Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
ahojte vyzera to tak ze tiez budem robit v aprili....Chcem sa spytat tiez mate bolesti v podbrusku ?pichanie a krce ako by ste mali dostat m......hlavne vecer.....Neviem sa rozhodnut co mam jest na nic nemam chut a potom zase krce od hladu..... 😒 Tiez sme to nikomu este nepovedali 5 tyzden bojim sa aby to vyslo......
Viete to len vy!!! 😉 Ja beriem kapsule s rybim olejom Omega 3 a folic acid a vytaminy pre tehotne od Solgar..
Tak dufam to nejako dobojujeme do aprila..... 😎
mne sa dnes tak dobre spalo, ze som sa rano az bala, ci je vsetko OK...ale na ranajky (ci skor ranajkoobed 😅) som nemala na nic chut, tak som zas jedla nasilu...fuu...a pizzu, banany, jogurt, kysle uhorky, hrozno a slivky uz nemozem - proste sa teraz strasne rychlo niecoho prejem - ked si to dam 2 dni po sebe (aj ked mi to chuti), potom to uz nemozem ani vidiet...a jablka tiez teraz chutia nejako divne... 😒
@janka273 jani este ma napadlo k tym plienkam v akcii, ze v Tescu maju Pampers Megapack s 20% zlavou tiez od dnes....pisu, ze 120-150 ks, takze predpokladam, ze v akcii budu rozne velkosti
@maxara nezavidim s tou malou. Mozno uz nieco citi a citi sa byt ohrozena, preto si vynucuje pozornost. Synovec nechcel o babatku ani pocut, ked svagrina cakala neterku a furt sa na nu lepil. Ale zas to uz bol vacsi - mal okolo 3 rokov. A teraz ako sa maju radi 🙂
Inak aj my asi budeme mat Ninu, ak to bude dievcatko. A ak to bude chlapec, tak bude asi tiez bez mena - vyberom mena som poverila manzela ale ze si najprv musi prestudovat kalendar... A to som som teda zvedava, co to bude, lebo mne jedna vestica pred rokom povedala, ze prve dieta bude dievca a manzelovi druha vestica tiez asi pred rokom povedala, ze do roka pojdem na matersku (neviem, ci myslela rizikove a PN 😀 ) a ze to asi bude chlapec...sice na take veci neverim, ale ostatne veci (ktore povedala jedna alebo druha) sa splnili, tak neviem...kazdopadne to bude chlapec alebo dievca 😀
@teleranka byvalej kolegyni tiez lekari povedali, ze nikdy nebude mat dieta (mala aj nejaky nador na krcku ci co), uz mala ist na umele oplodnenie a bum...zrazu otehotnela...potom do roka otehotnela aj druhykrat a dnes uz ma 2 krasne dcerky. Takze je to naozaj zazrak a stane sa, ked to najmenej cakas 😀
Si na rizikovom a mozes ist na dovolenku? Mne tiez sice priamo Dr. nezakazala ist na dovolenku, ale mi to ani neodporucala, ze by som mala lezat. A pravdupovediac uz som ani nemala chut niekam ist, ked mi byvalo v kuse zle...aj tak by som si ju asi vobec neuzila a cely cas by som sa bala... Teraz dovolenkujem doma na PN 😀 Uz sa tesim na vyplatnu pasku...
@certica22 aj mna napina najviac zo zubnej pasty...mm mi povedal, nech skusim detsku 😀 a rano sa tiez budim sama od seba (predtym nehrozilo). V den, ked som zistila, ze som tehotna, som sa tiez zobudila asi o 6-tej rano s tym ze uz som vyspata (po 5 hod. spanku) a to bola sobota...a budila som mm nech uz vstava, ze mne uz sa nechce spat a 😀 Nikdy predtym sa mi to nestalo...
ahojte žienky. nestíham všetko čítať, možno večer, keď dám malú spinkať 🙂 tak z môjho sona v piatok nič. manželovi zomrela starká, tak v piatok o 13tej ideme na pohreb. a sono robia len 12:30-14:00 ☹ joj, čakať zase do pondelka ☹ keby som to bola vedela dneska skôr, tak idem už dnes 😒 len nám dali termín vedieť až dnes po 13tej. to som nemala šancu stihnúť :( ja som taká unhappy, že až ☹
@katkadz ja posledne mesiace som sa naučila spať aj do tej 10tej ..ale teraz je jedno či idem spať o 12 v noci alebo o 10tej dlhšie ako do 7mej sa mi nepodari spať...a to už od tej 5tej ma prebudi všetko aj šuchot..ale najhoršie je to keď mi treba v noci na zachod že sa zobudim a ptm už je problem zaspať :(.....no a s tou pastou kedy ako dakedy dobry den a umyjem bez problemou a dakedy strašne ale tak som na tom ešte dobre keď len z pasty mi je zle 🙂))
@certica22 s tym spanim ako by si pisala o mne. Aj tie hodint aj ten priebeh, zaspavanie. Rano ked sa muz chysta di roboty som okamzite hore a doteraz som to vzdy v pohode prespala. Takto si nas miminka pripravuju na dalsie roky bez spanku resp. Roky lahkeho spanku.😉
@darinkazv uprimnu sustrast...vydrz, v pondelok uz bude to malicke aspon vacsie 😉
Kedze nemam prehlad, kolko stoja plienky, musim si zacat robit prieskum 😎 Vraj to ide dost do penazi... Ale ak je to dobra cena, tak asi kupim 1 balenie do zasoby - ale v 101-lebo tam maju akciu na plienky pre novorodencov a mensie balenie. Radsej pomalicky a postupne ako potom vsetko naraz kupovat. Prinajhorsom by som to potom niekomu posunula (ved sa nepokazia) - ale verim, ze ich o polroka potrebovat budem 🙂 Ine veci si este netrufam kupovat...
