icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

atreyu
7. okt 2011

@baranovadanka áno je preto tam aj mňa poslal lekár...bola som u nej na NT meranie, takže na morfológiu tiež určite tam 😵

miselita
7. okt 2011

@takitak hehe ten nozik ma pobavil :D :D

darinkazv
7. okt 2011

@atreyu dosť platíš. u nás to stojí 39eur a máš k tomu aj dvd.

@katkarv nechcem ti brať ilúzie, ale mne pri dcérke nebolo vôôôbec zle a teraz mi bolo na prd do 11tt. a včera som objímala záchodovú misu. 😉 a veru mám stále vnútorný pocit, že chlapec bude 😝

atreyu
7. okt 2011

@darinkazv myslím, že aj tam dáva dvd len nie som si istá...no a 27€ je fakt rozdiel 😖 ale tak oželiem len nech je všetko dobré...

zuzub
7. okt 2011

ahojte, jaaaj to je hnusné počasie.....dnes som už od pol šiestej hore, asi mi zase začína tehotenská nespavosť, mala som to aj pri Miškovi.
inak zajtra rano idem testovať či chlapček alebo dievčatko tak som zvedavá, dostala som od kamošky ten test.
a je mi stale zle, otrasne niečo vinea mi veľmi pomaha

miselita
7. okt 2011

Baby co si myslite o tom baloniku EPI NO???

janka273
7. okt 2011

@darinkazv
@katkarv mne tiež pri dcérke nebolo zle, a teraz nonstop / chlapec/, včera mi bolo hrozne....ale mám kamošky, ktoré to mali zas naopak, pri chlapcovi im zle nebolo a pri dievčati áno....to je asi indi - vindi 🙂
Dnes som varila segedínsky - doteraz ešte vetrám, zle mi je z toho, smrdí mi to ako šľak ☹ , ani jesť to nebudem ☹ , ale v normálnom stave mi chutí....

zuzub
7. okt 2011

ja sa na 3D nechystám, u n´ás to stojí 59€ a to sa mi zdá byť strašne veľa, kamoška mi ukazovala ked bola a maly bol nejak blbo otočený takže take nič moc a 60ečiek vprdeli radšej niečo kupim babätku.
a ja mám takého tušáka, že teraz bude dievča 🙂

janka273
7. okt 2011

@miselita cicuška , prosím ťa čo to je? 🙂

janulabb
7. okt 2011

Ahojte dievčatá, na MK som nová. Pozerám, že nás je s aprílovým termínom celkom dosť 🙂 Prajem vám všetkým pekný deň a tiež príjemný, oddychový aj keď upršaný víkend domka pod teplou dekou 🙂

zuzub
7. okt 2011

@miselita tak ja skúsenosť nemám, ale myslím, že je tu na MK k tomu téma tak mrkni tam 😉

miselita
7. okt 2011

@zuzub som prvorodicka a z porodu mam taky strach ze az..tak hladam vsetko mozne na ulahcenie 😀

janka273
7. okt 2011

@miselita ani som netušila, že také dačo existuje 🙂
@janulabb vitaj cicuška medzi nami 🙂

zuzub
7. okt 2011

@miselita jasne, jasne to chapem aj ja som sa tak bala a podľa toho čo som čitala a počuvala som si myslela, že to bude uplny horor a nakoniec som rodila bez epiduralu a neviem ani ako strašne rýchlo 😀

atreyu
7. okt 2011

@miselita moja ja budem tiež prvorodička a pôrodu sa nebojím - zatiaľ...počítam tak keď mi odtečie plodová voda 😀 však porodiť musíš, ženy rodia už tisícročia a keď to prežili naše babky, prababky, praprababky atď. prežijeme aj my 😵

miselita
7. okt 2011

@zuzub to ti zavidim ja som povedala ze si dam epiduarlku asi aj do lakťa 😀

miselita
7. okt 2011

@atreyu presne toto si hovorim ze kolko bab to prezilo a prezijem aj ja..ale..............bojim bojim 😀

