icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

janka273
23. aug 2011

@anabelleee ja som bola na sone podľa PM 5+6 a podľa veľkosti 6+0 a vačok,
fazuľku, i srdiečko bolo vidieť 🙂 🙂 🙂

darinkazv
23. aug 2011

@anabelleee v 6tt už väčšinou vidieť aj srdiečko. ale nie na každom sone. no minimálne vačok ti už musí byť vidno 🙂

@janka273 ďakujem. na sono idem znovu budúci piatok, tak dúfam, že už aj srdiečko bude vidno a že pekne rastieme 😉

janka273
23. aug 2011

@darinkazv nie je za čo, rado sa stalo 🙂 🙂 🙂 , istotne bude vidieť aj srdiečko, 🙂 🙂 🙂

anabelleee
23. aug 2011

dakujem za odpovede, dam vediet ako som dopadla a rada sa s vami podelim o dalsie skusenosti

ancovicka30
23. aug 2011

@maxara jooj, neskoro som si precitala tvoju spravu o tych druhych homeo, lekaren je uz absolvovana a uz sa mi asi nebude chciet sa tam trepkat dneska...kazdopadne tie cocculine mam, tak dufam ze budu fungovat ako sa patri, drzim si palce, lebo sa mi tam tak nechce do toho chorvatska prave kvoli tej ceste ze az...:( ale ideme tam aj s dalsou rodinkou okrem nas a ubytko zaplatene, tak uz to nejdem komplikovat...

strihalka
23. aug 2011

holky ja se nemuzem dockat 5.9. snad to vyjde a bude i srdicko 🙂

nelicefo
23. aug 2011

ahoj tak som dosla od dokiho,srdiecko este nebolo vidno ale vacok uz ano.(som iba 5tt tak preto)
6.9 mam prist,tak dufam ze uz bude krasne vidiet fazulka aj srdiecko 🙂

katkarv
autor
23. aug 2011

@janka273
@darinkazv no lebo ja som bola v piatok stym krvacanim a podla ms som bola 5-3 podla sono 5-6 a vacok mal 9mm,bolo aj vnutri nieco vidno ale to nemeral.Ale moze byt ze teraz rastu roznou rychlostou teda podla oplodnenia 🙂

lenka112
23. aug 2011

@strihalka To sme dve, ja idem 30.8. tak tiež dufam, že už budem počuť aj srdiečko 🙂

nelicefo
23. aug 2011

Koceny pisala som aj vcera,ale akosi ste to asi prehliadli,videla som tu take tabulky tehuliek,tak ked chcete mozem spravit 🙂
Len mi potom poslite udaje vek,mesto,termin,a mena ktore zatial u vas vyhravaju 🙂

darinkazv
23. aug 2011

@katkarv ja sa už dúfam konečne dozviem po tom sone budúci piatok presne môj tt. lebo teraz viem len, že 5tt. ale či presne 5 alebo aj nejaké dni. proste neviem presne. ale bolo len vidno vačok 3mm. 😉 ale pre mňa to nie je len. pre mňa to bola obrovská super srpáva 😉

strihalka
23. aug 2011

@lenka112 jen ted jsem zjistila ze na tn den a dobu mam objednavku, tak se musim preobjednat, sna dme veme ten den, jen pozdeji
alebo skor

strihalka
23. aug 2011

@nelicefo no ja by jsem rada jen jeste nemam veskere udaje☹

nelicefo
23. aug 2011

@strihalka Nevadi,ani ja..😅 😝

darinkazv
23. aug 2011

@nelicefo len my termín budeme mať presne určený až 7.9.. zatiaľ to máme len tak cca vypočítané. potom to vieš prerobiť, ak sa to zmení?

nelicefo
23. aug 2011

@darinkazv vek,mesto,termin,a mena ktore zatial u vas vyhravaju 🙂

katkarv
autor
23. aug 2011

@darinkazv ja by som mala ist tento piatok na kontrolu ci sme narastli,no neviem,bojim sa,este som sa nerozhodla ci pojdem ci nie az buduci tyzden.

strihalka
23. aug 2011

@nelicefo parada🙂)a akdy budes vedet?

nelicefo
23. aug 2011

@strihalka No iba to meno neviem,lebo mm stale protestuje..😀 Ale tak hlavne je to,aby sme stastne tehulkovali 🙂 a ty?

strihalka
23. aug 2011

@nelicefo takze usg uz probehlo a videla jsi bubacika?

darinkazv
23. aug 2011

@nelicefo my už máme aj mená :D sme sa už od januára o tom rozprávali. a už je to isté 🙂 pošlem ti do IP tie údaje?

darinkazv
23. aug 2011

@katkarv musíš veriť. ja tiež zaháňam tie zlé myšlienky. vždy, keď ma nejaký strach chytí, tak ho rýchlo zaženiem či už peknými predstavami alebo sa zabávam s dcérkou 😉

nelicefo
23. aug 2011

@strihalka vacok bolo vidiet,pisala som to vyssie.6.9. mam prist na dalsi usg tak dufam ze uz bude krasne vsetko vidiet

@darinkazv Mozes poslat.No aj ja som si myslela ze je to uzavrete a nie,stale su protesty 😀 😝 a ja uz chcem mat iste mena. 😝

darinkazv
23. aug 2011

@nelicefo budeš tam dávať aj meno a vek otecka? len sa pýtam. v niektorých tabuľkách to baby majú. niektoré majú v tabuľke aj mená už narodených detičiek svojich 😉 tak to len taký nápad 😉

nelicefo
23. aug 2011

@darinkazv No uvidim ako sa mi to zmesti do tabulky.Mozeme tam dat tych surodencov.🙂

darinkazv
23. aug 2011

@nelicefo veď uvidíš, ako pomestíš. už som ti poslala údaje 🙂 mňa tá tabulka tiež napadla, ale nebolo času. tak som rada, že ťa to napadlo 🙂

pata31
23. aug 2011

ahojte, u nas nic nove, dnes rano mi zacalo byt blbo, ale to len od hladu, som to rychlo zajedla, inac akurat tak navaly hladu mavam, to budem zase vyzerat.... 😅 😝
@nelicefo my sme davali do tabulky aj co nam vychadza podla cinskej tabulky, ci chlapec abo dievca 😉

amanda683
23. aug 2011

baby mate uz niektora brusko??? Lebo ja nestacim cudovat,kazdy den ho mam vecsie a vecsie 😉 😉 😉 Pri prvom tehu som kdesi cosi mala az v 5 mesiaci a teraz 😲 😲 😲 😲 Do deviateho mesiaca sa nezmestim cez zarubne 😅 😅 😅

darinkazv
23. aug 2011

@amanda683 juj, tak to ti v dobrom závidím. na mne to bolo predtým ponať až v 5. mesiaci a teraz to bude tiež. bo som taký malý hroch 😀 možno máš inak veľa plodovej vody. jedna mamina tu raz mala album s takým bruškkom veľkým a že 10tt. a dr. jej povedal, že má veľa plodovej vody 😉

strihalka
23. aug 2011

@amanda683 no ja brusku mam, ale rozhodne neni jeste tehotenske 😀
toto je muj zacatek tehu jsem trosku pri brisku tucnejsi :-d