icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

anabelleee
7. okt 2011

@miselita No ved to, niektore zeny vracaju az do piateho mesiaca a niektore cele tehotenstvo, ja som len v tretom mesiaci, este je nadej, ze sa to zlepsi.....moje segri to mali kazda inak, jednej bolo zle len 2 tyzdne a nevracala a druha vracala do takeho 4. mesiaca a potom jej bolo este mesiac cudne ale preslo to. Tak dufam, ze ju neprekonam 🙂

miselita
7. okt 2011

@anabelleee neboj skus na to nemysliet...segre pomohlo ked prestala pit mlieko..napr. kavu s mliekom..dala si ju bez mlieka...alebo nepila kakavko 😀 studene mlieko jej nevadilo to mohla na litre.ale ked si ho dala teple tak ju nadmikalo ako zabu :D mne chavlabohu nebolo z nicoho zle ani nic akurat mi je na grc ked si spomeniem na salamu :P bleee na tu vobec chut nemam

elfka.elfka
7. okt 2011

😀 mne zas robis so salamou take chuťky že až 😀

urma
7. okt 2011

a ja mlieko vobec nemusim. Ani mliecne polevky,ktore mam tak rada. Vcera mi prisla na chut kofola,tak som ju combala..inokedy ju nepijem vobec a mame stale zasoby,bo moj m ju zboznuje 🙂 a je to zaklad jeho pit.rezimu

ancovicka30
7. okt 2011

no dobra tema s tym klystirom, sa pripojim, kedze pre mna to bol dost vyrazny zazitok v ramci porodu... 😖 mne ho davali leziac na koze, tesne po pusteni plod. vody a kazali cakat aspon 5 min, potom som tam riesila striedavo sprchu a WC cca hodinku, pre mna to bola asi ta najhorsia hodina z celeho porodu -humus, bolest brucha (ono to boli asi aj o dost zosilene kontrakcie po spusteni tej vody, plus take tie hnackove krce)...no zle, budem zvazovat ako sa tomu vyhnut nabuduce, ale na druhej strane ak to bude nutne tak to asi zase vydrzim...ale teda nic moc.. ☹

katkarv
autor
7. okt 2011

@ancovicka30 ver mi nie je to nutne a tiez nie je dokazane ze by to pomahalo pri porode cize pri kontrakciach.to len aby oni mali cisto alebo co ja viem,ich nezaujima ze nas to boli a je nam to neprijemne.

danka.chomka
7. okt 2011

ste sa bavili dnes o klystire. Keby sa porody nevyvolavali ale nechali sa na babatko ked je pripravene telo sa vzdy samo pred porodom vycisti aby creva svojim obsahom nezavadzali babatku v ceste, ako tu aj niekto pisal ze ju doma pred porodom prehnalo. Niektore zeny aj trosku povracaju, niekolkokrat zajdu na wc a telo je pripravene. Co som rozpravala so zienkami ktore zaciatok porodu nechali na babatko tak ani jedna nemala problem s tym ze by klystyr potrebovala lebo telo to vybavilo este predtym. niekedy to zvykne byt aj predzvest porodu ked v obdobi terminu zenu zacne precistovat. ja som klystir zazila len ako decko pred jednym zakrokom a mala som dost. Podla mna je to strasne ponizujuce a nedostojne ked je zena v takom rozpolozeni. Ktorej to nevadi, ok ale tym co s tym maju problem by malo byt vyhovene resp by sa mohli posnazit najst iny sposob ako napr tyen yal gel ako katka spominala, ked uz sa porod vyvolava. ☹

miselita
7. okt 2011

babulky ja som uz nevydrzala a dala som si do albumu vecicky co mam uz pre drobciatko :D inak su tam aj chlapcenske a ked nam povedia ze dievcatko tak to vynosime nadoma :D

