Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@anabelleee v 6tt už väčšinou vidieť aj srdiečko. ale nie na každom sone. no minimálne vačok ti už musí byť vidno 🙂
@janka273 ďakujem. na sono idem znovu budúci piatok, tak dúfam, že už aj srdiečko bude vidno a že pekne rastieme 😉
dakujem za odpovede, dam vediet ako som dopadla a rada sa s vami podelim o dalsie skusenosti
@maxara jooj, neskoro som si precitala tvoju spravu o tych druhych homeo, lekaren je uz absolvovana a uz sa mi asi nebude chciet sa tam trepkat dneska...kazdopadne tie cocculine mam, tak dufam ze budu fungovat ako sa patri, drzim si palce, lebo sa mi tam tak nechce do toho chorvatska prave kvoli tej ceste ze az...:( ale ideme tam aj s dalsou rodinkou okrem nas a ubytko zaplatene, tak uz to nejdem komplikovat...
holky ja se nemuzem dockat 5.9. snad to vyjde a bude i srdicko 🙂
ahoj tak som dosla od dokiho,srdiecko este nebolo vidno ale vacok uz ano.(som iba 5tt tak preto)
6.9 mam prist,tak dufam ze uz bude krasne vidiet fazulka aj srdiecko 🙂
Koceny pisala som aj vcera,ale akosi ste to asi prehliadli,videla som tu take tabulky tehuliek,tak ked chcete mozem spravit 🙂
Len mi potom poslite udaje vek,mesto,termin,a mena ktore zatial u vas vyhravaju 🙂
baby mate uz niektora brusko??? Lebo ja nestacim cudovat,kazdy den ho mam vecsie a vecsie 😉 😉 😉 Pri prvom tehu som kdesi cosi mala az v 5 mesiaci a teraz 😲 😲 😲 😲 Do deviateho mesiaca sa nezmestim cez zarubne 😅 😅 😅
@amanda683 juj, tak to ti v dobrom závidím. na mne to bolo predtým ponať až v 5. mesiaci a teraz to bude tiež. bo som taký malý hroch 😀 možno máš inak veľa plodovej vody. jedna mamina tu raz mala album s takým bruškkom veľkým a že 10tt. a dr. jej povedal, že má veľa plodovej vody 😉

@anabelleee ja som bola na sone podľa PM 5+6 a podľa veľkosti 6+0 a vačok,
fazuľku, i srdiečko bolo vidieť 🙂 🙂 🙂