášala v podstate len týždeň

@janka273 no, ja som tiež julku prenášala. a to ešte v tých naj horúčavách. bolo strašne horúce leto 2006. ešte keď sme 29.9. šli z pôrodnice, tak v kraťasoch som šla. 😝 takže prenášanie bolo dvojnásobným utrpením 😀 sama som zvedavá, kedy sa tento druhý drobec rozhodne prísť medzi nás 🙂

darinkazv
6. okt 2011

@amanda683 no, je to už dosť aj na psychiku prenášanie 😉

amanda683
6. okt 2011

@darinkazv 😀 😀 😀 jaj,no to asi hej.Ja som sice neprenasala,ale dost na psychiku bol uz aj siedmy mesiac pre mna 😒

darinkazv
6. okt 2011

@amanda683 ja som včera bola na sone a tam mamina v 36tt a už sa doktorovi sťažovala, že už by to mohlo prísť. 😀 každá mamina sa nevie dočkať drobca. a nebodaj ešte keď sú nejaké problémy, tak o to viac už chce mať svojho krásneho zdravého drobčeka v náručí 😉

janka273
6. okt 2011

@darinkazv Tami mala byť 30.8. a narodila sa 8.9. / 9 dní po termíne/, pršalo a bola zima- ja som mala nohy naliate vodou, tak som išla v šľapkách - iné nič som neobula

strihalka
6. okt 2011

@zlatulienka
@danka.chomka no ja mam u toho i cislo, takze mame i velikost tak sjem chtela pomerat🙂

amanda683
6. okt 2011

@darinkazv 😀 😀 😀 uplne ju chapem chuderu 😀 Ja som bola odhodlana porodit uz v siedmom mesiaci,ze uz to brusisko nechcem 😎 No hrozne,ale nakoniec sme to dokopali do konca.Dufam,ze teraz nebudem mavat take stavy 😝

darinkazv
6. okt 2011

@janka273 uf, to ani zima ani horúco nie je dobré. dúfam, že apríl bude normálny a aj teploty budú v norme 🙂

@amanda683 neboj, ver, že bude všetko dobre a toto tehu si naplno užiješ 🙂

strihalka
6. okt 2011

@takitak
@janka273 no tak my sme meli svatbu 2.4. takze nam stai porodit o 14dni drive🙂) jinak by to bylo uz dlasi vyroci v rade vbhem tri let, 2.4.2010 sme se s manzelem seznamily presne o rok pozdeji 2.4.2011 jsme mely svatbu🙂 a rok na to cekame babo,jak to krasne vychazi🙂

darinkazv
6. okt 2011

@strihalka mmm, toľko osláv v jednom mesiaci 😀

janka273
6. okt 2011

@strihalka tak ešte chrobáčika porodiť 2.4. a bude trojitá oslava 🙂

takitak
6. okt 2011

@strihalka tak to som zvedavá čo bude v roku 2013 !!!

@darinkazv aj ja pochybujem že by som prenášala, pri tých stresoch čo ma v práci čakajú, budem rada ak neporodím už v januári

baranovadanka
6. okt 2011

@strihalka praveze nemam ... v knizke mam len crl a tp a a+ to su jedine skratky ktore tam mam aj ked je pravda ze ked som tam bola tak podla pm som bola v 10/4 tak ci to nie je skoro ... aj som pozerala ze v kmizke je na NT specialna kolonka a tam nic nemam :(

atreyu
6. okt 2011

Babule vy už asi obzeráte a nakupujete výbavičku, že?ja sa tááák bojím ešte niečo ☹ držte nám prsty prosííím

@baranovadanka v knižke je viac špeciálnych koloniek, v ktorý ešte nič nemám a pri tom by som ta niečo mala mať 😒

A baby vás kontroluje lekár zo spodu každú poradňu?Bral vám výter?Ja od kedy som k nemu prišla v piatom týždni ani raz som nebola na koze, myslíte, že je to ok? 😒

darinkazv
6. okt 2011

@atreyu ja som na koze furt 😝 aj ster mi brala. včera dokonca už druhýkrát. aj 21.9. keď som bola, tak mi brala ster a včera znovu. hoc som mala dobrý výsledok 😝 ty si tuším písala, že máš obavy kvôli tej genetike, že? aké vyšetrenia ťa ešte čakajú, aby si mala istotu, že je všetko ok?

atreyu
6. okt 2011

@darinkazv tak u mňa aj keď budú všetky výsledky dobré, ako NT, screening a trippel testy tak hlavná je amniocentéza...19.10. mám poradňu tak asi dohodneme na objednaní...ak si zaplatím rýchle výsledky tak to budem vedieť už asi na druhý deň aj keď tie nie sú 100%, ale ak budú dobré bude mať aspoň ako taký pokoj na duši...bojím, bojím, bojím sa veľmi zlých výsledkov, mňa to určite totálne položí 😢

danka.chomka
6. okt 2011

@atreyu kazdym dobrym vysledkom si blizsie k dobremu celkovemu ortielu. NT nedetekuje len downov syndrom ale aj ine vady a poškodenia. Deticky s ktorymi je nieco v neporiadku tam tej tekutiny maju automaticky viac ci uz sa jedna o oblickove, srdcove, brusne, neurovady alebo chromozomálne vady. Ja verim pevne, ze vam to dopadne uzasne a budes tu za chvilinku davat linky kocikov, postielok a neviem coho vsetkeho. 😉 velmi velmi drzim palce a myslim na vas.

eviko25
6. okt 2011

@atreyu ja som tu nebola od zaciatku tohto fora, maš nejake vazne dovody kvoli ktorym ides na amnio?

darinkazv
6. okt 2011

@eviko25 aj som sa ťa minule zabudla opýtať z ktorej časti zv si?