Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@danka.chomka ďakujem ti veľmi, veľmi pekne 🙂
@eviko25 ja mám zlú genetiku, kukni môj album tam je o tom trošičku viac...
@mima21 ja som sa stretla s nazorom u jednej porodnej asistentky ze ked zena pocas tehotenstva ochorie, mudre telo spomali vyvoj babatka aby sa v nom nestali chyby pocas prekonavania choroby. Babatko to potom zvykne dobehnut. Samozrejme neda sa to generalizovat ale v tvojom pripade by to mohlo tak byt. Budes mudrejsia coskoro.Kontrolne usg keby sa podarilo v najkratsom moznom case by bolo fajn, nakolko je dokazane ze pridlhe ultrazvukovanie sposobuje rastove deformacie, ze sa delenie buniek spomaluje, co by v tvojom pripade nemuselo byt na prospech. (ale toto sa pozorovalo len pri usg trvajucich okolo 20 minut, takze by to malo byt ok 😉
@mima21 mne to povedala dr. pri prvom tehu. že mimi je o 2tt menšie a začala mi vyčítať, že zlá strava a tak. no nakoniec mi v priebehu mesiaca tak narástlo, že mi aj brucho popraskalo. proste to bol nárazový nápor. takže sa nestresuj. pokiaľ bije srdiečko a ty sa cítiš dobre, tak skús jedným uchom dnu, druhým von 😉
jej uz je tu april 2012? ako to leti my sme sa narodili tento rok v aprili a teraz v sobotu oslavime pol rocka...baby prajem vam vsetkym pohodove (i ked ja som ho take vobec nemala) a krasne tehotenstvo 🙂 uzivajte si to 🙂
@darinkazv @danka.chomka dakujem vam baby, uz budem kludnejsia, bojim sa stale lebo som 2x po sekcii tak mam strach, ale nic mi nieje az nato ze ma boli hlava ale inak nic, uz aj nevolnosti ustupili, takze som v pohode. Tak uz len caka na dalsi usg 🙂
Zacina ma chytat panika. Ja asi musim obmedzit internet ... .. 😒 pozerala som prispevky na fore o porodnici v ZV (len tak, akí sú tam doktori) a o potratoch v 20 tt tam baby pisali ... ☹ a tak sa snazim tymto temam vyhybat, lebo druhykrat by som to psychicky asi nezvladla - nie som taka silna osoba. Ja neviem ako sa mam prestat stresovat za toto... a potom samozrejme si este vsugerujem ze aj moj chrobacik tieto moje obavy citi .... pomoooc
@darinkazv Tento rok sme sa stahovali do domceka na Sekieri - Môťová. Inak som byvala na Zlatom potoku. A ty? Z tej malej fotky sa mi zda, ze ta aj z videnia poznam
@strihalka bud rada, nech ti necha aspon ta nebudu chciet silou mocou vyvolavat pokial by si nechcela 😝 😀 ja inac dnes nic v tej mojej robote nerobim 😀 asi sa mi neujde titul zamestnanec roka 😀 len kociky pozeram a same ,,superdolezite" veci 🙂
@eviko25 my bývame 1,5 roka na západe. predtým sme bývali u svokrovcov 4 roky. 😝 v môťovej máme rodinu. zvolen je malý, tak sme sa možno aj stretli 🙂 a ak chodíš do metra, tak ja robím pri pokladni. teda, robila som. teraz som PN a od novembra idem na iné miesto v rámci metra, lebo ako tehotná nemôžem ostať robiť na pokladni 😀
@strihalka to je zvláštne. mne dala dr. podľa mrchy 14.04., potom podľa jej nejakých čo ja viem zistení 7.5., čo som bola v šoku. no druhý deň na sone v nemocke bol drobec podľa sona na TP 19.04. a po včerajšom sone je väčší o 4 dni, takže TP 15.04.2012. a tento TP mi už ostane, lebo oni berú ten TP podľa veľkosti plodu v 12tt. takto ma zbytočne vystresovala dr. pri prvom tehu, keď mi nehala TP podľa mrchy. a už sme sa stresovali, že dlho prenášam. preto ma prijali aj skoro do nemocky. len potom zistili, že nemám v knižke TP podľa sona z 12tt, tak mamča letela za dr. nech jej to vytlačí, aby to mohli v nemocke mať. tak nakoniec som mala TP 18.9. a nemusela som vôbec ísť do nemocky tak skoro. lenže už keď som tam bola, nechceli ma už pustiť 😝
@danka.chomka no prave problem je v tom, ze oni si budou myslet ze uz mam mit porod a male bude jeste tyden a nneco chybetr a zbytecne ho budou vyvolavat, tak budu muset kaudemu tvrdit ze nemam ipraveny termin ci co.....jeste to dr pozeptam, ci aj TP sedi dle plodu v 16tt az tam pujdu
@strihalka jezis fakt mas pravdu som to uplne domotala 😀 urcite nech ti ho zmeni 🙂 uz som dementna dakedy 😀
@strihalka cicka, srdiečko moje...ja som ti to včera už chcela napísať / ale nechcela som vyvolať u teba sklamanie., lebo viem, že by si si želala dievčatko ..a ja tam vidím pipíka, / ale nemusí to byť on /... ešte aj tvar bruška máme rovnaký, ale nie je to na 100%, veď uvidíš, čo ti nabudúce povie dr. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
/ preto som sa ti včera pýtala, či ti dr. povedala pohlavie/

ahojte baby, povedal niekomu doky ze je mimi mensie o 2 tyzdne? Mne to vcera povedala moja doky, tak sa trosku obavam. Za 2 tyzdne mam ist zase na usv tak som zvedava ako to dopadne. Ako nerobila by som si az take starosti ze je mensie, ale skor mi starosti robi to co mi na konci poradni povedala a to ze keby som zacala spinit tak mam ist hned na pohotovost. Posledne dva tyzdne som bola chora, myslite ze to moze mat nieco stym ze mimi je mensie?