icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

lenka112
22. aug 2011

@romanakatka Držíme palce, nech sa to potvrdí 🙂 Ja som čakala na potvrdenie skoro týždeň 🙂
@lussymusi Gratulujem 🙂
@strihalka Držíme palce 🙂

maxara
22. aug 2011

@urma no ono je to tazko pochopitelne, ale v podstate, ak ta maju v robote radi, tak by sa mali s tebou tesit a ak ta nemaju radi, tak by sa mali tesit, ze sa ta zbavia 😀 , cize vsetky kolegyne by sa mali tesit bez ohladu na tvoju oblubenost.. ALE! moje kolegyne ma nenavideli, lebo mna riaditel prijal do tej roboty na to miesto s tym, ze nahradim jednu, co mala byt uz davno na dochodku a dalsie dve (cize spolu tri dochodkyne) mali ocakavat to iste.. riaditel ma proste zneuzil.. a pritom dochodcov mali vytlacit tak ci tak, ci by som prisla, ci nie.. cize ta nadhera, ktoru som akoze ja mala nahradit, mi tam rok "sprijemnovala" kazdulinky den, s placom som sa zasivala niekde na schodisku a v pivnici a na strechu som chodila 😅 hrooza.. strasne som bola nestastna a na nervy.. a tie dalsie dve hrali na mna chvilku divadlo a potom spolu ohovarali.. normlane som si ich aj nahrala na mp3ku, nech mam dokaz 😀 teraz sa na tom smejem, ale vtedy mi nebolo vsetko jedno... ale vsetko som im vratila, ich zbranami som ich otocila proti sebe 😉

@katkarv Katuska, ja chapem, ze sa obavas, ale mysli pozitivne 😉 , ziadne chcem ich usetrit dalsieho sklamania.. ved nehovor im to, jasne, ked mas take skusenosti za sebou, ale ty vnutorne sa uz aj nalad pozitivne 🙂 neboj, je nas tu dost, ktore ti drzime palce a posielame pozitivnu energiu

strihalka
22. aug 2011

No tak zatim nic nevidno, jen nejaky maly vacek a bude se sledvat, ci to neni mimomaternicove, v stredu opet na krv a 5.9. usg a pokud vse ok, tak 15.10. v 12t na poradnu 🙂

lenkakusi
22. aug 2011

ahojky,
chcem sa spytat, pobolieva, alebo skor povedane citim lavy vajecnik, akokeby ma ominal lavy bok... mate to niektora?

saxana123
22. aug 2011

@lenkakusi ja som to mala pred 3 týždňami a gyndoš mi našiel pri ľavom vaječníku tekutinu z prasknutej cysty. Trvalo to ešte tak týždeň a potom to samo prešlo . Tak ale zasa to, že som to mala neznamená, že to musíš mať aj ty, chápeš.

nelicefo
22. aug 2011

Ahojte.môžem sa k Vám pridať? 🙂

dida84
22. aug 2011

Ahojte,
prajem vám krásny deň... Ranná nevoľnosť za mnou a už som si dala dva koláčiky... 😀 😀 😀
@lenkakusi aj mňa občas "ťahá" vaječník... v piatok idem na ďalšie vyšetrenie, tak sa to dr. opýtam... na niektoré veci z prvého tehotenstva si vôbec nepamäťám... tak neviem, či som tiež mala takéto pocity... len viem, že mi aj vtedy bolo zle až tri mesiace...

dida84
22. aug 2011

@nelicefo ahoj... vitaj... 😉

nelicefo
22. aug 2011

@dida84 ďakujem za privítanie 🙂

marcelta
22. aug 2011

ahojte, ja mam termin 1. aprila, asi pred tromi týzdnami mi začali nevolnosti, precitlivenost na všetky pachy, smrdelo mi uplne všetko. Prsia strasne boleli a kazdy večer som bola nafúknutá ako balon. pred 4 dnami som mala uplne tmavo čierny výtok. Iba trochu a iba ten jeden den. Od vtedy mi prestali všetky tehotenské príznaky... prsia nebolia, nic mi uz nesmrdí, môzem kavu, nenafukuje ma. Bojim sa aby to nebolo nieco zle.... Mala niektora s tým uz skusenosti? Ja mam uz jeden potrat za sebou, minulý rok, nevyvynulo sa srdiečko.... Bojim sa aby sa to neopakovalo zase....

dida84
22. aug 2011

@marcelta nestresovala by som dopredu... bola si u dr.?

usacek79
22. aug 2011

@marcelta ahoj, ja som sice z marcoviek, ale ako o mesiac starsia tehula ti mozem povedat, ze ja som mala priznaky prvy mesiac, kusok z druheho a koniec, uz mi mesiac nie je vobec nic, musim si furt pripominat, ze som tehotna 😀
ani moja mama nemala vobec ziadne priznaky, a ani zopar mojich kamosiek, a bolo vsetko v pohode 🙂

ale ten vytok urcite v poriadku nie je, bez k lekarovi! :-/

marcelta
22. aug 2011

u doktora som bola v 6 tt, povedal ze mam prist 30.8. na krv, volala som kamaratke, ta robi u môjho gynekologa sestričku a povedala ze ten vytok je ok.. ze ked tečie čerstva krv tak to nie je v poriadku... Pojdem k nemu zajtra, dnes neordinuje... no dufam ze to bude vsetko v poriadku.... v prvom tehotenstve to bolo uplne ine... neviem ale od soboty sa citim ako keby som ani tehotna nebola.....

