Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Ranko
@katkarv Kati, gratulujem 😉 vidis, treba verit.. ja mam stale vnutorne nejake cudne pocity.. som taka nesvoja. Normalne ked niekto povie, ze ona je tehotna, tak ma az dvihne, ze ale prestan ☹ ja neviem, co sa to so mnou deje.. ani sa okrem nevolnosti necitim tehotne, hoci brusko mam uz ozaj viditelne, i ked to vsetci valaju na sadlo. Aj ma tak taha maternica, ked vstanem pod nejakym cudnym uhlom, toto presne si pamatam aj od Ninky.. ale aj tak mam taky strach alebo co.. nepokoj.. asi sa pre pokoj v dusi objednam na ten 3D 😒 A zacinam byt velmi zvedava na pohlavie, co mi bolo doteraz uplne jedno 🙂 teraz som normalne nervozna 😅 .
Dobre ranko holky
od vikendu se budim brzo rano a musim na zachod, muj mechyr je asi uz mensi😀
proste nevydrzim do devate, jak vzdy, ale tak sedma hodina je krajni cas, kdy se budim
A od vcera jsem nafouknuta jak balon:-/
Baby, nechcem to zakríknuť, ale ja sa konečne cítim dobre 😀
Dievcata, ktore ste PN, koli comu ste? Viem, ze hematom ste spominali...Ja totiz zvazujem na mesiac, ze by som sa dala vypisat, len neviem v tom "chodit". Ako to je pri tehotenstve, myslite, ze by mi mohol Dr. robit problem s tym, ze som OK? Beriem stale Utrogestan a dochadzam do prace autom...vobec nie stastna kombinacia. Ale autobusom by som to asi neprezila 🤐
@urma zkus proste rici, ze si hrozne unavena a fyzicky nezvladas vykonavat praci,a lebo psychicky...zalezi od tvoji prace. ze se nedokazes soustredit plne na pracia a ze potrebujes odpocinek....aj ja uvazujem, ale chci to hodit az tak od 5mesice....ze na riziko z povolani...kadernice
@strihalka s tou unavou ani klamat nebudem 😅 a mam psychicky narocnu pracu....akurat ze momentalne uz mam namiesto mna dve nove, co ma nahradia /mam koncit lebo ideme do zahranicia/, takze je tu skorej nuda jak fras. Nemame zrazu do coho pichnut 😕 (Ved konec-koncou je to vidiet, aku mam hojnu ucast tu na konikovi...tu by som si veru pred par mesiacmi ani neskrtla cez pracovnu dobu)
Ty rizko z povolania budes veru mat, ved tie chemikalie a tak...dalej sa mozes smyknut na vlasoch a nakoniec si cez brucho nebudes vidiet na ruky hehe
@maxara zrejme to bude len take chvilkove,nepoddaj sa tomu,nesmies,nie ze nieco privolas 😖 Bol ocino na obed doma celu ma vystiskal,doteraz mi nedovolil nic robit len navarit "lebo to on nevie"ale inak nesmiem nic 🙂 tak teraz mi aj to nic nedovoli 😀
@sunday1 aj mne je uz stale lepsie ale este semtam sa to ozve 🙂
ahojte kočky. Ja som od včera v takom strese a strachu až hrôza. Manžel mi našiel na nohe nad kolenom červený fľak a vyzerá to na boreliózu. Dnes som s tým bola u obvodnej, tá ma doplašila že to zrejme naozaj bude od kliešťa a poslala ma na kožné - že ona netuší čo so mnou budú robiť. Hrozne sa bojím o mimi... toto sa fakt môže stať len mne :(
ze bych tehotenskou rymu uklecala na PNku? 😀
@strihalka jejda vidim, ze teba tiez stale drzia sopliky 😉 no ja som na tom tiez tak...raz dobre, inokedy niestiham kupovat servitky. Ale ja mam aj alergiu /ani nevim na co/ a teraz v tehu sa mi dako viac prejavuje. Tiez doost kycham. Takze nakoniec zeby ta moja PN od alergologa ? 😀 😀
@adik109 aj ja drzim palce, aby to nakoniec nebolo nic vazne, no ved krv ukaze...
@sunday1 CRL mám 6,0 - teraz som to našla na nete a zase som zastresovala že je to málo, ale zase som našla že je to aj ok ... no na nervy s tým netom 🙂 lekára som sa ale 10x spýtala či je všetko ok a povedal že je, tak mu teda budem veriť ... a ešte keď som si prečítala čo idú robiť na I.screeening, no tak už od teraz nespávam 😝 ... a hlupaňa som sa nespýtala kedy budú výsledky !!! ináč ani s pred tých 2tt mi nič nepovedal, vraj ok ... ale rubeolu som zase mala pozitvínu - mám to tak už 3. rok a furt vychádza že ju mám prekonanú a protilátky sú vysoké ... pred 3 rokmi ma poslali na infekčné, čo som sa bála, že ak som doteraz nič nemala tak tam niečo schytám a pani doktorka vtedy na mňa úplným stoicizmom, že to je normálne ... a obvoďák a gynekológ išli z toho zbláznieť - no čert aby to celé zobral - blažená nevedomosť ...
ináč moja svokra na fotke vidí že malý sa usmieva (ja nevidím ani oči a ústa 😉 ) a moja švagriná, kt. sme to dnes povedali (nemáme sa moc v láske 😎 ) sa mi do telefónu rozplakala od šťastia ... no asi začnem naozaj veriť v pozitívno lebo je to až zázrak sám o sebe vidieť dieťa na ultazvuku a tú hroznú radosť čo okolo seba ten drobček šíri ... no nádhera
aj moja babka, ktorá trpí na alzheimra a ani si ma niekedy nepamätá dnes plakala ako malá a to sa teším na radosť mojich starých rodičov po mojej nebohej mamičke ... to sa musím vyzbrojiť servítkami 😀

@danka.chomka ☹ ☹ ☹ ☹ No to si ma teda nepotesila,ze tebe nesumy a naozaj ti vychadza dievcatko 😒 Mne tiez vsade vychadza chalan,iba v tom lunarnom kalendary vychadza dievcatko 🙄 Budem cakat na kamoskyn testik.Daj vediet 😉 😉 😉 😉