Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@maxara ano, mam s bonprix skusenosti...aj dobre aj zle 🙂 niektore veci som im poslala spat (bolo to neforemne alebo material bol iny ako vyzeral v katalogu), ale raz som si objednala skratene (pre nizku postavu) teplaky a tie su fajn, aj 1 tricko som mala oblubene (ale uz je pozatahovane a aj tak mi uz bude male)...a mam este 1 tricko z bonprixu, ale to velmi nenosim (pekne, ale je skor na take chudsie zirafky a nie na moj kratky trup - tiez teraz bude nepouzitelne)...ale teda s tymi nohavicami by som to mohla este u nich skusit - priznam sa, ze ani ma to nenapadlo...popozeram...diky za radu 😉 Este vraj v KIKu maju o.i. tehotensku modu - pojdem niekedy pozriet (ale tam mi tie veci tiez pripadaju take neforemne - ale v katalogu ako to super vyzera...)
ozaj - este som sa chcela spytat - neviem, kde presne v PK byvas, ale netiahne vam dnes s kanalizacie (zachod, umyvadlo) taky hnusny zapach? My byvame pri Zamockom parku za hradbami (nie v tej novostavbe 🙂, ale na druhej strane) a dnes idem vo WC skapat z toho kanalizacneho smradu....predtym sme byvali na Zahradnej a aj tam, ked bolo zle pocasie (nizky tlak), tak sa nam z WC siril strasny zapach...mysleli sme, ze je to chyba stupaciek v tom byte, ale tu tiez obcas tiahne smradik z WC a umyvadla....ale dnes je to teda ozaj hnus... moj mm hovori, ze tu v meste vraj nie je dobra kanalizacia...tak neviem....ci mame nieco so stupackami, alebo ozaj preraza pezinska kanalizacia az k nam na 3. posch. (predtym na 6. posch.)...
som bola dnes na navsteve u kamosky tak kociar uz mam ( teda budem mat :D ) a aj kopu tehotenskych veciciek taktiez veciciek pre babo :D esteze mam taku super kamosku :D a len tak pre srandu som sa u nej postavila na vahu ci som nieco pribrala a na moje prekvapenie vazim menej nez ked som chodila na strednu :D... 44 kil som veru uz davno nemala :D som zvedava kedy zacnem priberat :D
@anglicko79 vies co ja praveze neviem lebo mne sa jeden den paci taky a na druhy den uplne iny..takze vobec som este neni rozhodnuta....:D a zakedy budem rodit tak sa mi bude pacit zase uplne uplne iny..... 😀
Takze dnes druha kontrola zanami..Mame 10 + 2 a meriame 33 mm :D srdiecko byje ako zvon a aj sme vitalny :D moc moc tesim :D :D :D
@beronsche mala by som byt v 12 .....som zvedava co u tej midwife kde idem o 11 dni asi ma bude prehovarat na rodenie doma!!! 😀 Ja jej hned vysvetlim ze len pomyslenie na to a mam PANIC attac 😀 Drzim palce ti si teda asi 2 tyzdne predomnou.....
@miselita v tom mas pravdu u mna rozhoduje ci to bude chlapcek ci dievcatko .......dufam v to dievcatko....len s tym menom sa tazko rozhoduje aby to bolo universalne
@beronsche Rozmyslas uz nad menami???das anglicke alebo slovenske.....mne sa velmi paci Georgina,Gulianna- Alexandra......chlapcek Maxwell- Anthony- Alexander
@beronsche Hej ja mam 32.ked sa male narodi 33 prve babetko ....preto chcem byt doma lebo starsia sestra je zabehla a maminu mam na dochodku tak budem mat o pestunky postarane.....
