Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Ja sa plánujem objednať na prvé vyšetrenie až budúci týždeň. Zatiaľ mi nič nie je, žiadne nevoľnosti, špinenie, len veľmi jemne citlivé prsia. Tak dúfam, že to vydrží 🙂
ahojte aprílovky 🙂 Pôvodne do dnes som patrila k marcovkám, lebo podľa mojich výpočtov mal byť termín pôrodu 31.marca. Ale po dnešnej návšteve lekára (nemohla som sa dočkať, tak som musela ísť 🙂 ) 🙂 mi stanovil termín na 10.4.2012. Takže som v 5t + 1d. Zatiaľ som videla iba dutinku, ale verím že všetko dobre pôjde a o dva týždne mám kontrolné sono, tak dúfam že to bude už aj so srdiečkom. Zdravím baby z Prešova - ja som z okolia. 🙂 Tak som sa na začiatok rozpísala, dúfam že sa môžem pridať 😉 ?
Ahojte aprílovky....takto pred rokom sme sa aj my vytešovali z dvoch čiarok 🙂 termín som mala 2.4. nakoniec sa náš macko trošku poponáhľal a narodil sa koncom marca.... veľmi vám všetkým gratulujem a želám pohodové tehotenstvo a na konci tehu cesty krásne zdravé bábätka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte pridám sa ak môžem 🙂 ja mám termín 11.4 moje uz tretie 😀 akurát teraz idem piatok ma prvé vyšetrenie tak som zvedavá.... nevolnosti zatial žiadne nemala som ani pri ostatných len mám občas pocit taký čudný podbrušku ..... 😉
ahojte aprilovkyy... prajem prijemne tehulkovanie.. my sme povodom april 2011, ale sekciou sme išli skor.. tak sme marcoví. Gratulujem a pohodové tehu so šťastným koncom a zdravým babatkom 😵
AHoojte 🙂 tak nakoniec som bola u doktora... dal mi duphaston na udržanie ..dufam že pomože ... apovedal mi že som v začiatkoch ..podla poslednej MS nejaky 5 tt ....ale na ultrazvuku bolo vidno ešte len dutinku .. tak nejaky 4 tt...mam prisť až v septmebri ked doberiem tablekty a do 5 ho ma aj tak dovolenku.....a ked bude biť srdiečko čo dufam že bude ...vezmu mi aj krv ....a som sa ho pytala či možem potratiť z toho že ma pozeral..a ževraj nie lebo dnes je taka technika že neškodi t o že ked ma žena potratiť tak potrati aj ked berie tabletky na udržanie ..teraz len vydržať do septembra a dufať že začne srdiečko biť 🙂)) a dufam že všetky sa budeme v aprily tešiť z našich detičiek 🙂
Dievčatá ak smiem, aj ja sa pridám, mne to / tak ako Katkev/ vychádza taktiež na výročie svadby 🙂 ale o deň skôr 16.4..
jaaj babeny, vsetkym vam moooc prajem, aby ste to dotiahli do zdarneho konca, ja som sa takto pred rokom dozvedela, ze cakam mimi, normalne vam az zavidim 😀
Prajem všetkým aprílovkám 2012 príjemné a bezproblémové tehulkovanie a hlavne si to užííívajte bo to strašne rýchlo uteká 😵
ahojte aj ja sa k vam pripajam.
Ahojte, aj ja sa tu "votriem" 🙂, ja mam vypocitany termin na 4.4, Doma mam 1a pol rocnu babiku Klarku. Drzim vsetkym palce, nech nam to rychlo, hlavne ten prvy trimester ubehne.
@ivanula ahoj...aj ja mam 1 a pol ročnu dcerku Simonku a začiatkom aprila by som mala mať termin...... presne neviem, lebo dr.ešte nič nevidel, takže na buduci tyžden idem znovu na sono.....mam trošku strach ako to všetko zvladneme, kedže bude rozdiel len dva roky...ale hadam všetko dobre dopadne.... 🙂

@atreyu Dr.Dandar 🙂