icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

katkarv
autor
30. aug 2011

@katkadz dakujem ti pekne 🙂 Aj ja mam dceru barana a aj ked je postihnuta je to velka bojovnicka.Presne,aj moj muz je tehotny,je jak za dvoch a ma chutky 🙂

maxara
30. aug 2011

@janka273 musela som nachvilku prchnut, ale este som ti cchela napsiat, ze moja mama je zo Senkvic a mam tam polku rodiny 😉

@certica22 jaj a tebe som chcela napisat, ze aj ja mam take vyklenute to brusko aj ked ja som tucna, tak to nie je tak vidno, ze by to cudzi videl, ale mm a ja to vidime aj citime. A este som chcela, ze aj tuk sa tak nejako nazhromazdi vpredu viac.. alebo co.. aj ked babo je malinke, aj tak je maternica zvacsena a prekrvena, a uz od uplneho zaciatku tlaci na mocovy mechur a treba nam viac cikat.. takze kludne to moze byt tehu brusko 😉

janka273
30. aug 2011

@teleranka ahoj cicuška 🙂 🙂 🙂 , Modra a Pezinok sú od nás kúsok vzdialené, obe sú krásne mestá 🙂 , do Modry som chodila stred.školu, a teraz tam chodím ku gyn. Som na Pn už 2 týž. 😒 😒 😒 a 8.9.idem na kontrolu- inak ak by mi dr.neprikázala že musím zostať doma, tak ja by som bola schopná hneď ísť do roboty / ale počas vychádzky som si tam aj tak dnes odskočila/, hematóm - neviem to posúdiť, či je to vážne - ale asi hej, dr.mi ho objavila hneď pri prvej kontrole v 6 týždni vedľa gestač.vačku. Najprv mi hovorila, že to mohlo byť dvojča - ktoré sa stráca, alebo hematóm, bolo to podľa nej dosť veľké 2,8mm x O,8mm. Naordinovala mi duphaston, magnézium, kys.listovú - pokoj, kľud na lôžku, resp.iba ležať, po týždni som bola na kontrole a hemat´m má veľ. 24mm x 0, 4mm - takže sa zmenšil, ale musím byť doma....neležím, len nič nezdvíham, šetrím sa, dávam si pozor, lebo hematóm môže prasknúť a zobrať so sebou i bábätko ☹ ☹ ☹
Hematóm som mala už pri 1.tehot.- ale vtedy nebol taký veľký, ale zase som krvácala a špinila, ale sa mi vstrebal tuším do 9.týždňa.

janka273
30. aug 2011

@maxara ešte nakoniec zistíme, že sme rodina 🙂 🙂 🙂 , napíš meno maminy za slobodna - ak môžeš 😉

barbora84
30. aug 2011

@saxana123
@anabelleee
vdaka. baby, chcem sa Vas spytat, ani vy nemate ziadne extra tehu priznaky? ja som ani jeden krat nevracala, nebyva mi zle, len 1x mi bolo zle akoby som mala kocovinu, az som si musela lahnut a predychat to, ale inak vobec nie. a parkrat sa mi brutal zatocila hlava. akurat sa citim unavena a zvacsili sa mi prsia 🙂

saxana123
30. aug 2011

@barbora84 ja som hlavne zo začiatku mala závrate a bolo mi na odpadnutie, mám skôr nechuť k jedlu ako tehotenské chute a občas mi príde mdlo a potom zistím že to je z hladu, ktorý necítim, tak nasilu zjem asi pol rožka a je to ok. A ešte ma strááááášne bolia prsia 🙄 aj na pohľad 😒

maxara
30. aug 2011

@janka273 novakova 😉 😀 ale tych je tam mrte.. nasi byvaju na modranskej a asi urcite poznas mladenovych na cerovom, bulhari .. to je moja sesterka

saxana123
30. aug 2011

@barbora84 zabudla som napísať že kupodivu únavu nejak moc nepociťujem, s prvým to bolo horšie, to som furt spala

