Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@evulilik tak,tak...ja keď som včera videla ten veľký plodový vak a v ňom to koliesko tak sň maximálne spokojná lebo viem,že bábo tam okolo toho kolieska určite bolo len bolo ešte malilinkaté 🙂 ...minule keď som potratila tak vak bol o hoodne menší a koliesko také pekné nebolo...a 5.keď pôjdem na kontrolu uvidím už bábo aj srdiečko 🙂
@evulilik
@katkarv uplne s tebou suhlasim vo vsetkom...bohuzial tieto lieky sa uz predpisuju, namiesto tehu vitminov
myslim si, ze niektore veci by sa mali nechat jednoducho na prirodu, ja ked som cakala maleho zili sme v nemecku a tam veru takeho lieky nedavaju, skor sa sutreduju ked sa babo predcasne pyta na svet davaju rozne injekcie na rychly vyvoj a preto sa tam stava len zriedka, ze nedonosenci maju trvale nasledky
baby je zbytocne sa tu skriepit, kedy ist, ci skor alebo neskor...
kazda nech si spravi podla seba...
ja som pri prvom bola v 5 tt, pri druhom som bola az okolo 7 tt, potom ani nie o 2 tyzdne (14.2) bolo vsetko uplne v poriadku a 22.2 mi uz diagnostikovali MA
tentokrat (ak bude vsetko ok) pojdem az okolo 19.9 co uz bude 10tt (bohuzial najviac MA je v 8 a 9 tt) ☹
inak v MA tehu som mala od zaciatku velky strach, teraz mam citak ze to dobre dopadne 😎
Ahojte maminky,
tak moja vcerajsia extra nevolnost a podvecerna horucka je nakoniec angina ☹ bola som u dr a vyfasovala som penicilin, tak dufam, ze vsetko bude s babatkom OK.
@katkarv 😔 je fajn, ze to tak beries, az mi slzy vyhrkli, ked som si to precitala, lebo ja som teraz akasi precitlivela.. suhlasim s tym, ze sa netreba hrat na bohov, ale napr niekedy nie je chyba v plodiku (teda ze by malo byt prirodou vybrate ako neziaduce) ale v mamine, ze ma mozno len zle prekrvene panvove dno a preto potraca (teraz nehovorim, ze je to tvoj pripad, kedze ty mas vynosene deticky), hlavne teda ked ine dovody neexistuju. A plodik pritom moze byt zdravi. A dr samozrejme nemoze vediet podla objektivnych symptomov, ci chyba v tom, ci onom.. a maminka tiez nie..
ja som mala velky problem s otehotnenim, cakali sme na bambulku tri roky, po dvoch som sa dostala k jednemu dr a on ma nasmeroval a podarilo sa 😵 a chyba bola v neprekrveni panvoveho dna, nic viac, uplna hlupost.. pred asi 9rokmi (on mi dokonca aj toto povedal, ze kedy asi) som spadla na prdel, na lyziach.. mala som zatlacenu kostrc dnu a zaseknutu pravu stranu panvy.. liecenie bolo rozhybat to.. 🙂
inak ja osobne som chcela pockat tiez dlhsie, aj som cakala, podla MS som mala byt uz na konci 9tt, ale hold tym ze mam cyklus taky uzasny, tak podla MS sa ozaj riadit nemozem 😒 a tak som vlastne isla nechtiac skor. A pri prvom som bola v 5tt a podla MS by som uz bola asi v 13tt 😅 . No a podla sexu by som to uz duplom nedokazala trafit 😉 Cize niekedy tazko povedat 🙂
Kazdopadne, urcite dobre dopadneme, doklepeme to vsetky spolu riadne az do aprila 😵
AHooj dievčata ako sa mááte?.... ja sa vlbec necitim ako tehotna až na to že som unavena tak snad sa to zmeni.hlavne aby male bolo v poriadku 🙂
mna dnes strašne hlava bolela a ešte teraz pobolieva inak pohoda........................@ivanulaja mám dve sekcie zasebou a tretiu pred sebou na 100%............
ja som tiez chcela čakať do osmeho aspon týždna len som preto musela teraz k dokymu som rizikova mám sa šetriť a najhoršie bude malá natom lebo ju nesmiem dvíhať........
dnes normálne zázrak unás nastal deti už spia čo nebýva zvykom malý aj do desiatej beháva 😉
jaj dievcata, mne je stale zle, pokial sa nevyvraciam rano, tak mam otoceny zaludok cely den ☹. Ale co, ved to skonci, len skoda ze ma natahuje aj ked mam prebalovat malu a som skoro cely den "nepouzitelna", Nevadi, ved som TEHOTNA 🙂.
