Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@janka273 ja som Duphik brala dva tyzdne,ale bolo mi z neho na umretie zle,nemohla som jest,ani pit,vsetko mi smrdelo a zo vsetkeho mi bolo zle uz len ked som sa pozrela.Tak som ho brat prestala a na druhy den zmena o 180 stupnov.Tak pre to.Doki o tom nevie,idem az 25.8.Ale nemam ani vytok,nic,len ten hematom,tak neviem 😖 Nechcem sa zas citit na hovno kolo tabletkam 😒 😒 😒 😒
ahoj, mne dnes vysli II, PM 16.7., tak to myslim tiez vychadza na april 🙂
zdravím všetky budúce aprílovky 🙂 ja už jedno aprílčatko doma mám 😵 a vyzerá to tak, že budúci rok nám pribudne ďalšie 😅 ešte to nemáme oficiálne potvrdené, ale spolieham na pozitívny test, ranné nevoľnosti a zväčšené prsia 😅 v utorok by sme to mali vedieť už aj oficiálne 😉
@amanda683 Mne povedali, že hematóm -je voda, mal by sa vstrebať bez toho aby si krvácala - to je lepší prípad, ak sa začne špiniť, krvácať - môže to znamenať hroziaci potrat, vtedy však môže hematóm prasknúť a zobrať so sebou mimi/ ale i nemusí a môže sa tak vyplaviť.Preto ja beriem ten duphaston -aby sa to vstrebalo.
Dr.mi povedala, ak by som začala špiniť alebo krvácať tak mám naraziť užiť 4 tablet.duphastonu a potom 3x1 tabletu do vyhľadania odbornej pomoci /ísť do nemocnice, prípadne na druhý deň alebo v ten deň navštíviť dr./
Dúfam, že som ťa/ ani nikoho nevyľakala 🙂 🙂 🙂
@atreyu no, ja som si to už dala do pasu. hrozne som na to pyšná 😉 a z našich známych a rodiny sem nik nechodí, tak nebudú vedieť 😀 keď sa má niečo stať, tak sa to stane, či si to dám do pasu alebo nie. 🙂 ale viacej dievčat si to dá do pasu až oveľa neskôr 😉
@katkarv tak to máš dobrého muža, keď ťa tak pekne milo šetrí. 😉 to je fayn 😉
Ahojky, v pondeli se potvrdi, ci hcg stoupa tak jak ma🙂 a pokud ano tak 22.aprila je nas termin 🙂 prijemne tehulkovani
Dobre ranko,
vsetkym Janam a Jankam vsetko najlepsie k meninkam 🙂
u nas po starom, stale rano vraciavam,a le cez den je to v pohode, tak som rada.. mna chytilo nejake to hniezdenie, zacala som skulturnovat izbicku mojej krasulky, kam ju aj pomaly vystahujeme zo spalne. Baby co mate drobcov este u seba v spalni, ako to budete riesit? Prestahujete? Teraz alebo neskor? Alebo pridate postielku a hotovo?
@maxara my sme uz maleho prestahovali pred nejakou dobou (mal tak nejak tesne cez rok), akurat ze ked sa v noci zobudi, tak potom uz spi s nami vo velkej posteli...ale zatial budem asi len dufat ze zacne spavat celu noc a nebudem musiet nic riesit...
@maxara ahoj....no nemam ani predstavu ako to vyriešime s malou.....kedže mame dvoj-izbový byt 😉 ........asi dame postel pre nu do spalni a pomaličky ju na nu pripravovať....ešte musime vymysieť daku zabranu dookola aby sa nezgulala dolu 😎 .....a inak stale mi je od rana do večera strašne spatne aj napriek cipkom čo mi dal dr.... ☹ .......nič nevladzem a som stale len unavena....
@ludkazh aj my máme dvojizbák a urobíme to tak, že manžel s malým budú spávať v spálni a ja tie prvé mesiace, týždne, uvidíme ako to pôjde ostaneme v obyvačke, máme cestovnú postieľku takže si malinké ľahko presťahujem do obyvky. A neskôr sa vrátime do spálne 🙂 Inak rozprávala som sa so známou ktorá má tiež 2 deti a tiež 2 izby a ona hovorila že ostala v spálni a že deti sa kupodivu vôbec nerušili. Tak uvidíme ako zvládneme my 😀 som optimistická zvládneme to! 😀
@maxara ahojky, my máme dvojizbový byt. sťahovali sme sa pred vyše rokom. hneď, ako sme sa nasťahovali sme dcérke nehali samostatnú izbu. my spávame na rozťahovacom gauči v obývačke. nám to tak stačí. a druhého drobca dáme k sestričke do izby. budú mať spoločnú ibu. my máme veľké izby. rozlohou je náš byt ako 3izbový, takže sa tam nebudú tlačiť. len v noci si asi dám postieľku do obývačky k sebe. je na kolieskach, tak sa to dá 🙂
@saxana123 tak naša bambula mala už 3,5 roka, keď sme sa presťahovali do svojho. dovtedy sme nemali na výber, bývali sme u svokrovcov a mali sme len 1 izbu. dalo sa to, no už si to neviem predstaviť s väčšim dieťaťom či s dvomi 😉 teraz je to fayn, deti svoju izbu budú mať a nám fakt stačí v obývačke. len obývku ešte chceme prerobiť. je veľká, tak to nejak prerobíme. určite hodím fotos, keď to budeme riešiť 😉
Ahojte budúce maminy🙂Podľa všetkého patrím medzi Vás, keďže mi lekárka včera potvrdila že som v 5 týždni 3dni🙂Zároveň sa chcem spýtať, či má niektorá z Vás bolesti (tlačenie)v podbrušku?
