icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

zlatulienka
6. okt 2011

@janka273 Janulík, aj ja mám fotku v skutočnosti omnoho ostrejšiu, nevedela som ako to dostať do PC, skener doma nemám, tak som to odfotila mobilom, asi preto je to také rozmazané 😖

lyenka
6. okt 2011

@zlatulienka xixi tiez som sa pobavila 😵 na ultrazvuku vidno ciarocku v podbrusku a podla jej sklonu je to chlapcek alebo dievcatko, tak nejako laicky nam to lekar vysvetloval 🙂 my cakame chlapceka 🙂 fotka je z 12tt

katkarv
autor
6. okt 2011

@darinkazv tiez myslim 5,36cm ale to uz asi meraju len po zadocek,nie?Ci ako?Lebo nozky ma uz hore.

janka273
6. okt 2011

@zlatulienka Janulka, tak isto som to robila aj ja - odfotila foťákom a bolo 🙂, ale na ultrazvuku to bolo najlepšie vidieť 🙂

katkarv
autor
6. okt 2011

@darinkazv my minuly rok 🙂

sunday1
6. okt 2011

@mima21 Pri predchádzajúcom sone bolo mimi presne také veľké, aké malo byť podľa ms? Je dôležité, či bola ovu neskôr a preto je menšie, alebo zaostáva vo vývine 😒

janka273
6. okt 2011

@zlatulienka janulka , teba som sa chcela opýtať / nechce sa mi to tu v diskusii hľadať/, aké si mala minule veľké bábätko, a v ktorom si bola týždni?

kvila
6. okt 2011

@danka.chomka danka jasneee, ked tu mas aktualnu fotku, tak potom uz len 4.mesiacu primerane brusko mozno aj bude stacit 😀

ivetka1981
6. okt 2011

Mamičky aj Vás sa stáva,že ste v týchto hodinách viac na záchode ako mimo neho..to snád nie je možné,už sa cítim ako "cikajúca cisterna"...a to som od obeda vypila len šálku čaju pre tehulky a zjedla 2 pomaranče...☹

atreyu
6. okt 2011

Píšete o menšom bábatku,ale čo keď je bábo o týžďeň väčšie?Nemôže to nič signalizovať?ja mám cyklus pravidelný 29dňový na 15dc ovuľka,merala som si bazalku tak som si tým úplne istá...a bábo podľa naposledy PM 12+0 -TP 10.4.,UZV 12+6 -TP 4.4.

zlatulienka
6. okt 2011

@janka273 Janulka, minulý týždeň v stredu som bola podľa PM 11+6, podľa UTZ 12+2 a CRL 5, 9cm 😉

danka.chomka
6. okt 2011

@kvila 😀 moje ,,brusko" vyzera tak, akoby som bola len nejaka fanatička co sa snazi otehotniet a vymysla si pred okolim ze je tehotna 🙂 takze na to sa nespoliehaj. 😀 budem mat aj ja oci na stopkach a hadam sa najdeme 🙂

janka273
6. okt 2011

@ivetka1981 aj ja chodím z pomaranča , mandarínky viac cikať, a v noci 3x sa zobudím na malú potr., ...večer radšej pomenej pijem, lebo inak by som spala na WC 🙂

ivetka1981
6. okt 2011

@janka273 už som z toho chvílami zúfalá..ale snád mi to drobček potom vynahradí 🙂

janka273
6. okt 2011

@zlatulienka Ďakujem cicuška, moje už nebude tak asi rýchlo rásť, duphaston už neužívam - myslím, že aj tento liek prispieval k väčšiemu rastu, však?

atreyu
6. okt 2011

@ivetka1981 moja ja z jedného čaju idem na wc trikrát...pred spaním nepije lebo neznášam vstávanie v noci kvôli wc...ešte si to užijeme 😀

ivetka1981
6. okt 2011

@atreyu no teeda..nie som teda sama...ach joj..len vydržať..

