Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@urma no ono je to tazko pochopitelne, ale v podstate, ak ta maju v robote radi, tak by sa mali s tebou tesit a ak ta nemaju radi, tak by sa mali tesit, ze sa ta zbavia 😀 , cize vsetky kolegyne by sa mali tesit bez ohladu na tvoju oblubenost.. ALE! moje kolegyne ma nenavideli, lebo mna riaditel prijal do tej roboty na to miesto s tym, ze nahradim jednu, co mala byt uz davno na dochodku a dalsie dve (cize spolu tri dochodkyne) mali ocakavat to iste.. riaditel ma proste zneuzil.. a pritom dochodcov mali vytlacit tak ci tak, ci by som prisla, ci nie.. cize ta nadhera, ktoru som akoze ja mala nahradit, mi tam rok "sprijemnovala" kazdulinky den, s placom som sa zasivala niekde na schodisku a v pivnici a na strechu som chodila 😅 hrooza.. strasne som bola nestastna a na nervy.. a tie dalsie dve hrali na mna chvilku divadlo a potom spolu ohovarali.. normlane som si ich aj nahrala na mp3ku, nech mam dokaz 😀 teraz sa na tom smejem, ale vtedy mi nebolo vsetko jedno... ale vsetko som im vratila, ich zbranami som ich otocila proti sebe 😉
@katkarv Katuska, ja chapem, ze sa obavas, ale mysli pozitivne 😉 , ziadne chcem ich usetrit dalsieho sklamania.. ved nehovor im to, jasne, ked mas take skusenosti za sebou, ale ty vnutorne sa uz aj nalad pozitivne 🙂 neboj, je nas tu dost, ktore ti drzime palce a posielame pozitivnu energiu
No tak zatim nic nevidno, jen nejaky maly vacek a bude se sledvat, ci to neni mimomaternicove, v stredu opet na krv a 5.9. usg a pokud vse ok, tak 15.10. v 12t na poradnu 🙂
ahojky,
chcem sa spytat, pobolieva, alebo skor povedane citim lavy vajecnik, akokeby ma ominal lavy bok... mate to niektora?
Ahojte.môžem sa k Vám pridať? 🙂
Ahojte,
prajem vám krásny deň... Ranná nevoľnosť za mnou a už som si dala dva koláčiky... 😀 😀 😀
@lenkakusi aj mňa občas "ťahá" vaječník... v piatok idem na ďalšie vyšetrenie, tak sa to dr. opýtam... na niektoré veci z prvého tehotenstva si vôbec nepamäťám... tak neviem, či som tiež mala takéto pocity... len viem, že mi aj vtedy bolo zle až tri mesiace...
ahojte, ja mam termin 1. aprila, asi pred tromi týzdnami mi začali nevolnosti, precitlivenost na všetky pachy, smrdelo mi uplne všetko. Prsia strasne boleli a kazdy večer som bola nafúknutá ako balon. pred 4 dnami som mala uplne tmavo čierny výtok. Iba trochu a iba ten jeden den. Od vtedy mi prestali všetky tehotenské príznaky... prsia nebolia, nic mi uz nesmrdí, môzem kavu, nenafukuje ma. Bojim sa aby to nebolo nieco zle.... Mala niektora s tým uz skusenosti? Ja mam uz jeden potrat za sebou, minulý rok, nevyvynulo sa srdiečko.... Bojim sa aby sa to neopakovalo zase....
@marcelta ahoj, ja som sice z marcoviek, ale ako o mesiac starsia tehula ti mozem povedat, ze ja som mala priznaky prvy mesiac, kusok z druheho a koniec, uz mi mesiac nie je vobec nic, musim si furt pripominat, ze som tehotna 😀
ani moja mama nemala vobec ziadne priznaky, a ani zopar mojich kamosiek, a bolo vsetko v pohode 🙂
ale ten vytok urcite v poriadku nie je, bez k lekarovi! :-/
u doktora som bola v 6 tt, povedal ze mam prist 30.8. na krv, volala som kamaratke, ta robi u môjho gynekologa sestričku a povedala ze ten vytok je ok.. ze ked tečie čerstva krv tak to nie je v poriadku... Pojdem k nemu zajtra, dnes neordinuje... no dufam ze to bude vsetko v poriadku.... v prvom tehotenstve to bolo uplne ine... neviem ale od soboty sa citim ako keby som ani tehotna nebola.....