@darinkazv ahojček, ja som tiež v 5 tt, bola som včera u lekárky tiež so strachom v očiach že čo má znamenať ten zvláštny výtok, mala som ho dva dni taký skoro ružový a už som myslela hneď na najhoršie. Povedala mi že sa nemusím ničoho báť a že je všetko v úplnom poriadku a ak som správne rozumela tak to ako sa vyvíja embryo tak sa opiera o stenu maternice a tým pádom sa vytvára výtok, takže to je normálne (na vyšetrení som bola v Rakúsku tak presne neviem či som si to dobre preložila v tom strese🙂ale hlavné je že je všetko tak ako má byť🙂
Vdaka baby 🙂
@ancovicka30 moja krasulka ma teraz rok a mesiac, ale noc mi uz prespava dlhsie celu 😵 co som nesmierne rada, lebo ja som strasna, ked som nevyspata.. a dokonca si myslim, ze rano vstava preto o pol 6, lebo ju zobudi mm.. takze verim, ze ked ju prestahujem, tak sa ona aj sama potesi 😅 (asi tazko co?) a aj rano bude chrapat aspon do 10tej 😀 (snivam dalej)
@ludkazh ja tiez musim nejaku zabranu vymysliet, teda ja som jej dala postel v tej jej izbicke ku stene, usila som jej taku zastenu za postel, ale este nieco z tej druhej strany musim dat.. nasla som teraz na letaku v Kike celkom v pohode za 15e, tak asi ju pojdem kupit 😒 Ale citala som, ze vraj je lepsie dat k posteli dole madrac, aby sa naucila netocit v spanku 😕 ale ci je to bullshit to neviem.. Inak mne cipky Torecan od dr minule tehu nezabrali absolutne. Tak teraz som si ich ani nedala napisat.. Dr si myslel, ze ich snad zerem alebo co.. lebo vraj urcite mi musia zabrat. A ked mi nahodou zabral v zmysle, ze som nevracala rano, tak mi bolo nevolno cely den, ale nevracala som. Teraz cmulam tie homeopatika cocculine a tie mi pomahaju naozaj super.
ahojte dievcata, k tomu vytoku...ja mam tiez, ale nie priehladny, ale zlty. Nie vela, ale nosim intimku. Myslim, ze to nie je nic nenormalne, aspon u mna. Behom mesiaca mavam vzdy daky vytok, len sa meni farbou konzistenciou a mnozstvom. Napoveda to v akom stadiu cyklu som. Zatial si z toho nic nerobim, ale ked pojdem k Dr. tak sa pre istotu spytam aj ja.... Mykoza to nie je urcite, tu poznam (bohuzial) s istotou 😝 Chvalabohu uz ma v poslednom roku nenavstivila a dufam, ze to tak aj ostane.
...inak ja som to vykvakala aj doma, ze som tehotna, aj ked som este nebola u Dr. Aj v robote to uz vedia 3 kolegyne, manzelova blizka rodina tiez...sme to nevydrzali skratka. Ja by som si to najradsej na celo napisala, tak sa vytesujem, takze nech sa mozu aj ini snami vytesovat 😅 ze sa to konecne podarilo. Jasne, ze sme este nevyhrali, ale je to uspech a verim, ze vsetky spolocne v aprily odfunime do porodnice a z nej s malymi balickami od bociana 😉
@urma draha, ja som tiez vykecala hned (pri prvom), ze cakame.. tiez po troch rokoch snazenia a tiez cela hepy.. ale mala som ozaj "velmi prajne" kolegyne, tak som potom bola z toho sklamana.. ale len chvilku, asi 5 minut 😀 potom som uz len stastna bola.. clovek tak akosi dokaze v takom stasti vela negativnych emocii prehliadat a vypustat, ze? Inak tentokrat dufam aj ja, ze sa mi podari ist do nemocky az funiaca a potom tam len porodit a o 4 dni domov.. lebo minule som tam skysla 12dni a hotova katastrofa aspon pre mna.. 😒
maxara no to mi je luto, ze mas take "prajne kolegyne", ale tak tie moje sa mozu fakt len tesit (aj keby to nedajboze nemysleli uprimne). Mala som ist na umele a vedel o tom kazdy vo firme...v septembri som preto planovala ist na PN a teraz ak nebude na to daky rizikovy dovod, tak nepojdem. No a nebudu ma musiet zastupovat 😎 A tiez mam uz sa seba prijatu nahradnicku, kedze sa mam stahovat do zahranicia (bez ohladu na tehotenstvo, v tejto firme zrejme koncim).

@janka273 ja mam tiez ten hematom a Duphaston som odmietla brat 😒 Stale sa bojim,ze sa nieco stane.ked sa s malym natahujem,ma uz skoro 15kg a denne ho zdviham x krat 😖 Neda sa tomu vyhnut,ked ho davam do postielky,z postielky,do vane,z vane......strasne sa bojim o to mimi,aby odomna neodislo ☹ ☹ ☹