danka.chomka
30. aug 2011

@barbora84 ja mam rovnaky priebeh. Niekedy ma zmoze unava ale sraci ked lahnem nemusim ani pospat. Akurat teraz pisem z postele lebo uz idem spat. Inac ziadne neznesitelne priznaky nemam 😉

janka273
30. aug 2011

@maxara ja som tiež z Modranskej ulice 🙂 🙂 🙂 a Novákoví bývali od nás asi 5 domov smerom k Modre 🙂 , v Šenkviciach je Novákových ako maku 🙂 🙂 🙂 , Mladenových poznám 🙂 Zorku - jasné, chodila k nám do školy....takže tvoja babka sa náhodou nevolá Terézia Nováková? 😉

teleranka
30. aug 2011

@janka273
ouuu to ma mrzi. ale urcite sa to nejako urovna. urcite. presne tie iste veci ako ty beriem aj ja.
a ako sa citis a v ktorom si tyzdni, mas aj nejake priznaky ?
pekny vecer prajeeeeem 🙂))))))))

janka273
30. aug 2011

@teleranka a ty cicuška prečo berieš duphaston?
Som v 7tt +5, príznaky: všetko, čo sa varí mi smrdí, a hlavne, vysmážané, pečené - mňa to napína ☹ ☹ ☹ , a každým dňom sa to stupňuje - je to horšie ☹ , jedlo - skoršie dzobkám ako jem, a medzi tým ovocie , zeleninu, sladké -mi nechutí ,kávu tiež- nepijem. Na večer a v noci mi býva najviac zle, a v noci trpím nespavosťou, a prsia ma bola neskutočne.
A ty máš aké príznaky???
Samozrejme aj tebe krásny večer 🙂

kvila
30. aug 2011

ahojte baby, vobec vas nestiham citat, vzdy na chvilku pozriem len vecer, este mi nespia deti, tak vas len pozdravujem. Dnes som mala otrasny den, tak mi bolo zle, deti prezili na piskotach, lebo chladnicku otvorit som nedokazala ☹ a prestalo mi zrazu chutit aj mlieko. Uz vazne neviem, co mam jest a pit 🙄

strihalka
30. aug 2011

Ale neeee, to co je to semnou☹od uhnizdeni ryma, ani homeopatika nepomahaji, ted i lechtani v krku, nasazeny druhe homeopatika a jeste bolest hlavy.-(

karkulka79
30. aug 2011

Ahojte citam vas pomali no ja som este len na zaciatku ale zevraj 30 aprila mam termin podla takej tej kalkulacky....testy som si spravila aj 2 ale chcem pockat az do nejakeho stredu septembra.....nechcem sa nejako uponahlat!Nikomu sme to este s manzelom nepovedali 😎 ...Cakame az to bude 100000 percent
Je to nase prve dieta a tak sa nechceme uradostnene uponahlat........
Aj vy chodite stale na WC?? to je neuveritelne stale pijem ....
Nechutenstvo ok...ale potom mam az zavrat od hladu....zistila som ze na tom vsetkom je naj super banan rychli prichod cukru a aj zasiti.....zaspavam s jednym pri posteli lebo niekedy ma to chyti aj o 5 rano a nechcem buchotat v kuchyni!!hihiih Co vy??

poisonblu
30. aug 2011

Tak som skoncila na infuzke v nemocnici :( hroziaci potrat. Drzte palce

kvila
30. aug 2011

@poisonblu juj, drzime palce!

kvila
30. aug 2011

@karkulka79 jeej, to je take pekne citat, ked cakas 1. babo 🙂 Az ti zavidim. Aj ja mavam brutalny hlad, je to hrozne, tiez mi pomaha banan, ale uz ich jem denne tolko, ze mi prestavaju chutit - nastastie zapchu z nich nemam. A na WC chodim tiez... uz je to moje putovne miesto... vo dne v noci, uz vidim tie tony toaletaku, kym sa dockame porodu. Mna uplne najviac po porode prekvapilo, ze som prve dni chodila na WC 1 - 2x !! To je super zmena 😀 Uz sa tesim. Tak ti moja drzim palce, aby ti tehulkovanie pekne prebiehalo a vsetko bolo ok 😉

