icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

katkarv
autor
10. aug 2011

@atreyu Dr.Dandar 🙂

atreyu
10. aug 2011

@katkarv nepočula som, nepoznám 🙂

katkarv
autor
10. aug 2011

@atreyu chcel ma supnut hned do nemocky ked zas otehotniem,ale ja k nemu pojdem az v 10tt 🙂 Je to nezmysel aby som tam lezala,ja neportacam spontanne ale zamlknuto,to mi aj tak nik nepomoze 😒

atreyu
10. aug 2011

@katkarv tak držím pršteky...ja musím ísť zajtra na hematol´giu do PO tak možno sama seba presvedčím a pôjdem aj na gyndu...uvidím 🙂

katkarv
autor
10. aug 2011

@atreyu ku komu na hemat?Mne tam nic nezistili ☹

atreyu
10. aug 2011

@katkarv ja chodím k Dr.Hulíkovej...ak ti nič nezistili buď rada...mne hej takže si pichám už tri mesiace fraxiparín a budem pichať celé tehotenstvo...

katkarv
autor
10. aug 2011

@atreyu radsej by som bola keby nieco zistili a dalo by sa to odstranit,ale takto mam vacsi strach ze co ak to zas nevyjde ☹ Ja som bola u mertenovej

ava11
10. aug 2011

Ja sa plánujem objednať na prvé vyšetrenie až budúci týždeň. Zatiaľ mi nič nie je, žiadne nevoľnosti, špinenie, len veľmi jemne citlivé prsia. Tak dúfam, že to vydrží 🙂

stassa
10. aug 2011

ahojte aprílovky 🙂 Pôvodne do dnes som patrila k marcovkám, lebo podľa mojich výpočtov mal byť termín pôrodu 31.marca. Ale po dnešnej návšteve lekára (nemohla som sa dočkať, tak som musela ísť 🙂 ) 🙂 mi stanovil termín na 10.4.2012. Takže som v 5t + 1d. Zatiaľ som videla iba dutinku, ale verím že všetko dobre pôjde a o dva týždne mám kontrolné sono, tak dúfam že to bude už aj so srdiečkom. Zdravím baby z Prešova - ja som z okolia. 🙂 Tak som sa na začiatok rozpísala, dúfam že sa môžem pridať 😉 ?

atreyu
10. aug 2011

@stassa vitaj takže máme rovnaký termín ak sú moje výpočty správne 🙂

stassa
10. aug 2011

@atreyu no super tak sa môžme vzájomne kontrolovať, resp.našich lekárov že ako postupujú 😀 😀 😀 Kedy ideš na sono?

mirrinka
10. aug 2011

Ahojte aprílovky....takto pred rokom sme sa aj my vytešovali z dvoch čiarok 🙂 termín som mala 2.4. nakoniec sa náš macko trošku poponáhľal a narodil sa koncom marca.... veľmi vám všetkým gratulujem a želám pohodové tehotenstvo a na konci tehu cesty krásne zdravé bábätka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

mia78
10. aug 2011

ahojte pridám sa ak môžem 🙂 ja mám termín 11.4 moje uz tretie 😀 akurát teraz idem piatok ma prvé vyšetrenie tak som zvedavá.... nevolnosti zatial žiadne nemala som ani pri ostatných len mám občas pocit taký čudný podbrušku ..... 😉

maahuliena
10. aug 2011

ahojte aprilovkyy... prajem prijemne tehulkovanie.. my sme povodom april 2011, ale sekciou sme išli skor.. tak sme marcoví. Gratulujem a pohodové tehu so šťastným koncom a zdravým babatkom 😵