boooze,mne je tak strasneeee zleeeee 😝 😝 😝 😝 😝 uz treti den 😢 😢 😢 😢 zblazdnim sa 😒 😒 😒 😒
@katkadz Kati, mne bonprixove nohavice vzdy sadli, ale obcas sa nasli kusky, co som posunula.. zas tak vela odtial nekupujem. A tehu nohavice mi je jedno, ci mi sadnu, lebo na tucne nesedia dobre ziadne tehugate 😒
My byvame hore na cajle v rodinnom dome a veru netiahne tu smrad z kanala 😕 ALE, vonku pred branou mame akurat kanal a ked vychadzam z brany a zastanem na nom, kym sa brana zavrie (cekujem, ci nezdrhnu psi), tak mi zvykne riadne nasmradit do auta.. veru v PK je kanalizacia zle spadovana, ci co.. a navyse nedostacujuca.. u nas hrozilo, ze nas ani nenapoja, ani nas nejaky cas nenapojili dokonca, kym nieco dole neopravili 😒
@anglicko79 jej tak to sme rovesnicky... 🙂 Akurat ja budem mat 33 az potom ako sa babo narodi... 🙂
S menom bude problem, nevieme sa na nijakom zhodnut.. 😝 Ja chcem slovenske meno, ale aby malo podobnu vyslovnost v ang. Paci sa mi Martin a Natasa - ani jedno mi u manzela nepreslo... 😝
Ja tiez budem v 12tt ked mi budu robit scan, ale midwife ma chcela objednat trosku skor, akurat, ze nemozem, lebo zajtra odchadzame na 2 tyzdne na Sk.
Inak zistila som, ze aj tu maju "duly", tak ak by som nakoniec rodila tu, tak jedine z dulou... 😉
@amanda683 to fakt? no mne aj soda sumela.. 😒 ale vsetky tabulky hovoria za babu 😅 takze u mna stale 50 na 50.. inak pri Ninke som zrala v kuse nejake uhorky a pomarance, tie som mohla zjest tak za vagon 😅 😕
@beronsche mne dnes absolutne nic neslo 😔 tak som tlacila suche rozky s horcicou a potom som sa donutila zjest rizoto, ale kedze ma strasne na pohlad odpudzovalo, zakryla som ho kopou kyslych uhoriek a tak som ho aj jedla 🤐
a pijem cistu vodu, ale tiez nasilu.. a ked je velmi zle, tak vinea mi sadne vzdy, ale nechcem sa sladkym nadajat, tak fakt, az ked si naberiem vodu a proste nejde naliat dnu, tak vtedy vinea
@maxara och nieee, ty si mi teraz urobila strasnu chut na vineu... och... ja by som si tak dala.... 😀 😀 Aj ja som mala dnes rizoto.. 🙂 Ale mne chutilo... Ale mne nejako chuti jest stale, aj ked mi je zle.. cudne nie?? 😅
Nemozem jest len cibulu a cesnak, inak je vsetko v pohode...
@beronsche 😀 prepaaac.. inak mne to rizoto vcera celkom chutilo ale dnes mi bolo take mdle, alebo co.. tie kysle uhorky ho skratka ozivili 😀
@carrie84 draha, ved ale da sa to? uz len ked chcem napisat, co nemozem ani citit, tak uz to mam pred ksichtom.. 😅 😝 🤐 ja si neviem predstavit, co zajtra uvarim, ale asi zneuzijem mamu alebo svokru.. 😅 kedze k nam obe pridu
ahojte. takze hlasim sa po prvej kontrole u dr. sme v 8tt /7+6tt/, meriame 26.9mm a crl je 11.5mm. srdiecko nam krasne bije, velkost zodpoveda dlzke tehu a zatial bez problemov. dufam, ze to tak aj ostane.
tak som dostala vcera na hematologii clexane a pichame az do konca tehu 😒 no ale hlavne aby vsetko ok 🙂
ozaj ocurala som tiez tu sodu a nepeni. takze baba?

@katkadz @beronsche to zubne a EKG zalezi od lekara.. tam ide o nejake potvrdenie, ze ste absolvovali vsetko, co uklada zakon, aby ste mali narok na prachy, teraz to presne neviem, uz si nepamatam..