Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Ja som tiez zatial nic nepribrala, ale ved z coho, ked vsetko vyvraciam a mam citak na chlapca, aj ked by som chcela dievcatko, akosi citim, ze to bude chlapec, aj podla vsetkych vypoctov 😀 mi to vychadza, tak uvidime....ale hlavne, aby bolo zdrave
ahojte, zienky, ja vas nestiham, som chora, aj malu mam choru, tak hadam to len rychlo prejde...ja chcem ist na krv buduci pondelok a netusim, kedy pojdem na sono, asi az v 13tt, co sa robi presvietenie sije....a u mojho dr platim vzdy za utz 3eura, ma ho novy, tak asi za to 🙄
a sodu som este neocikavala, pockam do 12tt, ale tiez mam pocit, ze to bude chlapec...este sa musim susedy spytat, bo ona vie presne odhadnut, ze co kto caka (teda u znamych a vzdy jej to vyslo 🙂 ), aj pri Tamarke mi vravela, ze dievcatko 🙂
@kukucka26 ja som malu pred dvoma mesiacmi odstavovala a to len fakt byt neoblomna a vydrzat, vecer nejako zaspala, len potom v noci plakala najprv hodinu, vselico som jej spievala, rozpravala, potom zaspala, potom po hodke bola zase hore, ale uz len desat minut, tak to uz sme potom zvladli, cez den som ju este v kociari musela uspavat, my sme boli totiz strasny zavislaci, ani jest nechcela poriadne....tak drzim palceky... 😉
ale inac som niekde citala, ze do 6mesiaca tehu mozes kojit....
Ahooj dievčata ako sa máte ? ja zajtra idem k dokymu tak sa bojim ale zaroveň aj tešim dufam že všetko je v poriadku tak ako ma 🙂... no dnes v noci som sa stretla už aj s nespavosťou alebo resp. so zlym spankom každu chviľu som bola hore....a neviete môže suvisieť s tehot. že mi sem tam strpnu ruky taku zvlaštnu bolesť v nich citim najmä v okoli dlani ..zatial zle mi nieje čomu sa tešim len som už pribrala vidno to namne aj iny okolo mna si to už všimlia ževraj som aj speknela 🙂tak žeby to bol predsa chlapec hlavne nech je zdravy/a 🙂
Ahojte kočky.Hlásim návrat z dovolenky 🙂
Takže postupne pôjdem robiť aj tie zmeny v tabuľke čo ste mi písali. 😉 Aj na aprílovkový nick.Len prosím o trošku strpenia,lebo foto musím dorábať,naše aprílové tabulečky,popritom papierovačky.A po 12 dňoch sa to neskutočne nakopí 😅 😝
Dnes som mala ísť k dokymu ale nestihla som..☹Takže zajtra idem
ahojte, tak moje obavy boli opodstatnene.... 22. augusta večer som začala silno krvácat, dost silno...., isla som hned do nemocnice, tam ma hospitalizovali, spravili ultrazvuk, plod bol v poriadku a aj srdiečko mu bilo... ale silno som krvacala, tak mi dali infuzie a za 4 dni ma mali pustit... uz som sa tešila domov, ked som v noci v nemocnici začala opet silno krvacat.... zase infuzie, ultrazvuk na ktorom bolo zase vsetko v poriadku... teraz som doma, uz na PN a musim byt v klude..... a včera v noci som začala opet z ničoho nič krvacat.... ale chvalabohu nebolo to take silne ako predtym, ale bola aj krvna zrazenina... a najprv som isla k môjmu doktorovi, ten ma pozrel a male je v poriadku... ä
Vysvetlenie lekarov: kazdy vravi niečo ine... pri prvom krvacani mi doktorka povedala ze mam srdcovitu maternicu a vyzera to ako keby som mala dve dutiny maternice... v jednej je plod a druha reaguje ako keby som fungovala ako pred tehotenstvom, takze ako keby to bol menzes, ale takýto strasne silný????
Druha doktorka povedala ze jej to tak nepripada.....