Ahojte kocky! Sice to tu citam, ale nestiham prispievat....
My dnes mame 8tt a zle mi je nehorazne.... sice nezvraciam, ale asi sa to kazdu chvilu zmeni... 😝 Takto priserne mi je uz 2. den a ani zazvorovy caj nepomaha. Co viac, uz ho nemozem ani citit....
Ako zvladate chodit do prace? Ja mam kazdy den jen jeden jediny ciel - prezit 8 hod bez toho, aby si niekto nieco vsimol... 😝 ale hlavne teda tych 8 hod nejako PREZIT.... 😀 😀
@katkadz ďakujem :(
v 101ke? na pampersky, či akú značku? lebo huggies nechcem ani cítiť. moja malá aj kopec detí na okolí mali z huggies vyrážky :( ale tak si myslím, že to mega balenie využiješ. moja malá sa narodila ako 56cm dlhé a 4020g vážiace bábo a používali sme newborn plienky od pampers mesiac 😉 aj do pôrodnice ich dosť budeš potrebovať. 🙂 prebaľujú bábo pred vizitou, ty ho prebaľuješ pred každým kŕmením, pred kúpaním. takže denne len v pôrodnici minieš 5-6ks 🙂
@katkadz Aj ja uz tak trosku zacinam robit prieskum - chcela by som pouzivat latkove plienky, tak som trosku zistovala, co a ako a som z toho este viac dopletena... 😅 A vraj su latkove plienky v konecnom dosledku lacnejsie ako jednorazovky.... 😉 Ktovie, ci je to tak...
@anglicko79 to pichanie v podbrusku a krce, to je normalne. Aj ja som sa strasne bala, ale vraj je to zvacsovanim maternice... Ty zijes v Anglicku? 😉
baby co mi poradite na palenie zahy? lebo ja netusim co s tym robit 😒
@beronsche ja som tiež nad látkovkami premýšľala. ale neviem, či je to v konečnom dôsledkuk lacnješie. možno tak o niečo šetrnejšie k prírode, ale lacnejšie.... keď si predstavím to prať na vysokom stupni, žehliť... a tiež som rada, keď zakakanú plienku prasnem do koša a nemusím najprv obsah odstraňovať do wc a potom to dávať do práčky 🙂 ja som v tomto pohodlná. začala som látkovať pri dcérke, ale veľmi rýchlo som skončila 😝 a pri dvoch deťoch už nebudem fakt experimentovať s látkovkami :D ale tak čo sa nákupov týka, ja som každý mesiac už od začiatku roka dačo kúpila. každý mesiac jednu vec. tak môžem mať aj také veci, čo by som inak len mohla túžiť, lebo naraz to kúpiť.... :P už mám vyhliadnutý kočík, ale teraz len dúfať, že ho budú mať aj v januári :D
@baranovadanka mne pomáhajú tums na cmúľanie. a tie citronove majú aspoň dobrú chuť 😉
@amanda683 keď neviem jeho značku. ja som došla do obchodu a ja som zaťažená na hnedú a zelenú. kočík chcem hnedý. no a v obchode mi udrel do očí, no nestihla som si všimnúť značku, bo mi bolo trápne, že ak sa ma opýta, kedy budeme mať bábo a ja zapotím v apríli. tak neviem, ako by na mňa pozerala, že už teraz kočík obzerám :D :D :D ale najbližšie keď pôjdem, zistím. ale je úžasný. má také pérovanie, aké som u žiadneho kočíka nezažila, má priestrannú vaničku, strieška sa polohuje so zaistením, má polohovaciu rúčku, je to 4kolesový s nafuk. kolesami. ale predné kolesá sú otočné, na zadných je spoločná brzda, priestranný ľahko prístupný nákupný košík. športovú časť som nevidela, lebo fakt som prchala odtiaľ :D ale je k nemu aj autosedačka, pláštenka a moskytiéra. a komplet stojí 350eur. 🙂
@amanda683 je to on isto. podľa toho znaku na strieške som zistila 🙂 lacnejší? kde si našla lacnejší? ale tak mne sa zdá celkom fayn tá cena 350eur už aj s autosedačkou 🙂 ale ak vieš, kde lacnejší zohnať, tak šup link 🙂 aj Jané aj Peg pérego sú niektoré fayn. ale tie ceny.... :P ja ostanem pri camarelle 🙂
@darinkazv mas pravdu,je lacnejsi,ale bez autosedacky 😒 😒 😒 Je to fajn cena.Ja tiez nechcem ist nad 350eur.Jané a Peg Pérego su strasne drahe,to je pravda,ale z druhej ruky sa daju kupit lacnejsie.Lenze zase kazda chceme novy kocik 🙂 🙂 🙂 Jasne ze aj ja 😉 😉 😉 J a snivam o tom strasne cukrickovo ruzovuckom 😀 😀 😀 😀 Len keby mi to vislo,skakat budem 2 metre 10cm 😀 😀 😀 😀
Dievčatá, ja som dnes taká unavená - že sa mi vôbec nič nechce, a je mi zleeee...inak doobeda mi nič nie je, a poobede okolo 13hod mi to začína, a najhoršie je večer, v noci, keď si ľahnem.... tak ma začne napínať.