ancovicka30
7. okt 2011

@katkarv je mi jasne, ze to nie je nutne, aj kamoska jedna rodila bez a okrem baba pri porode vysli aj ine veci, ale myslim, ze toto by mi bolo menej neprijemne nez klystir...len ked si predstavim tu konkretnu situaciu, ked som bola z toho celeho taka vyklepana, ze som bola rada ze viem ako sa volam, tak mi je jasne, ze silu na nejaku konfrontaciu s personalom kvoli klystiru som urcite nemala...na druhej strane pri druhom porode budem vediet viacmenej do coho idem, tak budem mozno viac schopna takych veci, resp. asi by som to riesila tym YAL cimsi najradsej doma a potom by hadam bolo vsetko v klude...😉 no, este casu dost, premyslime 🙂

tajomna
7. okt 2011

@strihalka ja mám femibion knižku a dostala som krásny obal na magnetický obal a je tam priečinok na výsledky aj na prvú fotku bábätka...

huterika
7. okt 2011

@beronsche Ja som vo francuzsku a tiez mam pocas celeho tehotenstva len 3uzv a ziaden 3D ani 4D nespominal nikto ale najblizsie sa spytam ci si treba doplatit a ci nemocnica ma nieco take 🙂) a kazdy mesiac som sledovana asi tak ze mi vezmu krv a moc 🙂

janka273
7. okt 2011

@miselita krásne vecičky 🙂 aj ja už by som mala začať nakupovať 🙂

nelicefo
7. okt 2011

@miselita krásne vecičky. 🙂

@janka273 Ja nakupujem a to ešte nie som tehu. 😅

Kočky ja som dnes dostala mrchu,ty vole ja to mám hrozne poprehadzované 😕 😕 😕 😝 😖

miselita
7. okt 2011

@janka273
@nelicefo
Dakujem ale ja este moc nenakupujem...vacsinou vsetko som podostavala bud po krstniatku alebo od svagrinej z anglicka a tak :D ale cakam uz len na to kedy mi povedia co to bude a potom to zacne vo velkom :D :D

nelicefo
7. okt 2011

@miselita Tak to ti verím. 🙂

A ozaj,konečne mám dáky program na tabuľky,tak keď bude čas sa s tým poprplem. 🙂

miselita
7. okt 2011

@nelicefo Juj uz sa tesim :-* idem ja do sprchy a hajat bo dnes tu mam prazdninarku ( svagrininej dceru) tak musime poviine do postele 😒

nelicefo
7. okt 2011

@miselita Tak dobrú nocku prajem moja. 🙂

strihalka
Odpoveď bola odstránená
nelicefo
7. okt 2011

@strihalka to ja som jej odpovedala. 🙂to som ja napísala a nie ona 😉

strihalka
7. okt 2011

@nelicefo do riti.......no jsem to poslala jako ze at to adnmini vymazou, ze je to omyl, doufam, ze janka uz sla spat.-(

nelicefo
7. okt 2011

@strihalka Nevadí moja. Stáva sa. 🙂

strihalka
7. okt 2011

Holky, tak asi zazivam, ci jste zazivali....mam nevolnosti.....ne ranni, ale vecerni...uz fakt nevim co snist,, pravdepodobne uz asi nic.......at s nim cokoliv, do hoidny je zle..proste to nedokazu stravit a to jen vecer, jak si pomoci?Je mi fakt tle, uz to trva cca 14dni...☹

atreyu
8. okt 2011

Baby trpím strašnou nespavosťou ☹ neviete čo s tým?ide ma poraziť, celú noc sa len prevaľujem...