certica22
10. aug 2011

AHoojte 🙂 tak nakoniec som bola u doktora... dal mi duphaston na udržanie ..dufam že pomože ... apovedal mi že som v začiatkoch ..podla poslednej MS nejaky 5 tt ....ale na ultrazvuku bolo vidno ešte len dutinku .. tak nejaky 4 tt...mam prisť až v septmebri ked doberiem tablekty a do 5 ho ma aj tak dovolenku.....a ked bude biť srdiečko čo dufam že bude ...vezmu mi aj krv ....a som sa ho pytala či možem potratiť z toho že ma pozeral..a ževraj nie lebo dnes je taka technika že neškodi t o že ked ma žena potratiť tak potrati aj ked berie tabletky na udržanie ..teraz len vydržať do septembra a dufať že začne srdiečko biť 🙂)) a dufam že všetky sa budeme v aprily tešiť z našich detičiek 🙂

janka273
10. aug 2011

Dievčatá ak smiem, aj ja sa pridám, mne to / tak ako Katkev/ vychádza taktiež na výročie svadby 🙂 ale o deň skôr 16.4..

dominika1988
10. aug 2011

jaaj babeny, vsetkym vam moooc prajem, aby ste to dotiahli do zdarneho konca, ja som sa takto pred rokom dozvedela, ze cakam mimi, normalne vam az zavidim 😀

bobora
10. aug 2011

Prajem všetkým aprílovkám 2012 príjemné a bezproblémové tehulkovanie a hlavne si to užííívajte bo to strašne rýchlo uteká 😵

katkarv
autor
10. aug 2011

@certica22 nechapem preco ti dal duphaston?Ale to teraz davaju skoro kazdej ☹

certica22
10. aug 2011

@katkarv lebo može zabraniť aby som potratila 🙂..ale som radšej ked ho mam ....ajked sa ma dačo stať nepomôže ani ten :(..ale musíím veriť 🙂

elvo
10. aug 2011

ahojte aj ja sa k vam pripajam.

katkarv
autor
10. aug 2011

@certica22 mne ho tiez daval aj som ho brala aj tak bolo 2xmissed.Mozno keby som ho nebrala tak by som sa vycistila sama ale uz ho nechem aj ked mi ho budu davat.

certica22
10. aug 2011

@katkarv tak ked som bola prvy krat tehotna... nebrala som.....aj ked nič vo mne už nebolo aj tak ma museli čisitť....snad teraz sa podari a všetko dopadne doobre ..a zistili ti pričinu prečo si potratila 2 kraT?

ivanula
10. aug 2011

Ahojte, aj ja sa tu "votriem" 🙂, ja mam vypocitany termin na 4.4, Doma mam 1a pol rocnu babiku Klarku. Drzim vsetkym palce, nech nam to rychlo, hlavne ten prvy trimester ubehne.

katkarv
autor
11. aug 2011

@elvo vitaj a kedy mas termin? 🙂

katkarv
autor
11. aug 2011

@certica22 nezistili mi nic ☹ Po prvom som myslela ze to bola len nahoda,ze uz sa mi to nestane,o to vacsie sklamanie to bolo ked aj druhe tehu tak dopadlo,teraz stym uz ratam kedze sa nenasla pricina ktora by sa dala odstranit.

katkarv
autor
11. aug 2011

@ivanula to je super,dcerka zatial este kus podrastie.Planovali ste ci sa nahodne zadarilo? 🙂

certica22
11. aug 2011

@katkarv ach jaj si viem predstaviť čo si musela preživať .....:(.je to hrozne že v dnešnej dobe nevedia zisiť pričinu :(

katkarv
autor
11. aug 2011

@certica22 mne len zostava dufat ze do tretice vsetko dobre naozaj plati 🙂

ludkazh
11. aug 2011

@ivanula ahoj...aj ja mam 1 a pol ročnu dcerku Simonku a začiatkom aprila by som mala mať termin...... presne neviem, lebo dr.ešte nič nevidel, takže na buduci tyžden idem znovu na sono.....mam trošku strach ako to všetko zvladneme, kedže bude rozdiel len dva roky...ale hadam všetko dobre dopadne.... 🙂