Ani ja nebudem používať látkové plienky -tak ako píše
@darinkazv nebudem exprimentovať.Pri malej som na zač.používala Pampers - pol roka, a potom sme kupovali v DM - babylove - veľ.balenie v krabici 😉 . A keď malá mala 18 mesiacov - už nemala plienky.
Kočík mám po malej kombinovaný ..., i jeden cestovný / bugina/, a 1 trojkolka - pre väčšie deti. Veci na oblečenie tiež máme , len dokúpiť podložku na prebaľovanie, fľašky, cumlíky, a tie plienky. zvlh.obrúsky, prsné vložky....na prvé 2 mesiace oblečenie pre bábo mám univerzálne / biele, žlté, zelené/....a ak to bude chlapec, tak budem musieť dokupovať modré - alebo si to vymeníme so sestrou🙂.
Čo sa týka mena pre bábätko- pre chlapca máme, ale ak bude dievčatko - tak bude asi bez mena ☹ / ja som taká šiši, nechcem meno - ktoré je už v našej rodine, ani také - koho poznám/.
@katkadz Ďakujem za info - si zlatučká.
@danka.chomka asi tak nejako :DD dnes som pisala priatelovi že vidiš čo si porobil :D ja využijem teraz možnosť nespať a keď sa male narodi ja budem dospávať a ty skoro stávať :D tak sa smial z toho :DDD
pripajam sa k vam 🙂 😀
@beronsche Ano ale chcem rodit na SK v UK to je hrozne a preto teraz strasne propaguju v UK rodenie doma s porodnou babou???Asi im uz naozaj vsetkym svitoryyyyyyyyyyyyy 😀
Dievcata to uz naozaj takto vazne uvazujete o kociku??? Ja mam tiez jeden vyhliadnuty ale zda sa my to moc skoro ........Jedli ste uz veceru???? 😀
no tak toto video ma ešte viac presvedčilo o tomto kočíku 🙂 ale fakt na nete nenájdem takú tmavú hnedú, ako som ja v tom obchode našla. a ten ružovučký tam mali tiež. aj tyrkysový a zelený. ten ružový bol super. ale to by som kúpu musela odložiť do pôrodu :D ale ja milujem hnedú a zelenú, čiže kočík bude tmavohnedý a všetky doplnky ako fusak, deka a pod. budú hráškovo zelené 🙂
@janka273 mne po malej ostala len postieľka 🙂 takže ja musím kupovať všetko 🙂 ale my sme mali robustný tako a to by sme teraz aj tak v paneláku nezvládli ho mať. 🙂 tak som aj rada 🙂 vecí mi ostalo len máááálinko. len také najkrajšie aj to budú naprd., keď to bude chlapec, lebo sú ružové :D :D :D my sme používali pampersky, lebo ja som dosť poskúšala a len som sa k pamperskám vrátila. 🙂 my sme mali plienky do 20tich mesiacov 🙂

@anabelleee ja mam asi to šťastie že zle mi nebolo raz som vracala..ale to nejak zle mi prišlo z pasty na zuby..inač (klop klop) neni mi vôbec zle...tak to ti nezavidim snad ti to čoskoro prejde 🙂 ja zo začiatku som bola dosť unavena..ale teraz už ani to nejako niesom len rano skoro stavam už o pol7 som vždy hore...ale ani moja mama keĎ nas čakala ani pri jednom nevracala tak možno som to zdedila nejako 🙂