Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@darinkazv ja nemám súkromné , iba dr. má taký cenník 😉 , a s tým nič neurobím, vybrala som si ju a už mi iné nič nezostáva, keď som chodila k nej pri 1.teh. tak mala také isté poplatky 😉 , meniť by som nemenila - pretože je veľmi zlatá, milá, dr. vysvetlí všetko, ukáže, poradí, a má i zlatú sestričku 🙂
@janka273 no, ktovie. či im to záleží aj od toho, akú majú zmluvu s poisťovňami.. neviem. ja som pri bývalej dr. platila 100sk za fotku (vtedy ešte boli koruny) :D teraz neviem, koľko sa platí v nemocke, lebo som sa neopýtala a u dr. mojej ešte ani neviem, či sa jej dá fotka vytlačiť. neviem, či každé sono dokáže tlačiť 🙂
DObre ranko krasulky,
drzte mi palciaky, zachvilku idem uspat Ninu, pridu nasi a ja prcham k dr. Najprv musim k obvodnemu, lebo mam krv v moci a nevie sa preco ☹ a odtial padim na gyndu. Moj dr ma tiez za sono poplatky. Minule tehu to bolo 7e a teraz 10e, ale zaplatila som si nadstandardnu starostlivost za 20e na cely rok a tym padom mam gratis fotky zo sona a objednavanie na presnu hodinu (jedna fotka stoji bezne 2e a objednanie na hodinu 10e)Takze uz minuela teraz som bola na presnu hodinu a do konca tehu to mam akoze gratis a plus aj po 600nedeli 😒 A to ze som bola po prvej u neho pecena varena, to ani nehovorim.. musel mi chudak dokonca vypalovat krcok, ktory mi nakrivo zasili v nemocke pri porode ☹
Ale tiez som mimoriadne spokojna s mojim dr a tiez by som ho nevymenila ani za nic. Uz som bola asi u 5 gyndr, zeny aj muzi, ale toto je neporovnatelne. Len tu sestricku by mohol mat maaalinko milsiu. Aj ked mna ma rada, ale inak ma pristup otrasny.. alebo si len treba zvyknut, alebo co..
Baby ja som uplne nervozna, uplne sa trasiem az. 😕
@danka.chomka ahoj, tento názor začínam zdielať aj ja, len neviem kedy mám ísť prvý krat k Dr. a ako mu pri každej návšteve vysvetlím, že si neprajem stále sono. Ale super článok, tohto názoru je aj moja mamina a už čo to prežila.
Ďakujem
ahojte, tak ja som uz doma z kontroly a chcem sa s vami podelit o obrovsku radost - vsetko je v poriadku, sme v 9tt+4 dni dľa sona, srdiecko bije o stosest, mame krasnu hlavicku, telicko, rucicky aj nozicky. som velmi stastna, lebo to piatkove krvacanie ma ozaj vyplasilo, az teraz som sa ukludnila. drzim palceky aj vsetkym ostatnym tehulkam 🙂
@takitak kvoli mne? 😀 😀 Nina uz uspesne chrape, ja idem rychlo hodit sprchu, ale najprv si odmeriam tlak, lebo som strasne utrasena, vobec neviem, co to ma znamenat ☹
a ked si u sukromneho, tak neplatis to rocne vstupne? lebo to byva dost vysoke, nie?
Inak moj dr robi, resp poistovna preplaca len tri oficialne UTZ, v 10tt, 20tt, 30tt a to su akoze, tehu potrvdzujuci, morfologicky a ten treti asi nejaky kontrolny. Na tieto mame akoze narok a vsetky ostatne by mali byt iba z nejakeho speci dovodu a za tie si mozu pytat normlane plnu vysku poplatkov. Ale mne uz robil ked som prisla, tj podla PM to malo byt asi 8tt a bol to koniec 5tt a teraz mi ide roboti uz druhy, tento by mal byt gratis, od poistovne.
caute holky...mam otazku, ultazvuk v 10tt sa uz robi cez brucho alebo stale zo spodu? 😅 ja uz si to nepamatam 😅
@anabelleee aj mne tak nejako od 4-5.Ale vcera som to zakrikla,lebo dnes mi je teda kvalitne 😝 😝 😝 😝 😝 Fuuuuj 😝 😝 😝 😝 😝
Ahojte bambule....ja sa sem tam pozeram do vasej temy, kedze som koniec marca,kludne mozem byt aj zaciatok aprila 😀kazdou navstevou u doktora sami to posuva 😉
@boise mne ho uz robil cez brucho
Nestresujte sa dopredu, skodite babetku, musite sa tesit, je to pre jeho vyvoj velmi dolezite. Co sa ma stat to sa stane...naco sa zozierat dopredu....
@katkarv @atreyu @dominika911 dakujem baby, ja idem na prvy az 22.9. a zabudla som sa na to spytat...lebo ja suknu nenosim ale prave pre pripady "zo spodu" by som ju na seba navliekla vynimocne 😅
ja som este len vcera bola na krv 😀 nako toto druhe tehu nic nestiham 😀
@dominika911 cau, Teba si este pamatam z nejakych Snazilkovskych tem, super ze sme uz obe tehu!

@kukucg hej hej kni, ja jsem otehotnela tri mesice potom co jsem k ni zacala chodit 😀
jsem to vymakla, ale je draha, jak svin, minule 15€ za sono
dneska 27€ za termin sonoa fotku
jeste ze mame na vyber uz dva porodniky a mam mouznost k nim chodit od zacatku tehu, uz zacinam uvazvoat o prestupu