ahojte baby.. ale ste toho popisali, ani vás nestíham čítať 🙂 prídem z práce a už sa mi nechce sedieť za PC.. vlastne, nechce sa mi nič a len by som spala.
aj mne býva zle, ale nevraciam, len ma v kuse napína, no mám pocit, že niekedy by bolo lepšie, ak by to šlo von 😝
@danka777 verím, že tentoraz sa bude bábo držať ako kliešť a všetko bude super. Moje deťúrence sú zmyslom môjho života, sú to anjelikovia, toho menšieho ani nevieme, že máme, strašne dobré, kľudné a usmievavé dieťatko. Verím ti, že by si bola najradšej, keby už bol aspoň marec, pravdou je, že to neskutočne rýchlo ubehne, uvidíš, takto o rok tu vy budete želať aprílovkám 2013 všetko len to naj;-D
ahojte, u nas to tiez vyzera na april, konkretne 17.4. 🙂 a som hladala tuto temu v spolocnych terminoch a vy tu zasite 😝 😉
u dr som este nebola, este pockam, aby bolo aj srdiecko vidno 😉 dufam, ze bude vsetko ok...
@katkarv tiež si myslím, že nevoľnosti nie sú pravidlom, aby bolo všetko ok.. neboj, o rok o takomto čase budeme prispievať do témy "Bábätká apríl 2012" 🙂
@stassa :D aj ten môj má poznámky.. dnes mi volal, že vraj či som niečo varila? no smola, dnes už len pri pohľade na jedlo mi bolo zle
celý deň bol som taká nepoužiteľná.. poobede som s Peťkom spala vyše dvoch hodín... jooooj.. dobre padlo 😀
Ahoj dievčatá,ja som tu nová ale vidím,že máme veľa spoločného.Tiež čakáme bábätko v apríli.Som zhruba v 5tt,v stredu som začala špiniť.Bola som na gyne. pohotovosť,no a tam hrôza.Najskôr som si vypočula aká som nezodpovedná po dvoch cisárskych mať tretie.nakoniec mi predpísali ascorutin a kľud.režim.Ale aj tak špiním,moja gynek.má ešte týždeň dovolenku tak neviem ako to zvládneme.Ešte, že mám tie dve detičky už samostatné (9,7).Veľmi sa na toto tretie tešíme,ale po štvrtku mám stále tie výčitky a to strašenie, čo všetko sa môže stať pri treťom cisárskom, niekde zakódované a neviem sa toho zbaviť.Poradte mi prosím.
Dievčatá mne bolo dnes celkom dobre - ale tie noci už nekomentujem, ráno vstávam ako po nočnej, ....večer, keď si ľahne tak mám neskutočnú chuť na mäso...ale samozrejme jesť nejdem, lebo by som len začala hneď od začiatku kysnúť 🙂
Janka, dakujem. Určite si to pozriem 🙂
http://www.mimibazar.sk/prispevky.php?id=2259863
78janka - myslím, že toto je ono 🙂
ahojte, pripajam sa k aprilovkam 2012 🙂 zatial nemam od dr. stanoveny datum porodu, nakolko sme este iba v 6tt...ale vychadza nam to podla tehot.kalkulacky na 6.4.2012 🙂 ide o moje prve babatko
Ahojte, tiež sa pripájam, termín pôrodu ešte nemáme stanovený, ale vychádza nám na koniec apríla 🙂
@78janka pozeraz že si s Brezna a de si bola na pohotovosti v BB?........a nerob si výčitky teš sa na bábo deturence máš vedšie tak vylož nohy a pokoj......ja tiez idem na tretí cisársky a doky ma len informoval že je riziko nič nevyčítal a tiež kludový režim len ked mne sa to velmi nedá mám menšie deti ....ked sa dá tak si lahnem....
už som čítala aj o štyroch cisárskych....

@evulilik ja im nepisem ze nechodte len ze sa nemaju kam ponahlat a co sa tyka tych liekov,tiez nech si to kazda zvazi,ale ja som v tehu stou dcerou co zomrela zacala na zaciatku krvacat,dali mi lieky a kludovy rezim,takze som ju vynosila a ona sa chuda na tomto svete len trapila 🙂 narodila sa bez lavej polovice srdca,niekedy sa nevyplaca hrat sa na bohov,priroda vie co ma ostat a co nie.Nechcem tu na nikoho utocit ani nic podobne,len som uz v zivote dost preskakala a preto mi neda vam o tom napisat aby ste zvazili ci sa vam to pre zvedavost oplati.