icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

amanda683
19. sep 2011

@danka.chomka ☹ ☹ ☹ ☹ No to si ma teda nepotesila,ze tebe nesumy a naozaj ti vychadza dievcatko 😒 Mne tiez vsade vychadza chalan,iba v tom lunarnom kalendary vychadza dievcatko 🙄 Budem cakat na kamoskyn testik.Daj vediet 😉 😉 😉 😉

maxara
19. sep 2011

Ranko
@katkarv Kati, gratulujem 😉 vidis, treba verit.. ja mam stale vnutorne nejake cudne pocity.. som taka nesvoja. Normalne ked niekto povie, ze ona je tehotna, tak ma az dvihne, ze ale prestan ☹ ja neviem, co sa to so mnou deje.. ani sa okrem nevolnosti necitim tehotne, hoci brusko mam uz ozaj viditelne, i ked to vsetci valaju na sadlo. Aj ma tak taha maternica, ked vstanem pod nejakym cudnym uhlom, toto presne si pamatam aj od Ninky.. ale aj tak mam taky strach alebo co.. nepokoj.. asi sa pre pokoj v dusi objednam na ten 3D 😒 A zacinam byt velmi zvedava na pohlavie, co mi bolo doteraz uplne jedno 🙂 teraz som normalne nervozna 😅 .

strihalka
19. sep 2011

Dobre ranko holky
od vikendu se budim brzo rano a musim na zachod, muj mechyr je asi uz mensi😀
proste nevydrzim do devate, jak vzdy, ale tak sedma hodina je krajni cas, kdy se budim
A od vcera jsem nafouknuta jak balon:-/

urma
19. sep 2011

@strihalka ja tiez som od vcera nafuknuta a tiez dost zle mi je. Teraz som ale bola na obede a tak je to OK. Lenze ja som to vcera prepiskla s vyprazanou tekvicou 😖 len tak samou, teda pardon s kecupom.

sunday1
19. sep 2011

Baby, nechcem to zakríknuť, ale ja sa konečne cítim dobre 😀

strihalka
19. sep 2011

@urma no ja si dala teply jablecny kolac:D, pak hermankovy cajik na zklidneni ale dnes rano opet, v podstate porad nafouknuta......☹ a trochu burcaku jsem mela vcera asi tak 0,3dc, ani jsem nedopila sklenku

strihalka
19. sep 2011

@sunday1 super.)) a ted si to zacni uzivat🙂

urma
19. sep 2011

@strihalka ten burcak to as zaklincoval 🙂 Ktovie, co tam davaju kadejake šumitka 😝

urma
19. sep 2011

Dievcata, ktore ste PN, koli comu ste? Viem, ze hematom ste spominali...Ja totiz zvazujem na mesiac, ze by som sa dala vypisat, len neviem v tom "chodit". Ako to je pri tehotenstve, myslite, ze by mi mohol Dr. robit problem s tym, ze som OK? Beriem stale Utrogestan a dochadzam do prace autom...vobec nie stastna kombinacia. Ale autobusom by som to asi neprezila 🤐

sunday1
19. sep 2011

@urma Ja mám dg. habituálne potraty, takže je to jasné. No neviem, to záleží od dokiho, ale keď nemáš žiadne problémy, tak je to na jeho riziko. Na druhej strane mnohí nerobia okolo toho drámu a dajú PN.

strihalka
19. sep 2011

@urma zkus proste rici, ze si hrozne unavena a fyzicky nezvladas vykonavat praci,a lebo psychicky...zalezi od tvoji prace. ze se nedokazes soustredit plne na pracia a ze potrebujes odpocinek....aj ja uvazujem, ale chci to hodit az tak od 5mesice....ze na riziko z povolani...kadernice

urma
19. sep 2011

@strihalka s tou unavou ani klamat nebudem 😅 a mam psychicky narocnu pracu....akurat ze momentalne uz mam namiesto mna dve nove, co ma nahradia /mam koncit lebo ideme do zahranicia/, takze je tu skorej nuda jak fras. Nemame zrazu do coho pichnut 😕 (Ved konec-koncou je to vidiet, aku mam hojnu ucast tu na konikovi...tu by som si veru pred par mesiacmi ani neskrtla cez pracovnu dobu)

Ty rizko z povolania budes veru mat, ved tie chemikalie a tak...dalej sa mozes smyknut na vlasoch a nakoniec si cez brucho nebudes vidiet na ruky hehe

maxara
19. sep 2011

@urma a co takto nejaky zapal priedusiek u obvodneho? 😉 ja som mala nejaku nadchu pri prvom tehu tak cca v 6tt a nechal ma doma 3 tyzdne, ze vraj "som v mojom stave nachylnejsia na virozy" a tak je PN na mieste.. a rozhodne som sa nebranila 😀

urma
19. sep 2011

@maxara jaska, len taky mensi zadrhel to ma, ze obvodny je moj otec 😀 co v robote samozrejme vedia. Takze nieco od gyndosa je doverihodnejsie...kedze tiez vedia, ze som tehu po viacrocnej "namahe" 😉

katkarv
autor
19. sep 2011

@maxara zrejme to bude len take chvilkove,nepoddaj sa tomu,nesmies,nie ze nieco privolas 😖 Bol ocino na obed doma celu ma vystiskal,doteraz mi nedovolil nic robit len navarit "lebo to on nevie"ale inak nesmiem nic 🙂 tak teraz mi aj to nic nedovoli 😀
@sunday1 aj mne je uz stale lepsie ale este semtam sa to ozve 🙂