@ancovicka30 no presne... ani sem teraz nechodievam, lebo ked mam 5 minut cas tak som rada ak sa mi podari na chvilu si lahnut☹ uz sa neviem dockat kedy tie nevolnosti prejdu... netusim co vtedy mimi robi...zeby kotrmelce? alebo fakt neviem... 🙄
@marcelta pri potrate takto skoro by si mala normalne kramy ale brutalne silne.. skus si vyratat..nemala by si mat teraz niekeky menzes? lebo v prvych mesiacoch (prvych 3ch) zvykne byt tmavy vytok v case ked mas mat menzes... ja som napr mala aj teraz v auguste 2 dni sa mi ukazoval a aj pri prvom tehu prve tri mesiace...ale k dr chod pre istotu
Menzes by mi vychadzal na dnes, ten vytok som mala v piatok, len mi aj divne ze uz ma nenuti pit tak vela vody ako pred tym a chladničku predo mnou skoro zamykali a teraz sa tam nejdem do nej ani pozriet... Zajtra idem k doktorovi. Dufam ze mi povie pozitivnu spravu... Dakujem vam baby.
baby nemate nahodou skusenosti s dakymi liekmi proti nevolnosti v aute pocas tehu? Ja si pamatam este z detstva Kynedril, ale netusim ci to este existuje a uz vobec ci by sa to mohlo v tehu....sak pripadne sa spytam v lekarni, ale keby ste mali dake tipy tak privitam...🙂 chystame sa do chorvatska cestovat a uz to asi nechcem riskovat len tak bez nejakych prostriedkov, lebo je to des...:(
@ancovicka30 ja tu uz niekolko krat som spominala homeopatika Cocculine.. su presnejsie proti nevolnostiam pri cestovani, aj pre male deti, kedze kinedril sa moze aj od 3 rokov a pre tehule je nevhodny. Ale aj tieto homace velmi dobre zaberaju mamickam. Ja som najprv nechcela, ze ved homeopatika, al eteraz si ich nemozem vynachvalit.. 🙂 nevyhoda je, ze sa rychlo minaju 😒
ahojte tak ja sa od dneska tiež môžem prídať do vašej skupinky
@ancovicka30 mne doktorka dneska poradila COCCULINE sú to homeopatiká na nevoľnosť také niečo ako kynedril a ten tehotné určite nesmú užívať
Ahojte, pravdepodobne k Vam tiez patrim, lebo uz niekolko tehotenskych testov mi vyslo pozitivnych a druha ciarka bola dost vyrazna. Stale tomu neverim, uz som mala ist na ivf, minuly mesiac mi robili prefuk vajecnikov a zrazu buuuuum. Som zmetena, objednala som sa k lekarke, koncom tohto tyzdna. Zatial mi nic nie je, ani neviem, ze som tehotna, ziadne priznaky.
ahoj aj ja tu patrim 🙂
ani ja takze aj ty mas doma take ako ja 1 a1 mesiac ach joj, a ja kojim ako diva 🙂
no a ja mam problem je zacicany strasne tak mam co robit s odstavovanim
@kukucka26 ahoj, ja som tu uz raz pisala, ze sa k vam pridavam a pozeram ,ze si napisala, ze ides odsstavovat synka? ja tiez som na tom rovnako, citala som vela o kojenie a tehu, a vacsinou sa pisalo, ze je to neskodne, no vsetky dr. mi hovoria, ze by som mala odstavit, lebo nasa klarka vraj z toho mlieka vraca uz tyzden!!!!!
ale ja si absolutne neviem predstavit, ze by som mala v noci stavat a robit mlieko!!!! mne je v noci stale tak neskutocne zle, ze mam chut umriet a nieto sa este postavit z postele a robit v kuchyni mlieko!!!!! netusim, ako to zvladneme....

@romanakatka Držíme palce, nech sa to potvrdí 🙂 Ja som čakala na potvrdenie skoro týždeň 🙂
@lussymusi Gratulujem 🙂
@strihalka Držíme palce 🙂