zlatulienka
6. okt 2011

@atreyu aj mne to tak v 10tt Dr. povedal, že sme presne o týždeň väčší a tiež som si istá ovulkou kedy bola a sedí mi to aj podľa PM, tak som si to nechala vysvetliť, povedal mi na to, že UTZ mu to vyráta automaticky a môže tam zadať rôzne typy meraní, podľa Robinsona a iných "ujov", podľa každého to vyhodnotí inak. A pozerala som takých tabuľkách, kde je CRL rozpísané na jednotlivé dni a môžu tam byť určité odchýlky, s tým že 90% bábätiek zodpovedá a 5 a 5% má buď trošku viac alebo menej, máme proste väčšie ako je štatistický priemer 😉 hlavne že rastú ako rásť majú 🙂 🙂 🙂

mima21
6. okt 2011

@sunday1 na predchadzajucej poradni mi usg nerobila ale ne tej prvej ano a tam to sedelo(5tt) na 7tt mi brali iba krv a to bolo vsetko, tak neviem.

kvila
6. okt 2011

@danka.chomka no moje brucho, uf... sa obavam, ze o 2 tyzdne uz budem riadne trcat v dave 😅 ... a to som pri prvom isla rodit a ked na mna pozreli, mi neverili... pri druhom to bolo dost podobne, ale teraz 😕 nestacim sa cudovat, uz vonku si vsetci vsimli, ze cakame 🙂 Tak sa mi zda, ze kazde dalsie dieta ma o nieco viac "vytaha" 😅

zlatulienka
6. okt 2011

@janka273 ja ho ešte jem, tak si to potom o mesiac porovnáme 😉 lebo my sme takmer narovnako, ja ho budem jesť až do 16tt
a tiež si myslím, že Duphík troška napomáha rastu, a pri synovi som ho jedla a tiež mi stále hovorili, že je o 5 -7 dní starší, nakoniec sa narodil presne na termín ako som si vyrátala ja od ovulky 😉 ale bol veľký 3980g/52cm 🙂

kvila
6. okt 2011

@ivetka1981 @atreyu baby, to cikanie mame spolocne, ani mna to uz nebavi, u nas ide toaletak na kila... ale potesim vas, co ma po porode najviac prekvapilo, bolo, ze som bola cikat 1 - 2x za den 😀

zlatulienka
6. okt 2011

ja už by som tehu tiež nemohla poprieť 🙂 a ani nechcem, som na bruško hrdá 🙂 🙂 🙂
stáva sa mi, že sa známi, čo o tom nevedeli, pýtajú, či čakáme
aj suseda sa dnes pri mne pristavila, že aké mám guľaté bruško 😉

janka273
6. okt 2011

@zlatulienka ja som pri Tamarke duphaston jedla 2 týždne, narodila sa 9 dní po termíne 3550g 52cm, teraz som ho jedla od 5tt+4 do 12tt+5- teda 7 týždňov,.....nabudúce si to porovnáme, ako chrústikovia narástli 🙂

darinkazv
6. okt 2011

@katkarv myslím, že áno. od hlavičky po zadoček 🙂

sunday1
6. okt 2011

@mima21 Ja som pred 2 rokmi mala podobný problém, ale mňa doki hneď poslala na konziliárny utz 😒 Ak máš niekoho známeho, skús za ním zabehnúť poradiť sa, nech Ťa skontroluje 😉

darinkazv
6. okt 2011

ahojte, tak nám dnes brácho vrátil postieľku. tak sme ju rovno poskladali a už je komplet. náš prvý pokladík postieľku stráži, kým do nej pribudne druhý pokladík 🙂

tajomna
6. okt 2011

@strihalka 2.4. mám meninky tak vy oslavujete stále na moje meninky...xixixi

strihalka
6. okt 2011

@tajomna jee zita?ci se mylim?

tajomna
6. okt 2011

@strihalka no jasne to musíš mať načítané...xixi