Takze stale neviem.... hlavne je ze male je v poriadku... dufam ze sa to uz nebude opakovat... teraz končim 10 tt... tak este vydržať 2 tyzdne a odlahne mi....
tak ste ma inspirovali, bola som sa odvazit a aj ja som pribrala uz 🙄 🙄 🙄 s malym som pribrala 13kg, ale to som mala pred otehu len 47kg a 170cm.....v den porodu som mala 60kg...a teraz mam 57 😖 😖 😖
@darinkazv hej a kokľo si zane dala..lebo ja som chcela prv tehu ..ale čo som pozerala len v činaku tak sa mi nepačili take zvlašne vyzerali tak som vzala tie čo mam a ked ma budu nahodou tlaciť tak ten pas si možem ohnuť dole..http://www.ladyshop.sk/sk/detail/kani-ladies-hi... niečo take som kupila..ale ja tom mam voľne na bruchu oproti nej :D celkovo su mi volnešjie všade asi preto tak velko v nich vyzeram..ale aj lutujem že som ich kupiala a toľko za ne dala a kto vie do kedy ich budem nosiť :(
@marcelta aspon ze babo je v poriadku, tesim sa s tebou. viem, ake stresy prezivas. ja som zacala krvacat v piatok z nicoho nic, hned som bezala na pohotovost, nasadili mi Duphaston. Babo je vitalne, dnes som bola aj na kontrole, tak sa s manzelom velmi prevelmi tesime. drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo.
@certica22 ja si dám vždy riadne pomerať tej predávajúcej. mne keď sadne obvod stehien, tak mi sadne všade :D aj keď okolo pása mi je vždy väčšie. ale tak v tehu nevadí. šak bruško dorastie 🙂 ja totiž u číňana nezoženiem na seba. tam majú do veľkosti xxl, ale to je také xxl, že moja sestra ledva oblečie a to nosí veľkosť M a občas L. takže ja kupujem oblečenie výhradne cez net 🙂 málokedy v obchode 🙂
@kukucka26 ahoj, ja som syna odstavila tak pred 2-3 mesiacmi, isla som na to postupne, najprv som odstavila od denneho kojenia, za par tyzdnov aj pred vecernym spankom, toto vsetko bolo relativne bez problemov, uspala som na rukach/spievanim a pod. Najhorsie bolo skoncit s nocnym kojenim nakoniec, ale slo to tiez vcelku rychlo, prvu noc sa jedoval zo 30 min, druhu uz len trosku zafrflal a potom uz pohoda...kazdopadne nedavam uz v noci nic pit/jest a spanie sa zlepsilo o strasne vela percent...🙂
@certica22 Vacsinou okolo 50e
Dnes mi nie je najhorsie, tak som vyrazila na zumbu a cuduj sa svete, nebolo mi zle a ked som sa vratila, dokonca som sa (skoro) z chuti najedla. Kiez by mi bolo kazdy den aspon takto. 😝
@janka273 vdaka 😵 no Ninka mala 53 cm a 4180g a rodit som chcela spontanne, som sa strasne bala cisaraku a chcela som vediet, ake to je.. vyvolavali mi ju (kvoli vysiokemu tlaku a opuchom) 4 dni a na piaty sa konecne normalne narodila, aj ked mi dotrhala uplne vsetko, lebo ked konecne krcok povolil a zacal sa otvarat, tak to malo dost rychly priebeh 😅 Aj krcok mi potom museli sit, aj vsetko.. 😔 teraz sa normalne trochu bojim, ale zatial ziadna panika, si vravim raz som prezila, prezijem aj druhy.. ale tesne pred to bude asi o dost horsie so mnou..
jaj a ked sa bavite o vahe, tak ja mam teraz minus 3kg od zaciatku tehu a pri Ninke som pribrala az v 9tom mesiaci rovnych 9kg cistej vody, cela som opuchla a hned po porode som tu vodu potila 4 dni v kuse.. cela som bola mokra, aj vlasy, ako zo sprchy keby som vysla. A ked som prisla domov z porodky, mala som o 12 kg menej ako pred tehu, cize som za 10 dni schudla 21kg tym porodom.. potom som mala este nejake komplikacie ako zlcnik, nasledne pruh, takze som este schudla 3 kg dalsie, ale potom som ich pekne nabrala spat ☹

@beronsche no, tak pri prvej som pribrala len 4kg, tak teraz dovolím 5kg :D zatiaľ mám 1kg dole 😝