Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
ahojte
my máme 5. výročie 14.4. 🙂 tak neviem či bude bábo súhlasiť s prenášaním takú dobu 🙂 ale budem spokojná ak zostane aprílovča a marec mi nechá dokončiť daňové priznanie 🙂
@takitak tak ja som mala termín 12teho a potom 18teho a malá sa narodila 25teho. takže 13 dní po prvom termíne. ale nakoniec zistili, že prvý TP nebol dobrý. takže som prenášala v podstate len týždeň
@janka273 no, ja som tiež julku prenášala. a to ešte v tých naj horúčavách. bolo strašne horúce leto 2006. ešte keď sme 29.9. šli z pôrodnice, tak v kraťasoch som šla. 😝 takže prenášanie bolo dvojnásobným utrpením 😀 sama som zvedavá, kedy sa tento druhý drobec rozhodne prísť medzi nás 🙂
@zlatulienka
@danka.chomka no ja mam u toho i cislo, takze mame i velikost tak sjem chtela pomerat🙂
@strihalka praveze nemam ... v knizke mam len crl a tp a a+ to su jedine skratky ktore tam mam aj ked je pravda ze ked som tam bola tak podla pm som bola v 10/4 tak ci to nie je skoro ... aj som pozerala ze v kmizke je na NT specialna kolonka a tam nic nemam :(
Babule vy už asi obzeráte a nakupujete výbavičku, že?ja sa tááák bojím ešte niečo ☹ držte nám prsty prosííím
@baranovadanka v knižke je viac špeciálnych koloniek, v ktorý ešte nič nemám a pri tom by som ta niečo mala mať 😒
A baby vás kontroluje lekár zo spodu každú poradňu?Bral vám výter?Ja od kedy som k nemu prišla v piatom týždni ani raz som nebola na koze, myslíte, že je to ok? 😒
@atreyu ja som na koze furt 😝 aj ster mi brala. včera dokonca už druhýkrát. aj 21.9. keď som bola, tak mi brala ster a včera znovu. hoc som mala dobrý výsledok 😝 ty si tuším písala, že máš obavy kvôli tej genetike, že? aké vyšetrenia ťa ešte čakajú, aby si mala istotu, že je všetko ok?
@darinkazv tak u mňa aj keď budú všetky výsledky dobré, ako NT, screening a trippel testy tak hlavná je amniocentéza...19.10. mám poradňu tak asi dohodneme na objednaní...ak si zaplatím rýchle výsledky tak to budem vedieť už asi na druhý deň aj keď tie nie sú 100%, ale ak budú dobré bude mať aspoň ako taký pokoj na duši...bojím, bojím, bojím sa veľmi zlých výsledkov, mňa to určite totálne položí 😢
@atreyu kazdym dobrym vysledkom si blizsie k dobremu celkovemu ortielu. NT nedetekuje len downov syndrom ale aj ine vady a poškodenia. Deticky s ktorymi je nieco v neporiadku tam tej tekutiny maju automaticky viac ci uz sa jedna o oblickove, srdcove, brusne, neurovady alebo chromozomálne vady. Ja verim pevne, ze vam to dopadne uzasne a budes tu za chvilinku davat linky kocikov, postielok a neviem coho vsetkeho. 😉 velmi velmi drzim palce a myslim na vas.

@darinkazv cicka, mne dr.robila 2x Nt, prvý krát 10 tt+4 bábätko 41, 7mm / zodpovedalo 11tt+1, Nt 1mm, ..... druhý krát 12tt+4 NT 1,3mm bábätko 62, 45mm.....čím väčšie je bábätko, tak NT sa zväčšuje, istotne môžeš byť so svojim NT spokojná 🙂