Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@atreyu si pozri fotku v albume čo mam v takom čiernom tričku.....no hej je to ešte malinke..ale tebe sa už od začiatku meni telo....maternica sa ti roztahuje a rastie....ako viem že predtym som take nemala...a jem tak ako som jedla aj predtym takže pribrat som nemohla.ale viem že je ine...aj z predu ked sa pozrieť proste viem že je ine ako bolo predtym.. 😉 veĎ každemu rastie inak niekomu nevydno bruško ani v 20 tt a inym vybehne hned...
@atreyu mne v tych partiach rastie aj vyzrate brusko 😉 (ked priberiem). Od pupku hore mavam zas ploche..na zaludku myslim. Takze teraz neviem, ci mam vyzrate alebo tehotenske 😅 Iste je, ze uz ma nohavice otravuju...este ze mam viacero variant (kolise mi vaha v priebehu roku +/- 4kg)
Dneska v praci frmol, nestiham cist:-/
tak dievčatá, vyfasovala som vodičák na brucho 😀 srdiečko sa mihotalo jak o závod a mimčo meria 45mm 😀 Kontrola o mesiac
@saxana123
gratulujem, to je uzasna sprava!!!!!!
mozem sa ale opytat, ty si na konci siedmeho týždna alebo? lebo ja som na zaciatku siesteho a dnes mi lekar robil sono a že velý ten vak ma 9mm, ale babatko len 2,5mm... to mi pride mini mikro v porovnani s tebou :((((
a srdiecko sme este nepoculi, vraj je to este skoro a az o par dni, tak neviem :(
a inak dievcata, to uz u mna bude asi zvyk, ale nic nemoze ist hladko :((( po vikendovej navsteve nemocnice, kde som mala hnus v moci, cize mam zasa zapalene močové cesty mi dnes zistili, ze mam zle hormony stitnej zlazy...a zasa som pocuvala vsetky nastrahy a rizika...zajtra idem na endokrinologiu, tak uvidim...proste nic nemoze ist hladko.
uz nevladzem...
navyse ma boli dole brusko akoby vajecniky.... :((((((((((
@baranovadanka chúďatko moje - tá dovolenka "ako naschvál" už len vydržať, možno ti postačia dáke lieky 😉 😉 😉 , do nemocky ťa nedajú, budem držať päste 🙂 🙂 🙂
@janka273 uvidim co mi v piatok povie moja doktorka... snd uz aj bude nieco vidiet na tom svojom predpotopnom ultrazvuku 🙂 iank nevies nahodou existuje nejaky test na urcenie vysky hcg? teda okrem klasiky co sa robi z krvy
@baranovadanka jooooooooj to neviem - či existuje test, rada by som ti poradila, ale neviem, skús vygoogliť 🙂 🙂 🙂
@janka273 hm na googli som nic nenasla :( ale mam kupene testy klasika tehotenske tak ak tam budu pekne dve ciarocky teoreticky by som sa nemala bat ze 🙂
@baranovadanka ale klasicky test ti ukaze // aj pri 250hcg v krvi,mam to z vlastnej skusenosti.
@katkarv no tak to asi nemam in u moznost ako cakat do piatku a dufat v najlepsie 🙂
@baranovadanka asi tak,drzim palce.A koho mas gynekologa?Ja Dandara
@katkarv ja chodim k Mudrej v presove na sekcove
ahojte kocky 😉 drzim vam vsetkym palce (a specialne to plati pre katkarv - do tretice vsetko dobre 😉, ale aj pre vsetky, ktore mate problemy a obavy), nech sa vase malinke drzia a vydrzia... Hlavy hore - ved predsa to budu barani (vacsinou) a ti su teda tvrdohlavi (takze ked uz sa vykuzlili, hadam to len tak nevzdaju) - akurat sa obavam, ze vychova bude trocha tvrdy oriesok (mam v rodine 3 baranov).. 😀 Ja viem, lahko sa to hovori, ale treba verit a dufat.
Ja som spinila skoro 2 tyzdne, kym som sa dostala ku gynekologicke a predpisala mi Duphaston a Ascorutin (pomohlo) a tiez mi nebolo vsetko jedno...ani teraz mi celkom nie je - niekedy na zachod idem s obavou, ci znova nespinim alebo nebodaj nekrvacam, a tiez sa, potom vsetkom co som si precitala, bojim aby to vo mne nezomrelo a aby to pekne rastlo ( tiez ma obcas pichne a zaboli v brusku), ale nechutenstvo mi nejake este ostalo a takisto v noci sa neviem ulozit a zaspat a rano sa pravidelne okolo 5-6 budim (citim akoby v noci a nadranom to male najviac rastlo), tak si hovorim, ze snad tam stale je a rastie a uz planujem kupit do zasoby plienky a prsne vlozky (budu od zajtra v akcii) 🙂
A prisla som aj na 1 vyhodu PN (inak je to strasna otrava, lebo nemam ani vychadzky 🙄 ) - mozem si doobeda dobre pospat (po tej 7-8-mej dokazem spat ako medved a dokonca sa mi aj sniva) 😀
A konecne dostavam chut na niektore jedla - vcera rano som prekvapivo dostala chut na kakao a vecer som varila spagety s morca dellou, lebo som dostala strasnu chut na tie sojove boby v morca delle. Sice som zjedla len taku skolkarsku porciu a este dnes na obed som ich citila v krku, ale pokrok. A uz od vikendu tuzim po takom fajnom vrzgavom platku ovcieho syra so solou a cervenou paprikou. A dnes som robila bryndzovu pomazanku, tak som si z nej hned musela dat... Baran sa pozna 😀
A na vasich polovickach ste si nevsimli nejake zmeny??? Moj mm mava teraz zapchu (s tym predtym nemaval problem) a v noci spi ako medved - len si tak odfukuje, kym ja sa prehadzujem ako ryba na suchu (predtym sa zobudil pomaly na kazdy suchot)....a nema vraj chut na sex... 😨 😀

@atreyu toto ma zaujima...ako to rozpoznavate 😉 ?
@darinkazv myslis plodovej vody v gastacnom vacku? Ci to uz zas od veci trepem? 😕 Dufam, ze aspon ten gastacny vacok chapem spravne...ze je to ta cierna "skvrna" na sone. Mne to doktorka nazvala ako "domček" 🙂