karkulka79
30. aug 2011

kvila Vies kazdy to uz od nas stale ocakava ked nahodou poviem niekomu "Vies co musim Ti nieco povedat!" kazdy hned si tehotna!!!??? 😒 Tak teraz sa snazim kluckovat s vsetkych rozhovorou a musim si davat pozor co komu poviem aby sa to neprezradilo....Tak cakame a viete to len vy tuna na tejto teme!!!! 😀
Gratulujem k tvojemu 3 babatku...
poisonblu Drzim palce aby ti to dobre dopadlo.....Nejako som dnes neni ospala 😵

anabelleee
31. aug 2011

@barbora84 ja mam tu kocovinu uz tyzden, ale nevracia

certica22
31. aug 2011

@maxara ked sa to tak vezme tak niečo na tom musí byť tak ako píšeš..kedže viacej nam treba cikať a predsa je ešte malinke a už dokáže take veci ovplyvniť...ved uvidime o paru tyždne či sa bude viac podobať na tehu či ešte nie 🙂 ale každa sme ina nie 🙂 a vravi sa že na chudčik vydno skor tak nechapem lebo mala som nejake brucho ale nie take ake mam teraz tak uvidím :D

certica22
31. aug 2011

@anabelleee tak ja dufam že tento tyžden ešte si tiež pojdem niečo kupiť 🙂 a kupovala si vačšie alebo tehu veci ??

urma
31. aug 2011

dievcata, zaujimave, ze mne netreba viacej cikat, ako inokedy 😕 Ale napadlo ma, ze ci to nie je tym, ze som vysoka (176 cm) a mam aj sirokuu panvu. Tak mozno proste mam zatial dostatok miesta pre mechur aj maternicu 😉 a netlacia sa...
No a mne zas nejde na chut salat, ktory som predtym mohla jest dookola. Take tie s dresingom...grecky, taliansky, sopsky a tak. Nemam teraz co z obedneho menu vybrat 😝 A niekedy naopak ako pise @janka273 sa mi ziada daco riadne vysmazane, hranolky s tatarkou + syr zozeriem. (Dufam, ze ked to budete citat, nepride vam spatne 😅 ) Takze plati asi uplna vymena chuti, ja bez sladkeho obvykle nemozem zit a teraz zas slanee. Bezne sa nalievam celorocne cajom a teraz mi nejde dolu krkom, skorej pijem vodu, ktoru normalne ee

barbora84
31. aug 2011

@strihalka ja sa trapim s virozou uz 2 tyzdne, uz to vyzeralo ze som o.k. a v nedelu sa nadcha opat vratila, ale v slabsej podobe. tak v tom nie si sama, v tehotenstve je oslabena imunita, tak sa na nas vsetko lahsie chyta. strasne ma to trapi, bo sa bojim o babo

gloria9
31. aug 2011

juuj dievčata drzím Vám palce nech vydržíte až dokonca som stale rada ak vznikne nová tema myslím ako další termín ako sú teraz aprílovky. Aj Vám závidim pretože svoje deturence sa narodia pred letom netreba ich tolko babusit.Ešte raz drzím palce.

urma
31. aug 2011

ja mam tiez nadchu, ale ako - kedy. Napr. rano sa zobudim so zapchatym nosom, cez den nic a vecer zas. A tiez dost kycham a niekedy ma pri kychnuti riadne sturchne do bruska 😠

nelicefo
31. aug 2011

Ahojte ako sa máte? 🙂 Viete čo je zaujímavé? Odkedy sme tu na dovči,tak nepociťujem nevolnosti 😕 som zvedavá čo bude keď prídeme domov 😕

urma
31. aug 2011

@nelicefo to bude tym morskym vzduchom, robi zazraky 😉 V nasom pripade ten zazrak bolo moje dlhoocakavane pocatie 😀

baranovadanka
31. aug 2011

babenky tesim sa tak to vyzera ze konecne prestavam spinit len dufam ze to nezakriknem 😨 ale aj tak idem v piatok k doktorke a dufam ze male uz konecne aj uvidime 🙂

nelicefo
31. aug 2011

@urma Podobne aj u nás 😉