zuzub
7. okt 2011

ja som dva dni prenašala tak som potom išla za dokim, že ja už chcem rodiť ma vyšetril a že v pohode vyvolame prepichli mi plodovku a išlo a povedala som, že bez epi ani nerodím 😀 a ked ma prišiel doki pozrieť mu hovorím, že kedy mi už ten epidurál dajú a on, že kdeže ved už rodíte a ja, že čoooooooo??? 😕 a za chviľu bol Miško na svete 😀

atreyu
7. okt 2011

@miselita ja chcem tiež rodiť bez EDU lebo ja sa zase bojím jej...

zuzub
7. okt 2011

ale každopadne podľa mna pvrvý krát je to horšie lebo nevieš do čoho ideš 😒

darinkazv
7. okt 2011

@zuzub u nás je výhoda, že keď je bábo zle otočené, tak ti dajú možnosť preobjednať sa. a platíš za to 4D až keď bude bábo tak, že ti z toho spravia pekný záznam 🙂

@janulabb vitaj. a chystáš sa rodič v bb?

@miselita tie obavy sú úplne normálne. ale bolo strašne veľa žien, čo chceli epi a nakoniec sa to nestíhalo alebo proste bol nejaký dôvod, prečo im epi nedali a boli radi. inak, epi lekári nemajú moc radi, ťažšie sa im s rodičkou komunikuje, keď má epii a necíti, kedy to ide 😉 a sú to podľa mňa zbytočne vyhodené peniaze 😉

miselita
7. okt 2011

@darinkazv jaj babulky bodaj by ste mali pravdu a mala by som taky porod aj ja...ááále co to mam este casu 😀

darinkazv
7. okt 2011

@zuzub ja práveže teraz mám také zvláštne pocity z pôrodu. predtým som o tom len čítala, proste, to si nevieš predstaviť dopodrobna, kým to nezažiješ. ale teraz viem, že čo ma čaká, tak mám fakt zvláštne pocity. najhorší bol pre mňa aj vtedy klystír. a aj teraz mám des z toho 😀

darinkazv
7. okt 2011

@miselita neboj. bude dobrý pôrod. veď na jeho konci je niečo nádherné. tak si to takto predstavuj. nemaj pred očami, čo všetko sa bude diať a aké bolesti. ale si predstav toho drobca v náručí a to ťa ukľudní 😉

strihalka
7. okt 2011

no holky, ja sjem asi jedina co, co se porodu neboji 😀
Uz od detstvi mam prah bolesti posunuty nekamnevim kam a ne vse me boli...tetovani na ocni vicka sjem si uzivala....tetovani na bruch tez.....tak predpokladam ze nai porad me nebude bolet😀, tak mi prosim iluzi neberte 😀 😀 😀 😀 😀

janka273
7. okt 2011

@miselita neboj sa ty cicka nič, zvládli to ostatní, zvládneš to aj ty, mňa nástrih vôbec nebolel, ani zašívanie, a po pôrode som bola ako znovuzrodená 🙂
@atreyu to je výborné, že sa pôrodu nebojíš, každý pôrod je iný 🙂 ,

atreyu
7. okt 2011

@darinkazv vidíš ten klystír všade o tom čítam, že to nechcú ženy, ale že sa to musím a podobne...vieš mi vysvetliť ako to ten klystír robia?je to nepríjemné, zahambujúce alebo aké?a potom nie je to takto lepšie aby si potom náhodou nevytlačila aj niečo iné okrem bábätká?ďakuem za vysvetlenie 🙂

miselita
7. okt 2011

@darinkazv toho sa uz neviem dockat...toho krasneho drobceka v naruci 😀

atreyu
7. okt 2011

@strihalka nie si jediná ani ja sa nebojím, tiež si myslím, že nie som citlivka a prežijem to 😵 no veď uvidíme v apríli popíšeme 😵