zuzkat1
22. aug 2011

@ancovicka30 no presne... ani sem teraz nechodievam, lebo ked mam 5 minut cas tak som rada ak sa mi podari na chvilu si lahnut☹ uz sa neviem dockat kedy tie nevolnosti prejdu... netusim co vtedy mimi robi...zeby kotrmelce? alebo fakt neviem... 🙄

dida84
22. aug 2011

@marcelta hlavne mysli pozitívne a pre istotu bež k tomu lekárovi, nech ti to potvrdí... všetko bude v poriadku... 😉

zuzkat1
22. aug 2011

@marcelta pri potrate takto skoro by si mala normalne kramy ale brutalne silne.. skus si vyratat..nemala by si mat teraz niekeky menzes? lebo v prvych mesiacoch (prvych 3ch) zvykne byt tmavy vytok v case ked mas mat menzes... ja som napr mala aj teraz v auguste 2 dni sa mi ukazoval a aj pri prvom tehu prve tri mesiace...ale k dr chod pre istotu

marcelta
22. aug 2011

Menzes by mi vychadzal na dnes, ten vytok som mala v piatok, len mi aj divne ze uz ma nenuti pit tak vela vody ako pred tym a chladničku predo mnou skoro zamykali a teraz sa tam nejdem do nej ani pozriet... Zajtra idem k doktorovi. Dufam ze mi povie pozitivnu spravu... Dakujem vam baby.

urma
22. aug 2011

@marcelta silno drzim palce, neboj sa

ancovicka30
22. aug 2011

baby nemate nahodou skusenosti s dakymi liekmi proti nevolnosti v aute pocas tehu? Ja si pamatam este z detstva Kynedril, ale netusim ci to este existuje a uz vobec ci by sa to mohlo v tehu....sak pripadne sa spytam v lekarni, ale keby ste mali dake tipy tak privitam...🙂 chystame sa do chorvatska cestovat a uz to asi nechcem riskovat len tak bez nejakych prostriedkov, lebo je to des...:(

maxara
22. aug 2011

@ancovicka30 ja tu uz niekolko krat som spominala homeopatika Cocculine.. su presnejsie proti nevolnostiam pri cestovani, aj pre male deti, kedze kinedril sa moze aj od 3 rokov a pre tehule je nevhodny. Ale aj tieto homace velmi dobre zaberaju mamickam. Ja som najprv nechcela, ze ved homeopatika, al eteraz si ich nemozem vynachvalit.. 🙂 nevyhoda je, ze sa rychlo minaju 😒

mamina88
22. aug 2011

ahojte tak ja sa od dneska tiež môžem prídať do vašej skupinky

@ancovicka30 mne doktorka dneska poradila COCCULINE sú to homeopatiká na nevoľnosť také niečo ako kynedril a ten tehotné určite nesmú užívať

anabelleee
22. aug 2011

Ahojte, pravdepodobne k Vam tiez patrim, lebo uz niekolko tehotenskych testov mi vyslo pozitivnych a druha ciarka bola dost vyrazna. Stale tomu neverim, uz som mala ist na ivf, minuly mesiac mi robili prefuk vajecnikov a zrazu buuuuum. Som zmetena, objednala som sa k lekarke, koncom tohto tyzdna. Zatial mi nic nie je, ani neviem, ze som tehotna, ziadne priznaky.

kukucka26
22. aug 2011

ahoj aj ja tu patrim 🙂

maxara
22. aug 2011

@kukucka26 jeeeejda 😀 😵 drahaaa ani som netusila, super, gratulujeeem

kukucka26
22. aug 2011

ani ja takze aj ty mas doma take ako ja 1 a1 mesiac ach joj, a ja kojim ako diva 🙂

maxara
22. aug 2011

@kukucka26 ja nekojim uz dlho, takze v tomto aspon mam uz pokoj.. 🙂 no odpadnem.. uz je tehu 6 juloviek 😵

kukucka26
22. aug 2011

no a ja mam problem je zacicany strasne tak mam co robit s odstavovanim

maxara
22. aug 2011

@kukucka26 uff no ved uvidis.. mozno na neho netreba ist postupne, ale radikalne...

hviezdickamaria
22. aug 2011

@kukucka26 ahoj, ja som tu uz raz pisala, ze sa k vam pridavam a pozeram ,ze si napisala, ze ides odsstavovat synka? ja tiez som na tom rovnako, citala som vela o kojenie a tehu, a vacsinou sa pisalo, ze je to neskodne, no vsetky dr. mi hovoria, ze by som mala odstavit, lebo nasa klarka vraj z toho mlieka vraca uz tyzden!!!!!

hviezdickamaria
22. aug 2011

ale ja si absolutne neviem predstavit, ze by som mala v noci stavat a robit mlieko!!!! mne je v noci stale tak neskutocne zle, ze mam chut umriet a nieto sa este postavit z postele a robit v kuchyni mlieko!!!!! netusim, ako to zvladneme....