adik109
19. sep 2011

ahojte kočky. Ja som od včera v takom strese a strachu až hrôza. Manžel mi našiel na nohe nad kolenom červený fľak a vyzerá to na boreliózu. Dnes som s tým bola u obvodnej, tá ma doplašila že to zrejme naozaj bude od kliešťa a poslala ma na kožné - že ona netuší čo so mnou budú robiť. Hrozne sa bojím o mimi... toto sa fakt môže stať len mne :(

sunday1
19. sep 2011

@katkarv Už to bude určite každým dňom lepšie. Mne sa to badateľne začalo zlepšovať zhruba tak ako Tebe v 10tt 😉
@adik109 Držím palce, aby sa to nepotvrdilo a aby to bol len planý poplach. A ak predsa, lekári už budú vedieť, čo treba robiť a mimi bude určite v poriadku 😉

adik109
19. sep 2011

@sunday1 aj ja dúfam, najhoršie je že čo som zatiaľ čítala tak ani doktori presne nevedia ako to môže ovplyvniť vývoj bábätka :( viem že by som nemala dopredu stresovať ale nejako na to neviem prestať myslieť :(

sunday1
19. sep 2011

@adik109 Tak keď ani lekári nevedia, tak si povedz, že nijako. Úplne rozumiem Tvojmu strachu, ale pokús sa myslieť pozitívne, nech je to akokoľvek ťažké 😉 V ktorom si týždni?

adik109
19. sep 2011

@sunday1 čítala som toho na nete dosť, jedni tvrdia že to bábo neovplyvňujeí, iní doktori že to môže spôsobiť potrat, vývojové chyby atď. takže ostať v kľude sa mi akosi nedá. Som v 12 tt.

strihalka
19. sep 2011

ze bych tehotenskou rymu uklecala na PNku? 😀

sunday1
19. sep 2011

@adik109 A prečo Ťa poslali na kožné? Nemala by si ísť na infekčné? 😕

adik109
19. sep 2011

@sunday1 ja som sa pýtala tiež, ona hovorila že prvotne to rieši kožná tak uvidíme :( Vraj to nie je prenosná infekcia tak preto nie infekčné.

sunday1
19. sep 2011

@adik109 Ja nie som odborník, ale vzhľadom na to, že si tehotná, sa mi to zdá byť dosť divný postup. Nemáš niekoho známeho na infekčnom? Ja by som tam šla určite.

adik109
19. sep 2011

@sunday1 neviem, manžel to mal tiež a riešila mu to kožná, ona mu brala krv na testy a tam chodí aj na kontroly. Poradím sa zajtra asi ešte s mojou gynekologičkou podľa toho čo mi povedia na kožnom a uvidím...

sunday1
19. sep 2011

@adik109 Tak nech to všetko dobre dopadne 😉

adik109
19. sep 2011

@sunday1 ďakujem!

urma
19. sep 2011

@strihalka jejda vidim, ze teba tiez stale drzia sopliky 😉 no ja som na tom tiez tak...raz dobre, inokedy niestiham kupovat servitky. Ale ja mam aj alergiu /ani nevim na co/ a teraz v tehu sa mi dako viac prejavuje. Tiez doost kycham. Takze nakoniec zeby ta moja PN od alergologa ? 😀 😀

@adik109 aj ja drzim palce, aby to nakoniec nebolo nic vazne, no ved krv ukaze...

strihalka
19. sep 2011

@urma no uz jinemam tak zapalenou jako na zacatku, ale stale vecer upchaty nos☹a pres den v pohode, ale vecer je to hruza. Ale v ůekarne jsem ansla super kapky, tak striknu a mam klid a muzu je tehule

takitak
19. sep 2011

@sunday1 CRL mám 6,0 - teraz som to našla na nete a zase som zastresovala že je to málo, ale zase som našla že je to aj ok ... no na nervy s tým netom 🙂 lekára som sa ale 10x spýtala či je všetko ok a povedal že je, tak mu teda budem veriť ... a ešte keď som si prečítala čo idú robiť na I.screeening, no tak už od teraz nespávam 😝 ... a hlupaňa som sa nespýtala kedy budú výsledky !!! ináč ani s pred tých 2tt mi nič nepovedal, vraj ok ... ale rubeolu som zase mala pozitvínu - mám to tak už 3. rok a furt vychádza že ju mám prekonanú a protilátky sú vysoké ... pred 3 rokmi ma poslali na infekčné, čo som sa bála, že ak som doteraz nič nemala tak tam niečo schytám a pani doktorka vtedy na mňa úplným stoicizmom, že to je normálne ... a obvoďák a gynekológ išli z toho zbláznieť - no čert aby to celé zobral - blažená nevedomosť ...

ináč moja svokra na fotke vidí že malý sa usmieva (ja nevidím ani oči a ústa 😉 ) a moja švagriná, kt. sme to dnes povedali (nemáme sa moc v láske 😎 ) sa mi do telefónu rozplakala od šťastia ... no asi začnem naozaj veriť v pozitívno lebo je to až zázrak sám o sebe vidieť dieťa na ultazvuku a tú hroznú radosť čo okolo seba ten drobček šíri ... no nádhera
aj moja babka, ktorá trpí na alzheimra a ani si ma niekedy nepamätá dnes plakala ako malá a to sa teším na radosť mojich starých rodičov po mojej nebohej mamičke ... to sa musím vyzbrojiť servítkami 😀