@strihalka moja tak nepapaj večer...naješ sa ráno keď ti zlé nebude 🙂

sunday1
8. okt 2011

Ahojte kočky 🙂 Včera som tu nebola, mali sme rodinnú oslavu, tak som nestíhala. Inak aj ja mám tú luxusnú knižku od Femibionu, takže poškodenie nehrozí, ale vnútro je rovnaké ako Vaše, to z Eurocordu. Predstavte si, včera ráno mi volali z Gyn-fiv, že mám síce termín na 3D až budúcu stredu, ale že kľudne môžem zájsť aj včera. Dosť ma to prekvapilo, lebo som chcela vyslovene termín až budúci týždeň, ale aj tak som včera nemohla, musia si n mňa počkať 😀 😀 😀

maxara
8. okt 2011

Dobre ranko
akosi som na vas nemala cas 😅 .. normalne som sa na vas vysrala.. ale za to som dokoncila ten blby obraz a vytrhala som vsetku burinu zahrade, vsetko som zasadila a zopar kuskov presadila.. tak sa vytesujem.. zahrada moze ist spinkat coskoro.. 🙂
Ani som vas tusim tri dni necitala, no teraz som to dobehla a teda o vela som prisla.. 😀 ja som klystir sice nezazila, ale straaaasne som po nom tuzila.. totiz Kramarsky jedalnicek robi asi dietna sadomasosestra, co tehulkam tesne pred porodom a cerstvym mamickam na kojenie pripravuje specialitky ako dusena kapusta, fazulova, hrstkova a podobne.. a ja som ich vychytila hned tri podobne po sebe. A od stredy som nemohla ist na velku, mala som v sebe kopec jedla a v piatok rano som uz zobronila aspon o cipok, stale ma odsuvali, ze hned to bude pockajte, tak cipok nie, ved na porodonici vam daju klystir a na porodnici sa na mna vysrali, som bola rada, ze ku koncu si ma vsimli.. cize aj mne sa pritrafila nehoda a bola som z toho taka rozladena, ze som sa potom normalne bala tlacit ☹ takze ja ak budem v podobnom stave, si klystir urcite dam. Ale ak pridem z domu odtecena a vykakana, tak urcite nie.
Dnes ideme na svadbu kamoske, som zvedava, co si obleciem 😕 nejako som to neriesila a teraz uvidim, ci obleciem jedny slusnacke nohavice, su z cias mojho zivotneho hmotnostneho maxima, ale na nohach su uzke, takze to brucho by sa do nich mohlo nejako dostat.. a ked nie, tak mam take saty, ale tie su pomerne na telo, takze rozhodne bude brucho vonku. Noaaaa, ved som tehotna, nieee? 😅 😀

urma
8. okt 2011

Ahojte kocky, uz si mazete bruska a prsia? 🙂 Kupila som si od Hipp olejcek v DMku - ako prvu vec vobec, co suvisi s tehotestvom 😵 , ak neratam tehu caj, tie som uz 3 skatulky vypila. No a v navode sa pise, ze najneskor od 3 mesiaca treba masirovat. No ja sice brucho mam skoro ploche, ale tak aspon kazdy druhy den, nech sa trosku staram o seba 😉

urma
8. okt 2011

Este sa chcem spytat, ci ste si uz niekto kupovali novu postielku.Teda mozno nemusi byt nova, ale take tie co su teraz. Ja sa v tom vobec nevyznam 😒 co by mala akoze splnat? Taketo vacsie veci by som si rada obstarala este pred odchodom do belgicka, nech tam nemusim traposit kade tade... Oplati sa aj takyto sortiment viacej z netu?

zlatulienka
8. okt 2011

@urma ahoj, ja už natieram asi tak mesiac, lebo mne už bruško riadne nabehlo, tak nech koža vydrží ten nápor 😝
používam krém z bambuckého masla

urma
8. okt 2011

@zlatulienka a myslis, ze mam mazat aj ked nemam brusko? Ma to akoze daky pozitivny dopad, alebo je to este fuk?

atreyu
8. okt 2011

@urma ja som si kúpila olejček od Eucerinu, ale zatiaľ nenatieram lebo nemám čo...no rozmýšľam, že začenm prsiami lebo tie sa mi už dosť zväčšili...